Iltapuvut

Mekot, joissa on pitkät hihat - hienovarainen ulkoasu

Mekot, joissa on pitkät hihat - hienovarainen ulkoasu

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. muodista
 3. Takaisin auki
 4. suljettu
 5. sovitettu
 6. pitsimäinen
 7. kudottu
 8. villa
 9. sifonki
 10. Ruudullinen tulostus
 11. pituus
 12. Mitä käyttää?

Pitkät hihat pitivät pitkään aristokratian merkkiä. Tänään jokainen nainen voi löytää mekon, joka korostaa hänen yksilöllisyyttään. Miten oikein esitellä itsesi tässä kuvassa?

piirteet

Pitkä hiha on yleinen: mihin tahansa ikään ja kuvaan. Oikea esitys näyttää sopivalta jokapäiväisessä elämässä ja yhteiskunnallisissa tapahtumissa, jotka ovat merkityksellisiä ympäri vuoden.

Esteettisen kauneuden ja armon lisäksi pitkällä hihalla lisätään luottamusta, tasapainotetaan visuaalisesti ja suoristetaan asento.

Pitkät hihat auttavat tekemään karkeista ohuista kädensijoista ja pehmentämään niiden kulmauskykyä sekä piilottamaan ylimääräisiä senttimetrejä täyttä kättä. Voit valita ainutlaatuisen tyylin valitsemalla alkuperäiset värit, muodikkaat tyylit ja kirkkaat aksentit.

muodista

Suuri merkitys pukeutumisen valinnassa kuuluu vuodenaikaan ja tilaisuuteen. Tästä riippuu vaatteiden tyyli, mikä tarkoittaa - hihat. Pitkiä voidaan pitää mihin tahansa holkkiin, joka on yli ¾.

On pukeutumalleja, joille tarvitaan pitkä hiha (bat). Toisten osalta tämä on lisätieto, joka auttaa paremmin paljastamaan kuvan edut (pienen leikkauksen ja pitsi-variantit). Mutta myös täällä on monia vaihtoehtoja pitkien hihaten suunnitteluun: käytännöllinen raglan, hieno taskulamppu, boheemi löysät hihat, romanttiset pitkät läpikuultavat hihat, joissa on antiikki- tai itämaiset sivut!

Erityistä huomiota on kiinnitettävä malleihin, joissa matto on epäsymmetrinen (yksi olkapää) tai haute couture (esimerkiksi Julia Robertsin musta mekko, jossa on avoimet kainalot). Tällaisia ​​asioita varten tarvitaan erityistapauksia ja yleisöä.

Takaisin auki

Tällaiset vaihtoehdot ovat hyviä maxi-pituudeltaan. Pitkät hihat auttavat näyttämään tyylikkäästi tällaisessa mekossa, etenkin yhdistelmässä "avoin selkä ja syvä rako". Mitä syvemmälle pääntie, ohuempi ja korkeampi, on oltava nainen. Tämä näkyy selvästi merenneito-mekkoissa. Tällaisen mallin kapea hame ja matala himmennetty helma tasapainottavat siluettia, tekevät kuvasta salaperäisen ja viehättävän.

On suositeltavaa korreloida leikkauksen syvyys mekan pituuden kanssa. Lyhyt mekko, jossa on avoin selkä, on harvinaista, ja sitä toistetaan usein takapenkillä. Se myös kaunistaa ohut tyttö ja korosta jalkoja. Jotta ei tullut mautonta, kiinnitä huomiota malleihin, joiden kaula-aukko ei ole pienempi kuin pienet pituusleikkurit.

Yleensä avoin selkä on etu- tai maallinen mekko.

suljettu

Täällä pitkähihainen täydentää tiukkaa kuvaa. Kun käytät kirkkaita viimeistelyjä ja lisävarusteita, voit tehdä pukeutumisesta juhlavan ja mielenkiintoisen. Hihatyyliin on enemmän vaihtoehtoja. Jos pukeutumiskoodi sallii, mekko voidaan valita painetusta kankaasta (mukaan lukien klassiset kuviot, joulukuusi tai hanhenjalka), voit voittaa kauluksen yhdellä värillä varustetulla kääntökauluksella.

Lakonisia tyylejä lyötään väreillä - geometriset illuusiot auttavat venyttämään kuvaa, tekemään siitä ohuemmaksi. Rohkeasti on olemassa psykedeelisiä piirustuksia, jotka piilottavat ongelma-alueet.

sovitettu

Mekot, joissa on voimakas vyötärö ja pitkät hihat, liittyvät yleensä retro-tyyliin.

Kangas valitaan kauden mukaan, pituus voi olla mikä tahansa. Mini muistuttaa hauskaa 60-luvulla, pidemmät versiot viittaavat 20. ja 30. vuoteen. Mitä pidempi mekko on, sitä leveämpi helma voi olla.Etupaneelin tavallisissa painikkeissa oleva lukko auttaa luomaan vaatimattoman ja elegantin ilmeen. Tässä tapauksessa materiaalilla on tärkeä rooli: tiheä ja monokromaattinen, tiukka kuvio, joka sopii työhön ja kylmään vuodenaikaan. Kevyet, draped ja lentävät mallit, joissa on värikäs tai naiivi painatus (itämainen kurkku, herneet, kukat) ovat lämpimän kauden etuoikeus.

pitsimäinen

Lämpimänä vuodenaikana hihatut mallit, joissa on pitkät hihat, voivat olla vaihtoehtoja joka päivä, jos valitset oikean yhdistelmän. Pitsihihan käyttö (he yrittävät tehdä siitä vähemmän vapaita) on sopiva ympäri vuoden, mutta täysin pitsinen mekko, jossa on vuori, on jo ilta-vaihtoehto.

"Naked mekot" ovat viime aikoina saaneet suosiotaan, niin rohkea vaihtoehto näyttää kauniilta ohuissa, korkeissa ja nuorissa. Beige (kiinteä) vuori on väriltään pehmeämpi ja käytännöllisempi, se visuaalisesti ”lisää” kiloa. Konservatiivisena vaihtoehtona pidetään pohjan kangasta, joka sopii yhteen pitsi, tämä malli sopii paremmin reheviin naisiin. Usein avokätistä käytetään varjossa syvää pääntie puvun yläosassa. Tässä suoritusmuodossa tarvitaan pitkää hihaa: se tekee kuvasta feminiinisen ja romanttisen. Muista, että mitä lyhyempi pitsi mekko, sitä tiukempi siluetti ja vähemmän yksityiskohtia.

Hääpuvut voidaan erottaa toisistaan, joita varten on suositeltavaa käyttää pitsiä. Juhla- ja juhla- tanssin vaatteet korostavat sen hienostuneisuutta ja juhlallisuutta.

kudottu

Nämä mekot ovat hyviä talvella ja kauden ulkopuolella. Tällaiset mallit tehdään yleensä monofonisesti. Moniväriset ja kuviot voivat lisätä irtotavaraa. Mitä ohuempi kuva on, sitä suurempi kuvio voi olla ja karkeampi neulo. He yrittävät tehdä hihat tyyliin vähemmän löysiksi, jotta ne eivät liioittele sitä äänenvoimakkuudella. Naisten on voitava valita neulosmallit, joilla on sileä ja ohut kudonta, muistuttavat neuleita. Täydellisyyden vuoksi voit valita neulokset, joissa on sivuleikkaus muista materiaaleista, jotka keskittyvät hartioihin, yläosaan tai mekaanisen keskelle. On parempi kieltäytyä kaikista kuvioista ja kuvioista.

villa

Luonnolliset ja lämpimät kankaat näyttävät jaloilta. Se olisi yhdistettävä yksinkertaisiin siluetteihin ja tyyleihin. Tämä sopii kylmäksi vuodeksi. Yksinkertaiset piirustukset, korostaminen lisävarusteilla auttavat virkistämään mekkoa, tekemään siitä vähemmän virallista.

sifonki

Kevyet ja lentävät kankaat ovat vertaansa vailla loma- ja kesämetojen luomiseksi. Ne voidaan yhdistää toisiinsa, ei pelätä kerrostumista, kirkkaita värejä ja epätavallisia kuvioita.

Pääsääntö on ottaa huomioon värityyppi niin, että kasvojen iho näyttää tuoreelta ja säteilevältä. Hihat voidaan levittää leikkauksin.

Ruudullinen tulostus

Häkki on yksi klassisista ja vaarallisista tulosteista, on tärkeää oppia käyttämään sitä oikein. Sileiden solujen pystysuuntaisen orientoinnin käyttö on perinteinen jokapäiväisten ja paitamallien suunnittelun muunnelma, joka suurentaa kuvaa monimuotoisuuden ja pienen kuvion ansiosta.

Huolellisesti sinun on käytettävä tarkoituksellisesti suurta ja pientä solua. Mekko, jossa on diagonaalinen solu, näyttää universaaliselta ja odottamattomalta, varsinkin jos kuvio on ohuita viivoja. Tämä näyttää kauniilta koko kuvassa ja tekee siitä visuaalisesti ohuemman.

pituus

Oikea pituus auttaa osoittamaan kuvan arvokkuutta, korostamaan eleganssia, tekemään ohuemmaksi, lisäämään korkeutta tai tekemään siitä nuoremman.

pitkä

Mekko lattialle - hyvä vaihtoehto erityistilaisuuksiin. Tämä luo erittäin mielenkiintoisen ja romanttisen kuvan. Pitsin, leikkauksen tai koristelun käyttö lisää mausteita.

Suunnittelijat tarjoavat pitkiä mekkoja kesällä ja talvikaudella. Mutta keväällä ja syksyllä käytännölliset syyt ovat lyhyempiä.

midi-

Loistava vaihtoehto toimisto- tai rento mekkoihin, jotka voivat olla animoituja tarvikkeita.Tällaisen pituiset pelkät mekot ovat hyvä perusta tietyn kuvan ja joukon kokoonpanojen luomiselle. Hihoissa käytettävien kankaiden ja kevyempien ja kevyempien pukeutumakettien yhdistelmää käytetään usein mekko- tai hame-liiketoimintasarjan simuloimiseen. Se on koristeltu kääntyvillä kauluksilla, röyhelöillä, painikkeilla, valittavalla kontrastivärisellä kankaalla.

Tyylikäs vaihtoehto tulee voittamaan mistä tahansa iästä. Stylistit suosittelevat sitä enemmän naisille, jotka ovat yli 30-vuotiaita, koska suorassa siluetissa se häiritsee huomiota jaloista ja keskittyy kehon yläosaan. Asennetut mekot, joissa on laaja hame tai hyvin kapea vastakkainen, houkuttelevat kiinnostusta juuri jalkojen suhteen.

lyhyt

Tämä on vaihtoehto nuorille naisille, joilla on hyvä luku. Pitkät hihat tekevät vaatteesta feminiinisemmän ja elegantin.

Pitsiversio näyttää hirvittävältä, paksut kankaat pehmentävät kuvan kirkkautta. Värikkäitä ja kiiltäviä leikkausvaihtoehtoja on käytetty juhlissa, ja tavalliset mekot ovat yleisiä.

Mitä käyttää?

Tarvikkeet auttavat luomaan oikean kuvan. Luonnolliset kankaat tarvitsevat jaloa luonnollista kehystä. Esimerkiksi paksut lämpimät mekot täydentävät täydellisesti helmiä tai kultakoruja, nahkakenkiä tai kenkiä. Muista, että omavaraiset mekot eivät vaadi ylimääräisiä koristeita, muuten voit yksinkertaistaa kuvaa.

Kevyet kankaat yhdistetään koruihin, kiteisiin, kirkkaisiin puolijalokiviin. Mekko voidaan yhdistää takit tai neuletakit, vyöt ja pussit. Sarjan värivalikoima valitaan monipuolisiksi tai kontrastisiksi väreiksi, on mahdollista vaihtaa samanvärinen sävy.

Tyydyttyneet rauhalliset värit voivat muuttua kausittain, kirkkaita on vaikeampi yhdistää muodin suuntauksiin.

On tärkeää, että vaatteen lisävarusteissa otetaan huomioon kausi ja tilaisuus. Jopa yrityksen pukeutumme sanomaan kirkkaan aksentin, jos muut asiat kuuluvat universaaliin.

Mitä pidempään ja tyylikkäämmin mekko, hienompi ja sulavampi yksityiskohtien tulee olla. Mitä enemmän värejä hänen paletissaan, hiljaisemmat tarvikkeet pitäisi olla. Tärkeintä on toimenpide, ja joskus lisävarusteet voivat olla tarpeettomia.

Voit kokeilla kuvia, kokeilla tähtiä ja halusi vain jouset. Tämä on ainoa tapa luoda oma tyylisi!

Kommentit
 1. sofia
  19.02.2016

  Mekot pitkällä hihalla ovat erityisen kauniita ja tyylikkäitä. Vaatimattomuus koristaa ne.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet