Iltapuvut

Iltapuvut syntymäpäivään

Iltapuvut syntymäpäivään

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Valitse juhla riippuen juhlan luonteesta

Joka päivä naiset kärsivät itsestään ajatuksista valita oikea asu töihin, päivämäärään, elokuviin tai ystävien kanssa. Vaatteiden valitseminen on aina merkityksellistä, mutta se muuttuu entistäkin voimakkaammaksi hänen tai jonkun läheisen syntymäpäivän aattona.

Valitse juhla riippuen juhlan luonteesta

Olemme kanssanne, rakkaat naiset, sinun täytyy katsoa paitsi tyylikkäästi ja kauniisti, mutta myös yleistä tunnelmaa.

Klassinen tyyli

Klassinen juhla, joka on sukulaisen tai vain rakastetun henkilön vuosipäivä, edellyttää jotain yksinkertaista, ei liian säälittävää ja tiukkaa. Erinomainen vaihtoehto olisi mikä tahansa cocktail-mekko.

Tarpeettoman pitkä asu iltaisin kokoelmista kiiltävillä elementeillä, ruffleilla ja satiinilla ei olisi täysin sopiva. Mutta tavallinen tai himmeä mekko, jossa on keskipitkä - juuri mitä tarvitset.

Jos sinut kutsutaan vakaaseen vuosipäivään ravintolassa, niin hihoissa tulee olemaan etusija tulevassa vaatteessasi. Ei välttämättä pitkä, mutta heidän on vielä peitettävä käden yläosa. Voit täydentää kuvaasi takilla. Voit milloin tahansa ottaa sen pois ja pitää hauskaa.

Uskokaa minua, joukossa vankka ikä, jotka ovat enemmistön festivaalin, tunnet olosi mukavammaksi.

Vuosipäiviä ei aina pidetä ravintoloissa. Juhlaan, joka keskittyy asunnossa, iltapuku on sitäkin hyödytön. Et itse ole tyytyväinen tällaiseen eleganttiin kuvaan.

Jos olet syntymäpäivän tyttö, ja juhla ei ole ravintolassa eikä ylellisessä asunnossa, joka on täynnä palvelijoiden joukkoa, lattialla oleva iltapuku on myös poissa. Huolehdi vieraistasi, tarjoile ruokia, puhdista pöytä ja tanssia pitkällä iltapuvulla - ja et halua tehdä sitä. Ja kuka voi arvostaa tyylikästä asua, jos istut pöydän ääressä?

Mutta mitä oikeastaan ​​pitäisi kiinnittää huomiota, on decollete-alue. Sen täytyy olla taitavasti korostettu. Liian syvä lohkeaminen voi asettaa sinut epämiellyttävään tilanteeseen aterioita palvelettaessa, kun sinun täytyy taivuttaa hieman. Ajattele tätä tilannetta ja valitse varusteesi yläosa.

Juhlaan kuuluu suuri määrä paahtoleipää ja sinun täytyy nostaa lasia joka kerta, vaikka et aio juoda. Tällä hetkellä pakotetaan lisäämään kuva hihoilla, vaikka ne olisivat lyhyitä.

On aika mennä valittuun kankaaseen, josta asuasi tehdään. Se ei saa nopeasti rypistyä, menettää alkuperäisen ulkoasunsa ja olla liian tiukka kuvassa.

On parempi valita rakenne, ensisijainen väri ja ylimääräiset värit iän mukaan. Kirkkaat vaaleanpunaiset, häikäisevät keltaiset ja lasten piirustukset - anna sen jäädä vaatekaapin ulkopuolelle.

Mekko tai pusero hameella?

Ajatus ei oikeastaan ​​ole huono, jos ei yksi asia. Aktiivinen liike koko juhlan ajan johtaa väistämättä kierteiseen puseroon, joka voi avautua parhaimmillaan ja mielenkiintoisimmalla paikalla. Pukeutumisen valinta on kuitenkin turvallisempi ja kätevämpi.

Lasten loma

Lasten syntymäpäivän iltapuku ei ole aina oikea ratkaisu. Koko kokoelma sopivia asuja on elokuva "Stepford Wives". Sinun valintasi on aamuinen versio naispuolisesta asuesta ja kevyt ulkonäkö.

Muista, että äiti lapselle on hänen "kasvonsa", joten ota vakavasti kuvan valinta. Anna kaiken syntymäpäivä olla täydellinen, mukaan lukien äiti.

Nyt perheen ulkoasu on hyvin suosittu, kun äiti laittaa tyttärensä kaltaisen mekon. Melko harmoninen ja helppo ratkaisu.

Tässä kuvassa voi olla avoimet käsivarret, taskulampun tai siipien muodossa. Vain pastellisävyjä, hellyyttä ja naisellisuutta, ei kiiltäviä ja happamia kirkkaita värejä. Voit harkita mekkoa, jossa on kukka kuvio, joka on tehty polkakankaasta, raidasta tai häkistä.

Katso inspiraatiota 50-luvulla vallitsevista muodin suuntauksista. Asuntosi saattaa hieman muistuttaa elokuvan sankareiden pukeutumista. Mutta vain vähän, koska et mene diskoon.

Mitä käyttää tanssia ja karaokea?

Täällä voit käyttää kaikkein rohkeimpia ja rehellisiä asujasi. Viettelevä obtyagivanie kuvasi, suurin katkaisu, minimipituus - voit valloittaa tanssilattian tällä tavalla.

Loma luonnossa

Luonnon ulkoilutapahtumat ovat yhä suositumpia. No, miten voit vastustaa kiusausta ja älä näytä ohuita jalkojaan ruskeasti?

Tässä tapauksessa voit ja jopa tarvitsevat käyttää lyhyitä shortseja, jotka sopivat hyvin yhteen lyhyen yläreunan kanssa. Kuuma kesä on sellaisten vaatteiden aika. Tällainen kuva on kuitenkin merkityksellinen epävirallisessa puolueessa mökissä tai piknikillä.

Eikö tämä riitä sinulle? Sitten heitä pois tennarit ja vaihda ne koriin. Tämä kuva on epätäydellinen ilman lasia ja hattua, reppua (shortsit) tai kytkinlaukua (mekko).

Pienten, mutta niin välttämättömien meikkien ja kampausten tapauksessa. Oletetaan, että olet syntymäpäivä tyttö. Tuleva päivä lupaa olla rikas ja monimutkainen, ja jos myös ohjaat kauneutta itse, näytätte uupuneena, mahdollisesti ärsyttyneenä ja hieman vihaisena.

Lopulta se on päiväsi, lomasi ja voit hemmotella itseäsi. Jätä meikkejä, manikyyriä ja kampauksia koskevat kysymykset asiantuntijoille ja vie aikaa kylpylään, käydä kampaajalla, meikkitaiteilijalla ja manikyyri-asiantuntijalla. Se on oikeampi.

Kommentit
  1. Anna
    27.10.2015

    Joskus tulen käymään syntymäpäivänäni ja näen ystäväni melkein kylpytakkeissa. Uskon, että vaikka juhlii taloa, sinun täytyy persoonata loma ja olla älykäs. Tietoja kahvila yleensä hiljaa;)

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet