Mekojen värit

Viinivärinen mekko - helppo tai kirpeä valitset?

Viinivärinen mekko - helppo tai kirpeä valitset?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Värin ominaisuudet
 2. Kuka sopii?
 3. aurinkolasit
 4. Mitä käyttää
 5. pituus
 6. kengät
 7. lisälaitteet
 8. Täytetään

Värin ominaisuudet

"Viini" on suosituin värinimi, jota kutsutaan myös "Bordeaux" ja "Burgundy". Tämä jalo sävy saadaan sekoittamalla punaiset ja ruskeat värit. Se ei ole sattumaa, että se on nimetty hienostuneiden rypälelajikkeiden mukaan - juuri tämä väri, jonka punaiset viinirypäleet vievät käymisen aikana.

Viinivärit vaatteissa yleistyivät 1800-luvun lopulla, ja siitä lähtien kiinnostus siitä on kuollut pois ja kasvaa nyt uudelleen. Bordeauxista tulee muutaman vuoden välein seuraavan muotikauden tärkein trendi.

Viinivärin arvokkuus on, että se sopii erinomaisesti eri tyylejä vaatteisiin. Upea mekko illanviettoon, tilava kävelymatka, kuntosalille menevä hiihtohousu - Burgundy-asiat ovat aina paikallaan.

Kuka sopii?

Viinin väri on hyvä, koska siinä on vähän rajoituksia ulkonäön tyypille. Stereotyyppi, jonka mukaan vain kirkkaat brunetit voivat käyttää burgundisia vaatteita, on jo pitkään ollut menneisyys. Ei kovin hyvä viinin väri näyttää tytöiltä, ​​joilla on ihon kellertävä tai oliivivärisävy, mutta jos todella yrität modernin kosmetiikan avulla antaa iholle terveen värin ja punastua ja käyttää tätä väriä turvallisesti.

Pimeämpi iho, viinin värin rikkaampi sävy, jonka voit valita. Vaaleanpunaiset tytöt pitäisi käsitellä tätä väriä tarkemmin: älä pukeudu tämän värin vaatteista päähän ja varpaan ja asu vaaleampien sävyjen varaan.

aurinkolasit

Viini on yksi punaisista sävyistä, joista on paljon. Viinien lähellä sijaitsevassa väripaletissa on kastanja, kardinaali, terrakotta, sangria, karmiini, maroon ja Falun punainen. Näitä sävyjä on melko helppo sekoittaa keskenään, joten usein niitä kaikkia kutsutaan yksinkertaisesti "burgundiksi".

Viini on naapurissa, jossa on sekä lämpimiä että kylmiä sävyjä, joten kaikenlaisen ulkonäön omistaja voi valita sopivan viinin värin. Samalla sekä viinin värisävyjen vaaleat että tummat sävyt näyttävät yhtä hyvältä "talvella" ja "kesällä" tytöillä.

Mitä käyttää

Viinin värillä on laaja valikoima yhteensopivuutta. Viinipuvut voidaan yhdistää eri värien vaatteisiin ja asusteisiin. Classic on burgundin ja mustan tai valkoisen yhdistelmä, esimerkiksi bordoninen mekko ja mustat kengät.

Lisäksi viini ilmentyy täydellisesti yhdessä beige-, harmaa- ja vaaleanpunaisen kanssa. Kevyt, pastelli sävyt toimivat parhaiten taustana viininvärin mekolle.

Muita onnistuneita yhdistelmiä ovat viini + keltainen, viini + sininen ja viini + vihreä. Samalla viininvärin värikumppanit tulisi valita hyvin huolellisesti. Esimerkiksi kaikki edellä mainittujen värien sävyt eivät täytä harmonista viininväriparia. Anna luopua kirkkaista, hapoista sävyistä ja tartu jaloihin, hillittyihin väripaletteihin.

pituus

Viinimekko - tyylikäs tai rento - pystyy esittämään minkä tahansa kuvan voittajavalossa. On vain tarpeen valita oikea tyyli. Puvun pituus on epäilemättä tärkein.

Pitkä lattialle

Kaikki tytöt eivät kykene pukeutumaan pitkään viininvärisen värin varvasviittoon, koska tässä tapauksessa hän varmasti houkuttelee huomiota.Jos haluat niitellä muiden silmät, niin juuri sinun tarvitsee.

Pitkä mekko, jos osaat käyttää sitä oikein, piilottaa kaikki puutteet (todellinen ja keksitty!). Tytöt, joilla on kaarevuus, valitsevat mallit, jotka korostavat tehokkaasti rintakehää ja "muotoilevat" vyötäröä.

Kaunis pääntie ylhäällä, suora hame, jossa ei ole ylimääräisiä koristeita lantion päällä - tämän kaltaisen pitäisi olla täydellinen viinipuku viettelevien muotojen omistajille.

midi-

Keskipitkän viininvärinen mekko on yleismaailmallinen ratkaisu lähes kaikkiin tilanteisiin. Se on yhtä tärkeää myös toimistossa, teatterissa tai avauspäivänä sekä baarissa, klubissa ja muissa laitoksissa, joissa voit mennä perjantai-iltana kiireisen viikon jälkeen.

Viinin väri rakastaa kalliita jaloja kankaita, joten jos mahdollista, valitse laadukkaista materiaaleista valmistetut mekot. Kylmille talvipäiville sopivat villa- tai kashmirimallit. Saat juhlallisempia myyntipisteitä katsomaan sametti- ja silkki-mekkoja.

Midi-mekot näyttävät hyvältä erilaisissa kuvioissa, joten viininväriset fanit eivät ehkä pelkää tehdä väärää valintaa. Nykyaikainen nainen tuntee suosiota koskevat suosituksensa - ne ohjaavat heitä ostettaessa keskipitkän viinipuvun, ja tulos ei ole vain sinun.

lyhyt

Lyhyt mekko ei välttämättä ole vaihtoehto tanssille tai cocktaileille, koska nyt on valtava valikoima minimalleja, jotka soveltuvat sekä arkipäivän että vapaa-ajan toimintaan.

Viini on uskomattoman hienostunut ja jalo-väri, se on sinänsä pukeutumisesi tärkein sisustus. Siksi sinun ei pitäisi mennä liikaa pois sisustuksesta - pääntie, guipure, baski - kaikki yhdessä näyttää liian hirvittävältä. Vain yksi upea sisustus on lyhyt, viininpunainen ja yksinkertainen leikkaus samalla baskilla - tyylikäs ja tiivis ratkaisu moniin eri tilanteisiin.

kengät

Viininpuvun kengät olisi valittava sen mukaan, mitä vaikutusta haluat saavuttaa. Saat kirkkaampi, juhlallinen näyttää kengät sopivat tai eri useissa sävyissä - violetti, maroon tai karmiininen.

Yleiset mustat tai beige kengät soveltuvat huomaamattomaan ulkoasuun. Beige kengät ovat vain korvaamaton asia, ja jos vaatekaappissasi ei ole tällaisia ​​kenkiä, sinun on ostettava ne. Viininvärinen mekko ja beige kengät ovat vain win-win-yhdistelmä.

Kengän tyyliä varten tässä on ohjattava vain yksi sääntö: mitä enemmän "monimutkainen" mekko on, sitä yksinkertaisempi malli, kengät on valittava ja päinvastoin.

lisälaitteet

Kuten edellä todettiin, viinin väri on hyvin omavarainen. Viinimekko näyttää upealta, jopa ilman ylimääräisiä koristeita. On kuitenkin tilanteita, joissa sinun täytyy näkyä kaikessa loistossa, ja et voi tehdä ilman "vahvistusta" lisävarusteiden muodossa. Tässä tapauksessa sinun on huolehdittava vähintään sopivasta käsilaukusta. Se tulisi valita samojen sääntöjen mukaisesti kuin kenkien valinnassa: se voi olla sama valo kuin mekko tai neutraali sävy, esimerkiksi beige tai musta.

Viini - jalo väri ja se vaatii samoja jalo-koristeita.

Kultaiset korvakorut ja muut tästä metallista valmistetut korut ovat ihana lisä viinin värikäs mekko.

Täytetään

Jotta tyttö viinipuvussa näyttää todella ylelliseltä, sinun on täydennettävä kuvaa sopivalla meikkiä. Koska viinin väri itsessään on varsin kylläinen, kirkkaita kosmetiikoita olisi luovuttava.

Luonnollinen meikki on sopivin ratkaisu. Älä maksa liikaa huomiota silmiin, on parempi työskennellä hyvin iholla, poistaa kaikki puutteet ja antaa iholle raikkaan ja terveellisen ilmeen. Jos puhumme juhlallisesta poistumisesta tai vain juhlallisesta tapahtumasta, korosta huuliasi valitsemalla viininvärin huulipuna tai sen läheltä.

Kommentit
 1. alla
  07.01.2016

  Viinin väri ... se on kuin kallis viini - leikkisä, jalo, maustettu. Erittäin kaunis!

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet