Kotitekoinen pyjamat

Pyjamat "Kangaroo"

Pajama Kangaroo

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Mallin ominaisuudet
  2. materiaali
  3. Miten valita?

Hauska ja kirkas Kigurumin pyjamat tulivat meille Japanista. Käännetty tämän maan kielestä, sen nimi tarkoittaa "kehoa pehmeässä lelussa". Kirkkaiden värien ja söpöjen kuvien ja sarjakuva- merkkien ja satuhahmojen ansiosta puku antoi uuden sivun kotitekniikan historian historiassa.

Yksi suosituimmista hahmoista, joissa kigurumin ystäville rakastaa viettää aikaa rentoutumiseen ja nukkumiseen, on kenguru. Hauska eläin, jossa on taskussaan vatsaan, sopii hyvin kotitaloustöihin, joissa voit laittaa pieniä välttämättömiä asioita. Huppu näyttää söpöstä eläimestä, jota helpottaa korvien, silmien, nenän ja hymyn suu. Tällaisen pyjaman koko ulkoasu auttaa nostamaan mielialaa, ja huono unelma tällaisessa kodikkaassa puvussa ohittaa puolueen.

Mallin ominaisuudet

Rungon löysä istuvuus ja miellyttävä kangas tekevät omistajistaan ​​poissa kigurumiosta koko päivän. Voit pukeutua perheilleen. Mies- ja naismallit eivät ole kovin erilaiset keskenään, paitsi painikkeiden koko ja sijainti. Kaikki osat ovat identtisiä, huppuissa, vatsan taskuissa ja hännän läsnäolossa ei ole eroa.

Lasten kigurumin pyjamat on valmistettu täsmälleen samasta materiaalista, noudattaen tuotteen leikkaamisen ja ompelun perusperiaatteita: vapaa leikkaus, huppu, tasku.

Ei ole yllättävää, että nyt on uusi suuntaus lahjojen antamisessa - joukko pyjamat ajatuksessa hauskasta eläimestä koko perheelle. Söpö, hauska ja käytännöllinen.

Mallin kengurun lukko on tehty painikkeiden muodossa. Niihin kiinnitetään myös vatsan tasku, joka on perusteltua hauska pieni kengurea-kasvot, joka kattaa ulos. Käsivarsien ja jalkojen ommeltujen hihansuissa on pehmeä, ei puristava purukumi, joka ei salli kylmän pääsyä sisälle. Huppu on riittävän syvä pitämään kaula ja korvat jäätymiseltä.

materiaali

Pyjama on valmistettu kahdesta kankaan tyypistä. Asiantuntijat sanovat, että todellinen kigurumi valmistetaan vain fleecestä. Tämä on lämmin, miellyttävä kehon hypoallergeeninen materiaali, jossa iho hengittää. Fleece ei venytä eikä muodosta pieniä pellettejä. Tiheämpi kangas, sitä korkeampi sen laatu. Näin ollen hinta on korkeampi.

Toinen kangas, jota kutsutaan usein pehmeäksi fleeceksi. Sitä kutsutaan usein uuden sukupolven synteettiseksi. Valmistuksesta valmistetut tuotteet ovat laadultaan huomattavasti pienempiä kuin todellisen fleecen. Hän tuntuu tunteiltaan millään tavalla huonommalta kuin hän, mutta ei pidä muotoa ja venyttää. Lisäksi se on merkittävästi erilainen. Tuote näyttää hieman kevyemmältä kuin se olisi tehty todellisesta fleecestä. Myös velsoftissa toimivat valmistajat eivät aina seuraa suunnittelua. Ja esimerkiksi kengurun pyjamat voivat olla ilman häntä tai taskua. Mutta hinta sallii perheen budjetin säästämisen.

Jos siirryt pois Kigurumi-mallista, mutta samalla pysytte Australian eläimen rakkauden aiheena, voit kiinnittää huomiota klassiseen pyjamaan kengurun lukujen muodossa. Lasten malleista löytyy pyjama-puku, jonka takissa on suuri kenguruinen painatus. Tai aikuisten pyjamalla on usein patch-tasku - kenguru, joka liittyy enemmän sisustukseen.

Käytännöllisesti katsoen kotipuvun taskua käytetään pieniin asioihin, joiden pitäisi aina olla käsillä.

Miten valita?

  • Kigurumi-tyylisiä pyjamia pidetään leveinä, joten on parasta valita tuote, joka sopii korkeuteen. Jos korkeus on kahden koon välissä, tee suuri valinta.
  • Tätä vaatetusta pidetään monitoimisena, sillä se sopii erinomaisesti kotiin, nukkumiseen ja pyjama- tai teemapuolueisiin osallistumiseen. Siksi sinun ei pitäisi ajaa sen jälkeen, kun pyjamien alhainen hinta on menettänyt värinsä useiden pesujen jälkeen, ja tuotteen pinta muuttuu kaljuiseksi.
  • On parasta noutaa fleece-pyjamat. Materiaali ei vaadi erityisolosuhteita. Riittää, kun tuotetta pestään pesukoneessa enintään 30 asteen lämpötilassa. On parasta käyttää jauhetta värillisille tuotteille ja hoitoaineelle, jotta pehmeys saadaan pyjamalle.
  • Katso hyvä saumat. Ne on käsiteltävä. Laadukkaissa tuotteissa saumat ovat näkymättömiä eivätkä hiero ihoa.
Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet