Mekojen värit

Musta mekko, jossa punaiset kengät (56 kuvaa)

Musta mekko, jossa punaiset kengät (56 kuvaa)

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Miten valita kengät
  2. Miten valita sukkahousut
  3. Miten parhaiten yhdistää musta mekko ja punaiset kengät

Punainen ja musta on koko romaani intohimosta. Musta mekko, jossa on punaiset kengät, kuulostaa vähemmän klassiselta, kertoo maailmalle vakavuudesta ja vetovoimasta, mysteeristä ja naisellisesta viehätyksestä. Tämä asu vaatii rohkeutta, koska se ei koskaan jää huomaamatta. Mutta kaiken tällaisen yhdistelmän salaperäisyyden säilyttämiseksi on pidettävä mielessä sen pienet salaisuudet.

Miten valita kengät

Kuvassa, jossa punaiset kengät ovat valokeilassa, ne ovat aina ne. Siksi tällaiset kengät ovat mielenkiintoinen kohokohta ja samalla vastuullinen valinta. Joku voi tuntua, että mikään ei ole valittavissa - tavalliset kengät, vain punaiset. Mutta itse asiassa ne voivat olla erilaisia ​​tyylejä, värejä ja erilaisia ​​materiaaleja. Ja joka tapauksessa sopii valintasi mukaan.

Lakka korkokorkoiset kengät yhdessä työpuvun kanssa voivat näyttää naurettavilta ja jopa maukkailta, ja päinvastoin, liian yksinkertaiset - matta kengät, joissa on ylelliset iltapuku.

Yleisimmät ja monipuoliset kengät - punaiset kengät koroilla. Ne sopivat sekä työpuku että mekko uusimman muodin mukaan. Toimiston kannalta on aina parempi valita kengän tasainen kantapää ja mykistetty sävy, esimerkiksi kypsän kirsikan väri, jotta siitä ei tule pukeutumissääntöjen rikkoja. Ja yksinkertaiset punaiset baletti-asunnot ovat hyviä päivän kävelylle.

Suede-kengät soveltuvat enemmän illallisen kulumisen tai muodollisen tilaisuuden ylellisyyteen, samoin kuin korkokengät. Myös puolueelle tai erityistilaisuuksille patentti nahkakengät ovat hyviä. He hallitsevat palloa kuvassa, eivät siedä ylimääräisiä muita yksityiskohtia, ja tiukka musta niiden kanssa on erityisen sopiva. Jopa tavalliset veneet, jotka on koristeltu strassilla, jousilla tai epätavallisilla lisävarusteilla, näyttävät enemmän juhlallisilta.

Ylellisellä kankaalla tai koristeella, verhoilulla, koristeilla koristeet sopivat täydellisesti kenkiin korkealla alustalla ja paksulla kantapäällä.

Miten valita sukkahousut

Punaiset kengät ovat melko kapeita ja eivät pidä jalkojen kilpailusta. Siksi sukkahousujen valinta on hyvin rajallista. Ja niiden tärkeimmät suosikit ovat matta kehon, "jalkojen" puuttumisen seurauksena. Myös musta mekko ja punaiset kengät tekevät loistavasta duetista mustat sukkahousut. Mutta joillakin varauksilla: tämä yhdistelmä sopii paksuista kankaista, puvusta tai neuleista, ja sukkahousujen itsensä pitäisi olla lähes läpinäkyviä. Katso harmonisesti mustat sukkahousut, joissa on mykistettyjä värejä, kuten burgundia.

Kirkkaanpunaisissa kengissä sinun ei pitäisi käyttää värillisiä, valkoisia, paksuja mustia, harmaita ja vain villahousuja.

Punaiset sukkahousut, jotka vastaavat kenkiä ja lyhyt epätavallinen mekko, voivat olla elävästi esillä modernin muodin. Tämä on rohkea yhdistelmä nuorille ja tyylikkäille ihmisille. Mutta löytää reuna, jossa se "kuulostaa" ja missä "väärennös" on hyvin vaikeaa. Mutta avominen, kuviot, erityisesti silmät, punaiset kengät eivät hyväksy.

Miten parhaiten yhdistää musta mekko ja punaiset kengät

Musta mekko, jossa on punaiset kengät, on aina upea yhdistelmä kaikenikäiselle naiselle. Nämä kengät sopivat erinomaisesti peruskeinoihin. Ja kypsille naisille tämä on loistava tilaisuus tehdä heidän kuvastaan ​​enemmän tuoreita ja nuorekas. Mutta jos valitset sellaisen kirkkaan värin kenkiin, sinun on tarkkailtava maltillisuutta kaikessa muussa.

Kaikkien tiukkojen klassikkojen ystäville punainen pumppu keskellä kantapäätä ja polviin asennettu mekko on myös erinomainen tilaisuus monipuolistaa kuvaa. Tämä yhdistelmä on hyvä työhön ja muihin tapauksiin. Ainoastaan ​​yrityskuvassa tulisi välttää muita kirkkaita yksityiskohtia.Juhlallisessa tapahtumassa korostuu pieni musta mekko, jossa on tyylikäs glitteri ja ylelliset stilettot.

Punaiset kengät, joissa on korkokengät, näyttävät yhtä hyviltä kevyiltä kesäkankailta ja paksuilta trikoilta. Erityisen tyylikkäät mekot näyttävät klassisesta tyylistä, huomaamattomia vieressä tai löysällä, painottaen vyötäröä sekä pidempiä malleja ilman tarpeettomia leikkauksia ja lisäosia. Yhdistettäessä mekkoja ja kenkiä on myös tärkeää ottaa huomioon toisen kangas ja toisen rakenne.

Satiini- tai lakkakengät, kuten sileä kangas, ja mokka- ja matta-mallit voidaan käyttää neuleilla, samettilla ja neuleilla.

Mutta kirkkaan punainen väri voi kiinnittää huomiota siihen, että et halua näyttää liikaa. Vaikka hän on vain jalkojensa päällä. Siksi sinun pitäisi valita vain sellainen pukeutumistyyli, joka aluksi kiinnittää huomiota kuvion ihmisarvoon ja piilottaa sen puutteet. Pehmeät lantiot voidaan piilottaa pukeutuneen hameen, jossa vyötärö on koristettu siluettilla, jossa on korsetti tai vyö, ja jalkoja, jotka eivät kimmele ohuilla, voidaan piilottaa pitkän mekon alle. Loppujen lopuksi ei ole rumia ihmisiä - siellä on väärä asu.

Ilmeikäs ja harmoninen kuva ei ole vain mekko ja kengät. Älä unohda sellaisia ​​tärkeitä yksityiskohtia kuin hiukset, meikki, asusteet.

Sopivan siluetin pitkä musta mekko, kirkkaat punaiset kengät korkealla kantapäällä ja sama huulipuna huulilla - tällaisten kontrastien peli on aina hämmentynyt. Täysin neutraaleilla väreillä - esimerkiksi kiiltävien painikkeiden sarja ja sama koriste kenkien varpaat - soveltuvat hyvin mustan ja punaisen tandemiin. Mielenkiintoinen kuva retro-tyylistä mustasta mekosta valkoisiin herneisiin ja punaisiin kenkiin on tarkoitettu nuorille ja flirttaisille tytöille.

Punaiset kengät voivat olla ainoa valopilkku kuvassa - ja se on nyt muodikasta. Niitä voidaan täydentää laajalla vyöllä tai kapealla hihnalla, kytkimellä, samanvärisellä päähineellä. Mielenkiintoinen vaihtoehto on laaja vyö, jossa on solki, jota tukevat kokonaisuuskengät.

Ne sopivat täydellisesti vaalean ja avoimen mekon. Kapea hihna, jossa on tiukka asu, korostaa vyötäröä. Tai pitkä mekko, kengät suurella alustalla, häikäilemättömästi ulospäin, ja suuri kukka hiuksissa luovat samalla romanttisen ja salaperäisen kuvan.

Jos vaatekaappi ei ole vielä punainen, kokeile jotain uutta ja epätavallista. Loppujen lopuksi punaiset kengät ovat hyviä paitsi mustalle mekolle, myös tavalliset farkut löytävät heille uuden eleganssivärin. Ja kuka tietää - jos tämä kenkä ei tule rakkaimmaksi.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet