Mekojen värit

Suklaanvärinen mekko

Suklaanvärinen mekko

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Kuka sopii?
 2. pituus
 3. Näyttävät yhdistelmät
 4. Täydellinen
 5. Mitä käyttää?
 6. kengät
 7. lisälaitteet
 8. Täytetään

Suklaasävy on melko suosittu naisten keskuudessa, koska tämän värin mekot ovat kuin monet fashionistas. Mutta ajattelu ostaa mekko suklaan väri, monet eivät ole varma, onko tällainen asu menee heille, eikä myöskään tiedä, mitä käyttää sitä. Selvitetään, kenen pitäisi miellyttää itseäsi sellaisella "herkullisella" värillä varustetulla pukeutumisella, ja mitä parasta yhdistää siihen.

Kuka sopii?

Koska suklaa on lämmin, se koristaa mitä tahansa naista. Tällaisessa värissä oleva asu näyttää näyttävältä vaaleanpunaisella ja nuorella, punaisilla hiuksilla, ruskealla naisella ja kauniilla ruskealla.

pituus

pitkä

Tumma suklaan varjo lattialle on hyvä valinta juhlalliselle tilaisuudelle. Tällaiseen asuun käytetään tavallisesti kalliita kankaita ja rikkaita viimeistelyjä, esimerkiksi kivillä, pitsi- tai nahkapäällysteillä.

Näyttää tehokkaasti suklaapuvun, jossa on avoin selkä tai korkea aukko edessä. Ei vähemmän houkuttelevia ja seksikkäitä malleja, joissa on avoin pääntie tai yksi olkapää.

lyhyt

Suklaanväriset Mini-mekot sopivat hyvin rentoun mekkoihin tai toimistokäyttöön. Niiden valmistuksessa käytetään usein neuleita, sifonkia tai puuvillaa. Lyhyt suklaanvärinen mekko näyttää hyvältä hihnalla. Samalla mallit voivat olla sekä muotoon sopivia että melko vapaita.

Näyttävät yhdistelmät

 1. Suklaan varjo yhdistyy täydellisesti valkoiseen väriin. Esimerkiksi puvussa voi olla suklaapohja ja lumivalkoinen yläosa. Yksi mielenkiintoisista ja suosituimmista vaihtoehdoista on herneen puvun väri.
 2. Toinen vaihtoehto ihanteellisesta suklaakaverin väristä on beige. Voit käyttää suklaanväristä mekkoa, jossa on beige-takki tai takki, ja täydentää tätä asua myös beige-kytkimellä ja kevyellä huivella.
 3. Huomattavasti yhdistää suklaan väri muihin pastellisävyihin - persikka, meijeri, kerma, kevyt turkoosi, vaaleanpunainen, kevyt sitruuna.
 4. Jos haluat, voit yhdistää suklaata ja mustia sävyjä, jos valitset värillisiä lisävarusteita, jotka erottuvat tummasta taustasta.
 5. Yhdistelmä suklaan väristä burgundin tai punaisen kanssa näyttää vaikuttavalta. Lämpimään syksyyn on hyvä valinta suklaapuku, jota täydentävät punaiset kengät ja punainen takki.
 6. Oranssi pidetään myös hyvänä otteluna suklaalle. Se voidaan esittää pukeutumisen koristeessa sekä käsilaukussa, koruissa ja kengissä.

Täydellinen

Koska tummilla sävyillä on mahdollisuus tehdä kuva visuaalisesti hoikkaimmaksi, suklaavärit pukeutuvat naisille kehon hyvin. Jos käytät tätä mekkoa korkealla korolla, se lisää eleganssia ja hoikkautta.

Mitä käyttää?

Suklaapuvun avulla sinun pitäisi ehdottomasti poimia kirkkaita tai kontrastisia elementtejä, jotta ne eivät menettäisi tämän värin taustaa vasten.

kengät

Jos käytät tämän värin rento mekko, täydennä sitä pumpuilla, joissa on pieni kantapää tai kengät, joissa on tasainen pohja. Illallisessa suklaapuvun versiossa poimia kengät korkoilla (lakattu kengät näyttävät erityisen vaikuttavilta tässä tapauksessa). Suklaapuvun kesämalliin voit valita sabotin tai avoimen sandaalin mallin.

On tärkeää valita sopiva kengän varjossa, jotta suklaanvärinen mekko ei vahingoita visuaalista vaikutusta. Et menetä kenkiäsi suklaassa klassisissa väreissä, kuten mustassa, harmaassa ja valkoisessa.Hyvä vaihtoehto olisi porkkakengät ja kirkas oranssi sävy. Mielenkiintoinen idea olisi lisätä suklaanvärinen mekko, jossa on kultaiset tai leopardikengät.

lisälaitteet

Sovita mekkoasi suklaanvärisellä koristeella beige, maitomainen, hopea, kulta, beige, oranssi tai turkoosi. Mikä tahansa näistä sävyistä, jotka on esitetty koruissa ja kengissä, näyttää hyvin harmoniselta suklaan värillä. Tämän varjossa on yhdistetty kauniisti sekä puku koruja että hopeaa tai kultaa.

On syytä huomata, että suklaamekkoa voidaan täydentää myös nahalla, puu- tai turkistuotteilla. Voit esimerkiksi valita puuhelmiä ja puukahvaa, joka sopii suklaanväriseen mekoon.

Täytetään

Yleinen valinta suklaapuvulle on ruskean sävyjen ja ruskean lyijykynän käyttö meikkiä varten sekä fondant-huulipuna tai läpinäkyvä huulikiilto.

Illan pukeutua varten suklaan väri voi tehdä meikkiä kullanväriseksi. Näyttää hyvältä tämän varjossa olevan mekon ja luonnollisen meikkiä, jota varten käytetään varjoja. Riippuen suklaapuvun kulumista, voit lopettaa valinnan punaisella huulipunalla tai turkoosilla.

Kommentit
 1. Katia
  28.01.2016

  Suklaanvärisiä mekkoja on harvoin tarpeeksi, mutta ne ovat hyvin kauniita ja herkullisia. Haluan tällaisen mekon. Erityisesti pidin 4m: n valokuvavalaisimen mekko, jossa oli pieniä polka-pisteitä.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet