Kotitekoinen pyjamat

Kigurumin pyjamat - hauskat eläintarvet

Kigurumin pyjamat - hauskat eläintarvet

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. piirteet
  2. malli
  3. suuntaukset
  4. rakenne
  5. Futujama Brand
  6. Miten valita?
  7. Kuinka paljon se on?
  8. Arviot
  9. kuvakieli

Homewearin pitäisi olla mukava tuoda mukava tunne. Monet ihmiset valitsevat valoisan ja epätavallisen kigurumin, joka näkyy yhä enemmän nukkumiseen tarkoitetuissa vaatekaupoissa, mutta myös kaduilla oleville ohikulkijoille.

piirteet

Kigurumi on vetoketju, jossa vetoketjut vatsan varrella, useimmiten pitkillä hihat, hameet ja aina huppu. Tällä tuotteella on vapaa leikkaus, usein suurempi kuin vaadittu koko. Yksi niistä on kuuluisa anime-hahmot, sarjakuvia, satuja ja niiden ulkoisten ominaisuuksien kuva.

Alun perin tällainen yöpuvut tulivat Japanista, mutta nyt he ovat kuluneet ympäri maailmaa, myös Venäjällä. Kigurumi sai nopean suosion paitsi animeä ihastuttavien nuorten keskuudessa, myös niiden keskuudessa, jotka haluavat pehmeät pehmopuvut, kirkkaat värit ja yhdistykset heidän suosikkihahmoihinsa ja eläimiin. Alkuperä on karnevaalipuvut ja cosplayereiden vaatteet.

Karnevaalista Kigurumi murtautui kotikäyttöön, ja sen pääominaisuudet - pehmeä ja lämmin materiaali, hauska muotoilu. Pian levityksen jälkeen ne alkoivat käyttää paitsi pyjamana, mutta myös arkipäivinä. Monet voivat jopa pelata urheilua niissä, esimerkiksi lumilautailijat, hiihtäjät, rullalautailijat.

Vähemmän suosittu kigurumi juhlissa, sekä pyjama että puku. Riippuen siitä, missä kigurumi on kulunut, ne voidaan käyttää sekä alasti rungossa että vaatteiden päällä tai jopa lämpimissä urheiluvaatteissa.

malli

Kigurumi on hyppypuku, mutta jopa hänellä voi olla eroja tyylin suhteen. Tämä on esimerkiksi jalkojen ja hihojen pituus. Useimmiten ne ovat pitkiä, mutta joskus tuotteita on lyhennettyjä. Jotkut mallit siirtyvät jaloista sukkiin kerralla tai hihoista "jaloille" - käsineet tai kintaat.

Suurin osa yksittäisten elementtien monimuotoisuudesta, eikä leikatusta pyjamasta. Taskut voivat olla yläpuolella, sivuilla tai toisella puolella vatsan tai rintakehän päällä.

Jalkojen hihoissa ja helmassa on useimmiten elastisia nauhoja tai hihansuita, mutta on olemassa malleja, jotka tekevät ilman näitä osia. Lukon kohdalla etusijalla on niittien käyttö, mutta yleensä painikkeet ja vetoketjut ovat sopivia. Joitakin kigurumin malleja esitetään "taskussa" pakaroiden alueella, jotta se voidaan tarvittaessa irrottaa.

Kukin malli on yksilöllinen Kigurumi, koska siinä on luonnollisesti kuvattavan luonnon tai eläimen erityisominaisuuksia. Samankaltaisuus saavutetaan paitsi maalatulla pinnalla hupulla, mutta myös lisäosilla, jotka on ommeltu siivet, hännät, korvat. Värin avulla voit jäljitellä merkin läsnäoloa, esimerkiksi haalareita.

Kigurumia pidetään unisex-vaatteina, joilla ei ole edes ikärajoituksia. Siksi parin ja perheen pyjamat eivät todennäköisesti löydä mitään eroja, ellet ompele pukuja tilaukseen.

suuntaukset

Kigurumi voidaan jakaa perusmalleihin ja fantasiaan. Ensimmäisen tapauksessa tämä on tavallinen yksivärinen takki, jossa on huppu. Mutta suurin luokka on tietysti toinen, koska se sisältää tunnistettavia merkkejä kuvaavaa pyjamaa. Yleisimpiä kuvia ovat eläimet ja sarjakuva- merkit, harvemmin elokuvamerkit, koska niillä on vaikea antaa sarjakuva-muotoa.

Eläinkategoriassa he käyttävät paitsi nelijalkaisia ​​nisäkkäitä, myös lintuja, kaloja, dinosauruksia.Kaikkien joukossa on useita kysyttyjä kuvia.

Pesukarhuissa ja punaisissa pandoissa on usein sama kuono, joten ne eroavat väriltään: harmaa-musta pesukarhu, punainen-musta pandas. Sekä näillä että muilla on houkutteleva kasvot, jotka on sovitettu applikaatioon, ommeltuihin korville ja raidallisella hännällä. Kigurumi-panda on kaksivärinen (musta ja valkoinen), jossa on iso silmäinen kuono, pyöreät korvat ja pieni häntä. Kigurumi-kissoilla on monia vaihtoehtoja kasvoille ja väreille: jotkut saattavat olla monokromaattisia, ja niissä on tarttuvat tummies, toiset - raidallinen tai monivärinen. Sama suuri moninaisuus havaitaan koirien puvun malleissa.

Jotkut mallit eivät ole aivan standardeja eivätkä rajoitu perinteisiin korviin ja hännään. Pyjama-kettu tricolor (punainen, musta, valkoinen), jossa hännät ja aina korvat, mutta kasvot on joko kirjailtu tai samankaltaisuus saavutetaan hupun erityisellä tyylillä. Piikkimäinen tricolor-kirahvi, jossa on kevyt tumma, on pään kannalta hyvin realistinen, koska siinä ei ole vain korvat, vaan myös sarvet ja tilava nenä. Tärkein ero harmaiden ja valkoisten välillä mustan lemurin lisäämisen myötä on pitkä häntä, joka vetää maata täyteaineella, kuten leluissa. Kolvumin olennainen osa kigurumia on ommeltu insertti holkin reunasta sivulle, joka jäljittelee maalattuja siivet.

Piirrosten ja satujen joukossa on myös suosikkeja, vaikka malleja ei ole vähemmän kuin eläimiä. Monivärisissä yksisarvisissa on ehdottomasti sarvi ja "harja", jonka huppu on upotettu, ja joskus siivet takana. Kigurumi-pikachu on aina kirkkaan keltainen, siksak-hännällä, ja kuono on punaiset posket ja pitkät alennetut korvat.

Hyvä pari vaihtoehtoja olisi sarjakuva ulkomaalaisia ​​- Blue Stitch ja hänen tyttöystävänsä, vaaleanpunainen Angel, jossa huput ovat hupun helmassa.

Ei ilman sinettejä: hymyilevä Totoro ja harmaat raidat valkoisella vatsalla ja kirkas raidallinen Cheshiren kissa.

rakenne

Kigurumi ompelee pehmeästä, lämpimästä, hengittävästä, miellyttävästä kosketuksesta, ei kosteuttavista materiaaleista. Yleisimmin käytetty fleece, flanelli, velour, harvemmin polyesteri ja velosoft. Ne ovat hypoallergeenisia ja siksi sopivia kaikille, eivät aiheuta epämukavuutta ja eivät vahingoita edes herkkää vauvan ihoa.

Kudoksen yksityiskohdat (korvat, hännät) ja applikaatit on ommeltu, koska liimatut kestävät pitkään ja putoavat nopeasti. Useimmiten kuonon silmät ja jotkut elementit on kirjailtu. Painikkeita, niittejä, vetoketjuja käytetään lisävarusteina.

Kigurumi pestään nopeasti pesukoneessa herkällä tilassa ja vedessä, joka on korkeintaan kolmekymmentä astetta. Tällaisia ​​pyjamia ei pidä kuivata, silityä, valkaista.

Futujama Brand

Venäläinen tuotemerkki, joka alkoi VKontakte-ryhmän kanssa ja tilasi perusparuja Kiinasta. Aloittaneet työnsä vuonna 2012, useiden vuosien aikana heistä on tullut todellinen kodin kulutusmerkki, jolla on oma tuotanto Venäjällä. Heillä on omat suunnittelijat ja omat mallinsa, mutta lisäksi ne jatkavat yhteistyötä muiden kiinalaisten ja venäläisten valmistajien kanssa, mikä heijastaa valikoimaa kumppanien tuotteisiin. Myymälässään löytyy pajamasja, mutta myös tossut, perusvaatteet, haalarit, pyjamat, peitot ja tietysti kigurumi.

Luettelossaan on esitetty paitsi kigurumin oma tuotemerkki Futuzhama, myös Funky Ride -merkki. Näiden ja muiden puvut ovat fleecestä valmistettuja ja ne on esitetty laajasti. Jos Futuzhama on enemmän keskittynyt pyjamiin ja kigurumin kävelykäyttöön, toisen tuotemerkin tuotteet ovat leveitä, mikä tekee niistä ihanteellisen käyttää urheiluvaatteita. Futuzhama esitteli pariskuntien ja perheen Kigurumin tuotantoa, joten pyjamat löytyvät aikuisille ja pienille.

Miten valita?

Kun valitset kigurumin, sinun tulee kiinnittää huomiota kasvun ja koon suhteeseen. Tämä voidaan tehdä erikoispöydillä, mutta paras tuote on kokeilla.Tosiasia on, että tällaiset pyjamat ovat hyvin löysät, ja liian suurissa asioissa jotkut saattavat vain hämmentyä, mikä ei tuo mielihyvää.

On tarpeen tarkistaa, kuinka miellyttävä kangas on kosketuksissa, ennen kuin ostat pukun, varsinkin jos käytät sitä pyjamana, ei huvipuvuna. Pehmeimmät ovat velouria ja fleeceä. Kyllä, ja itse tuote on ommeltava laadullisesti, jotta langat eivät tartu mihinkään, yksityiskohdat ja lisävarusteet eivät putoa.

Tyylien valinta riippuu vain henkilökohtaisista mieltymyksistä ja makuista. Joitakin malleja voidaan ehdottomasti jakaa nais- ja miespuolisiksi, esimerkiksi yksisarviseksi, jossa on sininen tai vaaleanpunainen tumma, mutta itse asiassa kannattaa ottaa eniten Kigurumi-pyjamat.

Kuinka paljon se on?

Enimmäkseen venäläisissä myymälöissä ja sosiaalisten verkostojen yhteisöissä noudatetaan samaa hintaluokkaa. Kiinasta tilatut ja meiltä myydyt pyjamat voivat maksaa vähemmän kuin ne, jotka on ommeltu suoraan kotimaisilta valmistajilta. Hinta riippuu harvoin mallista, vaikka siinä on suuri määrä koristeellisia yksityiskohtia, esimerkiksi hännät, sarvet, siivet.

Koska kigurumia voidaan sanoa olevan unisex, jonka ero on vain kokoa, ei ole hintojen erittelyä miesten, naisten ja lasten mallien mukaan. Useimmiten se on yksi ja vaihtelee tuhannesta neljään tuhanteen ruplaan käytetyn materiaalin mukaan. Vanhat kokoelmat ja epäsuosittavat mallit tekevät usein alennuksia.

Parin ja perheen Kigurumin hinta on korkeampi kuin yksittäiselle tuotteelle, mutta alhaisempi kuin kahdella tai kolmella erikseen hankitulla mallilla. Perheen kigurumin hinta on noin kuusi tuhatta ruplaa.

Arviot

Jos kigurumi on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, arvioinnit ovat eniten positiivisia. Ne koskevat materiaalin pehmeyttä, pyjamien mukavuutta ja lämpöä. Kiinasta tilatut halvemmat mallit eivät välttämättä vastaa ilmoitettua laatua, minkä vuoksi ei ole tehty aivan tyytyväisiä arvioita.

Joka tapauksessa kiinnitä huomiota kiinnittimiin, koska joskus ne yleensä putoavat valmistajien vaatteista.

Omistajat huomauttavat mallin mukavuudesta huolimatta hännän, korvien, siipien ja muiden asioiden esiintymisestä. Kigurumilla on mukava huppu, melko vapaa, mutta samalla se ei "tukahdu", jos se oli tarpeen nukkumaan sen päähän.

Monet ostajat huomauttavat mahdottomaksi poistaa tällaiset pyjamat nopeasti, mikä on joskus erittäin epämukavaa. Joillekin malleissa olevien hännän esiintyminen estää istumista ja valehtelemista.

kuvakieli

Pehmo tiikeri kigurumi keltainen valkoinen vatsa. Mustat raidat eivät mene koko pyjamalle, vaan vain huppu, sivut, hihat ja jalat hihansuilla, keskipitkä.

Kigurumi-minion piirroksesta "Ugly Me" on erittäin kirkkaita värejä - keltainen "runko" ja sininen jumpsuit, joka päättyy helmassa keltaisilla hihansuilla. Hupun yläosassa on pieni "bang".

Terrakotta-apinalla on söpö hämmentynyt houkutteleva kasvot, pyöreät korvat, beige vatsa ja pitkä ohut häntä.

Kigurumin ankkurilla on epätavallinen leikkaus, koska siinä ei ole vain suljettuja hihat, vaan siinä on myös oranssinen nokka hupussa ja tilakorkeus sen kruunussa. Pyjamat itse ovat keltaisia ​​ja valkoiset tummat, ja jalat ovat oransseja.

Valkoisella jäniksellä on vaaleanpunaiset korvat, nenä, posket ja vatsa. Pakollinen ominaisuus - pitkät pystyt korvat ja pieni pyöreä häntä.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet