Mekojen värit

Top 10 suosituinta värillistä mekkoa

Top 10 suosituinta värillistä mekkoa

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. valkoinen
 2. musta
 3. punainen
 4. vihreä
 5. sininen
 6. harmaa
 7. oranssi
 8. beige
 9. keltainen
 10. violetti

Värit kulkevat meitä kaikkialla, ne muodostavat käsityksemme perustan. Ja kuinka monta sävyä voidaan luoda vain muutaman perusvärin perusteella - satoja ja tuhansia. Suunnittelijat luovat vuosittain uusia väriliuoksia, voittavat mielenkiintoisesti ja antavat elämää ainutlaatuisille tandemeille.

Olemme valinneet sinulle mielenkiintoisimmat värit ja kertovat myös eloisimmista ja ikimuistoisimmista sävyistä.

valkoinen

Puhtaus, tuoreus ja vaaleus eivät ole kaikki valkoisen merkityksiä. Se on monipuolinen ja ominaisuuksiltaan sekä sen sävyjen havaitsemisessa. Valkoinen väri, joka liittyy enkeleihin, tarkka ja oikeudenmukainen ihminen, on morsiamien suosikki väri. Hän myös kontrastaa paremmin kaikissa väreissä.

Valkoisen vaatteen valinta vaatii erityistä huomiota koristeluun. Sen pitäisi olla loistava, hohtava, kiiltävä, upea ja huomaamaton.

Kevyt painatus, kukka-aiheet eivät pilaa valkoisen mekon kauneutta. Valkoinen on kaunis ja yhdistettynä kaikkiin väreihin, joilla voit säätää muotoa.

musta

Musta väri symboloi aina arvoitusta, eleganssia ja tyylikkyyttä.

Valitsemalla tämän värin mekko, voit korostaa seksuaalisuutta ja luoda upean kuvan.

On mahdollista ja päinvastoin korostaa vakavuutta ja konservatiivisuutta.

Musta asu ei ollut liian raskas ja synkkä, se on tarpeen laimentaa se kontrastin sisustuksella ja lisävarusteilla. Pitsit, kukat, vyöt tekevät. Hyvin paljon pystyy muuttamaan yksinkertaisen, mutta tyylikkään viittauksen. Älä vain liioittele sitä, sinun täytyy voittaa kuva suotuisasti. Huolellisesti sinun täytyy poimia kengät ja kytkin, korut.

punainen

Punainen väri yhdessä kaikkien mahdollisten sävyjen kanssa on intohimo, energia, seksuaalisuus.

Kun valitset sellaisen pukeutumisen, jolla on niin rohkea väri, kannattaa keskittyä leikkaukseen ja pyrkiä täydelliseen tyylin, kehon tyypin ja värityypin kanssa.

Jos otat huomioon kaikki vivahteet ja valitse hyvä mekko, niin saat muiden huomion. Punaisella asulla voi olla herkkuja, lohkoja ja muita koriste-esineitä, jotka vain kirkastavat rohkean puvun villiä luonnetta. Tällainen kuva ei olisi toimistokäytössä, liike-elämän neuvotteluissa ja kokouksissa.

Monien punaisen burgundin sävyistä Marsala ja Koshemerovaya nousivat suosituimmiksi.

Bordeaux

Bordeauxilla on selkeä elämä, vahvuus, tarkoituksenmukaisuus, joustavuus.

Liikemiehelle burgundinen mekko on todellinen löydös, koska se puhuu vakaumuksesta, luottavaisesta asenteesta ja konservatiivisuudesta.

Ympäröiville ihmisille tämä väri vaatteissasi näyttää houkuttelevalta, mikä auttaa sinua saamaan keskustelukumppanisi nopeasti itsellesi. Ei kuitenkaan ole suositeltavaa käyttää jatkuvasti bordonisia värejä jokapäiväisissä kuvissaan, koska se voi vaikuttaa masennuksen alkamiseen.

Marsal

Onnistunut ja erittäin mielenkiintoinen on viininpunaisen sävyn ja ruskean sävyn yhdistelmä - tuloksena on Marsala. Sävyä voidaan verrata vuosisadan altistumisen eliitin viiniin.

Se yhdistää hillitsemisen ja epäkeskisyyden, vakavuuden ja tyylikkyyden, hellyyden ja rohkeuden.Väri Marsala erottaa erinomaisesti eri ulkoasun ominaisuudet.

Cashmere nousi

Kun katsot väriä, Cashmere nousi, näyttää siltä, ​​että kaikki maailmassa vallitseva hellyys, joka sisältyy tähän värin täydellisyyteen. Tämä väri tulisi varata syksyyn, kun niin vähän luonnosta tulee kukka.

Tämä sävy erottuu tavallisesta vaaleanpunaisesta, jopa kiiltävästä väristä maidon sävyn läsnä ollessa, mikä tuo rauhallisuuden ja houkuttelevuuden. Cashmere-ruusun värin avulla voit varjostella kirkkaampia vaaleanpunaisia ​​värejä tai käyttää sitä pohjana, kun muokataan rauhallisuutta.

vihreä

Vihreällä värillä on rauhoittava vaikutus ja voimakkuus. Tämän värin mekossa on hyvä aloittaa uudet asiat, esittää töitä töissä, aloittaa uudet suhteet ja aloittaa "uusi elämä".

Jos vihreä väri sopii sinulle ja sinusta tuntuu mukavalta, olette ystävällinen, rauhallinen henkilö.

smaragdi

Tämä sävy erottuu suotuisasti muusta hänen erityisestä kylläisyydestään. Syksyllä-talvella smaragdipuvut täydentävät parhaiten vihreän ja sinisen sävyjen elementtejä. Mutta jos haluat näkyä täydellisesti täydellisessä kuvassa, yhdistä smaragdivärisävy valkoisiin asioihin.

Syvä jäkälä vihreä

Kun harmaa sävy yhdistyy ruskeaan ja suonvihreään, ilmenee ainutlaatuinen väri - Deep Lichen Green ("Marsh Lichen"). Se voi vaihdella käytetyn materiaalin mukaan. Tällä värillä ei voi yhdistää kirkkaita värejä, mutta musta ja beige, voit valita turvallisesti ja yhdistää yhden kuvan.

Lime vihreä

Jos lisäät hieman keltaista ja harmaata vihreään, saat vaalean, pehmeän, hieman pastellisen Lime-vihreän sävyn. Hän oli niin vaikuttunut yleisöstä, että suunnittelijat käyttävät sitä edelleen kokoelmissaan.

Lime-vihreän sävy on mahdollista yhdistää samoihin neutraaleihin luonnollisiin ja ei liian voimakkaisiin sävyihin. Toinen vaihtoehto kuvien luomiseksi on tummat värit ilman kiiltävää kiiltoa, mutta harmaa sävy.

Kuivattu yrtti

Kuivatun ruohon väri ilmentää haavoittuvuutta, joka esiintyy aktiivisesti. Syksyn ja varhaisen kevään alussa tämä sävy on ihanteellinen vaihtoehto. Mekot voivat olla kuvan ainoa elementti tai niitä voidaan täydentää muilla kontrastisilla elementeillä.

turkoosi

Yksi kauneimmista väreistä on turkoosi. Sen perusteella voit luoda odottamattomia ja rohkeita kuvia.

sininen

Epäselvyys on ominaista tälle värille: toisaalta se on hieman surullinen ja toisaalta ylevä, juhlallinen ja kirkas. Sinisen mekon pohjalta luotu kuva imeytyy hellyydestä, rauhasta ja muukalaisesta.

Jos valitset oikean pukeutumisen ei ole kovin tumma, vaan melko tyydyttynyt sininen, voit tulla sisäiseen rauhaan, saavuttaa korkea hengellisyys ja tuntea tasapaino.

Jos kommunikoi usein ihmisten kanssa, on suositeltavaa tehdä kuvasta sininen elementti. Tämä auttaa voittamaan keskustelukumppanin, perustamaan itsensä viisaana miehenä, jolla on vahva luonne ja järkevä ajattelu.

koboltti

Kirkas, epätavallinen ja monipuolinen sävy voi olla koboltti. Tämä kaunis, kohtalaisen tyydyttynyt väri pidetään kunnollisena sinisenä hyvästä syystä. Mekko voi olla ylellinen ja juhlallinen, yksinkertainen, jokapäiväinen, mutta ikimuistoinen. Huomaa, että kangas tulisi valita kalliiksi, vain silloin varjossa on kaikki värit.

Mykonos sininen

Suunnittelijat onnistuivat luomaan sävyn, joka välittää hyvin taivaallisen sinisen. Tähän kuuluu useita sävyjä, jotka alkavat tumman taivaan ja maagisen indigon väristä ja päättyvät sinisen taivaan tumman värin kanssa, joka näkyy vain kirkkaana kesänä. Monet suunnittelijat kokeilivat Mykonos Blue -yhdistelmää ja sen tuloksena esittivät kiehtovasti kauniita luomuksia maailmalle.

Biskajanlahti

Uusi varjossa kiehtova nimi "Biskajanlahti" teki jopa pienen, mutta silti vallankaappauksen maailman korokkeelle. Täällä sinisille sävyille ominaiset rauhan muistiinpanot, uuden elämän houkuttelevuus ja persoonallisuus ovat liukumassa - kaikki, mitä löytyy vihreästä.

Kuten käytäntö on osoittanut, Biskajanlahdella voidaan yhdistää meri-aallon väri ja täydentää tätä kaikki kukka-tulosteilla. Tämän ratkaisun esitteli Elie Saab.

sininen

Jos haluat keskittyä jotain tärkeää, unelma ja tuntea seesteisyys, valitse sininen mekko. Tämä asu soveltuu hyvin ihmisille, jotka ovat alttiita uskollisuudelle ja vaikutelmallisuudelle, matkustukselle ja uusille kokemuksille.

harmaa

Harmaan sävyt voivat olla hyvin mielenkiintoisia, vaikka ne ovat useimmiten neutraaleja. Olemme tottuneet näkemään harmaiden värivalikoimien vaatteet toimistokäytössä, unohtamatta epäoikeudenmukaisesti harmaita mekkoja lattialla, jossa on paloja, leikkauksia ja paljaat selkät. Rikkaiden kankaiden käyttö lisää harmaa vielä enemmän.

turbulenssi

Maailman suunnittelijoiden kiistaton suosikki on märkä asfaltin väri tai kauhea taivas, joka on aikeissa murtautua hirvittävään ukkosmyrskyyn. Älä pelkää voittaa tämän sävyn asioita, jotka ovat hyvin yhdistettyjä jopa kesäkukkien kanssa. Turbulenssiin voi lisätä metallisen kiillon, kuten Alexander Wangin malleissa tehtiin.

myrskyinen

Valtavan meren väri, uhkaavan taivaan värjättävän etenevän aallon sävy on kaikki mukana Stormy Weather -varjossa. Tyylikäs, hienovarainen tyyli, joka on läheisesti yhteydessä klassikoihin - tällaisen mekon löytämiseksi on tarjolla monia sopivia kuvia, varsinkin kun se on yhdistetty täydellisesti useisiin muihin sävyihin.

Futuristinen hopea

Hämmästyttävä väri, jossa on tähtiä, on Futuristisen hopean sävyä. Tällainen kirkas kangas voi tuntua liian tyylikkältä ja juhlalliselta, mutta suunnittelijat eivät rajoittaneet fashionistasia vain iltapuvuihin. Heidän mukaansa futuristisen hopeanvärisiä mekkoja voidaan käyttää jokapäiväiseen ulkonäköön.

oranssi

Ainutlaatuista voidaan kutsua oranssinväriseksi. Se on välissä aggressiivisen punaisen ja keltaisen välillä. Jokainen oranssi oranssi houkuttelee huomiota ja nostaa mielialaa.

Kausivaihtelun aikana voi olla erittäin tehokasta mennä ulos oranssissa mekossa. Älä vain lisää paljon tätä väriä kuvaan, laimenna se kontrastisilla lisävarusteilla.

Koi

Uutta varjoa, joka tuo kirkkaita aksentteja maailmankatkoihin, kutsutaan brokaattikarpiksi. Tämä väri on mielenkiintoisempi ja muodikkaampi kuin oranssi. Haluatko olla valoisa - osta oranssi mekko, halua tulla muodikkaaksi - valitse vaatteita koi-väristä. Sopivien lisävarusteiden yhdistäminen violetti, vihreä ja sininen.

Tuore porkkana

Tämä ei ole vain hyödyllinen tuote, joka on suositeltavaa sisällyttää ruokavalioon. Nyt ns. Muoti väri vaatteissa. Kun tuoreen porkkanan värimallit ilmestyvät katuveneille, yleisö herättää huomattavasti elämää.

Kirkkaimmat kuvat luodaan nyt tämän erityisen värin perusteella, joka näyttää harmonisesti vihreän, harmaan, keltaisen vaalean sävyin. Ruskea, musta ja violetti - kaikki tämä voi olla myös tuoreen puristetun porkkanan vaatteiden rinnalla.

Oranssi kadmium

Jos yhdistät hunajan ja sinapin värin, saat oranssin kadmiumin värin. Tämä uutuus on houkutellut monia suunnittelijoita, joten asusteita tällaisessa hillityssä ja hieman vaimennetussa ratkaisussa löytyy usein katukiskoilta. Tässä asussa voit kilpailla syksyllä hänen taiteessaan luoda kirkkaita värejä, sulautua luontoon ja jopa siirtyä 60-70-luvun muotiin

beige

Toinen muodikas sävy, jonka avulla nainen voi tuntea enemmän tarjouksen, naisellisuuden ja jopa hieman ilmavan - sen synkkä lasku, ankara talvi ja heräävä kevät, tämä kuva on merkityksellinen.

Creme Brulee

Ei ole välttämätöntä pukeutua vaatteissa kirkkaita värejä muistettavaksi ja erikoiseksi. Todiste on creme brulee'n väri, joka on vaaleankeltainen, hieman beige, omalla erikoisuudellaan.

keltainen

Tämä väri muistuttaa meitä auringonpaistetta, lämpöä, iloa. Hän on kirkas ja iloinen, pystyy asettamaan halutun loma-ilmapiirin. Ja vaikka löydät tämän värin päinvastaisen merkityksen, älä enää pelkää käyttää keltaista mekkoa. Tärkeintä on, että se on sama kuin hahmosi ja mielenne.

Mehukas sitruuna

Kaikkia värejä ei voi käyttää vaatekaapin perusosiin, koska ne on luotu yksityiskohtiin. Tämä väri on mehukas sitruuna. Se näyttää upeilta lisävarusteissa. Tällaisia ​​rohkeita päätöksiä esiteltiin ympäri maailmaa. Se on vain pussi, jossa on mehukas sitruunaväri, jonka on valmistanut Proenza Schouler. Mustien vaatteiden vieressä se näyttää raikkaalta ja kirkkaalta.

Keltainen tammi (Oak Buff)

Hellyyden hahmottelu on keltaisen tammen varjossa. Myös hieman kirkkautta lisättiin täällä, mutta ei niin häikäisevää kuin keltainen, mutta pehmeä ja huomaamaton. Luonnollinen sävy, jonka suunnittelijat lopulta pystyivät luomaan, voidaan yhdistää samankaltaisiin, alkuperäisiin sävyihin tai valita kirkkaita ja ilmaisevampia värejä.

Sesongin ulkopuolella voit käyttää keltaisia ​​tammi-vaatteita, hän voi aina piristää ja poistaa masennuksen ilman jälkiä. Tämä väri näyttää hyvältä neulotuotteissa, luonnollisessa neuleessa ja villatuotteissa.

violetti

Eräs vaikeimmista väreistä, joita luovia lajeja ovat aina valinneet, ylevien tunteiden omistajat ja ei-pysyvä luonne, on violetti. Liian tummilla sävyillä on masentava vaikutus. Se on aivan toinen asia - vaaleat violetit värit. Nämä mekot sopivat romanttisille tytöille, hieman tuulinen, unenomainen ja hieman turvaton.

Akai

Pantone-paletissa Akai personoi violetti. Tämä rikas, syvä ja mielenkiintoinen sävy on löytänyt paikkansa monissa kuuluisimpien suunnittelijoiden kokoelmissa.

Itse Akai-värin väri on tarpeeksi kirkas ja se ei siedä naapureita, joissa on muita yhtä kirkkaita värejä.. Tämä kohta on otettava huomioon, kun luot kuvia. Suunnittelijat löysivät tien tästä tilanteesta ja loivat monia niihin liittyviä Akai-sävyjä, jotka voidaan helposti yhdistää toisiinsa ja muihin sävyihin. Hyvä vaihtoehto olisi yhdistää Akai ja syvämusta.

Ametisti orkidea

Ametisti on todellinen sisustus naiselle, heijastava hänen luonteensa ja luonteensa. Tätä väriä pitävät hyvin temperamenttiset naiset, vahvat, erittäin hengelliset, viisaat ja luottavaiset.

Joidenkin asiantuntijoiden mukaan ametisti ei saa yhdistää muihin väreihin, mutta mielikuvituksellamme ei ole rajoja ja kieltoja, joten suosittelemme yhdistämään kultaelementit, keltaiset, maitomaiset ja vihreät sävyt ametistipuvulla. On välttämätöntä valita ametistivärisiä asuja varoen. Sinun täytyy olla kirkas ulkonäkö, joka ei pysty saamaan itsenäistä arvokasta varjoa.

Laventeli harmaa

Airiness, käytännöllisyys ja arkuus ovat harmaa-laventeli-sävyssä. Tällä värillä on oma luonteensa ja epäselvyytensä. Kiiltävät kankaat, flitterit ja kimaltavat koriste-elementit, jotka lisäävät valon pelaamista, lisäävät tätä väriä erityisen viehätykseen.

Muodikkaita värejä ja ainutlaatuisia sävyjä koskevat tiedot ovat korvaamattomia. Sitä tulisi käyttää huolellisesti, noudattaa tiukasti suosituksia, kuunnella neuvoja eikä tarkista rajoituksia käytännössä. Toista väri, alaa se ja tee se sinulle.

Kommentit
 1. Larissa
  19.01.2016

  Kyllä, valkoinen, musta ja punainen, mielestäni aina pois kilpailusta.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet