Iltapuvut

Pitkät iltapuvut

Pitkät iltapuvut

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. vuosi
 2. pehmoinen
 3. kreikkalainen
 4. suora
 5. avoin
 6. Leikkauksella
 7. Epäsymmetrinen hame
 8. Takaisin auki
 9. Pitkähihaiset
 10. Pitsillä
 11. Junalla
 12. läpikuultava
 13. Täydelliset tytöt
 14. väri
 15. kampaus

Jokainen muotikausi nauttii kauniista puoliskosta ihmiskunnasta feminiinisillä ja seksikkäillä malleilla lattialla. Pitkä mekko on yleismaailmallinen, sitä voidaan verrata arvokkaan ritarin squiren kanssa, koska se auttaa tyttöjä olemaan täysin aseistettuja kauneuden ja viettelemisen kanssa.

vuosi

Ilta-muoti maailmassa on erityisiä mekkoja, jotka sopivat poikkeuksellisiin tilaisuuksiin. He näyttävät niin upeilta, että yhdellä silmäyksellä riittää ymmärtämään - nämä ovat tärkeitä tapahtumia varten suunnitellut mekot. Niiden hienostuneisuus ja ylellisyys sulautuvat harmonisesti yhteen tandemiin, jota kutsutaan "pukeutumisvuodeksi".

Suunnittelijamielikuvituksen alue on tällaisten mekkojen yläosa, jossa voi olla epäsymmetrisiä viivoja, ohuita hihnoja tai ei ollenkaan.

Mallien väliset erot ovat pääosin rinnan tai selän leikkausten muoto, koristelu ja syvyys. Rohkeat tytöt suunnittelijat luovat vuoden mekkoja, joissa on leikkauksia vyötäröllä toisella puolella tai välittömästi kahdelta.

pehmoinen

Se tyyli, joka tuli meille 50-luvulta lähtien, itsepäisesti ei halua vanhentua menneisyydestä, ja sitä kehitetään jatkuvasti uusissa muotisuunnissa. Tällaisissa mekkoissa on ehdottomasti romantiikkaa ja naisellisuutta, volumetrista siluettia ja kevyitä viivoja.

Viime aikoina suunnittelijat ovat päättäneet siirtyä pois rehevien mekkojen yksitoimisuudesta. Vedonlyönti tehdään värien ja kankaiden yhdistelmänä, monimutkaisena leikkauksena ja tulosteina. Boring-mallit ovat tulleet alkuperäisiksi. Ne ovat sopiva meikki retro-tyyliin ja tarvikkeet nykyajan.

Jos rohkeita ja epätoivoisia kokeita ei pidetä miellyttävinä, niin siellä on aina ilmava asu, jonka ylempi hame on valmistettu kevyestä kankaasta, jolla on läpikuultava vaikutus.

kreikkalainen

Loose fit, lentävät kankaat, vyöruusu, draping tai laskostetut hameet ovat kaikki merkkejä kreikkalaiseen tyyliin. Muotisuunnittelijat voivat tehdä tämän tyylin: ne peruuttavat hihat ja tekevät niistä merkityksellisiä, kokeilemalla pääntie kaikin mahdollisin tavoin muuttamalla sen muotoa ja syvyyttä.

Jotta tämä mekko sopii paremmin, voit lisätä nauhoja tai valita mallin hihnoilla.

suora

Jos olet moderni ja tyylikäs tyttö, sinulla on varmasti suora mekko, jonka pituus on maxi.

Tähän on useita syitä:

 • kuvan ainutlaatuisuus, josta voit helposti valita muita vaatekaapin ja lisävarusteiden elementtejä;
 • naisellinen kuva, jota ei voida epäillä;
 • enimmäispituus piilottaa jalkojen puutteita.

Näissä mekkoissa se näyttää hyvältä syvältä (edessä tai takana), pitsiä ja kuohuviiniä. Läsnäolijoiden todelliset mekot on valmistettu suorista mekoista, joissa helma sijaitsee vain lattialla.

Sinulla ei ole paljon hauskaa, joten lattialle sopiva asu on erinomainen vaihtoehto yhteiskunnallisiin tapahtumiin, virallisiin tapahtumiin, jotka eivät edellytä jatkuvaa ja aktiivista liikkumista.

avoin

Kun pitkä mekko ilmestyy, jossa ei ole hihoja tai hihnoja, ja pääntie on niin ilmeinen, että on mahdotonta katsoa pois, kaikki muut mallit haalistuvat ja menevät sivulle.

Hameessa voi olla läsnä ei ole kovin suuri, mutta siisti juna, ja se voi mennä hameen pituudelle. Tällaiset elementit näyttävät upeilta hartioilta ja siistiltä korista. Punaiselle matolle - ihanteellinen vaihtoehto.Yläosa voi olla koristeltu kuohuviinien koristeilla, jotka koostuvat kiteistä tai verhoilusta.

Leikkauksella

On mahdollista esittää ohut valonheiton ohut siluetti pitkän iltapuvun avulla, jossa on korkea rako. Hän ei vain ole tarpeeton hameen, vaan päinvastoin - hän lisää kuvan viettelevyydestä ja seksuaalisuudesta. Lisäksi tällaisessa mekossa on mukava liikkua.

Ainoastaan ​​liikkeen aikana uteliaille silmille näkyvä sivun leikkaus näyttää tarkemmalta. Rohkeat naiset, joilla on täysin ohuet jalat, suunnittelijat voivat valita pitkät mekot, joissa on edessä oleva rako.

Epäsymmetrinen hame

Me kaikki tiedämme hyvin, että iltapuvun tyylin valinnassa on keskityttävä tapahtuman luonteeseen. Virallisen tyylin puuttuminen tulevalle illalle on painava syy valita mekko, jossa on epäsymmetria hameen alapuolella. Mekot, joissa on juna ja lyhyempi hameen etuosa, ovat erittäin suosittuja. Täällä koquettishness ja extravagance tulee olemaan samassa suhteessa.

Takaisin auki

Jos vanha unelmasi on paljaalla pukeutumispuku, anna sen olla pitkä, suljetut rinnat. Uskokaa minua, selkänojan leikkaus riittää siihen, että kuvassa on seksuaalisuutta, kunnioitusta, leikkisyyttä ja kiehtovaa salaisuutta.

Tämä asu on yhtä hyvä kuin joka tapauksessa. Se kannattaa säästää upeasta julkisesta ulkoasusta. Tämä voi olla valmistumisjuhla, illallinen, maailman ensi-ilta (tai ainakin kansallinen), seremoniallinen vastaanotto. Decollete näyttää tutulta ja melko väsyneeltä. Se on aivan toinen asia - leikkaus takana. Siinä on juonittelua, röyhkeyttä ja charmia.

Pitkähihaiset

Pitkähihaiset mekot sopivat joka kaudella. Talvijuhlille tällainen asu on paljon sopivampi, tuo mukanaan omistajansa ja ei anna hänen jäähtyä. Yllään tällaista mekkoa kesällä, voit lähteä epätavallisen pukeutumisen ja muiden vieraiden avoimen mekkojen luoman kontrastin kustannuksella.

Pitkä hiha, jossa on pitkät hihat, todistaa hienostuneesta makusta ja tekee kuvasta salaperäisen. Tämän takia mekko voidaan reinkarnoitua siveä keskiaikainen nainen. Kesämahdollisuudet luodaan kevyistä kankaista, jotka sallivat kehon hengittää ja liikkua vapaasti. Tällaiset mekot näyttävät hyviltä, ​​eikä niissä ole kovin suuria kukkakuvioita.

Pitsillä

Halu olla tyylikäs, majesteettinen ja kirkas nainen on ilmentynyt pitsi pitkien mekkojen valinnalla. Ensinnäkin näiden asujen joukossa on mustia pitsiä.

Kaikki kiinnittävät sinuun huomiota: miehet henkisesti riisuvat sinua, ja naiset kamppailevat ihailun ja kateuden tunteen kanssa.

Huolehdi siitä, että tällainen upea mekko ei varjota sinua. Sen pitäisi olla vain kiveä jalokiville.

Junalla

Onko hyvin tärkeä tapahtuma suunniteltu, jopa ehkä tärkein ja merkittävin elämässäsi? No, sitten puvun pitäisi olla sopiva, erittäin ylellinen, majesteettinen ja upea. Epäilemättä tämä kaikki viittaa ainoaan pukeutumiseen, jossa on juna.

Tämä tyylikäs asu ei siedä huonosti valittuja kenkiä eikä sopivia kampauksia. Juhla, johon aiotte mennä, pitäisi sisältää mitattuja kävelylenkkejä, siemaillen siementäessä samppanjaa lasista ja puhua korkeasta mutta ei aktiivisesta tanssista ja meluisasta yrityksestä.

Painottomasta kankaasta koostuva juna osoittaa hyvin, vaikka muita vaihtoehtoja ei pitäisi hylätä.

läpikuultava

Rohkean luonteen ja muodin vapautumisen haltijoiden ei pidä piiloutua tiheiden kankaiden ja suljettujen elementtien taakse. Pitkä mekko, joka on valmistettu läpikuultavasta kankaasta, heijastaa täydellisesti mielialaasi ja näyttää kaiken hyvin rakennetun rungon kauneuden.

Pitsin, sifonin, suurten kukka-raitojen ja koristeiden elementit sekvenssikoostumusten muodossa voivat asettua läpikuultavaan kankaaseen.

Täydelliset tytöt

Täydellisyys ei ole syy pukeutua pukeutuviin asioihin ja olla harmaa hiiri kauniisti pukeutuneiden kaunottarien joukossa. Monet suunnittelijat luovat korjaavia iltapuvuja, jotka sopivat reheviin naisiin paljon enemmän kuin muodikkaimmat.

Täysin lonkat, sinun täytyy ehdottomasti etsiä mekko, jossa on V-muotoinen pääntie. Etuna on, että tällaisia ​​asuja on paljon ja haun vaikeudet eivät vaikuta sinuun. Ei ole riittävästi ilmeikkyyttä vyötärölinjalle? Laaja vyö auttaa korostamaan sitä ja tekemään kehon käyrät selkeiksi. Jalkat hoikka, mutta kehon yläosa on massiivinen? Sitten sinun täytyy valita pitkä mekko, jossa on korkea rako.

väri

Musta väri on joka kaudella edelleen merkityksellinen, mutta tulevissa muotisuunnitelmissa se tulee suosikki. Sininen ja sininen, violetti ja sinappi, tiili ja viinin sävyt kilpailevat myös ensimmäisestä paikasta.

Useita vuodenaikoja peräkkäin silkki, jossa on kukka koriste, ei jätä iltamuotia. Tyylikäs ja aristokratia tällaisessa mekossa on läsnä useimmissa. Älä liioittele sitä rehellisesti.

kampaus

Ilta niin kauan kuin mahdollista mekko, joka ei ole jokaisen kampauksen kanssa, yhdistetään. Kun haluat valita kampauksen, yritä pitää tasapaino ja luoda harmoniaa. Ei saa olla raskautta ja raskautta, muuten kaikki tällaisella pysyvyydellä luotu naisellisuus räjähtää kuin saippuakupla.

Naisen ensivaikutelma perustuu hänen iltavuoteensa, joka vaatii kunnolla valitun kampauksen. Säännöt auttavat sinua välttämään yleisimmät virheet:

 • pörröinen mekko vaatii vaatimattoman kampauksen luomista kauniisti kerättyjen hiusten ja huolimattomasti heitettyjen säikeiden muodossa;
 • kompakti mekko, mukaan lukien kreikkalainen, sopii täydellisesti löysiin hiuksiin ja monimutkaisiin punoksiin;
 • nuoret naiset eivät tarvitse mitään luoda äänenvoimaa päähänsä, on paljon parempi osoittaa luonnon hiusten kauneus;
 • naisille, joilla on vankka ikä, sinun ei pidä muistaa nuoria, joissa oli kirkkaita kohokohtia, super asymmetrinen hiukset ja revitty otsatukka.

Elegance ei tapahdu liikaa, joten voit vapaasti poimia tarvikkeita (älä vain liioittele sitä), käsilaukun ja sisustuksen hiuksissasi.

Muista poimia hienoja kenkiä, joissa on korkokengät, ja anna niiden olla laadukkaampia kuin tarttuvia. Vaikka nykyaikainen illanmuoto viittaa matalien kenkien valinta. Täytyy olla manikyyri ja illan meikki.

Kommentit
 1. Pauline
  17.12.2015

  Se on pitkä iltapuku, joka on erityisen juhlallinen ja juhlava, vaikkakin vähemmän käytännöllinen.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet