Iltapuvut

Kallis iltapuvut

Kallis iltapuvut

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Mitkä ovat nämä kalliit mekot?
 2. armani
 3. Roberto cavalli
 4. Zac posen
 5. Naeem Khan
 6. Lanvin
 7. Alexander Mcqueen
 8. Jenny packham
 9. Carolina herrera

Ei ole mikään salaisuus, että todella hyvän, muodikkaan iltapuvun on maksettava vaikuttava määrä rahaa. Mutta usein se on sen arvoista. Loppujen lopuksi elämässä olevilla naisilla ei ole paljon merkittäviä tapahtumia ostamaan säännöllisesti vaatteita itseään johtavilta muotisuunnittelijat. Siksi hänellä on oikeus antaa itselleen mahdollisuus valita ainakin yksi kallis ja uskomaton mekko vaatekaappiinsa.

Mitkä ovat nämä kalliit mekot?

Yleensä tällaisten asujen räätälöinnissä ne käyttävät kalliita materiaaleja, poikkeuksellisia leikkausvaihtoehtoja sekä erinomaista viimeistelyä. Tämä riittää tekemään tytöstä, jolla on tällainen mekko, tuntea uskomatonta, ylellistä ja toivottavaa.

Yksi suosituimmista on:

 • Ohut pitsi;
 • Royal-brokaatti;
 • Organza;
 • Atlas;
 • Luonnollinen silkki.

Sisustuksesta suunnittelijat suosivat helmiä, jalokiviä ja tietysti Swarovskin kiteitä. Kallis mekko, tärkeä ominaisuus on ominaista - koriste tehdään aina manuaalisesti, mikä vain korostaa sen tilaa ja lisää merkkejä viehätyksestä ja viehätyksestä.

Esimerkkejä kalliista iltapuvuista voidaan tutkia punaisella matolla, jossa näytön tähdet näkyvät. Aniston, Hayek, Kidman, Balok, Watts ... Tämä on vain pieni osa kuuluisista kaunottarista, jotka näkyvät loputtomasti kiiltävien aikakauslehtien kannet, lehdistön ja valokuvaajien huomio on valtava.

Tärkeintä on, että jokainen mekko on ainutlaatuinen, yksilöllinen, ei toista muiden tyttöjen asuja. Kuvittele, jos samassa asussa oli samassa seremoniassa kaksi maailmantähtiä.

Kuuluisat suunnittelijat ja muotitalot tarjoavat uusia kokoelmia hienoista kalliista iltapuvuista joka kausi. Niiden kustannukset ovat valtavat, ja jotkut mallit ovat täysin mahdotonta saada pelkkiä kuolevaisia. Tämä on kuitenkin eloisa ilmiö korkeasta muodista ja yksinoikeudesta. Emme puhu kulutustavaroista, vaan vaatteista, jotka on tuotettu tiukasti rajoitetuissa määrissä tai jotka on ommeltu kokonaan yksinomaan tilausta varten.

armani

Italialainen suunnittelija, joka loi maailmanluokan tuotemerkin, pitää tyyliä ylellisyyttä. Samaan aikaan jokainen voi varaa sen riippumatta heidän asenteestaan ​​tähän väestön sosiaaliseen segmenttiin. Armani ei koskaan tuo rahaa ja tyyliä yhteen riviin. Juuri tästä syystä hänellä on valtava joukko faneja ja super-voittoja jokaisen uuden kokoelman myynnistä.

Säännöllisesti couturier luo mestariteoksia, jotka eroavat toisistaan ​​huomattavasti. Näyttää siltä, ​​että hänen mielikuvituksensa on rajaton.

Viimeisin iltapukujen kokoelma on valmistettu silkistä, mutta värit ovat silmiinpistävää lajiketta - mustasta vaaleanpunaiselle. Yksittäisten mallien suuremman vaikutuksen saavuttamiseksi tarjottiin helmi-vaikutus. Materiaalien ja sisustuksen hieno yhdistelmä on mahdollistanut erinomaisen tuloksen.

Tärkeä seikka on verhon esiintyminen uusissa malleissa. Asiantuntijat ennustavat jo paluuta tämän elementin muotiin. Ja kaikki kiitos Armanille.

Huomautamme erikseen Naomi Wattsille luotuun asuun. Siinä Hollywoodin kauneus oli Oscar-seremoniassa ja kiinnitti välittömästi lehdistön huomion. Ei ole yllättävää, koska Armanin hopeavaatteessa, jota koristavat timantit, hän näytti hämmästyttävän. Kun tyttö toteaa, asu oli luotu noin kolme kuukautta, ja jokainen elementti suoritettiin manuaalisesti.

Roberto cavalli

Pukeutumalla Cavalli-mekkoihin teet näin naisellisuuden ja romantiikan symbolin. Tämä tuotemerkki tuottaa erilaisia ​​malleja epätavallisista iltapuvuista hirvittäviin cocktail-mekkoihin. Lisäksi Cavalli kiinnitti huomiota housuihin, hameisiin ja täysimittaisiin puvuihin.

Uusimmat couturier-kokoelmat sisältävät seksikkäitä mekkoja sekä uskomattoman romanttisia ja naisellisia kuvia. Tämän saavuttamiseksi asiantuntija haluaa käyttää kiviä, tulosteita, strassikivejä ja useita muita koristeluelementtejä. Lisäksi Roberto ei ole välinpitämätön virtaaville kudoksille.

Tietenkin Cavallin mekot luodaan jokapäiväiseen elämään, mutta ne ovat erityisen kauniita yhteiskunnallisiin tapahtumiin ja punaiselle matolle.

Zac posen

Miten voit tunnistaa upean suunnittelijan uuden kokoelman iltaisin hienoista mekoista? Ehkä tällaiset sanat, kuten yksinomainen, ylellinen, ihailu, vauraus ja erinomainen laatu, ovat täydellisiä.

Mallit valmistetaan suurella rakkaudella. Naisten ruumiin ja Zac Posenin omaan työhön. Miten muuten selitettäisiin tällaisia ​​aksentteja naisellisissa muodoissa, uskomattoman leikattujen ja arvokkaiden kankaiden käytöstä. Tämä kuva perustuu yksinomaan naisen luonnolliseen, luonnolliseen kauneuteen.

Yllään tällaista iltavälinettä, löydät varmasti itsesi valokeilassa. Tämä ilo ei tietenkään ole halpaa. Mutta onko sen arvoinen rahaa? Tietenkin kyllä.

Naeem Khan

Naim Khania kutsutaan yhdeksi parhaista asiantuntijoista illan ja cocktail-mekkojen luomisessa nykyaikaisessa muotimaailmassa.

Ei ole yllättävää, että hänen luomuksensa ovat suurta kysyntää Hollywood-tähtien keskuudessa. Lisäksi Amerikan yhdysvaltojen ensimmäinen nainen on toistuvasti ilmestynyt julkisesti tämän erityisen urheilijan mekkoihin. Hän on monessa suhteessa kiitollinen hänen suosioistaan, vaikka Naimin teokset ansaitsevat kiitosta itsestään riippumatta siitä, kuka ja milloin hän ilmestyi hänen mekkoihinsa.

Suunnittelija haluaa työskennellä läpikuultavien ja ohuiden materiaalien kanssa, ja jotkut käyttävät helmiä koristeina. Nämä tekijät erottavat Hai Khanin mekot muotiliikkeessä olevien kilpailijoiden taustalla.

Lanvin

Tämä on yksi vanhimmista muotitaloista, jotka ovat edelleen olemassa. Mielenkiintoisinta ei ole edes vihjettä sen merkityksettömyydestä, eroista nykyaikaisista vaatimuksista ja standardeista. Lanvin sanelee edelleen muotia, miellyttää vanhoja ja uusia fanejaan, ja se on myös ranskalaisen ylellisyyden malli.

Tuotemerkki on erikoistunut muodikkaiden, kalliiden vaatteiden, tarvikkeiden ja hienojen hajusteiden tuotantoon. Yhtiön asiantuntijat sanovat, että vain tosi persoonallisuuksien pitäisi käyttää asujaan, naiset, joilla on kasvot, kuten he haluavat sanoa. Toisin sanoen, jos pidätte vaatteensa naisen tärkeintä sisustusta, Lanvin ei ole sinua varten.

Pukeutunut Lanvinin pukeutumiseen, et muutu ulkonäköäsi jyrkästi, vaan myös muutat näkemyksiänne, tulette erilaiseksi katsomaan maailmaa. Lanvin on todellinen filosofia.

Brändin varusteissa couturiers yhdistää taitavasti ranskalaiset tyylikkäät ja modernit avantgarde -vaatimukset ja trendit. Asiakkaat kiinnittävät erityistä huomiota naisten naisten puvuihin ja iltapuvuihin.

Toisin kuin monet muut suunnittelijat, jotka luovat teeskenteleviä, häpeällisiä malleja, Lanvin pitää parempaa ja hienostuneempaa. Tärkeimmät aksentit tehdään juuri tytölle, eikä siihen, mitä hänellä on. Ilta-asu vain täydentää sitä, korostaa tärkeimpiä vahvuuksia, antaa luottamusta.

Alexander Mcqueen

Tämän suunnittelijan suunnittelijat ovat aina aiheuttaneet sekasortoa muilta, yleisö muotinäytöksiltä. Aluksi hän voisi olla hämmentynyt ja vihainen väärään paikkaan näyttelyyn, ja hetken kuluttua hän pystyi huutamaan ilolla uusista kokoelmista ja koristeista, joiden kanssa sali oli koristeltu.

Hyvin kunnioitettavasta Aleksanteri-ikästä huolimatta hän on edelleen aina suosituimpien ja arvostettujen muotimaailman suunnittelijoiden luettelossa. Couturier lähes koko elämänsä tukee huonon pojan kuvaa, mutta tämä ei estä häntä voittamasta monia palkintoja. Esimerkiksi hän sai kunnia-legionin järjestyksen.

Hänen epäkeskisyys ilmenee myös mekkoina. Jokainen hänen uusi asuistaan ​​on todellinen taideteos, jossa yhdistyvät ylemmän yhteiskunnan naiset: ylellisyys, tyylikäs ja naisellisuus.Ei ole yllättävää, että niin monet tähdet reunustavat häntä saadakseen halutun mekon ja näkyvät punaisella matolla mahdollisimman tehokkaasti.

Jokaiselle mallille kiinnitetään suurta huomiota, luodaan ainutlaatuinen leikkaus, sovelletaan laadukkaimpia materiaaleja ja sisustusta.

Jenny packham

Tässä Ansly -muotisuunnittelussa on hiljainen otsikko - Hollywood-suunnittelija. Joka tapauksessa, iltapuvut ovat suurta kysyntää. Älä ole yllättynyt, mutta erityisesti Hollywoodin kaunottaret rakastavat häntä. Kuuluisimpien asiakkaiden joukossa voidaan mainita esimerkiksi Middleton, Jolie, Knightley, Parker ja monet muut.

Mikä on erikoinen Jenny-mekkojen suhteen? He yksilöivät naisellisuutta, seksuaalisuutta, korostavat naisten elinten ihanteellisia siluetteja, leikkivät kukkia, houkuttelevat glitterillä. Näyttää siltä, ​​että muotisuunnittelija tuntee naisten tunnelman ja ompelee vaatteita, joita nämä hyvin tunteet ovat.

Carolina herrera

1970-luvulla Carolina nimettiin maailman tyylikkäimmäksi naiseksi. Mutta hänen ideoidensa ja asujensa merkitys on säilynyt tähän päivään asti. Hänen ihailijoidensa joukossa on monia ihmisiä, joilla on uskomattoman tunnettuja nimiä, mutta niiden luettelo on liian pitkä.

Kerro paremmasta uudesta kokoelmasta, joka ei ollut niin kauan sitten Hereran esittämä New Yorkissa. Hän ei näytä kykenevän käyttämään modernia teknologiaa ja kankaita kuvien luomiseen ja siluettien luomiseen.

Jokainen asu kirjaimellisesti loistaa, hohtaa väreissä, osoittaa eleganssia, omaperäisyyttä ja naisellisuutta. Erityistä huomiota kiinnitettiin kukka-aiheisiin. Materiaaleina hän käytti neopreeniä, neuleita ja piikiä.

Kommentit
 1. Lena
  11.09.2015

  Ilman mekkoja, maailma ei olisi niin kaunis ... varmasti!

 2. Alexander
  21.08.2015

  Alberto Cavalli, Zach Posen, Armani ... vain niistä sanoista, joita alatte edustaa kaikkia tätä upeutta. Erinomainen valinta.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet