Mekojen värit

Mitä voin käyttää beige-mekolla?

Mitä voin käyttää beige-mekolla?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Yhdistäminen muihin väreihin
  2. Missä käyttää
  3. Kengät ja muut kengät
  4. lisälaitteet
  5. päällysvaatteet

Muodikkaassa maailmassa tunnetulla Olympusilla beige paletti vie sen oikeutetun paikan, jota pidetään pehmeänä ja naisellisena, joten useimmat nuoret täyttävät vaatekaapinsa ainakin yhdellä tavalla kahvin ja maidon värillä.

Yhdistäminen muihin väreihin

Beige-mekko, kuten itse väri, on epätavallinen. Se on samanlainen kuin ihon väri, joten nainen näyttää lähes alastomalta, ja se on jännittävän seksikäs.

Vaatimatonta tyttöä ei voi tuntea olonsa mukavaksi tässä mekossa. Toisaalta, jos pukeutumisen sävy valitaan hieman tummemmaksi, luodaan virallinen tyyli.

Beige on omavarainen väri, eikä siihen tarvita mukana tulevia sävyjä. Mutta jo pitkään syntyi mielenkiintoisia yhdistelmiä, joista haluan puhua.

Punainen

Punaisen ja beige-yhdistelmän avulla voit luoda melko kirkkaan kuvan. Tärkeintä on olla varovainen, kun valitset punaisia ​​varusteita, koska tämä väri on tarttuva, se ottaa paljon huomiota beige-sävystä. Riittää, kun pukeutumaan tai kenkiin lisätään punainen vyö kytkimellä.

Valkoinen

Mutta beige-mekko, jossa on valkoinen sävy, on hyvin puhdas ja lempeä. Molemmat värit täydentävät harmonisesti toisiaan, joten kaikki niistä voivat vallita.

Harmaa

Viileiden harmaiden ja lämpimien beige-sävyjen duetti voi tuntua mahdottomalta ja epäjohdonmukaiselta. Älä kuitenkaan pelkää yhdistää kahta eri sävyä, on tärkeää, ettei sitä liioitella harmaalla, jotta herkkä kuva ei katoa.

Musta

Voit tehdä kuvasta tyylikäs ja lisätä mustia aksentteja. Se on taustalla beige musta paljastaa. Muuten, niin ylellisessä wc: ssä voit käydä turvallisesti liike-elämän neuvotteluissa tai kokouksissa.

Ruskea

Paras yhdistelmä beige-värille on ruskea sävy. Yhdenmukaisesti sulautuvat kaksi lämpimää väriä pystyvät luomaan klassisen ja naisellisen kuvan.

Missä käyttää

Beige-mekot ovat seksikäs, mutta eivät aggressiivisia, joten ne löytyvät usein punaisesta matosta. Kun laitat pukeutua alaston tyyliin, valitse turkoosi tai musta koru lisävarusteina.

Beige-mekkoja voi pukeutua ravintolassa, romanttisille kokouksille, kuvan lopettamiseksi ylhäältä, on parempi pukeutua turkiksen sävyyn, on parempi valita kengistä nilkkasaappaat ja valita tyylikäs kytkin käsilaukuksi.

Beige mekko ja kuluminen jokapäiväisessä elämässä. Pimeän sävyn mekko on käytännöllisempi ja melko vaatimaton. Sen lisäksi voit noutaa lämpimän takin, jossa on leoparditulos, tilava laukku ja saappaat, joissa on kantapäät.

Kokouksessa parhaiden ystävien kanssa myös käytettävä beige-asua. Tämä kuva on korostettu mustalla viittauksella, jossa on pieni käsilaukku, sekä saappaat, joissa on kantapäät.

Kengät ja muut kengät

Beige ei ole yhdistetty karkeisiin juttuihin. Sandaalit, kengät, saappaat tulee olla naisellinen.

Jos käytät beige-mekkoa, jossa on asennettu takki, on parempi valita ruskeat kengät ja pussi kengistä. Tässä muodossa voit mennä toimistoon töihin.

Talvella esimerkiksi lämpimät saappaat ovat paras yhdistelmä beige-mekolle. Syksyllä on parempi käyttää mekkoa, jossa on kenkiä tai nilkkasaappaita. Kesällä voit tarkastella tyylikkäitä sandaaleja.

Kuvan juhlallisuus antaa kengät koroille. Siksi, jos haluat mennä johonkin tärkeään tapahtumaan tai tavata rakkaasi, on parempi valita kengät.

lisälaitteet

Jotta vaaleanpunainen mekko voidaan valita oikein, on otettava huomioon pukeutumisen tyyli ja juhla- tai tilaisuuksien muoto.Esimerkiksi helmet täydentävät täydellisesti toimistoa tai klassista tyyliä.

Satunnainen tai hippi-tyyli, etniset aiheet kuviot ovat täydellinen sisustus.

Romanttisen kuvan vuoksi on parempi valita vaatimattomia eikä liian kirkkaita koristeita.

päällysvaatteet

Beige-mekko on yhdistetty kaikkiin päällysvaatteisiin: väriltään turkisnahka, nahkatakki, asennettu takki, puoli-häntä, takki ja turkki.

Sifonkihuivi voidaan lisätä ylelliseen ulkoasuun.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet