Iltapuvut

Iltapuvut ravintolalle

Iltapuvut ravintolalle

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Valitsemme tilanteen mukaan
 2. Yhdistä kuva
 3. Perus- ja yleissäännöt ravintolapuvun valitsemiseksi

Ravintolan kutsu ei ole vain tekosyy syödä ja rentoutua ihastuttavien ihmisten yrityksessä, vaan myös ennakkoedellytys myymälään menemään tyylikkääseen pukeutumiseen, joka tekee sinusta tulevan illan tähti. Ja jos sait kutsun mieheltä, joka haluaa, siirry kysymykseen, jossa valitset mekko on kaksinkertainen.

Valitsemme tilanteen mukaan

Olisi hyödyllistä kysyä, mihin ravintolaan sait kutsun.

Nyt ei ole kovin muodikkaita gourmet-ravintoloita, jotka ovat hyvin suosittuja, mutta pieniä ravintoloita, joissa etninen väritys voi olla jopa läsnä. Yhdessä näistä paikoista esiintyy lattialla iltapuvulla ja jopa junalla, toverillesi ja muille vierailijoillesi on sekavia tunteita, mutta heillä ei ole turhaa ja ihailua.

Mitä sitten valita?

Pieni ravintola

Jos sinut kutsutaan hyvään nuorisoravintolaan, sinun ei pidä mennä äärimmäisiin kohteisiin ja valita kalliita asuja, ripustaa itsesi jalokiviin näyttämään hyvältä, olla jännittävä ja mahtava nainen.

Hyvä vaihtoehto olisi keskipitkä mekko. Voit valita pienen mustan mekon, pitsimallin tai toimisto-tyylisen asun, joka on koristeltu mielenkiintoisilla lisävarusteilla. Kukaan ei myöskään kiellä lyhyen, mutta upean iltapuvun kulumista.

Palataan takaisin korvaamattomaan mustaan ​​vaippaaseen. Se on tämä asu, jonka legendaarinen nainen Coco Chanel pelasti monia naisia ​​maailmassa. Se on yksinkertaisesti velvollinen olemaan läsnä jokaisen tytön vaatekaapissa.

Olkoon itsessään mekko ja katso tarkkaan, sillä on heikko näkyvyys ja se ei sovi iltapuvun ajatukseen. Mutta on tarpeen valita oikeat kengät, tehdä koruista kuva tai lisätä siihen lisävarusteita, koska pahamaineinen pikku musta mekko on tyylikäs asu. Tässä periaatteessa käytetään yksinkertaisesti, mutta maulla.

Kampaus ja meikki ovat keskeisiä yksityiskohtia, jotka antavat oikeat korostukset kuvallesi. Neat kengät, joissa on korkokengät, näyttävät hyviltä kengiltä. No, se on pohjimmiltaan kaikki - olet vastustamaton ja täysin valmis käymään kaupungin ravintolassa.

Arvostettu ravintola

Jos kutsu on saatavilla kallis, muodikas, vankka ja arvostettu ravintola, voit turvallisesti valita iltapuku lattialla.

Ja anna sen olla leikattu kaula-aukossa tai selässä, jotta voit leikata yhteen olkapäähän, joka on kirjailtu uskomattomimmilla kuvioilla. Tärkeintä on, että sinusta tuntuu siltä kuin kuningatar ja tuntuu täysin vastustamattomalta.

Yhdistä kuva

Romanttinen kuva vaatii hillintää. Siksi, jos sinut kutsutaan romanttiseen illalliseen tai sinulla on hääpäivä, niin valkoiset, beige- ja vaaleanpunaiset värit tekevät sinulle herkän ja hienostuneen.

Jos haluat jotain puhdasta ja tuoretta, niin vaaleanvihreä asu on juuri sitä mitä tarvitset.

Viime aikoina retro-tyyli on lujasti kiinni viiden parhaan muodin asussa. Ja hyvästä syystä. Lentävä sifonki, virtaava silkki, pitsi, helmet, höyhenet luodaan vain eliitti boheemilaisille.

Monilla tytöillä on ongelma, joka on iltapukujen korkea hinta. Mutta tämä ongelma on helppo ratkaista vuokraamalla iltapuvut.

Tämä palvelu on laajalle levinnyt, eikä sinun ole vaikea löytää tarkalleen unelmiesi malli.Tai ehkä voit jopa löytää iltapuvun, jossa on turkisleikkaus, joka näyttää kuin vaippa, joka heitetään hitaasti hartioiden päälle.

Vanha mekko saa uuden elämän. Salaisuus on piilotettu kauniiseen satiinisulliin tai silkkihuivaan.

Älä jätä jalokivistä valmistettujen korujen huomion ulkopuolelle, joka pukeutuu pukeutumaan uusiin väreihin.

Perus- ja yleissäännöt ravintolapuvun valitsemiseksi

 • Me sanomme ei liian monien värien yhdistelmälle ja mihin tahansa asuun, jolla on jopa kaukainen kalastus rannan asuun. Vain monofoniset tai äärimmäisissä tapauksissa kahden värin yhdistelmä, jotka ovat keskenään sopusoinnussa;
 • Frank seksuaalisuus antaa sen jäädä klubille, ja vain hienostuneita naisia ​​kutsutaan ravintolaan. Liian rehellinen asu, johon laitat hankalaan asemaan paitsi itsellesi kuin kumppanillenne;
 • kaikki samoin maassamme, mustat vaatteet liittyvät suruun. Vain mustat korut voivat säästää mustaa iltapukua paremmin, jos ne ovat arvokkaita;
 • Kaunis mekko on varmasti hyvä, mutta jos se estää liikkeitäsi, on parempi antaa se pois. Olet vielä levossa, sinun täytyy istua pöydän ääressä, puhua, nauraa, ehkä tanssia, mutta älä koskaan ajattele kiirettä pois kauniista, mutta äärimmäisen epämiellyttävästä puvustasi väsyneestä kehostasi;
 • kangas ei saisi aiheuttaa ärsytystä, eikä kaikki mekkoa sisältävä sisustus saa ihoa ihoa;
 • ravintola ja pallo ovat täysin erilaisia ​​asioita. Tuntuu kuin prinsessa upeassa mekossa ei toimi, suurin - kuningatar;
 • syvä leikkaukset ja paljaat hartiat ovat varmasti ihania, mutta on parempi peittää ne ylimääräisellä vaatekaapilla (huppu, huivi, huivi).

Muistettava ja hienostunut ulkoasu on mahdollinen, jos harkitset kaikkia iltapuvun valitsemisen sääntöjä ravintolassa. Ja sitten huomiota kiinnitetään sinulle paitsi satelliitin lisäksi myös ympärilläsi oleviin.

Kommentit
 1. Rita
  16.11.2015

  Lomanviettoon ravintolassa, sinun täytyy todella pukeutua kauniisiin juhla-mekkoihin, ja tavallisella päivällä sopii paremmin mekko, jossa ei ole koristeita.

 2. Oksana
  29.10.2015

  Miten pidin burgundinen mekko pienestä ravintolasta! Se ei ole hirveä, mutta hyvin tyylikäs. Täydellinen ravintola lähes joka tapauksessa.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet