Iltapuvut

Iltapuvut naisille 50 vuotta

Iltapuvut naisille 50 vuotta

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Mitä sanoa ei
 2. Tyylien valinta
 3. pituus
 4. kangas
 5. väri
 6. lisälaitteet

Naisten kauneudelle ei ole rajoitusta eikä ikärajaa. Niinpä 50 vuoden aikana jokainen nainen haluaa katsoa, ​​että miehet kääntyisivät hänen ympärilleen ja rakastuisivat yksin siluettiaan. Miten tämä saavutetaan, tässä artikkelissa kuvataan.

Mitä sanoa ei

Viisikymmentä ei ole kriittinen ikä, jolloin voit jo unohtaa myrskyisän nuoruutesi ja istua keinutuolissa, jossa neulotaan lapsenlapsillesi lämpimiä sukkia. Voit ja jopa joutua etsimään upeita missä tahansa iässä. Vain muutamia on harkittava, mutta:

 1. 50-vuotiaana ei enää pidä kulkea räikeä, kirkas ja lyhyt mekko, vaikka suunnittelijat eivät ajattele sitä. Jos et ole niin rohkea, jätä ne 20-vuotiaille naisille.
 2. Ruffles, flounces, draperies ja eri jouset ovat myös erittäin vaarallisia. Kaikki tämä koskee halpaa ja mautonta sisustusta.
 3. Kiellon alla on kimaltelevat ja strassit, jotka jopa hyvä kuva pilaavat peruuttamattomasti. Jos haluat loistaa, anna sen olla mukana kytkimessä tai jalokivissä.

Mutta alkuperäinen pääntie kaulassa, matala yksinkertainen leikkaus rinnassa, pieni sulkapallo vyötäröllä tai pääntien ympärillä - kaikilla tämä on oikeus olla olemassa tyylikkään, vankan ikäisen naisen vaatekaapissa. Classic houkuttelee muotisuunnittelijoita, jotka luovat iltapuvun 50-vuotiaille naisille.

Tyylien valinta

Kun valitset tyylin, joka sopisi sinulle, kysy itseltäsi: naiselle tämä mekko voisi olla sopiva. Jos vastaus on kielteinen, jätä se roikkumaan samaan paikkaan. Kaikille tämän ikäluokkaan kuuluville iltavuodelle tarkoitetuille mekoille on tiivis tyyli - tämä yhdistää ne keskenään.

Useimmiten on suoria tyylejä ja puoliksi asennettuja siluetteja. Täällä et löydä seksuaalisia ja rehellisiä elementtejä (paljaat selkät, syvät leikkaukset ja leikkaukset), ja et tarvitse sitä niin vakavassa iässä, vaikka joissakin tapauksissa voi olla poikkeuksia.

Tärkein maamerkki, joka sinun on otettava huomioon.

 1. Kun tunnus on samanlainen kuin tiimalasi (selvä vyötärö, kapeat hartiat ja lantiot), sinun täytyy valita hieman sopivat tyylit leikattua venettä käyttäen.
 2. Yleisin luku tämän iän naisilla on "päärynä", kun lantiot ovat leveämpiä kuin hartiat. Tällöin on mahdollista laajentaa helma, pörröiset hihat ja matala pääntie.
 3. Kapeat lantiot ja leveät hartiat pakottavat trapetsin muotoisia mekkoja. Leveät hartiat tasoittuvat, ja aksentti on muodostettu lantioille ja jaloille. Leveät hihnat ovat merkityksellisiä, kun kädessä ja pääntiessä on täydellinen iho. Mekon matala vyötärö lisää myös lonkkaan halutun määrän.
 4. Suorakulmion muotoinen kuvio (kun vyötärö ei ole ilmaistu) on syy valita asu, jossa on vyö.
 5. Muoto "omena" näyttää hyvältä suorissa mekkoissa.

Flared hems, pitkät hihat ja runsaasti sisustusta ovat kaikki tehokkaita tapoja peittää täyteyttä.

Mitä tulee alkuun, niin monet naiset alkoivat valita bodice-jengin, joka on mukana pituudessa olevalla mekolla. Mutta kapeat hihnat ovat outo kuva naiselle.

pituus

Pituuden osalta tarkastellaan kolmea vaihtoehtoa:

 • lattialle;
 • midi;
 • vasikan keskellä.

kangas

Kangasta on parempi määritellä hyvin määritelty rakenne:

 • rikas brokaatti,
 • suuri pitsi;
 • salaperäinen sametti;
 • silkki, satiini, jos asu on valittu kesäksi.

Kaarevien muotojen avulla atlas on poissa, koska se lisää vain kiloa.

väri

Värin valinnan rajoitukset ovat tietenkin olemassa, mutta ne eivät ole niin vakavia ja merkittäviä, joten sinun ei pitäisi pelätä.Kaikki rauhallinen, syvä ilmeikäs sävy voi olla läsnä mekkoissa.

Voit jopa valita tummennetuista, mutta hieman kevennetyistä sävyistä: suklaan, smaragdin, safiirin, beigein ja hiekan värin. Myös tummanpunainen väri voi olla valikoimassa sallittuja värejä.

Vaaleanpunainen on vaarallinen ja kapriisi väri, joka voi käyttäytyä arvaamattomasti naisen kehossa. Teehousun, pölyisen vaaleanpunaisen ja beige-vaalean sävyn väri näyttää erittäin hyvältä ja hyvin. Mitä ei voida sanoa puhtaasti vaaleanpunaisesta ja jopa lapsen väristä. Aristokraattisen ja kiinteän asun vuoksi tämä ei ole lainkaan vaihtoehto.

Vihreä ja violetti voi ikääntyä useita vuosia, joten kaikella vastuulla valitse oikea sävy.

Tulokset ovat ylellisyyttä, joka on sallittu ja jopa suositeltava rento ulkoasun muotoilussa. Heikosti ilmaistu solu, laajakaistainen, suuri, mutta ei kirkas, mutta melko vaimennetut kukat - nainen, joka on saavuttanut 50-vuotiaan, voi varaa kaiken.

lisälaitteet

50-vuotiaiden lisävarusteiden ei tarvitse olla liian kiinnostuneita. Riittää, kun otat pienen käsilaukun ja lakoniset veneet.

Korujen tulisi olla erittäin kalliita ja laadukkaita. Ihanteellinen vaihtoehto on jalometalleista ja kivistä valmistetut korut. Voidaanko he olla vaatimattomia, kuten esimerkiksi helminauha tai puzeta. Jokaisella naisella on kiusaus käyttää kaikkia kauneimpia kerralla, mutta ei sen arvoista.

Ei arvokasta koruja? On monia muita lisävarusteita, jotka sopivat iltapuvulle - miniatyyripäät, vyöt, käsineet. Ratsastusharrastus on turkis.

Kampaus - se säästää varmasti tilanteen ja lopettaa kuvan muodostumisen. Ei tarvitse rakentaa monitasoisia, raskaita ja isoja rakennuksia päähän. Hienosti kerääntyneet ja hieman laskevat hiukan puolipyöreät lukot - on vaikea kuvitella ihanteellisempaa vaihtoehtoa. Lyhyet hiukset? Harjoittele muotoilua ja katso ”kylmän aallon” tyyppiä, joka on tullut meille takaisin 20-luvulta lähtien.

Kommentit
 1. 26. marraskuuta 2017-VASIL.
  26.11.2017

  Mitä mekko pidät ja käytä tätä! Teen mitä haluan! Me kaikki vanhenemme! Vain elää vanhuuteen on kaunis!

 2. Veranika
  30.11.2016

  Ajatelkaa vain 50: tä, olen nähnyt mummon Moskovassa 80-vuotiaana, kaikki tulosteissa, vaaleanpunainen tuhkakarvat, lattialla oleva mekko ja se menee niin selvästi.

 3. lovi
  27.08.2015

  Urheilun ansiosta monet 50-vuotiaat saavat aikaan 30-vuotiaita. Esimerkiksi sallin itselleni pukeutua jopa avoin selkä.

 4. Tatiana
  11.08.2015

  Kyllä, ikä ei ole este, kun sielu on nuori ja luonne vaatii mennä eteenpäin mitä tahansa.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet