Iltapuvut

Candid Stars Evening Mekot

Candid Stars Evening Mekot

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. On sallittua
 2. Frank ja muodikas
 3. Mikä on parasta käyttää?

Kaunis tyttö seksikäs iltapuku on todellinen juhla miehille. Ihmisen kauniille naispuoliselle puolelle - tämä on eroottinen asu, joka edistää sisäisen seksuaalisuuden vapautumista, intohimoa. Tytöt haluavat houkutella miehiä, herättää ihailunsa ja tarttua itseensä ihaileva katseensa. Epäilemättä he saavat sitä, mitä he haluavat, jos he eivät ylitä seksuaalisuuden riviä eivätkä näy mautonta.

On sallittua

Jos puhumme paljastavista mekkoista, se tarkoittaa pukeutumista, joka koostuu pienistä kangasosista, tuskin peittämällä alastomuutta ja korostaen kehon käyrät.

Tytön täytyy katsoa seksikäs, mutta sillä ei ole merkitystä, ja tämän vuoksi sinun täytyy piilottaa suurin osa kehosta. Esimerkiksi suljetun mekon kohokohta lattiaan on syvä pääntie, lyhyet mallit on suljettu. Läpikuultavat insertit herättävät miehen mielikuvituksen paljon vahvemmaksi kuin hurmaa.

Tytöt, jotka "taivuttavat keppiä" liian paljastavissa asuissa näyttävät "koilta", mutta sellaista ei voida sallia. Siksi älä viettele viettelevän kuvan luomista, koska se ei ole sopiva jokaiseen tilanteeseen.

Puolueelle maltillisesti frankillinen iltapuku sopii hyvin, kun sinun täytyy vietellä ja ajaa miehiä hulluiksi. Mutta on hyvin rakennettu hahmo ja välttämätön pyöreys on yksinkertaisesti välttämätön. Ja sitten ulkonäönne vaikutus viettelevään mekkoon on kuin ilotulitus.

Frank ja muodikas

Dolce Gabana, Chanel, Roberto Cavalli, Zuhair Murad, Jean Paul Gaultier ja muut innostuneita maailmanmestareita luovat vuosittain iltapukuja, jotka eivät jätä tilaa mielikuvitukselle.

Syynä on rakkauden golivudskih tähteä "alasti mekkoja." Ja he huijaavat punaisella matolla, jotka haluavat lisätä heidän suosikkiaan tai korostavat nuoriaan, auttamaan heidän suosikkisuunnittelijaansa edistämään tai ärsyttämään entistä kaveria.

Tarkastellaan punaisella matolla muotisuunnittelijoiden kaikkein varkaimpia ja rohkeimpia mekkoja.

Candid mini

Ainoastaan ​​Jane Birkin voisi vuonna 1969 julistaa elokuvan "iskulause" ensi-iltaan erittäin lyhyessä mustassa mekossa, joka osoitti selkeän alusvaatteiden puutteen. Ikään kuin kriitikot eivät kutsuneet häntä skandaaliseksi ulkonäöltään, mutta silti juuri tämä temppu teki hänestä ajan kuvakkeen.

Tänään, avoin läpinäkyvä mini on myös muodissa. Lyhyisiin malleihin lisätään erityinen piquancy syvällä dekolteella tai erittäin ohuista pitsiyksiköistä.

Mekot ilman liinavaatteita

Äskettäin eroottinen ilta ja jopa rento asu ilman alusvaatteita ovat tulleet trendikkäiksi tähtien keskuudessa. Tarpeeton muodin kehitys ei ole enää niin järkyttävää yleisölle, mutta joissakin tapauksissa se on edelleen syy skandaaliin.

Syvä pääntie

Avoin selkä ja kaunis asento houkuttelevat miesten näköisiä, innostavat mielikuvitusta pitkään. Päinvastainen vaikutus oli iltapuku, jossa pääntie avasi osittain pakarat.

Joka onnistuikin miellyttämään kriitikot, niin se on Keira Knightley. Hänen puvunsa koostui pitkistä hameista ja rintakehän kierroksesta. Joku kutsui asukasta sopimattomaksi näyttelijän ohuelle hahmolle, toiset vertaisivat tätä kuvaa kreikkalaiseen jumalattareen tai roomalaiseen patsas.Mitä tahansa se oli, mutta Kira oli luultavasti iloinen hänen kuvastaan ​​ja yleisön reaktiosta, koska näyttelijä käytti samanlaista persikka-väristä mekkoa toiseen sosiaaliseen tapahtumaan.

Lace-puomi

Kun on rehellisyyttä, siellä on välttämättä pitsiä. Juuri tämä kangas on tuottanut muodin seksikkäiden iltapukujen luomiseksi. Pukeutumisen tavallinen katkaisu ei näytä kovin mielenkiintoiselta, mutta jos peität sen pitsillä, ilmestyy välittömästi mysteeri.

Tällainen ratkaisu voi olla läsnä mielenkiintoisimmissa ja pikanttisissa ruumiinosissa, jotka näyttävät olevan piilossa, mutta silti hieman näkyvissä. Eroottiset pitsi-asusteet luovat suurimmat tuotemerkit, kuten Valentino, Dior ja MacDonald. Vaikutus paranee, jos suunnittelija onnistui luomaan mielenkiintoisia vastakkaisten värien yhdistelmiä.

Natalya Vodianova järkytti kahdesti peräkkäin yleisöä paljasta paljastavista asuista. Ensimmäistä kertaa se tapahtui Ranskan lehden vuosipäivänä, kun malli ilmestyi Givenchyn mustalle pitkälle mekolle. Läpinäkyvä kangas vain joissakin paikoissa oli koristeltu suurella mustalla pitsillä. Natalya vastasi kritiikkiin, joka oli kauhistuttavasti - esiintyy toisessa osapuolessa myös läpinäkyvässä mekossa, mutta jo valkoinen.

Kim Kardashian käytti täydellistä hahmoaan, joka muistutti tiimalasin muotoa, Cavallin viettelevässä ja paljastavassa mekossa. Kauniita muotoja katettiin vain strassit ja valkoinen pitsi.

Junalla oli runsaasti valkoisia höyheniä. Tätä mekkoa voidaan kutsua esimerkkinä siitä, miten seksuaalisuus ja itsetuhoinen rehellisyys voidaan yhdistää viattomuuteen ja hyvään makuun.

Läpinäkyvistä kankaista

Tämä on todellakin vaikeaa valita itselleen iltapuku, joten se on maailman tähtiä. On myös välttämätöntä hämmästyttää yleisöä, eikä vain kaunista kävellä punaista mattoa pitkin. Joten he valitsevat itselleen hyvin, hyvin rehellisiä asuja.

Esimerkiksi Kristen Stewart heti kun hän ilmestyi Zuhair Muradin pukeutumiseen, hän käänsi heti huomionsa valokuvaajiin, jotka ottivat näyttelijän jokaisen liikkeen. Se ei ollut pelkästään pitsi ja sifonki, vaan myös imitoi täydellisesti ihoa ja sulautui siihen yhdeksi tandemiksi.

Kate Moss on saavuttanut täydellisyyden valtavien vaatteiden valinnassa. Hän ilmestyy läpinäkyvään ruskeaan mekkoon valkoisissa herneissä ja sitten kiiltävässä asussa. Ehkä malli ei käytä erityisesti alusvaatteita tällaisten rehellisten mekkojen alla, ja ehkä unohtaa tällaisten elementtien olemassaolon vaatekaapissa. Hän ei loukkaantunut vetämään rinnakkain hänen varusteidensa kunnian ja tapahtuman luonteen välillä. Koska valkoisten herneiden läpinäkyvä mekko ei miellyttänyt turkkilaisia ​​arvostelijoita.

Rihanna pakotti pitämään hengissä monen miljoonan dollarin yleisön, joka katsoi CDFA: n palkintojenjakotilaisuuden. Vaikka hän nousi paikalle Adam Selmanin ja Mel Ottenbergin mekosta, joka oli luotu ohuesta, täysin läpinäkyvästä kangasta ja miljoonista Swarovski-kiteistä, yleisö yritti pohtia laulajan hurmaa. Rihanna tuntui täysin alastomissa valokeiloissa.

Beyoncella oli erittäin hyvä valikoima mekkoa. Se näyttää olevan yhtä rehellistä, mutta ei mautonta, kohtalaisen seksikäs, kunnioittaen hienoa linjaa. Kivien sovellukset olivat oikeassa paikassa ja vaaditulla määrällä.

Läpinäkyvien mekkojen mallit ovat monipuolisimmat: lyhyet, lattialle, yhdelle olkapäälle, verhot ja pitsit, asennetut ja levitetyt. Intiimit paikat on yleensä koristeltu paljetteilla, kirjoilla, Swarovskin kiteillä.

Liinavaatteet

Kukaan ei odottanut Irina Shaykin tällaista rohkeutta. Hänen pukeutunsa, vaikka se oli klassinen musta väri, ja pituus saavutti maxi-merkin, mutta silti siinä oli tarpeeksi rehellisyyttä.Läpinäkyvä, tiukka korsetti, helmiä ja paljetteja, jotka olivat läsnä vain kehon herkimmillä alueilla - kaikki tämä kehotti kritiikkejä vertaamaan vaatettaan tai yöpaita. Tai ehkä se on vain kateutta, joka hallitsee ihmisiä?

Ja tämä ei ole viimeinen rehellinen kuva Irinasta.

Rosie Huntington-Whiteley valitsi itselleen sellaisen rehellisen pukeutumisen, että hänen faninsa näkivät täydellisen hahmon kaikessa kauneudessaan ja pienimmätkin yksityiskohdat. Sifonki paikoillaan korvattiin kapeilla kankailla, jotka toivat harmoniaa kuvaan ja eivät sallineet pukeutumisen vulgaa.

Ja niin se osoittautui houkuttelevasti ja paikoin jopa varauksetta. Cannesissa malli siirtyi kävelykadulle mustalla mekolla, jossa oli avoin bustier ja korkea aukko, jonka kautta lonkkojen silkkinen iho oli näkyvissä. Vaikka avoimen bustierin elementti oli suosittu muutama vuosi sitten, se näytti hyvin merkitykselliseltä tytöltä.

Naomi Campbell on vielä liian aikaista kirjoittaa pois, hän ei aio luopua johtajuudesta ja harmoniasta. Hänen pukeutunsa Burberrysta oli kaikkein kaunein Met Galaissa ja sitä kutsuttiin jopa "kullaksi". Hienostunut leikkaus, oikea pääntie, hyvin sijoitetut elementit läpinäkyvällä kankaalla ja tyylikäs helma, taitettu mustasta höyhenestä.

Mikä on parasta käyttää?

Tunnetuista tuotemerkeistä on useita suosituksia siitä, että sinun täytyy pukeutua rehellisiin ja seksikkäisiin mekkoihin iltaisin. Bolerot, jotka on valmistettu laadukkaasta atlasista tai ehkä jopa guipureista, eivät ole tarpeettomia.

Kengät ansaitsevat paljon enemmän huomiota, jonka huono valinta voi pilata koko kuvan. Valitsemalla seksikäs mekko, unohda kengät ilman kantapäät. Ei balettikenkiä ja mokkasiineja. Jos sandaalit, sitten vain kantapää. Jopa kiila ei ole erityisen tervetullut tässä asussa.

Kiinnitä tarkemmin huomiota kenkiin, joiden sukka on pyöristetty - ne voivat valita ja valita. Ei ole välttämätöntä valita korkeaa kantapäätä, johon olette mukava vain seisomassa eikä mitään muuta. Anna sen olla matala, mutta tiivis ja siisti. Pienelle mekolle ei sovi kenkiin massiivisia yksityiskohtia.

Korut eivät saisi olla liian kaukana seksuaalisuudesta, joka on kuvan pääelementti. Yksi tai kaksi pientä koristelua riittää. Ja lopullinen kosketus on pieni kytkin. No, se on kaikki - olet valmis valloittamaan maailman ja sen miehet.

Kun valitset avoimen iltapuvun, muista, että tällainen asu on kuin kuvakehys - ilman sitä millään tavalla, mutta silti taideteos on tärkein elementti. Tässä yhteydessä se on sinä. Ole rehellinen ja muodikas - täydellinen yhdistelmä rohkea tyttö.

Kommentit
 1. Julia
  15.12.2015

  Kauniit mekot, joissa on pitsi, ovat kauneimpia!

 2. Anna
  23.11.2015

  Mekot Irina Shayk kaunein.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet