Kotitekoinen pyjamat

Yksisarvinen pyjama

Pyjama Unicorn

liittyä keskusteluun

 

Asenne tällaiseen vaatteeseen kuin pyjamat ovat erilaiset kaikille. Joku ei ymmärrä, miksi hän tarvitsee lainkaan, koska voit nukkua tavallisessa T-paidassa tai shortsilla varustetussa T-paidassa. Ja joku on olennainen osa kodin vaatekaappia, joka liittyy mukavasti ja lämpimästi tulisijan, nukkumaan ja lämpimään peittoon. Moderni muotiteollisuus tarjoaa meille valtavan valikoiman erilaisia ​​tyylejä, materiaaleja ja värejä.

On niin mukavaa nukahtaa ja herätä hyvällä tuulella, ja vaatteet voivat osallistua tähän. Esimerkiksi pyjamat, jotka kuvaavat söpö satuhahmoa - yksisarvinen, joka voi tehdä jopa vakavimmasta henkilöstä hymyn.

piirteet

Kigurumi ("elämän kokoinen nukke") on japanilainen muoti, joka käyttää hauskoja pyjamia rentoina vaatteina. Nämä ovat kuvia satuhahmoista, sarjakuvahahmoista, mutta useimmiten eläimistä.

Itseään nämä pyjamat edustavat suuria haalareita, joissa on edessä oleva kiinnitin (painikkeilla, salama, painikkeet). Varmista, että sinulla on viehättävä huppu korvalla - vähän kasvot pieniä eläimiä. Vaatteita on täydennettävä yksityiskohdilla: hännät, tassut tai siivet.

Venäjällä kirugumi on viime aikoina tullut suosittu nuorten keskuudessa itsensä ilmaisun keinona (aluksi tällaiset vaatteet suunniteltiin pienille lapsille). Muuten, Japanissa tällaisessa asussa olevat ihmiset saattavat näkyä kadulla, heillä on jopa puolueita, joissa on välttämätöntä pukeutua ilkikurisiin pyjamiin. Tässä maassa sekä jo Yhdysvalloissa ja Kanadassa koko sirkus järjestää kokonaisia ​​festivaaleja. Lisäksi siitä on tullut hiihtokeskusten suuntaus, jossa pyjamat täydentävät pakollista hiihtovaatimusta. Ryhmä ihmisiä, jotka ryntäävät rinteessä tässä muodossa, ovat unohtumaton näky.

malli

Hauska pyjama yksisarvinen on mytologisen eläimen puku. Se voi olla vain housut ja pusero, koristeltu satuhevosen kuvalla, mutta myös kolmiulotteisen yksityiskohdan hyppypuku: pyöreä vatsa, isot korvat, harja, sininen siivet, valtava sarvi hupulla.

Jos ensimmäisessä versiossa voit silti nukkua kunnolla, niin toinen ei todennäköisesti anna sinun, joten on parempi käyttää sitä kodin vaatteina. Pyjama-puku toistaa tarkasti kaikki tämän legendaarisen fiktiivisen eläimen ominaisuudet. Vaatteet on yleensä valmistettu fleecestä - se on lämmin, pehmeä kangas, jota käytetään pitkään ja antaa keholle hengittää.

Yksisarviset pyjamat esitetään sekä aikuisilla (miehillä että naisilla) ja lapsellisissa versioissa. Molemmat näyttävät söpöiltä ja hauskailta. Tällaisissa kodin vaatteissa, varsinkin hyvälaatuisissa, on niin mukavaa viettää kodin illalla, jotta pääset nauttimaan kirjasta tuolissa. Myös kysyntäparit (miehelle ja vaimolle).

Naisten kigurumia voi käyttää sekä alastomalla vartalolla että vaatteiden päällä. Tyypillisesti tytöille tarkoitetut mallit ovat vapaasti leikattu hyppypuku, jossa on pakollinen elementti - huppu, joka kuvaa yksisarvisen suuria hyviä silmiä anime-tyylissä. Tällaiset pyjamat voivat olla kaksi vaihtoehtoa: pitkät housut ja hihat sekä lyhyet, lyhyet hihat.

Vinkkejä valintaan

On ensiarvoisen tärkeää, että materiaali, josta on tehty vaatteita nukkumaan. Ihannetapauksessa se on luonnollinen kangas, joka sulkee pois allergiset reaktiot, joissa keho hengittää vapaasti. Yleensä se on fleece tai velour. Synteettisten aineiden pitoisuus on enintään 15% (polyesterin lisäaineet, veloosoft).

Mukavuuden vuoksi on myös tärkeää valita oikean kokoinen pyjama, jota käytetään kasvuna.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet