Kotitekoinen pyjamat

Pyjamat

Pyjamat

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Ominaisuudet ja edut
  2. malli
  3. materiaali
  4. Miten käyttää?
  5. Miten valita?
  6. kuvakieli

Elämän moderni rytmi on niin dynaaminen, että joskus tuntuu ylellisyydestä vain rentoutua kotona ennen kuin katsot suosikkielokuvaa. Ja juuri näiden aikojen aikana haluat käyttää jotakin, joka on mahdollisimman mukava ja viihtyisä. Pyjamat valmistellaan vain tällaisissa tapauksissa. Nainen sellaisessa kodikkaassa ulkonäössä näyttää paljon houkuttelevammalta kuin tavallisessa vaatteessa tai hiussuunnassa.

Ominaisuudet ja edut

Tämäntyyppiset vaatteet alusta alkaen olivat lapsille. Loppujen lopuksi se ei kiusaa tai vatsaa, mikä tarkoittaa, että sitä pidetään lämpimänä. hän pehmeä, mukava ja vapaa. Tällainen pyjamat olivat niin suosittuja nuorten äitien keskuudessa, että muotisuunnittelijat saivat paljon uusia tyylejä naisille, klassisista väreistä ja tyylistä pyjamiin hauskojen eri eläinten muodossa. Futuzhama - tämä on juuri se nimi, jonka suunnittelijat ovat esittäneet pariksi pyjamalle. Ja hauskoja pieniä eläimiä sisältävien kuvamateriaalien alkuperäisiä malleja kutsutaan kigurumi-pyjamaksi.

Puhutaanpa foozhuzhamin eduista. Ensinnäkin se on käytännöllistä. Kuten edellä mainittiin, pyjamat ovat erottamattomia, mikä tarkoittaa, että mikään kehon osa ei paljasta unessa. Tämä pätee erityisesti talvikausien viileisiin makuuhuoneisiin. Voit valita itsellesi mallin, jossa on huppu tai taskut, mikä antaa sille vielä enemmän käytännöllisyyttä.

Toiseksi se on omaperäisyys. Myynnissä on valtava määrä malleja ja tyylejä, jotka sopivat mieleen. Ne, jotka rakastavat klassisia kodin vaatteita, voivat valita pastellivärejä, kauniita kuvioita tai geometrisia viivoja. Urheilutyypin fanit voivat valita itselleen jotain raitoja. Hauskat ja alkuperäiset asiat voivat nostaa henkensä, jotka on pukeutunut pupun, tiikeri-poikan, karhun ja jopa Pokemonin kuvaan.

Kolmanneksi se on lämmin. Tällaisten tuotteiden räätälöintiin valitaan vain luonnolliset materiaalit, kuten puuvilla, neuleet tai fleece. Ne ovat hyvin miellyttäviä keholle, eivät aiheuta ärsytystä, älä hankaa, eivät aiheuta epämukavuutta unen aikana.

malli

Voit siis täydentää vaatekaappiasi seuraavilla malleilla: klassinen puuvilla, eristetty tai alkuperäinen kigurumi. Klassikkojen kannattajat voivat itse valita puuvillasta valmistetut pyjamat-haalarit, joissa on mukava mennä kotiin tai nukkua varsinkin lämpimällä kaudella. Saatavana eri värejä ja tyylejä sisältävissä malleissa. Kukkainen painatus tai herkkä sävy lisää sen omistajan naisellisuutta ja eleganssia myös kodikkaassa kodinympäristössä.

Kylmällä säällä lämpimät pyjamat eivät jäätyä. Yleensä tällainen malli on ommeltu lämpimästä pehmeästä pehmeästä tai terrymateriaalista ja sitä täydentää huppu. Ja sen tärkein tehtävä on tarjota mukava uni. Nauttia pyjamat - Kigurumi tarkasti ja korostamme hänen erityistä huomiota. Miellyttää silmää mallilla, jossa korvat "panda". Tällainen asia ei ole vain sopiva nukkumiseen tai kodin harrastuksiin. Saatat laittaa sen pukujuhlille. Se on keholle erittäin miellyttävä, valmistettu lämpimästä fleecestä, vapaa ja mukava leikata.

Vähemmän suosittu malli "Stitch". Muiden tavoin tämä unisex-malli on löysä ja leveä.

Kuuluisan japanilaisen Kigurumin puvun "Pikachu" fanit. Branded keltainen väri, pitkät korvat hupussa, brodeerattu kuono ja tunnusmerkit takana - pyjaman nimi vastaa sen ulkonäköä.Samettinen fleece, joka on ommeltu kigurumiin, ei kutistu pesun jälkeen, helppo hoitaa ja mukava käyttää.

On myös malleja, jotka ovat kanin muodossa, joissa yhdistyvät harmaat ja kirkkaat vaaleanpunaiset värit. Pitkät korvat ja pieni harmaa häntä täydentävät täydellisesti jo hauskan kuvan.

Leikkauksen perusteella on pitkänomaisia ​​tai lyhyitä paritonta pyjamaa. Useimmiten ne tuottavat unisex-formaatin, jossa odotetaan kaiken ikää.

materiaali

Yksi yleisimmistä pyjamien ja muiden kodintekstiilien materiaaleista on fleece. Tämä on fleecy kangas, joka sisältää polyesterikuitua. Valitsemalla pyjamat tällaisesta materiaalista, voit olla varma, että iho on mahdollisimman mukava. Muiden fleecen etujen lisäksi on mahdollista erottaa sen hengittävyys, hypoallergeenisuus. Sillä on antibakteerisia ominaisuuksia, se säilyttää helposti ihon lämpöregulaation, on kevyt ja kestää pitkään asianmukaisella hoidolla.

Puuvilla on kodin tekstiilien ompelun toisella sijalla. Tämän kankaan eduista voidaan erottaa: hypoallergeeninen, kevyt, hyvä kulutuskestävyys ja vaatimaton hoito. Pehmo-tuotteen erityispiirre on sen pehmeys, joka pääosin saavutetaan korkean kasauksen vuoksi. Tällaisessa pyjamassa on erittäin lämmin materiaalin korkeiden lämpöeristysominaisuuksien vuoksi. Pehmo tuote säilyttää värinsä ja muodon pitkään, mutta epäasianmukaisen hoidon vuoksi se voi kuluttaa ja menettää alkuperäisen ulkonäönsä. Lisäksi tällaisia ​​tuotteita sisältäviä paikkoja on erittäin vaikea poistaa.

Terrymallien koostumus sisältää puuvillaa. Tämä on luonnollinen materiaali, joka imee kosteutta. Kangas erottuu myös hypoallergeenisista ja kestävistä ominaisuuksista. Uskotaan, että se kestää jopa 500 pesua. Sen ainoa haittapuoli on pölyn ja lian tarttuvuus, mutta mahdolliset tahrat voidaan poistaa helposti, koska froteekankaalla ei ole edes väkevin jauhe.

Miten käyttää?

On monia vaihtoehtoja pyjamien haalareiden käyttämiseen. Se voi tulla kotikäyttöön, yö- tai urheilupuku ja jopa loma-asu. Mallien klassisissa versioissa se on erittäin pehmeä ja mukava nukkua. Mutta joillakin materiaaleilla on hyvät lämmönsäätelyominaisuudet. Tällaista pyjamaa voidaan täydellisesti käyttää kotikäyttöön.

Pyjama-haalarit, joissa on urheilutyyli-elementtejä, sopivat urheiluun salissa tai kadulla. Täydellisesti auttaa pyjamat - Kigurumin Halloween-ystäville, festivaaleille ja juhlille. Loppujen lopuksi hänen kanssaan on erittäin helppo pukeutua lemmikkieläinten tai sarjakuvaominaisuuksiin. Jopa lumilautailijat alkoivat käyttää Kigurumia massiivisesti laskettelurinteessä. Selvää lumoava spektaakkeli, kun samanaikaisesti tusinaa hiihtäjää, jotka oli pukeutunut kigurumin pyjamaan, laskevat samanaikaisesti vuorelta.

Miten valita?

Ensinnäkin, kiinnitä huomiota materiaaliin - sen pitäisi olla mahdollisimman mukava ja sopiva nukkumiseen. On parempi valita luonnollisista kankaista valmistetut tuotteet, koska ne ovat allergisia ja eivät ärsytä ihoa. Fleece- ja puuvillan pyjamat ovat yleisimpiä. Olemme jo kirjoittaneet edellä mainittujen kankaiden ansioista.

Kesällä kevyempiä kankaita on parempi suosia lisäämällä puuvillaa, ja talvella valitse malli lämmitetystä materiaalista. On myös suositeltavaa suosia malleja, joissa on pieni lukko kaulan lähellä.

Kigurumilla mallit, joissa on hännät ja korvat, soveltuvat paremmin heräämiseen kuin nukkumiseen, koska jälkimmäisessä tapauksessa ne ovat epämukavia. Jos valitsit yhä alkuperäisen tuotteen, suosittelemme, että yrität kokeilla ennen ostamista. Näitä malleja annetaan useammin yhtä kokoa vastaavina, ja liian leveän tai hyvin kapean puvun mukavan mukavuuden vuoksi se ei toimi.

kuvakieli

Kuvassa esitetyssä lämmin pehmeässä pyjamassa se ei ole vain erittäin lämmin ja mukava nukkua.Siinä voit istua mukavasti tuolissa katsellessasi suosikkielokuvasi tai lukemalla mielenkiintoista kirjaa. Syvät taskut lisäävät tuotteen käytännöllisyyttä, ja joulumotiivi nostaa henkesi kylmänä vuodenaikana.

Eläinten rakastajat arvostavat mallia seuraavassa kuvassa. Luonnonmateriaaleista valmistetut pyjamat mahdollistavat ihon hengittämisen, hihoissa olevat ruffit antavat tuotteen puhtaudelle, ja huppu lisää kuvan ainutlaatuiseen tyyliin.

Erityisesti niille, jotka eivät usko yksisarvisiin, suunnittelijat keksivät Kigurumin tämän myyttisen eläimen muodossa. Nyt jokainen voi tulla yksisarvinen! Tämän mallin koko voi valita minkä tahansa: korkeus 180 cm, valitse koko L, 170 cm ja alle - korkeus S. S Korvat, sarvi, hännän ja jopa siivet on ommeltu pyjamaan, ja valtavat kirjailtu silmät koristavat hupun.

Mallien esittämä vaaleanpunainen pyjama on ihanteellinen nukkumiseen pehmeän ja lämpimän materiaalin ansiosta. Kuvaa täydentää huppu, taskut ja tyylikäs, mutta mukavat tossut, jotka täydentävät harmonisesti laitetta.

Niille, jotka haluavat pelastaa maailman tai tulla Superman-tyttöksi, Kigurumi on täydellinen, kuten seuraavassa kuvassa. Malli on valmistettu flanellista, erittäin pehmeästä ja mukavasta kehosta. Pyjamaissa on pitkä volumetrinen vetoketju ja ne soveltuvat paremmin kodin vaatteisiin.

Mutta kaksinkertainen talviversio seuraavassa kuvassa on täydellinen lahja puolisolle. Tällaiset pyjamat ovat välttämättömiä nukkumiseen, ja tämän mallin plus on suljetut jalat, jotka ovat täydellisiä kylmällä säällä.

Haalarit ovat tämän kauden suuntaus, ja niiden tulisi olla erottamaton osa vaatekaappia. Loppujen lopuksi se ei ole vain mukava ja mukava nukkua. Tällainen asia korvaa helposti hackneyed kylpytakit, ja jopa kotona näytät naisellinen ja tyylikäs.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet