Kotitekoinen pyjamat

Pyjamat "Futuzhama"

Pajama Futujama

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. malli
  2. Perhepaketit

Futuzhamaa pidetään harkittuna liikkeena markkinoijat, jotka ovat luoneet uudenlaisen kodin kulumisen. Ne yhdistivät kaksi käsitettä: "futur" - tulevaisuus ja "jama", jotka on johdettu sanasta "pyjamat". Niinpä syntyi vielä yksi mielenkiintoinen kotityön tyyppi - futuzhama. Tulevaisuuden pyjamat ovat positiivisia ja osoittavat jälleen kerran, että voit olla mielenkiintoinen ja alkuperäinen milloin tahansa. Unelmassa tällaisessa pyjamassa se on mukava ja viihtyisä.

Tämä on monien aikuisten ja lasten suosikkimalli. Jälkimmäinen rakastaa häntä kirkkaan muotoilun ja mahdollisuuden olla suosikkikuvion tai sarjakuva-sankarin muodossa. Ja jos otat vanhemmat mukaan tähän ja varustelet heidät täsmälleen samassa futuzhamy: ssa, niin perheen hauska ennen nukkumaanmenoa antaa hyvän tunnelman ja upean viestinnän.

malli

Futuzhamy näyttää laajan haalarin. Ne ovat mukavat nukkua, koska käsivarret ja jalat johtuvat erityisestä leikkauksesta. Painikkeet tai napit. Pitkät hihat ja alaosa peittävät kokonaan rungon. On olemassa jalkoja, joissa jopa jalat ovat kiinni. Näin ne näyttävät vauvan liukusäätimiltä.

Kaikki futuzham ompelevat huput, jotka peittävät pään kokonaan. Kädet ja jalat on lisäksi suojattu viileältä ilmalta laajalla pehmeällä kuminauhalla, jotka on kierretty holkkien ja housujen taustalevyn läpi.

Haalarit voidaan jakaa kolmeen tyyppiin. Lapset pyytävät tavallisesti videokuvaa suosikkikuvion tai satujen muodossa. Näin ollen on toistaiseksi mahdollista esittää naurettavaa Mignonia tai eräänlaista Stichiä. Tässä puvussa voit pitää hauskaa ja typerää, jäljittelemällä valitun merkin käyttäytymistä. Vanhemmat eivät todennäköisesti tykkää, ei joka päivä ennen nukkumaanmenoa asunnossa kirkkaan toonin kulumista.

Toinen suosittu pyjamatyyppi on eläinten puku. Voit tulla söpö kani, viehättävä kissa, hauska kenguru tai laiska panda. Kaikissa kuvissa on mielenkiintoista, jos koko perhe, joka on pukeutunut identtiseen futuzhamyyn, osallistuu illan valmisteluun sängyssä. Tällainen viihde ei ole aivan tylsää.

Pajamien muodossa puku supersankari sarjakuvia ja elokuvia on myös oma armeijan faneja. Nukkumaan mennessä voit kuvata suuren taistelun tyynyillä ja peitolla, taistella unettomuutta vastaan. Tällaisessa taistelussa voittaja saa varmasti ansaitun palkkion - hyvän unen.

Futuzhama ommeltu kahdesta kankaasta - fleece ja velsoft. Jokaisella on omat etunsa, mutta silti on parempi valita fleecepuku. Kankaan hyvin säilyttää tuotteen alkuperäinen ulkonäkö. Pesun jälkeen ei haalistu eikä kasva tylsää. Se ei aiheuta allergioita, ja sitä pidetään miellyttävänä keholle. Iho hengittää, lämmönsiirto ei ole rikki.

Velsoftia ei pidetä kalliina kankaana, mutta laatuominaisuudet ovat pienemmät kuin fleecen. Velsoft-puku voi venyttää ja menettää värinsä. Mutta hinta futuzhama tällaisesta kankaasta näyttää erittäin houkuttelevalta.

Haalarin muotoilu vastaa valittua kuvaa. Jos eläin, niin varmasti on söpö häntä. Hupun mukana toimitetaan hauskoja korvat ja viehättävä kuono. Pyykin väri on erityisesti valittu eläimelle, ja ominaista väriä lisää entisestään samankaltaisuutta alkuperäisen kanssa.

Perhepaketit

Nykyaikaiset suunnittelijat ovat luoneet uuden perhe-tyylin, joka kehittyy menestyksekkäästi kaikissa suuntiin. Samoihin vaatteisiin pukeutuneet perheet aiheuttivat todellisen tunteen muotinäytöksissä.

Tämä suuntaus sopii täydellisesti pajama-muotoon. Siten lapsella on mahdollisuus tuntea itsensä aikuiseksi, yrittäen samaa asua samoin kuin äiti ja isä. Aikuiset, päinvastoin, voivat palata lapsuudelle, yllään hauskoja jumpsuitteja. Tällaiset vaatteet yhdistävät perheet.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet