Kotitekoinen pyjamat

Tyttöjen pyjamat

Tyttöjen pyjamat

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. malli
  2. nuoret
  3. Muotitrendit
  4. Materiaali ja väri
  5. Miten valita?
  6. kuvakieli

Pajama-maailma on hämmästyttävä moninaisuudessaan, jossa jokainen löytää itselleen jotain erityistä. Viihtyisä, hauska, älykäs, viettelevä, kirkas - kaikki nämä ovat pyjamat, joissa valmistaudumme nukkumaan joka ilta.

Nämä vaatteet voittavat vähitellen alueen tavanomaisista kodin vaatteista, ja siitä tulee täysipäiväinen asu. Designer-fantasia on mennyt vielä pidemmälle, ja pyjamat ovat jo kasvaneet vaatetusten ulkopuolelle kotiteatterien ulkopuolella. Johtavat muotimerkit tarjoavat ns. Streetwear-pyjamien kokoelmia, jotka on määritelty Total Pajaman ulkoasun tyyliin.
Meille pyjamat, kuten aikaisemmin, ovat edelleen suosikkiamme. Lisäksi unessa henkilö viettää suurimman osan elämästään ja näin ollen haluamme tuntua niin kauan, että haluamme tuntea vieläkin enemmän mukavuutta ja samalla näyttää kauniilta.

malli

Pajamilla on myös klassinen, ja se näyttää pitkähihaiselta paidalta ja nilkan pituudelta. Toisessa kotisarjassa on klassisia motiiveja - lyhythihainen takki tai koko размером, housut polvien alapuolella. Joissakin sarjoissa on ilmainen T-paita, jossa olkapää on hieman laskenut. Kesä klassikko näyttää shortsit ja T-paita.
Mutta klassisesta kanonista on aina paljon vetäytyä, varsinkin kun vaateteollisuus tarjoaa monia erilaisia ​​pyjamien variaatioita. Esimerkiksi nuoret tytöt yrittävät mielellään ylellisen vartalon pyjamat. Se sopii tiiviisti kehoon ja antaa naisellisuuden ja osuuden seksuaalisuudesta.
Niille, jotka haluavat nakata ja kääntyä yöllä eivätkä halua jäätyä, pyjamat-haalarit sopivat parhaiten. Siinä voit olla varma, että selkä ei jää alasti. Loistava vaihtoehto kylmille yöille.
Nauti suosituista kigurumi-pyjamista. Nämä ovat myös haalareita, mutta vain eläinten muodossa. Ne voivat olla kissa, jänis, pesukarhu, kenguru ja jopa Batman. Valmistajat eivät pahoittele varoja kaikkein rohkeimpien fantasioiden toteuttamiseen. Huppu näyttää yleensä eläimen kuorelta, kun taas mallit, joissa on hännät.

Yleensä kigurumin pyjamat ovat leveitä ja unen aikana pyjamien omaperäisyys ei häiritse lainkaan. Tämä on erittäin kirkas koti, jossa se on lämmin ja kodikas.

Pajamat, joissa on kirkas kuvio, ovat nyt muodissa. Nämä voivat olla kukkia, perhosia, marjoja. Usein malleja koristavat pitsi, joka antaa naisille fyysisyyden koko lajille. Trendissä ja pyjamat, joissa on suosittujen piirrosten merkkejä. Söpö pikku kasvot koristavat asun ja muistuttavat sinua kauniista lapsuuden päivistä.

nuoret

Teini-ikäiset olivat hyvin innostuneita Kigurumin pyjamien ulkonäöstä. Mutta usein niitä ei käytetä tarkoitukseensa, nukkumaan, vaan suurelta osin juhliin. Monet ihmiset haluavat viettää koko päivän tässä lipsahduksessa ja tehdä kotitöitä.
Toinen suosittu nuorten pyjamatyyppi on futuhama. Ne on useimmiten valmistettu puuvillasta, bambuista, fleecestä, velsoftista. Nämä ovat miellyttäviä kankaita keholle, jotka eivät aiheuta allergiaa ja ovat yksinkertaisia ​​lähtiessään. Futuzhami näyttää haalareilta. Niissä on myös huput ja taskut.

Futuzhamy eri kirkkaita ja hauskoja värejä, mutta siellä on kiinteitä vaatteita.

Kigurumin intohimo tuli meille Japanista ja kääntää ”kehon pehmeässä lelussa”. Mutta kahden sanan johdannainen. ”Futura” on tulevaisuus ja ”Jama” osana pyjama-sanaa. Markkinoijien ansiosta syntyi tulevaisuuden tulevaisuus. Hänen eronsa muista yöpuvuista on, että hän peittää kokonaan ruumiin, mukaan lukien jalkansa. Sitä verrataan usein vauvan liukusäätimiin.

Muotitrendit

Muoti seksikkäiden tyyleiden eturintamassa toi pyjamat, joissa rintakehä on liian avoin, on alkuperäisiä hihat ja pitsiä. Viskoosista valmistetut tuotteet, jotka korvasivat silkin ja eivät ole huonommat kuin laatuluokassa. Tällaiset pyjamat ovat erittäin mukavia ja vaativat yksinkertaisinta hoitoa.
Muoti on määrittänyt värin suunnan, mikä tuo ensinnäkin suuria kukkia, lintuja ja perhosia. Myös itämaiset motiivit eivät olleet syrjään. Tämä kausi on mehukas värit, joissa on kuvioita ja koristeita, muodikkaita.

Puuvillan neuleet pyjamat eivät myöskään menetä maaperää. Pyjamat on yleensä varustettu syvällä kauluksella ja raglanin hihalla. Yksivärisessä mallissa mikä tahansa muoto näyttää ohuemmalta. Vaikka suunnittelijat puuvilla ja eivät anna periksi muoti tulosteita.

Voimme sanoa, että tänä vuonna on pyjamien kirkkain kausi. Alkuperäisten tulosteiden trendinä, mukaan lukien japanilaisten ja amerikkalaisten elokuvien piirroshahmot.

Aikuisilla pyjamilla näet tyylitelty suuri muotokuva toonista - se näyttää hieman lapsuudelta, koskettavalta, mutta samalla tuoreelta ja flirttaalta.

Materiaali ja väri

Jos pidät rauhallisista sävyistä, kannattaa valita herkullisten sävyjen pyjamat - minttu, laventeli, nousi. Katso rohkeammin sinisiä ja violetteja asuja. Punainen väri lisää seksuaalisuutta illan / yön pajama-kuvaan.
Käytännöllisin ja miellyttävin kesällä pidettävä pyjamat on valmistettu puuvillasta, neuleista ja batistista. Mutta talvella sopii parhaiten mahr ja velour.
Väri ei kuitenkaan ole yhtä tärkeä kuin kangas, josta sarja on tehty. Yhdistämme pyjamat ensin mukavasti ja viihtyisästi. Siksi on erittäin tärkeää tietää kankaan koostumus. Sinun pitäisi heti sanoa "ei" lycrasta, villasta, akryylistä valmistetuille vaatteille. Vaikka pyjamat ovatkin omaperäisiä, on yöllä mahdotonta nukkua. Keho ei hengitä, allergiset ihottumat ovat mahdollisia.
Satiini ja silkki pyjamat ovat kiusauksen sävyjä, ja kaikesta mukavuudesta huolimatta ne on suunniteltu kotiin romanttiseen iltaan.

Miten valita?

On syytä ryhtyä päättämään pyjamien tyylistä. Nämä ovat myös vaatteita, ja niiden pitäisi piilottaa kuvahäiriöt. Siksi täydellistä lukua varten on parasta valita vapaasti leikattu pyjamat. Älä valitse leveitä neuleita ja shortseja. Mutta laiha lyhyet housut ja t-paita on juuri oikea.
Valitsemalla unen vaatteet näet heti materiaalin koostumus. On parasta antaa etusija luonnollisille materiaaleille, joissa iho ja keho ovat miellyttäviä. Jos synteettistä lisätään, se ei saa ylittää 20 prosenttia. Katso varovasti kangasta, sen pitäisi olla tasainen.
Jos valitset pyjamat yksinomaan nukkumaan, valitse kaksi suurempaa kokoa. Näin voit yöllä olla rajoittamatta liikkumista. Yöllä kehon täytyy levätä. Kun ostat, yritä tehdä asennus. Sinun pitäisi tuntea olosi mukavaksi pyjamassasi.
Muista tarkastella tuotteen saumoja - niiden pitäisi olla pehmeitä ja ohuita, eikä niitä pitäisi tuntea lainkaan.
Vältä pyjama, jossa on ylimääräinen sisustus epätavallisten painikkeiden muodossa tai ommeltu kaulus nauhaan, joka voi hieroa ihoa. Hameet housuissa eivät saa painostaa vatsaa.

kuvakieli

Löysä, silkkinen pyjamat näyttävät samanaikaisesti fiktiivisiltä ja naisellisilta. Tummaa väriä korostavat silkin kirkkaus. Tällaisissa pyjamissa on hyvä tavata aamunkoitot kupillisella kahvilla lämpimässä sängyssä.

Cozy söpö pyjamat eivät jätä välinpitämättömiä ystäviä sarjakuvia. Vaaleanpunaisella taustalla tulostetaan suuria valkoisia herneitä, mikä aiheuttaa lapsuuden yhdistämisen. Tämä tunne täydentää muotokuvakuvaa Minnie Mouse. Hänen pyjamassaan useita trendisuuntia tuli yhteen - väri, suuri kuvio ja animoituja sankareita.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet