Iltapuvut

Iltamekot 2019 - muodin trendit ja nykyiset trendit

Iltamekot 2019 - muodin trendit ja nykyiset trendit

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Minimalismin tyyliin
 2. barokin
 3. Fringe ja höyhenet
 4. Rikas sisustus
 5. Muoti Ballroom
 6. Muodikas "immodest"
 7. vuosi
 8. Lisää värejä
 9. Tulosta ja sovelluksia
 10. Totuus viinissä
 11. Kädet ... hameet

Joka vuosi toistetaan sama kuva: koko maailma seuraa muotinäytöksiä ja henkeä. Mitkä ovat kauden "syksy-talvi" ja "kevät-kesä" iltapukujen paras kokoelma tänä vuonna? Mitä suunnittelijat yllättävät ja mitä uusia kohteita esitetään?

Minimalismin tyyliin

Riippumatta siitä, kuinka paljon trendit muuttuvat, klassikko pysyy aina. Jopa suuret muotisuunnittelijat, joilla on kadehdittava säännöllisyys, tarjoavat naisille ja tytöille yksinkertaisia ​​minimalistisia malleja.

Tämä tarjous tuli Carolina Herrerasta ja Marchesasta, Valentinosta ja Ralph Laurenista. Kaikille näille malleille on ominaista runsaiden koristeellisten koristeiden, kirkkaiden värien ja monimutkaisten yksityiskohtien puuttuminen.

Klassinen ei ole vain leikkauksessa, vaan myös värin valinnassa. Siksi mustavalkoiset - ovat ensisijaisia, vaikka yksivärinen pastelli on erittäin hyvä.

Painopiste on enemmän mustan ja valkoisen yhdistelmällä. Vaihtoehdot ovat niin monipuolisia, että makuinen mekko löytyy vaativimmista tytöistä.

Herneiden mekot ovat taas muodissa, vaihtoehtoisena mustana kukkaina. Myös raidalliset asusteet pysyvät trendinä.

Monissa kokoelmissa on kontrastinen pukeutunut applikaatio, beadwork, tulosteita. Ja tietenkin musta pohja ja valkoinen yläosa eivät alenna asemaansa.

barokin

Kaikki maailmassa toistetaan, myös muotimaailmassa. Joten ei ole mitään yllättävää, kun näemme uusissa kokoelmissa toisten aikakausien kaikuja.

Tällaiset kokeet päättyvät usein menestykseen ja jopa voittoon, sillä Yudashkinin ja Reem Acran, Badgley Mischkan ja Oscar de la Rentan, Alberta Ferrettin ja Louisin barokkimallit osoittivat. Kiitos lahjakkuudestaan, uusi elämä sai muodin trendejä, jotka olivat suosittuja renessanssin aikana.

Barokin tyyli vaatii vaatteiden hillitsemistä. Tämä ei kuitenkaan estä häntä tunnistamasta, koska tulosteita on paljon, kulta kirjonta ja erilaiset verhot. Usein mekkoissa nauhat yhdistetään ruffleihin tai jousiin.

Barokin varusteita on mahdotonta luoda ja välttää sellaisia ​​materiaaleja kuin brokaatti, silkki, sametti, pitsi, satiini tai kuvakudos. Jopa niiden korkea hinta ei voi olla este. Tätä tyyliä leimaavat täydelliset rajoitukset, jotka koskevat pompia ja jopa jotakin teatterista.

Fringe ja höyhenet

Koska barokin tyyli alkoi harkita ylellisiä ja runsaasti sisustettuja mekkoja, anna hänen jatkaa pukeutumista höyhenillä ja hameilla. Uuden kauden aikana ilmavuuden muoto on vakiintunut näiden materiaalien takia.

Tämä innovaatio lisättiin kokoelmaan, jonka esittivät Marchesa, Rodarte ja Carolina Herrera. Airiness ja juhla, tällaiset mallit "ylitti" kaiken, joka oli tunnettu aiemmin muotimaailmassa.

Rikas sisustus

Suunnittelijat eivät kuitenkaan luovuta runsaasti iltapuvun sisustusta. Helmistä, paljetteja, lasihelmiä, monofonisia tai monivärisiä, ne luovat upeita asuja.

Muoti Ballroom

Mikään ei voi estää nuoria naisia ​​haaveilemasta upeasta mekosta, joka soveltuisi käymään palloon prinssiin itse.

Siksi jokaisessa kokoelmassa on läsnä pukuhousuja, ja niiden suosio on luonteeltaan kadehdittava johdonmukaisuus. Kyllä, ja mahdollisuudet tuntea itsensä prinsessaksi ja pukeutua pallopukuun runsaasti: valmistumisopisto-ilta, opiskelijapallo, häät.

Nuorelle naiselle annettiin mahdollisuus palata uudelleen prinsessaksi Carolina Herreraksi, Zac Poseniksi, Zuhair Muradiksi ja luonnollisesti naisten Oscar de la Rentan muuttumattomaksi suosikiksi.

Muodikas "immodest"

Kukaan ja mikään ei voi estää naista olemasta seksuaalinen.Vaatteiden Frankness on jo kauan lakannut. Täällä ja suunnittelijoilla, joilla on voimaa ja pääosaa, voidaan työskennellä tässä suunnassa ja esittää rohkeita malleja jokaisessa näyttelyssä.

Vain sinä päätät, miten voit olla rehellinen. Jos joku pystyy osoittamaan melkein paljaan rintakehän, toisille se on sallittua korkealla viillolla, lihavoidulla leikkauksella tai paljaalla ylhäällä.

Jokaiseen makuun ja vaihtelevaan rehellisyyteen löydät mekon, jos kiinnität huomiota malleihin, jotka ovat luoneet Donna Karan tai Yudashkin, Mugler tai Alberta Ferretti, Saint Laurent tai Zac Posen.

Älykkäiden mekkojen valinta on valtava ja et voi olla näkymätön juhlissa.

vuosi

Pidä yllä yllä mainittuja tyylejä ja mekkoja. Niiden suosio ei vähene eikä pysy paikallaan - se kasvaa tasaisesti. Jokainen muotisuunnittelija pitää hänen velvollisuutensa luoda omaa tulkintansa merenneidon naisellinen mekko.

Joten Zac Zac Posen, Badgley Mischka ja Oscar de la Renta esittelivät yleisölle useita malleja, jotka poikkesivat radikaalisti toisistaan. Näytettiin mustavalkoisia malleja, joissa jopa koristelu oli minimoitu.

Mutta oli muitakin malleja - upeita, maagisia ja runsaasti sisustettuja. He voisivat löytää kaiken, mitä sydämesi haluaa: kukat, höyhenet, kirjonta, tylli, tulosteet ja odottamaton yhdistelmä kankaita.

Lisää värejä

Ei ole enää muodikasta ottaa kausiluonteisuutta huomioon kokoelmissaan, ja syksy-talvi-kokoelma vahvistaa tämän hyvin. Näyttääkin siltä, ​​että suunnittelijat yrittävät soittaa huonon sään kautta.

Niin monet suunnittelijat tekivät tämän, mikä viittaa siihen, että huonoista säästä huolimatta naiset pukeutuvat valoisissa ja rikkaissa iltapuvuissa. Elie Saab ja Emilio Pucci, Zac Posen ja Zuhair Murad, Versace ja Badgley Mischka laimensivat achromaticsin keltaisella, turkoosilla, punaisella, sinisellä, vaaleanpunaisella ja vihreällä värillä.

Tulosta ja sovelluksia

Mutta vain kirkkaat ja rehevät värit näyttivät harvoista suunnittelijoista, joten he ottivat tulosteita, jotka liittyivät kesäkokoelmien sovelluksiin. Rosa Claran ja Aire Barcelonan tuotemerkeissä näkyy kirkkaita asuja.

Kukka-koristeet ja erilaiset mallit lämpimillä iltapuvuilla näyttävät yllättävän merkityksellisiltä.

Katsokaa kokoelmia Zuhair Muradista tai Marchesan varusteista. Suunnittelijat työstään lisäsivät myös kirkkautta.

Badgley Mischka ja Vivienne Westwood seurasivat tätä esimerkkiä, ja niissä on kokoelmissaan kukkaelementtejä sisältäviä tulosteita ja kirjontaa.

Mutta Valentino luopui täysin geometriasta. Kaikenlaiset mustavalkoiset värit ja kaikkein epätavallisimmat värit tulivat kaikkien mallien pinnalle.

Ja jopa Dolce & Gabbana ei useimmiten edes käyttänyt kukka-tulosteita, vaan hedelmä-asetelmia.

Lisäksi jotkut suunnittelijat käyttivät lasten piirustuksia sekä kuuluisia maalauksia leningien koristeluun.

Totuus viinissä

Jotta kuvalle voitaisiin lisätä aatelistoa, on tehokas tapa käyttää viinin varjoa. Tällä säännöllä ei ole poikkeuksia kausiluonteisuuden, iän tai sen vuoksi, miksi asu on valittu.

Tänä vuonna tulee "Marsalan" ensisijainen sävy, joka symboloi tietynlaista sisilialaista viiniä.

Kädet ... hameet

Miten maailma voisi koskaan kuvitella iltapuvun taskuihin? Mutta suunnittelijat ovat osoittaneet, että mikään ei ole mahdotonta, eikä stereotypioilla ole sijaa muotimaailmassa. Siksi mikä vuosi peräkkäin podiumit ovat täynnä tyylikkäitä asuja, joissa on taskut.

Kankaan valinta tässä ei ole mitään merkitystä, sillä jopa kevyillä sifonki- tai pitsiomekkoilla voi olla niin mielenkiintoinen elementti.

Kommentit
 1. Milano
  19.10.2015

  Pidän todella Marsalan väristä. Olen iloinen siitä, että hän on tänä vuonna muodissa.Hameetaskut - viileä trendi minulle. En todellakaan pidä turhaa, mutta höyhenet ovat hyvin mielenkiintoisia)

 2. Olya
  04.10.2015

  Barokki on melko raskas tyyli. Pidän minimalismista enemmän.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet