Mekojen värit

Värilliset mekot - värikkäät värit

Värilliset mekot - värikkäät värit

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Kuka sopii?
 2. pituus
 3. muodista
 4. Hihassa
 5. Väri neuleet
 6. Värit tulostaa
 7. Upeat lisäosat
 8. Mitä käyttää?
 9. sukkahousut
 10. ornamentiikka
 11. vinkkejä

Tyttö, joka on värillisessä mekossa, on todellinen naisellisuus. Monet kuuluisat suunnittelijat, jotka loivat tyylikkäiden mekkojen kokoelmia, olivat innoittamana värien yhdistelmästä ja harmoniasta. Värillisessä mekossa jokainen tyttö voi tuntea kirkkaan ja herkän kukka. Siksi tämän vaatekappaleen (mieluiten useissa muunnelmissa) tulisi olla jokaisessa vaatekaapissa.

Kuka sopii?

Useimmiten värikkäät mekot valitaan iloisilla ja romanttisilla luonteilla. On mielipiteitä, että värikuvioiset mekot sopivat vain ohuille, tyylikkäille tytöille.

Itse asiassa tämä ei ole ehdottomasti - tällainen mekko sopii mihin tahansa muotoon, jos valitset oikean tyylin ja värin.

pituus

Värillinen mekko on erittäin suosittu asu, etenkin kesällä. Muotikaupoissa esitettyjen valtavien mallien joukossa on helppo sekoittaa, mutta autamme sinua valitsemaan mekko, joka vastaa tapahtuman muotoa.

pitkä

Pitkäväriset mekot voivat olla hyvin erilaisia ​​- ne ovat kevyitä sundresseja, virtaavia iltapukuja ja häät.

Lattian pukeutumisilla on yksi epäilemätön etu: he lähestyvät kaikkia - sekä ohuille henkilöille että pullistuneille.

Ensimmäisessä tapauksessa pitkä hame korostaa kuvion armoa, ja toisessa, se paljastaa vietteleviä muotoja edullisimmassa valossa.

Ainoa poikkeus on pienet, hyvin pienet tytöt: pitkät mekot "peittävät" muutaman sentin korkeuden, joten korkokengät eivät riitä.

midi-

Värillinen, keskipitkä mekko on yleinen vaihtoehto eri tilanteissa. Kiireinen päivä siirtyy positiiviselle aallolle, jos käytät kirkkaita värejä.

Jos toimisto-pukeutumiskoodi sallii ulkonäön värillisessä pukussa, varmista, että hyödynnät sitä, varsinkin jos se on kesällä ulkona, koska tällä kertaa haluat miellyttää itseäsi ja ympärilläsi olevia kirkkaita värejä.

Värilliset mekot voivat kuitenkin antaa hyvän tunnelman ja talvella. Villan neulottu mekko, jossa on etninen kuvio, ei lämmitä kehoa vaan myös sielua - on osoitettu, että kirkkaat värit voivat vaikuttaa myönteisesti sisäiseen tilaan.

lyhyt

Lyhyt värillinen mekko voi kääntää minkä tahansa tytön uskomattoman kauniiseen eksoottiseen kukkaan. Vaikka olet tottunut pukeutumaan matalan avaimen väreihin, kokeile eräänä päivänä käymällä juhlaan, laita värillinen cocktail-mekko. Tällaisessa puvussa tunnet olosi rennommaksi ja houkuttelevat varmasti ihaileva katse.

Samaan aikaan ei ole tarpeen valita soittavan, kirkkaan värin asua. Voit aloittaa lempeillä, pastelliväreillä. Kiinnitä huomiota persikoiden, mintun, lila-varjojen lyhyisiin mekkoihin - ne näyttävät uskomattoman pehmeiltä ja tyylikkäiltä.

muodista

Värillisten mekkojen tyylit vaihtelevat myös suuresti - pää on kehittänyt suunnittelijoiden esittämien mallien määrän.

Dress Ballon

Mallia, jossa on pitkä tai lyhyt tilava hame, joka on kapeneva alareunassa, kutsutaan ilmapallokuvaksi.

Ilmapallon vaikutus saavutetaan erityisesti räätälöidyllä vuorauksella, joka on useita senttimetrejä lyhyempi kuin päähame. Nämä mekot valitsevat tytöt, jotka haluavat piilottaa kuvion alaosassa olevat puutteet.

Vauva dollaria

Tämä mekko, joka on ommeltu nuken vaatteiden tai lasten vaatteiden malliin. Sen on oltava lyhyt, kun taas hame on usein koristeltu röyhelöinä tai röyhelöinä. Tässä mekossa on korkea vyötärö ja suora leikkaus.

Haju

Tuoksuinen mekko yhdellä kertaa tuli suosituiksi koko itämaisen muodin ansiosta. Nyt ylellisestä turkin puvusta tässä mekossa säilytetään vain kolmiomainen katkaisu, haju itse ja joskus vyö. Tämä mekko painottaa kauniisti rintakehää ja vyötäröä, mutta samalla se näyttää hilliltä ja jaloilta.

Kimono-mekko

Dress-kimono tuli myös nykyaikaisesta eurooppalaisesta muodista idästä. Länsimaiset muotimaiset naiset haluavat muistuttaa salaperäisiä ja houkuttelevia japanilaisia ​​geishoja alkoivat kopioida asujaan. Siksi kimonopuku on yleensä ommeltu luonnollisesta tai tekokuidusta, maalattu kansallisilla kuvioilla - fantastiset kukat, kauniit linnut ja hieroglyfit.

Dress Kyulot

Monille pukeutumis-culottes on hämmentävää, koska niille, jotka eivät voi käyttää sitä, näyttää melko naurettavalta.

Kyulot on epätavallinen mekko, joka hameen sijaan on varustettu housuilla. Culottesilla on polven pituus tai alle. Leveät ja hieman palanut jalat ovat viime vuosisadan miesten muodin perintö.

Tutu-mekko

Tämä on kaunis, ilmava asu, jota kaikki pikkutytöt rakastavat. Mutta aikuiset tytöt läpikuultavat pörröiset hameet, jotka lähes täysin avaavat jalat, usein sekaisin.

Ainoastaan ​​virheetön jalat ja ohut vyötärö ovat päättäneet mennä ulos tällaisessa pukussa - ja joissakin Hollywoodin kahviloissa.

Polo-mekko

Polo-mekko valitsee urheilutytöt, jotka eivät halua osallistua tavalliseen tapaan, myös silloin, kun sinun täytyy osoittaa kaikki naisellinen valitus.

Aluksi mies tyyli ei häiritse. Leikattu mekko, jossa on kääntyvä kaulus, jossa napit ja patch-taskut, koristaa vain urheilullista, kireää hahmoa.

Paita mekko

Toinen vaatteet, jotka saimme miehiltä. Tilava mekko, jossa on pitkät hihat, jotka on pidätetty vyötäröllä nahkahihnalla, korostaa täydellisesti neiton hahmon eleganssia ja herkkyyttä. Napitun kauluksen sijasta nykyaikaiset suunnittelijat tarjoavat usein tällaisia ​​mekkoja pyöreällä tai kolmikulmaisella pääntieellä.

Sarafaanit

Sundress on talonpoikaisten tyttöjen perinteinen mekko, vaikka se on paljon nuorempi kuin he ajattelevat. Sundresses alkoi kulua noin 500 vuotta sitten, kun taas muiden perinteisten vaatteiden historia ulottuu tuhansien vuosien ajan.

Moderni mekko voi olla minkä tahansa pituinen, esimerkiksi rantamallit ovat täysin auki. Sundressin nykyaikainen tulkinta on hihnojen ja löysän hameen asennettu runko.

sari

Sarees tuli Eurooppaan Intiasta ja tuli nopeasti inspiraation lähteeksi korkean muodin luojille. Todellinen sari, jota intialaiset naiset käyttävät, on noin 5 metriä pitkä kangas.

Voit tuoda sen kehon ympärille niin, että saat kauniin asun, tarvitset erityisen taiteen. Siksi muoti eurooppalaiset naiset suosivat useammin mekkoja, jotka on yksinkertaisesti tyylitelty sari.

Sarong-mekko

Sarong on eräänlainen ranta-asu, joka on tullut suosittu kuumien trooppisten lomakohteiden vuoksi. Aluksi sarong oli yksinkertainen pareo tai kirkas huivi, joka oli kääritty vyötärön ympärille tai peitti rintakehän ja lonkat.

Sarong-mekko on loistava vaihtoehto lomalle, kun joudut viettämään paljon aikaa rannalla.

työtakki

Tämä on söpö ja hauska mekko, jossa on paljon reheviä röyhelöitä koko pituudelta. Samalla ruffles voi olla sekä kapea että leveä.

Smock näyttää hyvin ohuista tytöistä, mutta kurvikas kuva ei ole vasta-aiheinen. Tärkeintä on saada riittävä korkeus tai mennä korkokenkiin, muuten tämä mekko tekee koomisen vaikutelman.

Mekko

Mekko on yksi nykyaikaisimmista muodoista. Se vastaa täysin sen nimeä: se muistuttaa suurta koteloa, jossa on pää ja kädet.

Joskus tätä mallia täydentävät hihat, taskut tai koriste-elementit, kuten verhot tai suuret napit.

Pukuputki

Uskomattoman naisellinen ja upea asu, joka sopii elämän juhlallisimpiin tapahtumiin. Tässä mekossa on asennettu avoin runko ja kapea hame, joka äkillisesti laajenee aivan pohjaan.

Tämä tyyli voidaan valita vain niille, joilla on voimakas lantio ja rintakehä sekä kapea vyötärö.

Dress tunika

Mekko-tunika ilmestyi ensin muinaisessa Kreikassa ja koko ihmiskunnan historian aikana koko naisten historia on ollut monenlaisia.

Nykyaikaiset tunikat ovat lähellä niitä, joita on kulunut hippien päivinä - polven pituuden yläpuolella, pyöreä tai kolmiomainen pääntie. Tunika voidaan käyttää sekä paljain jaloin että housuihin tai leggingseihin.

cheongsam

Cheongsam on toinen kotoisin idästä, tällä kertaa Kiinasta. Vanhojen sotureiden perinteiset vaatteet muuttuivat tyylikkääksi naispuoliseksi asukseksi.

Cheongsamin mekolla on tiukka tyyli ja polvipituus tai korkeampi. Tyypillinen ominaisuus on korkea kaulus. Ne ommelevat tällaisia ​​kirkas silkkiä, usein maalattuja tai brodeerattuja kiinalaisia ​​kuvioita.

muutos

Käännetty englanniksi, Shift tarkoittaa "siirtymistä". Tämä mekko, hyvin yksinkertainen, mutta samaan aikaan varsin provosoiva, tuli todellinen symboli kulttuurin muutoksesta.

Ultrahort-hame, kaikenlaisten koriste-elementtien puuttuminen - nämä olivat ensimmäiset shifty-mekot. Ne ilmestyivät samanaikaisesti tyttöjen kanssa, joilla oli poikainen kuva, joten uskotaan, että tällaiset mekot näyttävät parhaiten ohuilta ihmisiltä.

Hihassa

Mekko, jossa on hihassa, ei aina ole vaihtoehto yritysten vaatteille. Hihat tulevat kaikkiin eri tyyleihin: suunnittelijan fantasia ei tunne rajoja täällä.

Pitkät kapeat hihat - klassinen tyyli, joka on ominaista toimisto-mekkoille ja neulomekkoille.

Kuuma päivä, voit valita mekon, jossa on koskettava hihansilmävalaisin tai kevyt "siivet". Epätavalliset hihat pystyvät koristamaan värillisen vaatteen, joka on jopa yksinkertaisin.

Jos pidät kädet suljettuna, ajattele bat-hihat tai guipure-hihat. Kaksi viimeistä vaihtoehtoa näyttävät edulliselta illalla tai cocktail-puvulla.

Väri neuleet

Neuleet ovat erottamattomia ja kohtuuhintaisia, joten se ei enää ole suosittu. Värillisistä neuleista valmistettua mekkoa voidaan käyttää lähes kaikkialla - vain jos se ei ole liian kuuma ulkopuolella.

Mutta on tärkeää ottaa huomioon yksi tärkeä kohta - neulottu kangas pyrkii venymään ja kerääntymään taittumiin, joten tämä mekko on valittava tiukasti koosta - muuten se korostaa kaikki olemassa olevat kuvahäiriöt.

Neuleet ovat hyvin värjättyjä, joten löydät tästä materiaalista valtavan valikoiman mekkoja hyllyillä. Neulotut mekot on esitetty kaikissa nykyisissä värivalikoissa.

Värit tulostaa

Musta, jonka väri on painettu, on oltava jokaisen tytön kesän vaatekaapissa. Vaikka olisit yleensä mieluummin värikkäitä mustavalkoisia värejä, lomalla voit varaa jotain muuta. Tässä tapauksessa tulostuksen ei tarvitse olla hyvin kirkkaita värejä. Jos pidät kevyistä, lempeistä sävyistä, valitse piirustus rauhallisista, pastelliväreistä.

Mekon koristelu voi olla erilaisin:

 • geometrinen kuvio;
 • kukka koriste;
 • etniset mallit;
 • eläinten ihon jäljitelmä ja monet muut vaihtoehdot.

Valitse muotoilu, jossa tunnet olosi mukavimmaksi ja nauttimaan ympärilläsi olevista upeista ulkoasuistaan.

Upeat lisäosat

Hyvä vaihtoehto värilliselle mekolle on mekko, jossa on kirkas insertti. Rikkaiden, kontrastiväristen fragmenttien avulla voidaan päivittää monofoninen asu.

Tätä tekniikkaa käytetään usein häätmalleissa: monet morsiamet pitävät klassista valkoista mekkoa tylsänä, mutta jotta he eivät poikkea perinteistä, löytää kompromissiratkaisu - perinteinen valkoinen tai beige mekko, jossa on värit.

Liiketoiminnassa muoti, jossa on kontrastisia elementtejä, valitaan tiukan ulkoasun pehmentämiseksi. Mallit, joissa on sivuvärisävyt, ovat erittäin suosittuja - tämä tekniikka mahdollistaa muodon visuaalisen säätämisen.

Mitä käyttää?

On paljon helpompaa noutaa värillinen mekko kuin kiinteä mekko. Jos mekko yhdistää useita sävyjä, se tarkoittaa sitä, että se voidaan yhdistää useisiin väreihin. Värillinen mekko on yleensä levossa tai juhlallisessa tapahtumassa, joten lisävarusteita varten ei ole tiukkoja vaatimuksia.

Kengät voivat olla joko neutraaleja (beige, musta) tai kuvion mukaisia. Sama koskee käsilaukkuja.

Denim-mekko, nahkatakki tai klassinen sadetakki voidaan heittää värillisen mekon päälle - kaikki riippuu kuvan yleisestä tyylistä. Esimerkiksi kevyellä sundressilla denim-takki näyttää harmonisemmalta kuin cocktail-mekko.

sukkahousut

Sukkahousut on vaatekappale, jonka ei pitäisi olla näkyvissä lainkaan tai olla kuvan pääkomponentteja.

 • Värilliselle mekolle paras vaihtoehto olisi tavallinen beige tai musta (kun kyseessä on kylmäkausi) sukkahousut.
 • On suositeltavaa käyttää värillisiä sukkahousuja, joissa on monofonisia asuja, jotta yhtye ei olisi liian värikäs.
 • Kirkkaat sukkahousut, tietenkin, kiinnittävät huomiota jalkoihin, joten ne on suositeltavaa käyttää vain, jos olet täysin luottavainen kehon tähän osaan.
 • Fantasy-sukkahousut tai kuvioidut sukkahousut-tyylit, myös maalattuja asuja, joissa yhdistyvät enintään kaksi väriä.

ornamentiikka

Valitsemalla koruja varten värillinen mekko, voit mennä kahdella tavalla: valita jalokiviä (puku korut) vastaamaan sävy tai päinvastoin, toisin kuin ne.

Tällöin stylistit sanovat yksimielisesti, että joidenkin jalokivien ja puolijalokivien pitäisi olla poikkeus. Joten, rubiineja ei tarvitse pukeutua punaisen asun, siniset, smaragdit, vihreät, ja turkoosin sinisen kanssa.

Mitä tulee koruihin, sen pitäisi ennen kaikkea sopia mekko tyylikkäästi. Yrityskuva on parempi valita yksinkertaisimmat, mutta laadukkaat korut. Värillisiä helmiä tai monikerroksisia rannekkeita voidaan käyttää valoisaan kesäkukkiin.

vinkkejä

 • Pukumateriaali on vähemmän tärkeä tekijä kuin väritys. Värilliset mekot ommellaan sekä kevyistä kankaista, kuten sifonista, chintzistä tai viskoosista, että tiheämmistä kankaista - satiinista, velourista, jerseyistä. Valitse kangas riippuen ikkunan ulkopuolisesta säästä ja tapahtuman muodosta.
 • Yritä pelata tyylin kontrastilla, esimerkiksi käyttää karkeaja sandaaleja korkealla alustalla ja takki, jossa on niitit, joissa on romanttinen mekko. Älä pelkää rohkeita lisävarusteita. Kun unohdetut hatut ovat nyt palauttaneet asemansa muotimaailmassa jälleen - tämä on hyvä syy saada tämä tyylikäs vaatetus.
 • Nyt yhä useammat tytöt valitsevat värilliset hääpuvut. Ja hyvästä syystä - tämä on loistava tapa erottua eräiden morsiamien joukosta siviilirekisteriviraston lähellä samankaltaisissa lumi- ja beige-leningeissa. Valitsemalla oman hääpuvun värin sinun on kiinnitettävä erityistä varovaisuutta, koska sinä olet koko päivän ajan huomion keskipisteenä.
Kommentit
 1. Lera
  02.02.2016

  Tämä on jonkinlainen positiivinen räjähdys! Rakastan värillisiä mekkoja heidän iloiseksi! Odotan kesää, koska talvella tällaiset mekot eivät ole kovin sopivia (

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet