Kotitekoinen pyjamat

Naisten silkki pyjama

Naisten silkki pyjama

liittyä keskusteluun

 

Silkkihyödyt

Silkki on tullut tänään muinaisesta Kiinasta, ja tähän päivään asti se on kaiken olemassa oleva jaloin ja salaperäinen materiaali. Nykyaikaiset teknologiat ovat onnistuneet luomaan keinotekoisia silkki- kuituja, mutta luonnollinen silkki on parempi kuin aidon ja aidon ystävän.

Silkillä on niin korvaamaton etu kuin:

 • Tiheys ja hengittävyys;
 • Joustavuus ja erityinen "vetolujuus";
 • Kankaan rakenne korostaa sen kiiltoa ja verensiirtoa;
 • Todellinen silkki ei ole käytännössä ryppyinen, mikä puhuu sen käytännöllisyyden puolesta;
 • Erityinen "sovitettavuus", joka on korostettu värjäämällä eri väreissä, antaa kirkkauden ja omaperäisyyden;
 • Luonnollinen bakterisidinen;
 • Pölykapasiteetti ja kyky sulkea pilaantumista pinnalle.

Tämän silkkiäistoukkien luista peräisin olevan luonnonmateriaalin hyveitä voidaan jatkaa ja jatkaa.

Silkistä on pitkään tullut naisellisuuden ja aistillisuuden symboli. Hänen kykynsä värjätä kirkkailla ja rikkailla väreillä teki kankaasta samanaikaisesti kohteena tyylikkäitä vaatteita ja "intiimi peittoa", toistamalla ja korostamalla viettelevän naisen figuurin käyrät.

Naisten silkki pyjamat ovat jo pitkään tulleet hellyyden, naisellisuuden ja tyylikkyyden symboliksi. Nykyaikaiset tekniikat ja suunnittelijoiden mielikuvitus eivät salli silkkipihun lähteä kiitotietä ja nyt “pyjama” -muoto on hyvin merkityksellinen, pukeutumissa, joista ei ole häpeällistä ilmestyä juhliin.

malli

Naisten silkkipaistut ovat tulleet klassikoiksi ja sisältävät tässä käsitteessä erilaisia ​​nukkumiseen tarkoitettuja vaatekaapin kohteita.

Perusmallit:

 • Klassinen pyjama-setti, joka koostuu silkkipaidasta ja pitkistä löysistä housuista. Naisten silkkipihun ulkonäön lähde oli miesten näytteitä. Naisten pyjamat on yleensä ommeltu vapaasti, erilaisissa vaihteluissa hihojen pituuden, housujen pituuden ja paidan leikkauksen mukaan. Tämän modernin tulkinnan alla ovat ja silkkipaidat, joissa on shortsit.
 • Silkki paita yhdistettynä identtiseen vaatteeseen tai ns. Peignoiriin. Moderni silkki paita on yleensä lyhyt polven pituus ja korkeampi, hieno pitsin koristelu, upeat yksityiskohdat, erikoisleikkaus, olkahihnojen läsnäolo, nyöritys jne. Ja voimakas "viettelevä" viehätys.

 • Klassinen silkki-yöpaita poikkeaa vain paitasta vapaalla (tilavalla) leikkauksella ja polven alapuolella. Se on myös yleensä yhdistettynä pituuden ja värin sovittamiseen paitalla.
 • Silkkien haalarit ovat pääsääntöisesti lyhyitä, pehmeä vyö tai kiristysnauha. Yläosa on valmistettu "huppari" -tyyliin, shortsit ovat mahdollisimman mukavia.

 • "Kimonon" tyylillä valmistetut silkkipihut luonnehtivat hihojen erityistä leikkausta - leveä ja vapaa. Top pyjama, jossa haju, ilman painikkeita, vyöllä. Pajamahousut pitkät, joustavat tai kiristysnauhat.

Silkkipihmojen viimeistelyyn käytetään lakonisia kirjontaa, hienoja ja tyylikkäitä pitsi, guipure, sifonki, käsintehdyt ompelu, satiininauhat. Minimit valitaan lisävarusteista - turvallisista ja pehmeistä painikkeista ja vetoketjuista, koska nämä vaatteet on suunniteltu mukavasti lepoon ja nukkumaan.

Pajama-housujen ja shortsien vyö voi olla joustamattoman joustavan nauhan tai kiristysnauhan päällä.

Minimalistinen yksityiskohtaisesti, koska silkki näyttää tyylikkäästi ja kiiltävä pinta ei vaadi tarpeettomia "koristeita". Lisäksi silkki pyjamat on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta ja mukavuutta unen ja levon aikana.Erityistä huomiota kiinnitetään sisäisten saumojen käsittelyyn, jotta se olisi mukava.

Lämpimänä vaihtoehtona on pajama-paita tai -vaatteita.

Lisätiedot voivat olla pajama-paidan tai housujen, hihansuiden tai hihansuiden patjataskut.

Silkkityypit

Kuten artikkelin alussa todettiin, arvostetaan erittäin arvostettua luonnon silkkiä, joka koostuu yksinomaan luonnon silkkikuiduista. Noin 17. vuosisadalta maailmassa he yrittivät saada silkkiä keinotekoisesti. Kehittäminen ja teknologia mahdollistivat keinotekoisen silkin syntymisen vain 1800-luvulla - selluloosaan perustuvan materiaalin, monessa suhteessa ja luonnollisiin ominaisuuksiin. Kutsutaan tätä materiaalia viskoosia. Selluloosan lisäksi se sisältää erilaisia ​​komponentteja, joiden avulla voidaan jäljitellä luonnon silkkiä mahdollisimman paljon.

Luonnollista silkkiä on aina arvostettu kauneuden vuoksi, miellyttävä kosketusrakenteeseen, kykyyn ottaa välittömästi kehon lämpötila, keveys ja mukavuus. Piirillä on luonnollisen, sileän ja kiiltävän pinnan, silkkisyyden, virtaavan kuidun rakenteen, jonkin verran joustavuutta, mutta sille on ominaista alhainen ilmanläpäisevyys ja lujuus sekä bakterisidisen aktiivisuuden puuttuminen.

Mutta keinotekoinen silkki on paljon halvempaa ja nykyaikaiset tekniikat mahdollistavat kuitujen koostumuksen ja ulkonäön parantamisen.

Pyjamat suurikokoisiksi

Suurten kokoluokkien naisten silkkipaistoja erottaa vapaa leikkaus, mukava istuvuus ja viettely. Silkin erityispiirteenä on, että virtaavasta ja räikeästä vaikutuksesta huolimatta materiaali pystyy korostamaan kuvan edut ja piilottamaan joitakin haittoja.

Sinun tulisi harkita oman muotoasi, kun valitset silkkipihmamallin ja valitset oikean värin. Ihanteellinen vaihtoehto nukkumiseen tarkoitettujen vaatteiden mallille ja silkin rentoutumiselle liikalihaville naisille on pyjamat paitasta, jossa on pitkät löysät housut, tai yöpaita, jossa on maxi vapaata leikkausta ja kimonomalli. Lyhyet patjat tai paidat ovat mahdollisia hyvin valitulla pituudella.

väri

Naisten silkkipaistojen värivalikoima vaihtelee herkkästä pastelliväreistä kirkkaisiin väreihin. Silkki on värjättävä ja kiiltävän ja värikkään pinnan ansiosta väri näyttää olevan kankaalla. Monokromaattisia silkkipaistoja pidetään klassisina: valkoisia, mustia, burgundisia, kahvia, punaisia, vihreitä, violetteja, kaikkia beige-sävyjä, vaaleanpunaisia, sinisiä, tumman sinisiä.

Monokromaattisen valinnan myötä valikoima malleja, joissa on kuvio. Tällaiset piirustukset tehdään pääsääntöisesti itämaiseen tyyliin - kirkas, monivärinen tai yhdenvärinen. Se voi olla kuvia eksoottisista eläimistä ja linnuista, symboleista, itämaisista koristeista ja hieroglyfeistä. Kuvion sijainti voi olla takana, edessä, helmassa, koko tuotteessa jne.

Rayon on myös värjättävissä eri väreissä, kuvio ja tulosteet.

Mielenkiintoinen vaihtoehto on kontrastin värisävyn käyttäminen paitojen ja negligeen väliin. Yhdistelmät ovat erilaisia ​​- valkoinen, musta, musta ja kerma, musta ja punainen jne.

Miten valita?

Kun valitset silkkipihveja, sinun on ensin päätettävä malli ja tyyli, joka sopii kehon tyypille ja korkeudelle. Valitse sopiva väri - se on sinun tehtäväsi. On huomattava, että tumma väri on visuaalisesti ohut, myös pieni kuvio, pystysuora raita.

Joku haluaa luonnon silkkiä, joku pitää keinotekoista. Ulkopuolella on hyvin vaikeaa erottaa luonnon silkki keinotekoisesta. Tätä varten on välttämätöntä turvautua palan tai langan polttamiseen kankaasta - keinotekoinen kuitu palaa nopeammin ja päästää poltetun paperin tunnusomaisen tuoksun, koska se perustuu selluloosaan.

Silkki, erityisesti luonnollinen, vaatii herkkää hoitoa. Piiri ei ole niin hurskas huolella, mutta kestää vähemmän.Yksi keinotekoisen silkin eduista on sen huono rypytys ja kevyt silitys sekoitettujen kuitujen sisällön vuoksi.

Kun valitset pyjamat, on kiinnitettävä huomiota saumojen käsittelyyn ja laatuun, erityisesti sisäisiin. Kiinnitä huomiota, kun yrität shortsit, pajama housut niin, että elastinen nauha tai kiristysnauha eivät ole tiukat. Jos valitset paita, jossa on trimmaus ja lisäkkeet, varmista, että pitsin sisäpuoli ei aiheuta haittaa, ei pistää eikä ärsytä ihoa.

kuvakieli

 • Tyylikäs silkki-naisten pyjamat: täydellinen sarja sisältää mustan värin pyjama-takin, jossa on löysä leikkaus, jonka haju on vyö, leveät hihat, joiden pituus on иж ja pyjama housut mustavalkoisessa piirroksessa ”turkki kurkku”. Huomiota kiinnitetään kauluksen leikkaukseen kauluksen reunalla, hihansuissa ja vyötärönauhassa samalla painolla kuin housut. Neckline V-muotoinen. Brändin monogrammi on kirjailtu rintaan. Housut salaisella joustavalla nauhalla. Tämä paketti näyttää hyvin vaikuttavalta ja miellyttävältä samaan aikaan. Materiaali pajama 100% luonnon silkkiä.
 • Epätavallisen herkkä silkki-lyhythihainen T-paita ja shortsit koristavat tyttöjä. Valkoinen väri korostaa keveyttä ja tyylikkyyttä. T-paita on valmistettu matalaleikkaavasta kupista, keskileveyden olkahihnoista, puolipisteestä. Ylimääräisen sisustuksen puute antaa paitan hienovaraisuutta ja ylellisyyttä. Kiristysnauhan vapaasti leikattavat shortsit leikataan reippaasti reunalla ohuella valkoisella pitsillä. Pyjamat on ommeltu tekokuidusta.

 • Keveys ja painottomuus lisäävät väriä ja tyyliä tähän silkkipihaan. Yläosa on valmistettu ohuimmista hihnoista paitana, joka on trapetsin muotoinen ja jossa on sileä pyöreä pääntie. 7/8-pituiset pyjama-housut, joissa on joustava, puoliksi viereinen siluetti, tekevät kuvasta ohuemmaksi. Laventelin herkkä väri ja ruusukuvio, terälehdet koko tuotteessa antavat kuvalle erinomaisen pehmeyden, pehmeyden. Tästä mallista hengittää mukavuutta ja lämpöä.
Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet