Iltapuvut

Iltapuvut

Iltapuvut

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Perustyylit ja mallit
 2. tekosyy
 3. väri
 4. koristelu
 5. Viimeistely

Yksi vaikeimmista kuvien muodostumisesta on ilta. Toivomme, että tämä artikkeli helpottaa tätä tehtävää sinulle ja tee iltapuvun valinta vaikeaksi, mutta miellyttäväksi.

Perustyylit ja mallit

Me kaikki tiedämme, että on olemassa yleismaailmallisia mekkoja, jotka sopivat lähes mihin tahansa tyttöyn. Yleisin niistä - suora leikkaus. Ohuella kuvalla varustetut mekot, joissa hame sopii lantioihin ja jaloihin, näyttävät erittäin hyviltä.

Ylipainoisille naisille ja ohuille tytöille sopii hyvin "case" -tyylinen mekko. On ilmeistä löytää tällainen mekko kiinteällä leikkauksella, joka peittää ylä- ja alareunan.

Aina haaveillut hahmoista kuin tiimalasi? Sitten pukeutua mekkoihin hajuilla - ne vain antavat sinulle mahdollisuuden muodostaa täydellisesti taitetun kuvan, jonka monet ihmiset unelmoivat. Jos mekko valitaan erityistilaisuuteen juhlallisuudella, voit valita absoluuttisen pituuden - se on varmasti sopiva.

Kreikan tyyli tai imperiumi illalla on aina tärkeää, varsinkin hyvin valituilla lisävarusteilla. Jokainen luku näyttää viettelevästi tällaisessa mekossa. Kreikkalaiset mekot edustavat suurta mukavuutta raskaana oleville naisille pitämättä liikkeitä ja puristamatta vatsaa.

Kun valitset iltapuvun, sinun tulee aina pyrkiä kunnioittamaan kehon suhteellisuutta. Ohuille tytöille - tämä on suuri määrä koristeluja, ja täydellisiä - pitkät kiilat tai epäsymmetria alareunassa.

No, hoikka, kaunis ja pitkä jalka pakottaa tytöt vain valitsemaan lyhyet mekot erityistilaisuuksiin.

tekosyy

Pukun rehellisyys ja sen sisustuksen luonne määräytyvät tulevan juhlan muodon mukaan. Suunnittelijat täydentävät vuosittain iltapukujen valikoimaa, joista löytyvät myös klubimallit, cocktailmekot, prom ja monet muut.

Kirkas puolue

Valittu kirkkaan kuvanne tulee olemaan yleismaailmallisen huomion keskipiste, kadehtivat naiset ja ilo miehet. Onko suunnitelmasi kattaneet kaikki nämä hetket? Valitse sitten lyhyt nuorten mekko, esimerkiksi Elisabetta Franchin, Rubin Singerin, LaFemmein tai Jovanin kokoelmista.

Näiden muotisuunnittelijoiden kokoelmissa on paljon todella kirkkaita ja mieleenpainuvia malleja, jotka ovat jossain määrin yleismaailmallisia, koska ne soveltuvat kaikkiin tilaisuuksiin.

"Kolme pilaria" varten luodaan monia iltapukuja:

 • tyylikäs, muodikas leikkaus, jonka ansiosta jokainen nainen pystyy osoittamaan kuvan arvokkuuden;
 • mestarillisesti luotu sisustus, jossa on kiiltävät elementit tai pitsi;
 • täydellinen valikoima tekstiilejä ja värejä.

Siluetti voi olla hyvin erilainen, aina klassisesta, jatkuva Imperiumin tyyli ja päättyy retro. Niin laajalla ja monipuolisella valinnalla jokaisella naisella on hyvä syy luoda kirkkaan kuvan.

Sinun ei pitäisi ohittaa rikkaita sävyjä, sillä pelko siitä, että kuva ei ole aivan muodikas.

Virallinen tapahtuma

Jotta voit osallistua viralliseen tapahtumaan, klassikko on paras valinta. Tämä iltapuvun suuntaus ei koskaan haalistu taustaan, sillä se pysyy olennaisena ja kysyntänä. Kaikissa iltapukujen kaupoissa tai salongeissa on useita kuvia, jotka vastaavat klassikkojen parhaita perinteitä.

Esimerkiksi Tony Wardin tavaramerkki, joka edustaa tyylikkäitä ja ilmeikkäitä malleja, joissa on eleganssia.Illalla ja Libanonin suunnittelijan cocktailmekot koristavat matolla olevat tähdet.

Pronovias Fashion Groupin luoma It'sMyParty-kokoelma ansaitsee vähemmän huomiota.

Elegantti iltapuku voidaan aina tunnistaa muuttumattomista elementeistä, jotka muodostavat klassisen perustan. Se voi olla veneen muotoinen pääntie, joka on vaatimaton koristepinta, jota varten voidaan käyttää läpikuultavaa kangasta. Tällainen päätös iltaklassikkojen luomisessa antaa mahdollisuuden luoda läpinäkyvyyden illuusion, joka ei lakkaa inspiroimasta muotisuunnittelijoita.

Värien valinnassa ei ole olemassa yhtä sääntöä, jolla luodaan tyylikäs mekko, joka on illan ulkoasun perusta. Kaikki pastellivärit, joissa on korkealaatuinen leikkaus, näyttävät yhtä kauniilta kuin jalokivet.

Erityinen ilta

Tapahtumalle, joka on todella tärkeää sinulle ja jota on muistettava pitkään, asu ei saa olla vain kaunis, vaan täydellinen ja henkeäsalpaava.

Tällaisia ​​mekkoja luo Angela & Alison. Täältä löydät kaikkein epätavallisimman viimeistelyn, alkuperäisen värin ja käsittämättömän leikkauksen - ja kaiken tämän yhdessä mallissa.

Tämä mekko korostuu, ja kuva muuttuu naiselliseksi. Halu ilmaista yksilöllisyyttä voidaan toteuttaa sisustuksella, joka on taitavasti yhdistetty rikkaisiin sävyihin.

Häät-kutsu aiheuttaa makea jännitys ja odottaa uuden mekon ostamista. Tutustu tarkemmin Rosa Claran asusteisiin, joille on ominaista ainutlaatuinen tyyli, sopusoinnussa muodikkaiden trendien ja retro-tyylin kanssa. Ja tietysti rikkaat sävyt - missä ilman niitä.

Rosa Claran mekot näyttävät upeilta missä tahansa juhlissa, ja sinusta tuntuu luottavaiselta.

Menossa häät kuin vieras tai morsiusneito, sinun ei pitäisi valita kirkkaita asuja, jotta ei varjota morsiamen kuva. Anna värin olla ilmeikäs ja leikata tyylikäs - tämä on aivan tarpeeksi täydellinen kuva. Rosa Clara -yhtiössä on jokaisessa kokoelmassaan mallit, joissa on yksi väriliuos, mutta erilainen sisustus. Tämä yksinkertaistaa bridesmaids-mekkojen valintaa.

väri

Väri voidaan valita vain makusi perusteella. Mutta jos kuva on määritetty etukäteen klassiseksi, värin ei pitäisi olla ristiriidassa yleisen käsitteen kanssa. Klassikoille voit valita ei vain mustan mekon, vaan myös ruskeat ja siniset sävyt, sinappi, oliivi, rubiini ja hopea.

Toinen värivalinnan sääntö on kausiluonteisuus: kevyet sävyt sopivat kesälle ja tummat syksyyn ja talvella. Yksittäisyydestä ei ole selkeitä sääntöjä, mutta klassisen kuvan värit eivät ole kovin sopivia.

koristelu

Sisustus on jo muuttunut muodikkaaksi pitämään pitkiä vuosia. Tällainen kangas voi olla itsenäinen elementti kuvassa tai se voi olla sovellusten muodossa.

Se oli muodikasta kirjontaa pitsiä helmillä tai koristella kiiltävillä elementeillä. Kirjonta on tullut uusin muodikas trendi, joka on niin lähellä ja tiukasti kehoon nähden, että se luo tatuoinnin vaikutuksen.

Viimeistely

Ne ovat on erittäin tärkeä rooli. Ilman lisävarusteita kuva on epätäydellinen, mutta samanaikaisesti väärin valitut elementit pilaavat vaatteenne täysin, riippumatta siitä, kuinka täydellinen se on. Sinun ei pitäisi rajoittaa vain jalokiviä, jotka näyttävät hyvältä klassisessa kuvassa. Auttaa tulemaan bolero, turkistuotteet, kytkimet, käsilaukut ja korkit.

Valitsemalla koruja, älä pääse rohkeuteen. Pieni määrä, vaatimattomuus ja huomaamattomuus ovat sääntöjä, jotka auttavat sinua valitsemaan oikeat korut illan asuillesi. Korujen käyttöä ei suositella, äärimmäisissä tapauksissa sen pitäisi olla erittäin korkealaatuista.

Kytkin on win-win-vaihtoehto, mutta Jos pidät käsilaukusta, sen on oltava pieni ja sopusoinnussa kenkien kanssa.

Pitkä iltapuku ei yksinkertaisesti voi olla olemassa ilman kantapäätä, mutta ei suuria, mutta niiden täytyy olla läsnä. Kengän väri määräytyy pukun valitun sävyn mukaan. Täällä voit mennä kahteen tapaan: valita kengät hieman tummemmaksi kuin mekko, tai pelata kontrastia. No, jos ehdottomasti ei ole vaihtoehtoja, valitse musta tai ruskea kengät - kuvasi epätasaisuus.

Kengät eivät saa olla monivärisiä, niissä on oltava suuri määrä lisävarusteita, varsinkin jos valitsemassasi mekossa on jo kaksi tai useampia värejä. Älä unohda sukkahousuja tai sukkia - ilman tätä elementtiä, illan kuva ei yksinkertaisesti ole olemassa, älä alenna kenkien mukavuutta taustaan. Loppujen lopuksi sinun täytyy viettää suurin osa kiireisestä illasta jaloillesi ja epämiellyttävät kengät ylittävät kaikki suunnitelmat.

On parempi valita alusvaatteet yhdessä mekon kanssa, jotta näet heti, kuinka huomattava se on ja mitä vaikutuksia se on kuvaan.

Kommentit
 1. Julia
  13.12.2015

  Iltapuvut eivät tapahdu paljon! Minulla on häpeä myöntää, mutta vaatekaapissa olevien asioiden määrän mukaan iltapuvut ovat johtajia. En voi auttaa itseäni. Kävelemään tällaista kauneutta myymälässä on rikos.

 2. rakkaus
  27.11.2015

  Lace-iltapuvut ovat hyvin vietteleviä. Erityisesti "kaksikerroksinen" mekko.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet