Iltapuvut

Kevyet iltapuvut

Kevyet iltapuvut

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Mallit hienosta sifonista
  2. Pitsimallit
  3. Kevyet puuvillakengät
  4. Glamorous kevyt mekot

Jokaisen tytön, naisten elämässä on monia tapahtumia, joissa hän haluaa näyttää upealta. Ja ne kuuluvat eri vuodenaikoihin. Jotkut talvella, toiset syksyllä, keväällä tai kesällä.

Tietenkin tietyn muodin, värien, tyylien, mutta myös materiaalien merkitys on kullakin kaudella. On epätodennäköistä, että olisit mukava kuumassa kesällä tiheissä, käytännöllisesti hengittävissä kankaissa, jotka ovat ihanteellisia talvella. Tai päinvastoin.

Mallit hienosta sifonista

Sifonki on saanut kesän suosituimmista suosioista fashionistojen keskuudessa, koska se heijastaa täysin kaikkia tämän kauden aiheuttamia yhdistyksiä - kirkkaita tyydyttyneitä värejä, meri, aurinko, ilmavuus, kevyt.

Sifonilla kyllästetyt tulosteet luovat uskomattoman hauskan, kesän ja huolettoman kuvan, ilon ilmapiirin, juhla. On parempi valita leveät pitkät hameet, jotka on valmistettu vuoden tyyliin tai ainutlaatuinen puoli-aurinko. Tästä johtuen sinun liikkeesi ovat vapaita, ja sinun kävelysi on kuin lentäminen. Jos mekko on lyhyt, täydennä sitä junalla. Lisää kuva lisää leikkauksen.

Runko-osassa, vapaa leikkaus sopii kesälle ja päällystää hartiat, samanaikaisesti voi olla pitkät hihat. Niinpä tunnette tarvitsemasi mukavuuden kesäpäivänä, voit nauttia kävelystä illalla pitkin lämpimän meren rannikkoa. Pituuden osalta sopivat sekä lyhyt että pitkä kevyt iltapuku. Mutta lyhyessä versiossa olet todennäköisesti mukavampi.

Naked back tai hartiat, sekä pehmeä hame - tämä on tyypillinen tyylikäs kevyt mekko.

Viereisessä siluetissa on parempi luopua tiukkasta kehosta, koska sifonille ominainen plastisuus on tässä tärkeä. Voit keskittyä siihen verhojen avulla.

Chiffon-mekkojen pohja on usein epäsymmetrinen tai monikerroksinen, joten voit tehdä kuvan alkuperäisemmäksi, epätavalliseksi. Muista vain, että tässä on parasta käyttää enintään 3 pääkangasta, jotka poikkeavat toisistaan ​​pituudeltaan.

Chiffonin avulla voit luoda tyylikkäitä, tyylikkäitä kevyitä iltapukuja, jotka ovat tie korkean yhteiskunnan iltaan, illallisjuhliin tai muuhun vastaavaan tapahtumaan.

Tarkkaile ohut, naisellinen ja hauras, kiinnitä huomiota kuuluisien suunnittelijoiden kokoelmiin.

Löydät malleja, joissa on pitkät “lattia” hameet, viistosti leikattu, smaragdikukat, muovinen hip-hugging, putoavat pehmeät taitokset, syvä katkaisu. Jälkimmäisen ansiosta voit visuaalisesti näyttää kesän ruskettasi, ja mekko täydentää vain ihon väriä, esittää sen parhaalla mahdollisella valolla.

Jos sinulla on pallo, pidä sitten parempana klassinen sifonki-mekko, jonka ydin koostuu kaula-aukosta, jossa on pääntie ja pörröinen pitkä hame. Myös trendissä on nyt kukka-tulosteita, kirkkaita siirtymiä rikkaasta väristä toiseen ja päinvastoin, sävyt muuttuvat tasaisesti.

Kun valitset monokromaattisen sifonipuvun, tutustu rikkaisiin sävyihin - vihreään, siniseen, fuksiaan, marjaan. Kuvaa täydentävä verhoilu voi käyttää sitä korissa ja hameessa ja jopa samaan aikaan.

Sifonki-mekon juhla kuva voi luoda strassikivejä. Houkutteleva ulkoasu ja monimutkaisia ​​kuvioita. Mekko itsessään osoittautuu uskomattoman kauniiksi, joten ei ole tarpeen käyttää jonkinlaista hienostunutta leikkausta.Kaikki voi osoittautua yksinkertaisemmaksi - pitkät hameet, joissa on viisto leikkaus, kompakti ja asennettu runko. Paras sisustus on luonnollinen kauneus.

Korut ja tarvikkeet valitsevat vähimmäismäärän. Silti tänä kesänä, ja on olemassa merkityksettömiä massiivisia korvakoruja, valtavia kaulakoruja ja sormuksia. Pidä kiinni kuvan ilmavuudesta, kevyydestä.

Älä unohda, että sifonki ja pitsi ovat hyvin läheisiä ystäviä ja täydentävät toisiaan. Esimerkiksi sifonki-mekko näyttää tyylikäs, jossa on pitsi-koristeita taka- tai istuinalueella. Tämä musta, valmistettu asu sopii kenties mihin tahansa tapahtumaan. Täytä vain sen asianmukaiset lisävarusteet.

Jotkut jostain syystä uskovat, että tällainen yhtye on yksinomaan nuorten tyttöjen etuoikeus. Tietysti hän voi täydentää vaatekaappiaan täydellisesti. Se näyttää kuitenkin hyvältä myös vanhemmilla alle 40-vuotiailla naisilla. Ainoa edellytys on ohuen kuvan säilyttäminen.

Pitsimallit

On vaikea löytää hienostuneempaa ja eleganttia kangasta kuin pitsiä. Suunnittelijat ja stylistit sanovat, että jokaisen itsekunnioivan tytön on yksinkertaisesti velvoitettava vaatekaapissaan iltapuku. Mutta miksi?

Se on melko yksinkertaista. Herkkä pitsi näyttää tyylikkäästä, ainutlaatuisesta, antaa nuorelle kuvan ylimääräisestä viehätyksestä, romantiikkaa ja charmia.

Muistakaa, että pitsi on oltava laadukkaita, se tulee olemaan sinulle.

Se ei ole lainkaan tärkeää, kuinka paljon pitsia käytetään - koko asuessa tai leikkauksena. Se on kaunis.

Tiukka mekko - tyylilaji, joka ei koskaan mene pois muodista. Ja hänen glamourillaan gaalaillalla se näyttää upealta. Mutta täällä sinun ei pitäisi kokeilla rikkaita, kirkkaita sävyjä. Silti pitsi - kangas on herkkä ja romanttinen. Ja ystävien seurassa kirkkaus on juuri sitä mitä tarvitset.

Tällä kaudella kevyet pitsit ja tyllihousut olivat muodikkaita.

Johtavat suunnittelijat ovat luoneet ainutlaatuisia lumoavia kuvia alaston tyyliin. Mekot näyttävät ylellisiltä, ​​ainutlaatuisilta. He eivät jätä välinpitämättömiä paitsi sinulle, vaan myös ympärillä oleville, jotka ovat onnekkaita näkemään kauniin naisen tällaisessa mekossa.

Hellävarainen pitsi-mekko, joka kannattaa mattoa. Hienostuneen leikkauksen takia se korostaa koko hahmon viehätystä, ja polttanut, polvista helmaan, on koristeltu tyttöystävällisellä siluetilla, ja pitkä juna tekee siitä naisellisemman. Voimme sanoa, että illan pitsi-mekot selviytyivät tehtävistään sata prosenttia, minkä ansiosta päähanke saavutettiin - keskittyä naisrakenteen luonnon kauneuteen.

Tänä kaudella stylistit suosittelevat kiinnittämään huomiota mustavalkoisen yhdistelmään kevyessä pitsipuvussa.

On ymmärrettävä, että ohuelle pitsille on ominaista korostaa kaikki hurmaa. Mutta ongelma-alueet peittävät maskit eivät ole niin hyviä kuin haluaisimme. Näin ollen rajoitukset.

Kevyet puuvillakengät

Jos valitset kesän asun puuvillasta, varmista, että se on kevyt ja lempeä. Mutta leikkaa valitsemalla harkintasi mukaan - suora tai palanut.

Asiantuntijoiden mukaan tämän kauden etusija annetaan valkoisille asuille, joita täydentävät suuret pitsiosat, ns. Alusvaatteet.. Mikä tärkeintä, nämä mekot ovat täydellisiä sekä nuorille tytöille että aikuisille naisille. Kenelle he näyttävät paremmalta - se on vielä väitettävä.

Puuvillalangat eivät ole kontraindisoituja tyttöille, joilla on kaareva muoto. Voit myös saada itsellesi tunikon tai puseron. Tämä piilottaa visuaalisesti ylimääräiset kilot. Pukeutumisen tyyliin ja leikkaukseen on kiinnitettävä huomiota kuvion ominaisuuksien perusteella.

Jos haluat luoda miellyttävän, romanttisen kuvan mielenkiintoiseen tai juhlalliseen tapahtumaan, tutustu persikka-, sinisestä tai mintunvärisistä puuvillakuvioista.Valinta riippuu suurelta osin ihosi, hiusten ja jopa silmien väristä. Joka tapauksessa, puuvilla on ansainnut suosittu eri-ikäisten muoti-naisten keskuudessa ja varmasti sopii kesäkauteen. Loppujen lopuksi se on kevyt, hengittävä materiaali, joka tarjoaa liikkumisvapautta, mutta samalla korostaa kauneutta.

Glamorous kevyt mekot

Tällainen käsitys glamourista on tuttu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita muotimaailmasta. Tiedätkö, mitä Lontoon glamuuri on? Se on tässä tyylissä tehty musta iltapuku merenneito. Se sopii täydellisesti, korostaa naishahmon viehätysvoimaa, luo hieman salaperäisen kuvan ja sopii erinomaisesti iltaisin suunniteltuihin juhliin.

Polvien viivasta alkaen helmi alkaa poiketa suurista rehevistä aaltoista, joiden materiaali oli kalliina tylliä. On selvää, että suunnittelijat ovat pitkään työskennelleet kuvassa, kirjaimellisesti ajatelleet jokaista elementtiä, tuoden vaatteen täydellisyyteen. Ja me tunnustamme rehellisesti, että he onnistuivat. Miten muuten selittäisimme tällaisen ainutlaatuisen, ylevän ja salaperäisen siluetin, joka näkyy meille?

Valkoinen silkki sopii täydellisesti loistavan kesäillan pukeutumiseen Pariisin tyylillä. Pitkä hiha voi olla pukeutumisen todellinen sisustus. Siinä voit turvallisesti osallistua juhlalliseen iltaan tai mennä ulos korkean yhteiskunnan keskellä. Jopa taustalla hienoja naisia ​​näytät hyvältä, kykenee ylittämään muita ja houkuttelemaan muiden huomion. Jos haluat, tietenkin.

Siluetti merenneidon tyyliin on oikeutetusti pidettävä naisellisin ja seksikäs. Tärkeintä on, että hän ei ylitä sallittua linjaa. Tietysti se vaatii täydellistä kuviota ja hyvin hoidettua ihoa, koska selkä on auki täällä, ja siellä on myös melko syvä pääntie. Kaikki tämä näyttää uskomattoman houkuttelevalta ja viehättävältä. Jotta kuvalle saataisiin vielä suurempi vaurautta, sitä täydentävät hienot helmet.

Merenneito-tyylinen pallopuku on poikkeuksellisia ja tärkeimpiä juhlia. Sen käyttäminen jostain syystä ei ole varmasti sen arvoista. Itse asiassa hienostunut beige tylli yhdessä mustan pitsin kanssa vaatii sopivan tapahtuman. Huomioi, että jokaisella lomalla ei ole asianmukaista äärimmäistä pilkkomista, vaikka yhdessä pörröisen hameen ja pitkistä hihat, jotka on tehty pitsi, kuva ei aiheuta liian selkeitä yhdistyksiä. Tyttö on romanttinen, hienostunut ja naisellinen. Ei vihje liiallisesta vulgariteetista.

Kuten näette, kesä ei ole vain shortsien, T-paitojen ja T-paitojen kausi. Tätä huokosta varten on valittava sopiva vaatekaappi, käytettävä vain kevyitä, hengittäviä kankaita, jotta olet ennen kaikkea mukava. Kärsivät lämpöä, kiristävät, jäähdyttävät liikkeet eivät ole sen arvoista. Kuinka kauan pysyt heissä?!

Muista sifonki, pitsi ja silkki. Nämä materiaalit luodaan kirjaimellisesti kesämuodolle.

Kommentit
  1. Olya
    19.08.2015

    Kesällä ostan vain kevyitä ja ilmavia mekkoja. On parempi ostaa mekkoja luonnonmateriaaleista: ne eivät ole niin kuumia.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään.Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet