Iltapuvut

Seksikkäät iltapuvut

Seksikkäät iltapuvut

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Leikkauksella
 2. Takaisin auki
 3. Syvä pääntie
 4. Sivulla olevat leikkaukset
 5. Varustettu pitsi
 6. Liinavaatteet
 7. Mekko nude-vaikutuksella
 8. Huuhtoutuneet hartiat
 9. Lyhyt etuosa pitkä

Naisen veressä istuu halu olla naisellinen, viettelevä ja seksikäs, välttämättä kaunis ja innostaa miehiä hänen kauneudessaan. Kaikki tämä edellyttää kaunista kääreä, joka korostaa naishahmon arvokkuutta. Tällainen kääre on vain seksikäs iltapuku.

Leikkauksella

On selvää, että kuvan seksuaalisuus lisää suoraa viiltoa, jonka kautta hoikka jalka hohtaa. Sen sijainti riippuu vain makusi mukaan - puolella tai keskellä.

Leikkauksen korkeus ei saisi ylittää seksuaalisuuden ja vulgariteetin välistä linjaa. Tarpeettoman korkea - pilaa huolellisesti valitun kuvan ja tuo sinulle epämukavuutta.

Yllään uusi mekko tulevaa juhlaa varten, varmista, että defiloit sen peilin eteen - mikään ei hämmentäisi sinua.

Takaisin auki

Avoin selkä on aina win-win. Vaikka hän on ainoa seksuaalinen elementti asussa, kuva ja niin se muuttuu kauniiksi, naiselliseksi ja melko rehelliseksi. Vain yksi elementti, mutta kuinka paljon hän piiloutuu hänen takanaan - pääntie, joka saa aikaan intrigeen, verhoton alastomuuden, magneettisen ja epäselvän houkuttelevuuden, kuvan ristiriitaisuuden.

Kun valitset leikkauksen eri syvyyden ja muodon, voit saavuttaa eri vaikutuksen. Vaatimattomille naisille saattaa riittää, että paljastamme vain hartiat, ja rohkeimmilla naisilla ei ole tarpeeksi avointa vyötäröä, ja he haluavat paljastaa toisen onton takaosassa. Leikkauksen lisäksi mekko voi olla läsnä ja muita yksityiskohtia: verhoilua, hihnan limittämistä tai ylittämistä.

Ei ole olemassa yhtenäisiä sääntöjä ja kieltoja, jotka voisivat rajoittaa naisten valintaa pukeutumisen pituuden suhteen. Valitsemalla cocktail-mallin tai kotelostyylin voit rajoittaa pituuden pituudelta tai alapuolelta. Voit matkustaa klubiin valitsemalla rohkea mekko, jolla on korkea pääntie ja pieni pituus.

Takana oleva katkaisu ei ole syy suljettuun rintakehään - voi olla myös syvä leikkaus eteenpäin. Voit harkita toista vaihtoehtoa, joka yhdistää paljaan selkänojan ja täysin suljetun etuosan kaulaan asti.

Tyylien valinta on todella vaikuttava. Näyttää siltä, ​​että suunnittelijat ovat ymmärtäneet jokaisen naisen toivomuksen täydellisen pukeutumisen valinnasta: suora, palanut, asennettu, tavallinen, yhdistetty ja värillinen.

Syvä pääntie

Syvä pääntie tekee mekostaan ​​paitsi seksikäs, mutta liian muodikas. Joten kukaan ei syytä teitä siitä, että olette liian vapautunut, jos ilmestyy tällaiseen pukeutumiseen. Lisäksi leikkauksen syvyys voi saavuttaa aurinkoplexuksen.

Jotta tällainen asu olisi vaatimaton, mutta ei vähemmän mielenkiintoinen, suunnittelijat käyttävät läpikuultavaa kangasta koristamaan pääntie.

Jos uskallat valita lyhyt mekko ja jopa matala pääntie, sinun tulee olla varovainen täydentämään kuvaasi tyylikkäässä takissa ja suljetuissa kengissä. Jotta kuva ei olisikaan liian suora, valitse tiukasti mustavalkoiset mallit.

Pitkät mekot, joissa on suora leikkaus rintakehään, ei ole enää koskaan harkittavissa. Tyylikäs ja huomaamaton ilme voi olla myös seksikäs.

Samaa ei voida sanoa pitkistä mekoista, joilla on syvä pääntie, jossa on juna. Heidän suosionsa huippu on ohi, ja merkitys vähenee vähitellen.Joten on vielä valittava mekko lattialle tai nilkoille.

Sivulla olevat leikkaukset

Upeat, seksikäs kaulanauhat pysyvät aina muodissa ja riippumatta siitä, missä ne ovat: hihoissa, selässä tai pääntiessä. Nyt on tullut todellinen sijoittaa ne vyötärölle. Sivuleikkausten muoto ja syvyys ovat niin erilaisia, että sekä prude että törkeät tytöt voivat valita itselleen onnistuneen mallin.

Voit esimerkiksi avata koko vyötärön vyöhykkeen, jättää pienen nauhan keskelle tai antaa etusijalle ovaalin pääntie, joka saavuttaa kehon vyöhykkeen. Jos suora leikkaus ei ole mieleisesi, sinun pitäisi kiinnittää huomiota malliin, jossa pienet sivut on yhdistetty seksuaalisesti syvään kaulukseen.

Varustettu pitsi

Kukaan ei ryhdy väittämään, että seksikkäin, mutta samalla naisellinen, on asennettu tiukkaan pitkään pitsiä. Vaikka malli itsessään on tyylikäs, mutta kuva vaatii huolellista valintaa ja analysointia.

Jokainen tyyli näyttää hyvältä pitkällä tytöllä, mutta alhaisille naisille on parempi valita mekot, joissa on hännän. Merenneito-tyyli on tässä tapauksessa erittäin tärkeä. Tällaiseen hienostuneeseen kuvaan on mahdollista lisätä avoin elementti.

Tiukasti istuva mekko tulee olla toinen ihosi. Tämän tuloksen saavuttamiseksi suunnittelijat käyttävät suuria määriä alituotteita tai luovat joustavan kangasta. Kaikki keinot ovat hyviä, jos haluat luoda mekon, joka sopii täydellisesti kuvaan. Normaali alusvaatteet eivät ole täällä sopivia, koska se erottuu voimakkaasti tiukan kankaan läpi. Mutta saumaton alusvaatteet ovat arvokas vaihtoehto.

Naisten lantioiden läsnäolo voidaan kauniisti hakata valitsemalla punainen puku.

Muuten, noin kankaan valinta. Hänen vakavuutensa pitäisi nousta naisen iän myötä. Lace toimii hyvin tytöille, ja paksu neuleet tai jersey on hyvä kunnioitettaville naisille.

Liinavaatteet

Koska moderni illanmuoto ei enää ymmärrä itseään ilman naisellisuuden ja seksuaalisuuden ilmenemistä, suunnittelijat joutuvat tarjoamaan muodikkaita naisia ​​uusia tapoja näyttää kaikki nämä ominaisuudet yhdessä kuvassa. Tällainen uutuus oli pellavan tyyli, jonka monet Hollywood-elokuvatähdet valitsevat iltajuhlille.

Tämä tyyli illalla kulumisessa voidaan yhdistää pitsiosiin ja koristeltuihin bustiereihin, jotka eivät lakkaa herättämästä miehiä. Sinun täytyy olla luottavainen nainen, sinulla on ainutlaatuinen tyyli ja hyvä maku, jotta vaatekaapissasi on pellava-tyylinen mekko.

Tärkeintä on tuntea selkeästi linja seksuaalisuuden ja vulgariteetin, rehellisyyden ja vulgariteetin välillä. Ja joka tapauksessa, älä mene sen yli. Yhdistelmäpuku ei sovi joka kerta, mutta tavata kasvokkain rakkaan ja halutun miehen kanssa ei pitäisi etsiä parasta vaihtoehtoa.

Mekko nude-vaikutuksella

Toinen uutuus on alaston vaikutuksen tyyliin tarkoitettu illalla kuluminen. Tämän käsitteen kirjaimellinen kääntäminen tarkoittaa alastomuuden jäljitämistä. Tällaisten varusteiden luomisen salaisuus on piilotettu kehon, beige- tai pastelliväristen kankaiden valintaan eri kuvioista: läpinäkyvästä tavalliseen. Voi olla hienovarainen sisustus, joka on yleensä keskittynyt naisten kehon mielenkiintoisimpiin osiin.

Yritä valita mekko, joka sulautuu ihoon. Näin tuntuu intiimi ikuisesti ja eroottinen tunnelma, mutta ei varmasti vulgariteetti ja haaste. Pukeutumiskuvioisessa nude-efektissä näytät hienostuneesta, tyylikkäästä, seksikäs ja jopa elegantista.

Huuhtoutuneet hartiat

Toinen tyyli iltapuvuissa jäi huomaamatta, ja sitä kutsutaan pois olkapääpuvusta. Pakollinen elementti on tyhjennetyt hartiat. Kevään saapuessa tällaiset mekot näkyvät monissa kokoelmissa, jolloin naiset voivat korostaa kaulan ja olkapään taivutusta. Tämä tyyli pukeutui Brigitte Bardotiin.

Lyhyt etuosa pitkä

Täällä tulemme muodikkaimpaan ja ilmeikkäimpään mekkoon, jossa on lyhyt hame edessä ja pitkä selkä. Koko kuva on mielenkiintoinen muille, koska kauniit jalat erottuvat tehokkaasti.

Ei jokainen tyttö ole yhtä hyvin tällaisessa mekossa, koska kuvalle on olemassa vaatimuksia. Sillä ei voi olla vikoja, ja jalkojen on oltava pitkät, ohuet ja kapeat nilkoissa.

Erikoistilanteissa voit käyttää lyhyttä asua, jossa on juna. Siksi sallitaan syvien leikkausten esiintyminen rinnassa ja selässä, paljaat hartiat ja kädet, kimallus ja tyylikäs.

Valitse itsellesi iltapuku, jossa tunnet olosi mukavaksi ja aina seksikäs ja viettelevä. Mutta vain ota huomioon muodin asiantuntijoiden esittämä neuvonta.

Kommentit
 1. Svetlana
  27.11.2015

  Mielestäni kuva näyttää seksikkältä vain, jos avoimia osia ei ole niin paljon. Muuten kuva muuttuu maukkaaksi.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet