Iltapuvut

Iltapuvut koko 52-56

Iltapuvut koko 52-56

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. 52 koko - pienet temput täyteen elämään
 2. 54-kokoinen mekko
 3. 56 koko - ei syy monimutkaiseen
 4. Mistä ostaa?

Naisen kauneus ja eleganssi eivät saisi riippua siitä, millaisia ​​vaatteita hän käyttää. Ja jopa koko 52-56 ei pääse luomaan tyylikästä ja houkuttelevaa kuvaa. Tärkeintä on valita oikea malli ja kuvasi hankkii helpon, että se ei ole niin paljon.

52 koko - pienet temput täyteen elämään

Juuri nyt avaudumme sinulle salaisuuksia, jotka tekevät vaatteiden valinnasta helppoa ja miellyttävää, ja voit vähentää visuaalisesti äänenvoimakkuutta muutamalla senttimetrillä:

 1. Erinomainen rintakehä on kuvasi kiistaton etu, jota on korostettava ja korostettava kaikin mahdollisin tavoin. Kuvassa tulisi olla vaalea yläosa ja tumma pohja. V-muotoinen pääntie ja hihna ovat ensisijaisia ​​elementtejä.
 2. Leveät lonkat ja kapeat nilkkat antavat jaloille porkkana, joka edellyttää, että valitset vaatteista hieman himmennettyjä elementtejä, kuten hameet polven ja housujen alapuolella. Muista, että vaatteiden tummat värit ovat hieman ohuita.
 3. Leveä vyötärö, huomattava vatsa, mutta ohuet jalat - tämä tyyppi sopii hyvin mekkoihin ja sundresseihin, joissa on korkea vyötärö.
 4. Kenkien tulisi tietysti olla kantapää. Mutta jos on vaikeaa tai hankalaa kävellä tällaisissa kengissä, niin kiila tekee. Mutta litteitä kenkiä ei suositella.
 5. Sinulla ei ole aavistustakaan, mitä lisävarusteet pystyvät. Esimerkiksi pitkät helmet, jotka ovat riippuvaisia ​​enintään kolmesta rivistä, venyttävät hahmosi. Älä käytä lyhyitä ja liian suuria helmiä.
 6. Mekon pituus valitaan riippuen jalkojen täyteydestä ja ohuuudesta.
 7. Vaikka vyötärö ei erotu, sinun on vielä korostettava sitä vyöllä tai mekolla.
 8. Värin osalta vallitsevat varusteet ovat kiinteitä tai värillisiä. Läsnä olevan piirustuksen on oltava alhaalta ylöspäin.

54-kokoinen mekko

Ovatko ylelliset lomakkeet pilaavat kapeat hartiat ja leveät lonkat? Älä huoli. Sinun tarvitsee vain valita asu, joka voi tasapainottaa nämä mittasuhteet.

Yksi tapa on valita yläosa vaakasuoralla palkilla ja pohja pystysuoralla. Voit myös valita pukeutuneena mekon, jonka pääntie on veneen muotoinen tai malli ilman olkahihnaa, joka nousee vyötäröstä alkaen.

Ehdottomasti ei pelkää syviä leikkauksia. Vallitsevat ovat V-muotoisia. He korostavat rintakehää ja kuva on hieman pitkänomainen.

Win-win ovat mekkoja, joissa on pystysuora raita.

Mutta kiellon mukaisesti neulotut asusteet ovat tiukka. Tällaisessa mekossa kuvasi on mautonta, ja luku on vieläkin täydellisempi.

Melko usein on naisia, joissa on 54 vaatekokoa, joissa kehon yläosa on leveä ja lantiot ovat kapeita. Tällaisissa tapauksissa suositellaan sileitä jatkeita.

Vaikka tummat vaatteet ja ohut kuva, mutta jättää tilaa muille väreille ja yhdistetyille malleille. Eikä niin suuri ole vaatteita, joiden koko on 54. Ja jopa vaakasuorat viivat voivat säästää tilanteen, jos ne vaihtelevat leveydeltään.

Suuri sisustus ei saa keskittyä kehon ongelmallisille alueille. Suurissa pakarassa taskut eivät voi olla läsnä, mahalaukussa - suuret painikkeet. Kaikkien mekkojen paras sisustus on vyötäröllä vyönauha tai vyö.

56 koko - ei syy monimutkaiseen

Jos käytät 56 kokoista vaatetta, sinun tarvitsee vain valita oikeat asiat kehon muotoon. Ja vaikka et ole vielä oppinut, me varmasti autamme sinua.

Ensinnäkin vaatteet eivät saisi olla tiukkoja. Tämä kauneus ei lisää sinua, mutta se tuo esiin kaikki ongelmat. Pieni pritalennost ja laajeneminen pohjaan - täydellinen vaihtoehto kotiisi. Vatsa on naamioitu, ja luku muuttuu patsaiksi.

Kun valitset sundressin, kiinnitä huomiota vyötärönauhaan - sen täytyy olla välttämättä liian korkea. Tässä tapauksessa vatsa piiloutuu vapaasti putoavan kankaan alle, ja rintakuva on kaunis ja houkuttelee silmää.

Hyvä ratkaisu on korjaava alusvaatteet, jotka tekevät kokoa vaatteistasi näyttävämmän.

Tummien vaatteiden valinnan sääntö sen visuaalisesti pienentyneiden tilavuusominaisuuksien vuoksi koskee tietenkin myös 56-kokoisia omistajia, mutta silti ei tarvitse täyttää koko vaatekaappia vain tummilla sävyillä. Kirkkaat, mutta varmasti monofoniset vaatteet näyttävät hyvältä myös kuvassa.

Kun valitset kuvion tai tuloksen, kiinnitä huomiota niiden sijaintiin - vain pystysuora on sallittu. Suuret elementit ja kiiltävät kankaat eivät ole toivottavia - kaikella tämä on vastakkainen vaikutus odotettuun vaikutukseen kuvioon.

Suuri rinta ja korostamatta jättäminen on itsellesi kohdistuva rikos. Mekot tulisi ehdottomasti sisältää syvä pääntie, joka on kirjaimen V muotoinen. Rintakehän kiiltävät elementit ovat sallittuja. Ylellisillä lomakkeilla näyttävät hyvät monikerroksiset mekot ja tunikat.

Ongelma valita vaatteet täysi nainen voi olla eri kokoja ylempi ja alempi runko. Tällaisissa mittasuhteissa on erittäin vaikea valita iltapuku. Mutta tästä tilanteesta on ulottuvuus - hame ja pusero, jotka on valittu koon mukaan.

Mistä ostaa?

Suurille naisille tuli helpoksi täydentää vaatekaappiaan tyylikkäillä, muodikkailla 52-56-kokoisilla esineillä. Syynä tähän oli suuri määrä verkkokauppoja, joiden valikoima on valtavia suhteellisia malleja ja kokoja sekä erikoismyymälöitä suurikokoisille naisille.

Nyt ostokset alkoivat kestää hyvin vähän aikaa ja vaativat vielä vähemmän vaivaa. Ei enää ole väsyttäviä ostosmatkoja ja pettymyksiä halutun pukeutuneen vaatteen koosta.

Kommentit
 1. mielitietty
  29.10.2015

  V-kaula, mikä tahansa luku, tekee viettelevämmäksi. Yritän valita asioita vain tällaisella kauluksella.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet