Kotitekoinen pyjamat

Panda Pajamas

Pyjama Panda

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. piirteet
  2. malli
  3. Tulosta "Panda"
  4. Vinkkejä valintaan

Pyjamien erilaisuus on vaikuttanut epätavallisista tyyleistään ja malleistaan, joista yksi on Panda-pyjamat, joiden ominaisuuksia tunnemme tarkemmin.

piirteet

Viime aikoina pyjamat ovat tulleet todellisiksi osuuksiksi, koska monet muut asiat nukkumiseen ja kodin virkistykseen menettävät pyjamansa useissa kohdissa:

  • Pyjamat ovat mukavampia ja mukavampia.
  • Lämmin pyjamat ovat hyviä kylmälle.
  • Pyjamat näyttävät kauniilta ja esteettisesti miellyttäviltä, ​​toisin kuin vanhat venytetyt T-paidat.
  • Pyjamat eivät liukua ja eivät taivuta unen aikana.

Tytöt ja miehet voivat helposti käyttää pyjamia, ja lasten mallit ovat hämmästyttäviä epätavallisten kuvioidensa kanssa.

Pandan pyjamien tärkein piirre on, että tuote on valmistettu pehmeästä kankaasta, jossa on melko pehmeä nokkea.
Sen lisäksi, että tällainen materiaali on hyvin miellyttävä keholle, sillä on myös sellaisia ​​ominaisuuksia kuin lämpeneminen kylmässä ja lämmön pitäminen sisällä. Koska tällaisen pyjaman valmistukseen käytettävä kangas on useimmiten synteettisiä kuituja, tuote ei ole niin kestävä eikä kestä kovin kauan.

malli

Panda-pyjamalla ei ole erityistyyppejä, erot ovat havaittavissa vain hyvin hienoina yksityiskohtina. Itse tuote on puku-hyppypuku, joka peittää jalat, ja joissa joissakin tapauksissa on hihoissa taskut, jotka ovat käsineiden jäljitelmiä, jäljittelemällä eläimen tassuja.

Tuotteen pohjaa ei tarvitse sulkea, jalat voivat jäädä vapaiksi, ja pohja leikataan ja ommellaan tavallisten suoraketjuisten housujen tai laihdutuselementtien muodossa, minkä ansiosta housut kaventuvat.

Tuotteella varustetussa hupussa on koristekappale pyöreiden korvien muodossa ja joissakin tapauksissa maalatut silmät, mikä tekee tuotteesta vieläkin samanlaisen kuin pandan iho.
Tuotteella on sama leikkaus sekä nais- että miesmalleissa. Vapaa tyyli, joka sopii hyvin korkeuteen, on tämän hauska pyjaman menestyksen avain.

Tulosta "Panda"

Hauskan eläimen muodossa olevan leikkauksen ja tyylin lisäksi tuote voidaan valmistaa neulosta, tavallisesta pyjamasta ja koristeltu hauska painatus, jossa on panda-kuva. Tällainen malli menestyy sekä lämpimällä säällä että lievän viileyden aikoina, kun se on liian kuuma paksussa villatuotteessa.

Vinkkejä valintaan

Valitsemalla tällaisen mallin pyjamat, on ensinnäkin kiinnitettävä huomiota tuotteen kokoon. Annettu pyjama on vaatteiden edustaja, jonka täytyy istua ihanteellisesti paitsi lukuun, vaan myös kasvuun.
Jos ostat suljetuilla jaloilla varustetun mallin, varmista, että jalka on täysin mukana, tuote ei painu eikä aiheuta epämukavuutta.
Pyydintä on huolellisesti tutkittava varmistaaksesi, että tuote on valmistettu laadukkaasta, kaikki saumat on huolellisesti ommeltu ja päällystetty ja ylimääräiset langat eivät tartu. Jos tuotteessa on lukko, tarkista sen kunto. Usein tapahtuu, että vetoketju tarttuu, ja napit ommellaan huonosti ja kun tulet kotiin, sinun täytyy vaihtaa ne.

Ja tietenkin itse materiaalin laatua ei pidä unohtaa, koska materiaalissa voi olla pieniä reikiä ja nuolia, jotka myöhemmin aiheuttavat tuotteen lopullisen vahingon.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet