Kotitekoinen pyjamat

Cool pyjama

Cool pyjama

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Pyjamien hyödyt hauskaa
  2. tyypit
  3. Teini-ikäisille
  4. värit
  5. kuvakieli

Ajat, jolloin t-paidat ja kuluneet shortsit tai housut tulivat yöpuvuiksi, olivat jo pitkään myöhässä. Tänään muoti-pyjama eri tyylejä ja värejä.

Ne, jotka haluavat tavata joka aamu positiivisella varauksella, on suositeltavaa kiinnittää huomiota epätavallisiin unihuvutyyppeihin. Tällaista pyjamaa voidaan kutsua "viileäksi" - he eivät selvästikään voineet tehdä ilman kevyttä hulluutta.

Pyjamien hyödyt hauskaa

Tällaisilla pyjamilla on kaikki klassisten mallien ominaisuudet, mukaan lukien maksimaalisen mukavuuden antaminen unen, hygroskooppisuuden ja rakenteen ansiosta, jolloin iho voi hengittää vapaasti. Samalla “hauskaa” pyjamalla antaa kantajalle ja hänen lähipiirilleen hyvän tunnelman, se voi tulla ohjelman kohokohtaan millä tahansa temaattisella puolueella.

Niille, jotka eivät vieläkään voi elää talossa, jonka seinät eivät ole rapattuina julisteilla, jotka kuvaavat epäjumalia tai kulissien elokuvia, tällainen pyjamat ovat toinen tapa osoittaa intohimonsa. Pariskuntainen pyjamat sallivat lapsiperheiden ajatella ja toteuttaa kaikkein odottamattomat ja hauskimmat ajatukset kotipelien ja valokuvien ottamisesta.

tyypit

Pyjama Plaid

Yksi epätavallisimmista on pajamas-peiton muoto. Tämä hybridi on erittäin kätevä istumapaikalle sohvalle kupin teetä ja suosikkitelevisiota tai -kirjaasi.

Älä pelkää levottomuutta, joka liittyy tämän mallin laajaan pohjaan - tilava helma, kun vaellat keittiössä tai kylpyhuoneessa, voidaan heittää olkapäälle antiikin Rooman toga-tavalla. Pyjama-peitot on usein varustettu myös hupulla, jonka avulla voit mukavasti nukkua sohvalle, päällystetty peittoon.

KIGURUMI

Jos ruudullinen pyjamat ovat edelleen melko eksoottisia, eikä suosittuja trendejä, Kigurumin haalarit voittavat enemmän miesten ja naisten sydämet joka päivä. Sulatettu pyjamat, joissa on huppu, jäljittelemällä eri eläinten muotoja tai sarjakuvahahmoja, rakastui ympäri maailmaa japanilaisten suunnittelijoiden ehdotuksella.

Pukeudu myyttinen yksisarvinen, hauska minion tai Pokémon Pikachu - valikoima kigurumi-malleja helpottaa pyjamien löytämistä, jossa jokainen mukavan ja epätavallisen vaatteen tuntaja tuntuu eniten orgaaniselta.

Täydellinen kehon painatus

Toinen utelias "hauska" pyjamat ovat sarjoja, jotka on koristeltu ihanteellisella mies- tai naispuolisella keholla.

Kuutiot lehdistössä, ihanteelliset muodot ja upeat mittasuhteet - kaikki tämä mahdollistaa improvisoidun muodikkaan defilointikilpailun tai kehonrakennuskilpailun järjestämisen kotona. Tärkeintä on muistaa, että tällaisen pyjaman ostaminen ei korvaa kuntosalille menoa tai lenkkeilyä, mutta se voi olla vain ironinen lisä omaan kuvaanne.

pyjaman

Rakkaudessa oleville pariskunnille suunnittelijat ovat valmistelleet tällaisen epätyypillisen pyjama-version kuin ”kaksi kokonaisuutta”.

Tällaisten pyjamien piirtäminen tulee täydelliseksi vasta, kun niissä pukeutunut pari käsittää tai yksinkertaisesti sijaitsee lähellä. Tällaisessa läheisyydessä hetki, joka on kuvattu pyjamassa, konvergoituu. Voimme pitää tällaista paritonta pyjamaa riipusten kodin analogina, joka koostuu kahdesta sydämen puolesta - söpö ja romanttinen, mutta se näyttää hyvin viileältä!

Teini-ikäisille

Erillinen muotoilu viileä pyjamat voidaan tunnistaa superhero tyyli. Loputon sarja lohkareita, joiden päähenkilöt ovat ylimallisia kykyjä omaavia ihmisiä, on luonut supersankareiden nousun paitsi teini-ikäisille, myös populaarikulttuurille.

Sekä nuoret että tytöt pukeutuvat miellyttävällä tavalla “super-pyjamassa” - molempien sukupuolten hahmojen etu riittää. Täällä ja Batmanin kanssa Catwoman, ja koko Fantastic Four, ja enemmän huligan vaihtelut teema "Deadpool" tai "Suicide Squad" - lento mielikuvitusta pyjamat suunnittelijat eivät rajoitu mihinkään kehyksiin.

värit

Jos kyseessä on "hauska" pyjamat, on vain yksi sääntö - ei sääntöjä! Värien, kuvioiden ja sävyjen yhdistelmä voi olla sopiva pyjamalle, jonka tehtävänä on yllättää, koskettaa ja aiheuttaa hymyjä.

Teknologian kehittyessä, jopa sellaisissa puhtaasti kodin vaatteissa kuin pyjamat, he alkoivat yhä useammin soveltaa piirustuksia ja tulosteita, jotka jäljittelivät kolmiulotteista rakennetta.

Kuten kävi ilmi, kankaalla oleva 3D-kuva näyttää hyvin realistiselta. Sekä abstraktin että geometristen teemojen kolmiulotteiset kuviot näyttävät hyvin tyylikkäiltä. Tiiliseinänä tyylitelty pyjamat mahdollistavat vastaavien "taustan" taustalla piilotettujen vakoojien pelaamisen, ja Toulouse-Lotrekin tai Kustodievin maalausten mukaisesti suunnitellut nukkumapuku mahdollistaa utelias silmäsi unelmoida naisten kehon kauneuden eri aikakausina.

kuvakieli

Tyylikäs joulu elf pajama cosplay värikkäästä yöpaidasta ja housuista, joka on koristeltu laajalla vaakasuoralla nauhalla. Hauska monofoninen pitkä korkki, jossa on iso pörröinen pompon. Täydellinen "hauska", joka on tarkoitettu pitkille kokouksille talvipäivinä koko perheen kanssa.

Muotit haalareille-Kigurumi teki mahdollisia teemakohtaisia ​​pyjamia, jotka on suunniteltu kaikille ihmisille. Kirkkaat pyjamat on varustettu hupulla, joka ei ainoastaan ​​anna lämpöä, vaan täydentää myös eläimen kuvaa, josta tuli kunkin mallin prototyyppi. Englanninkielinen lausejulkaisu "puolueeläin" voidaan nyt kääntää kirjaimellisesti - esimerkiksi järjestämällä "julma" puku-diskoa!

Viileät tulosteet lisäävät monipuolisuutta ja elävöittävät jopa minimalistisimpia pyjama-malleja. Nukkuva T-paita tai hihaton takki, joka on sisustettu huvittavilla kuvioilla, aiheuttaa hetkellisen hymyn, ja suljetut jalat ovat mukavasti ja lämpimästi sekä nukkua, että kotitöitä tehdessään tai rentoutuessaan rakkaansa.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet