Iltapuvut

Iltapuku, jossa pitkät hihat lattialle

Iltapuku, jossa pitkät hihat lattialle

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. edut
 2. Tyylit ja värit
 3. Kesämallit
 4. Hihatyypit

Pukeutumisen valinnassa kannattaa harkita huolellisesti, millainen tapahtuma sinun on osallistuttava. Loppujen lopuksi yritys ei voi olla liian rehellinen ja mautonta, avoin hänen esimiehilleen hänen hurmaa. Tallenna samanlainen mekko rakkaasi. Joka tapauksessa vulgariteetti todellisen naisen varjolla ei saa koskaan olla läsnä.

Pukeutumisen ei tarvitse olla lyhyt ja avoin, jotta se osoittaisi jokaisen nuoren naisen - naisellisuuden ja seksuaalisuuden - todelliset arvot. Jopa lattialla pitkähihaiset iltapuvut voit näyttää upeilta. Ja me osoitamme sen sinulle.

edut

Joten, mitä etuja lattialla on pitkähihaiset iltapuvut?

 1. Ensinnäkin hihat korvaavat erinomaisesti vaipan, jota jokainen fashionista ei halua käyttää.
 2. Jos se tapahtuu talvella, holkki lämpenee, se ei anna sinun jäätyä.
 3. Päinvastainen vaikutus antaa pitkän hihan kuuman kesän aikana. Se peittää kynät, suojaa sitä liialliselta auringonvalolta, suojaa pehmeää ihoa.
 4. Kun kädessä on tiettyjä vikoja, kuten liiallinen täyteys, arvet, leikkaukset ja niin edelleen, heidän hihansa piiloutuu.
 5. Suuret hartiat piilottavat hihojen oikean istuvuuden ja pituuden tai visuaalisesti pienet ripustimet.
 6. Hihat ovat myös osa ulkoasua, pukeutumisen koristelua. Loppujen lopuksi useimmat ne on valmistettu pitsi, guipure, koristeltu kiviä, strassit. Tämän seurauksena teistä tulee entistä naisellisempi ja elegantti.

Tyylit ja värit

Iltamallit esitetään nykyisin erilaisissa suorituskyvyn vaihteluissa värin ja tyylin mukaan. Materiaaleina on suositeltavaa käyttää silkkiä, guipurea, sifonkia, satiinia, organzaa tai samettia. Nyt neulemekot, hieno villa. He tekevät suuria iltapuvuja. Älä myöskään unohda pitsien ilmeisiä etuja, koska tämä kangas lisää pitkät mekot romantiikkaa ja hellyyttä.

Mallin suunnittelu voi olla monikerroksinen. Niitä on kuitenkin usein koristeltu elementteinä rhinestones ja turkisilla. Pukun pohja lattiaan voi olla epäsymmetrinen, ja viimeistely on kohokuvioitu. Helmen epätasaisuuksien ansiosta kiinnität huomiota jalkojesi puoleen. Tietenkin, jalat samanaikaisesti olisi ohut ja kaunis. Muuten se on ylimääräinen aksentti. Kengät ovat tärkeä lisäominaisuus.

Valitessasi pitkää mekkoa lattialle, katso kauluksen pääntie. Esimerkiksi pitsi on ihanteellinen V-kaulalle. Kaula-aukon syvyys riippuu suoraan tapahtuman luonteesta, johon sinun täytyy osallistua. Muista yksi tärkeä asia - näytät tangierilta, mitä syvemmälle kaulus on.

Nyt ansainnut suosittu mekot lattialla, jossa on verhot. Tällainen viimeistely voi olla yhtä edullisesti sijoitettu rinnassa, hihnassa tai hihoissa.

Tärkeintä on, että lattialla olevat pitkät mekot, joita täydentävät hihat, voivat olla yhtä hyviä luoda näennäisesti täysin vastakkaisia ​​kuvia - herkkä ja naisellinen tai elegantti ja ylellinen. Kaikki riippuu siitä, mitä haluat saavuttaa.

Pehmeiden naisten tulisi ottaa huomioon, että pitkän puvun avulla voit visuaalisesti pidentää hahmosi, antaa halutun armon ja harmonian. Älä unohda, että korkean vyötärön takia vatsa on piilotettu ja lantiot peitetään.

Pitkä mekko lattialla, jossa hihansuissa, tuo erityistä selkäkasvaisuutta ja seksuaalisuutta. Tämä malli on täydellinen illanvietto juhlaillalle, joka on tärkeä loma.

Kuten käytäntö osoittaa, useimmat mallit valmistetaan suoralla leikkauksella. Joskus hame tehdään palamaan tai täyteen. Jos pidät lyhyistä malleista, kiinnitä huomiota vaatekoteloon, jossa on avoin selkä ja suora kaulus.

Jotta saavutettaisiin haluttu tyylikäs ja muodikas kuva, jota suositellaan guipure-hihoissa. Ne täydentävät ulkonäköäsi, piilottavat tietyt kuvahäiriöt, antavat vaatteelle vaatimattomuuden. Tärkeintä on, että kuva on edelleen naisellinen ja tarjouskilpailu.

Nyt väri. Värivalikoimassa ei ole kovia rajoituksia.

Illan pitkä mekko on kuitenkin parempi valita tumma. Perinteinen musta mekko ei mennyt pois muodista, jonka hihat on parhaiten koristeltu pitsi.

Myös monet tytöt pukeutuvat siniseen, vihreään, punaiseen, vaaleanpunaan, persikkaan ja tietysti valkoiseen.

Harkitse rakkautesi tiettyyn varjoon, ota huomioon värin ja ihon, silmien yhdistelmän erityispiirteet, valitse sopivat lisävarusteet.

Älä kiirehdi ostamaan ensimmäistä pidettyä pitkää mekkoa. Anna itsellesi vähän huomiota, kokeile useita eri tyylejä, kokeile värejä. Joten löydät juuri sen vaihtoehdon, joka laskee täydellisesti kuvioon, ja se yhdistyy täydellisesti myös ihoon.

Kesämallit

Jotkut uskovat, että kesäkaudella pitkät mekot ja vielä pitemmät hihat ovat käyttämättömiä. Ne ovat kuumia, ne ovat epäkäytännöllisiä ja niin edelleen. Itse asiassa kaikki on täysin erilainen. Kesämalleissa on monenlaisia ​​malleja, joissa jopa pitkähihainen malli on tervetullut.

Kiinnitä huomiota kreikkalaisen tai keskiaikaisen tyyliin. Yksinkertainen leikkaus ja hihat kuten monet kesällä, säilyttävät tarvittavan mukavuuden. Vaikka ruumis on itse asiassa täysin suljettu, se ei silti ole kuuma. Lisäksi virtaavat kevyet kankaat voivat tuhota tuulessa, antaa tarvittavan viileyden, suojaavat kuumalta auringolta. Tietenkin sinun täytyy poimia sopiva materiaali. Paras vaihtoehto on sifonki. Kangasilma, kesällä tällaisessa mekossa tuntuu hyvältä.

Kuvassa on yksinkertainen ja vielä parempi tavallinen pastelliääni. Se on kaunis ja käytännöllinen samanaikaisesti. Hihojen kohdalla keskity omaan makuunne, kuvion piirteisiin. Tämän asun alla on vapaa, sopiva, pitkähihainen tai kolme neljäsosaa.

Muista viimeistellä mekko leikkauksilla. Eikä vain yksi. Tämä riippuu valitusta hameesta. Jos olet valinnut silkistä valmistetun iltapuvun ja aikoo vierailla ravintolassa, kesäkahvilassa, älä välttämättä asenna pohjaa.

Mekon on oltava ilmava, eikä se saa rajoittaa liikettäsi. Lomakkeet - poikkeuksellisen kevyt, virtaavat. Tämä on täydellinen ilta.

Tarvikkeet ovat tarkoituksenmukaisia, mutta vain tietyssä määrin. Älä missään tapauksessa käytä raskaita koruja, vältä kirjontaa, kiviä, kiveä, kirkkaita vyötä. Jotain yksinkertaista, kevyttä, kirjaimellisesti korostaa silmiesi kauneutta. Massiiviset korut voivat merkittävästi loukata kesän ulkoasun eheyttä.

Yhdellä hihalla

Jos aiot osallistua gaala-tapahtumaan, yritä pukeutua pitkään iltapukuun, jossa on yksi hihassa. He näyttävät hyvältä. Monet julkiset henkilöt näkyvät nyt ja sitten iltapuvuissa ja juhlissa tällaisissa mekkoissa. Holkki on pääosin pitkä.

Versacen muotikokoelma iski hiljattain kaikille alkuperäisillä ei-perinteisillä iltapuvuilla, joiden pääominaisuus oli yksi pitkähihainen. Huomattavaa osoittautunut sisustus, jonka avulla voit luoda kuvan Amazoneista, primitiivisistä naisista.Mutta jos kiinnität huomiota näiden aikojen "muotiin", käy ilmi, että epäsymmetria oli trendissä. Sieltä oli säilytetty rakkaus yhdelle hihalle. Tietenkin nyt ne tehdään paljon tyylikkäämmin.

Huolimatta Versacen arvostetusta kunnioituksesta Vionnet-brändi on tullut todellinen mestari mallien luomisessa yhdellä hihalla. Kallistuva leikkaus on paras, mitä olemme viime aikoina nähneet. Mielenkiintoista on, että yhdellä hihalla, joka on läsnä iltapukujen kokoelmassa, on optimaalinen pituus hieman kyynärpään yläpuolella. Kesäkaudella tämä on täydellinen ratkaisu.

Älä ajattele, että vain nuori ja ohut tyttö voi varaa käyttää pitkää iltapukua lattialla yhdellä hihalla. Sama Lawrence Olivier, 56-vuotiaana, osoitti, että tämä asu pystyy täysin istumaan jopa kypsä nainen.

Rajoitukset ovat vain ihossa. Jos se on hiljainen, ripaus ja rintakehä on liian suuri, niin yksi hihassa oleva mekko tulisi sanoa kovaa EI. No, tai ensin sinun täytyy laittaa itsesi järjestykseen, mennä urheiluun, jonka jälkeen voit jo kokeilla uutta kuvaa.

Hihatyypit

Olemme jo sanoneet, että pitkät mekot ovat hyvin hihat. Mutta mitkä? Puhutaan heidän lajikkeistaan.

levenevät

Palanut jälleen harppauksin palaa muotimaailmaan. Koska suunnittelijat keksivät uusia ja uusia tapoja käyttää sitä. Holkki, jolla on sileä jatke pohjaan, yhdistyy täydellisesti pukeutumiseen lattiaan. Se luo sellaisen siluetin, joka kelluu ilmassa, luku muuttuu kevyeksi, ilmavaksi.

Materiaali on parempi antaa guipure, sifonki tai silkki. Ja jos yhdistät täydellisesti yhteen kankaaseen verrattuna erilaiset vaatteet, tulos ylittää kaikki odotuksesi. Jos haluat piilottaa liian täynnä kahvat, valinta on kevyt läpikuultava guipure.

Flared on parempi aloittaa hartioilta, kyynärpää tai ranteen tasolta. Viimeinen vaihtoehto on täysimittainen ranneke.

rehevä

Hihassa oleva pomppi voi alkaa ylhäältä ja sitten kartioida, noin kyynärpään alueelta. Kuten tiedätte, puhumme taskulampun hihat. Muista kuitenkin, että tämä vaihtoehto sopii nuorille, nuorille naisille.

Mutta on myös toinen rehevä hihu, sopivat ja kypsemmät naiset - runoilija. Tässä tapauksessa laajennus alkaa olalta, ja holkki kapenee vain ranteessa. Jos sinulla on liian ohuita käsiä, niin se sopii sinulle täydellisesti.

Kolme neljäsosaa

Voit sanoa hihojen klassisen version. Hihan pituus päättyy hieman kyynärpäiden alapuolelle.

Mallin kauneus on se, että se sopii kaikille tytöille, laihaista rasvaan. Mikä parasta, kolmen neljänneksen hihassa yhdistyvät pitkät cocktail-mekot, jotka on valmistettu hienosta neulosta tai satiinista.

raglan

On tuskin yllättävää, että hihan tyypin nimi tulee sukunimestä. Ja herran nimet. Englantilaisella oli kunnia kultaseppä, joten hän seurasi muotia uskomattoman tarkasti. Lisäksi Lord Raglan oli edelleen merkittävä soturi.

Kriisin kuuluisan sodan aikana hän ehdotti hihojen erityistä leikkausta erityisesti sotilasmiehelle. Alarivi on, että yksi leikattu elementti taitettiin puoliksi, joten ylimääräisistä saumoista oli mahdollista päästä eroon. Tämän vuoksi vaatteet tulevat vedenpitäviksi. Korkeammat viranomaiset tervehtivät innovaatiota, minkä seurauksena tällaisten hihojen muoti on säilynyt tähän päivään saakka.

lepakko

No, tämäntyyppisen hihan nimi ei tullut ei-isän herran nimestä vaan melko epämiellyttävästä elävästä olennosta. Itse asiassa holkki näyttää paljon houkuttelevammalta.

Tämä on itse asiassa yksi yhden kappaleen hihojen tulkinnoista. Mutta "lepakon" käsivarsi aliarvioi, alkaa vyötäröllä. Hihassa on mekko, jonka etuosa ja takana on alennus, alennus olkapäästä ranteeseen. Tämän seurauksena saamme batin siivet. Siksi nimi.

Sen viehätys on, että hiha piilottaa ylimääräisen täyteyden ja peittää myös käsien ja vyötärön rasvan taitokset.Sen avulla voit korostaa vyötäröä sekä saavuttaa visuaalisesti kauniin naisen siluetin ohut.

kapea

Tämä on klassinen, joka sopii pitkään lattialle sopivaan tyyliin. Kapeat hihat yhdistetään yleensä korkean suorituskyvyn kaulaan. Tämän tekniikan ansiosta luodaan huomattava kontrasti - toisaalta hoikka ja siro kädensijat ja toisaalta merkitty alileikkaus kehon alueella.

Joten voit vapaasti käyttää pitkiä mekkoja, mene tärkeisiin ja hauskoihin juhliin. Jopa kesällä pitkällä mekolla ja hihoilla voit olla uskomattoman kaunis, houkutteleva ja viehättävä. Harkitse vain valinnanvapautta, ota huomioon kuvionne erityispiirteet, keskitytään ansioihin ja piilota nykyiset puutteet huolellisesti. Pidä itsesi luottamus, säteile positiivisia ja älä koskaan unohda, että olet paras.

Kommentit
 1. Anna
  24.07.2015

  Pitkät verkkokankaat tai verkko ja kirjonta - tämä on hienoa! Mitä juhlavia ja jopa hienoja kuvia saadaan! Valitettavasti nämä mekot eivät ole halpoja. Katson vain sitä.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet