Kotitekoinen pyjamat

Pyjama - täydellistä mukavuutta

Pyjama - täydellistä mukavuutta

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Mikä on pyjamat?
 2. tarina
 3. malli
 4. tyypit
 5. Raskaana oleville ja imettäville äideille
 6. Suuret koot täyteen
 7. nuoret
 8. Muotitrendit
 9. kangas
 10. Väri ja tulosta
 11. valmistajat
 12. Vinkkejä valintaan
 13. kuvakieli

Mikä on pyjamat?

Tänään pyjamat ovat paljon enemmän kuin makuupaita tai alusvaatteita. Tämä on itsenäinen muoto kodin vaatteista, jossa on mukava nukkua, viettää aikaa asunnossa ja lomalla.

Nykyaikaiset pyjamat eivät ainoastaan ​​anna mukavuutta unen aikana, vaan niiden käytännöllisyys mahdollistaa niiden löytämisen kaikkein odottamattomissa tilanteissa. Monet tunnetut suunnittelijat ja muotisuunnittelijat eivät unohda mahdollisuutta sisällyttää uusiin kokoelmiinsa pari haastavaa mestariteosta, joissa yhdistyvät ylellinen iltapuku ja käytännöllisyys ja mukava pyjamat.

Monipuoliset pyjamien tyylit ja mallit mahdollistavat pyjamien haalarit ja erilliset vaihtoehdot. Jälkimmäisessä tapauksessa voit helposti yhdistää ylä- ja alareunan, jossa yhdistyvät useiden sarjojen osat.

tarina

Kuten monet muutkin hemmoteltuun elämään liittyvät ominaisuudet, täynnä vapaa-ajanviettoa ja mukavuutta, pajama ilmestyi idässä. Tämän tutun termin alkuperä on pakollinen persialaiselle lauseelle, joka voidaan kääntää "jalkojen vaatteiksi". Alkuperäisessä versiossa pyjamat olivat löysiä housuja, jotka oli kiinnitetty vyötärölle. Tässä muodossa tämä vaate on jaettu Länsi- ja Etelä-Aasian alueella.

Pyjamat tulivat Eurooppaan, kun brittiläiset Intiassa aloittivat 1800-luvulla alkaneen siirtomaiden laajenemisen. XIX-luvun toisella puoliskolla pyjamasta tuli suosikki puku nukkumista ja rentoutumista varten Euroopan väestön miehistä. Naisten pyjamat otettiin käyttöön samanaikaisesti naisten muodin myötä.

malli

Toisin kuin miesten pyjamat, kaikki variaatiot, jotka on jo pitkään jäädytetty ylhäältä ja alhaalta tulevien osien kanonisessa yhdistelmässä, edustavat monenlaisia ​​tyylejä ja pituuksia.

Jos systematisoit koko nyrkkeilyn valikoiman kauniita naisia, voit erottaa kolme suurta luokkaa:

Klassinen pyjamat

Löysä istuva paita, jossa on pitkät hihat (joskus pituudet vaihtelevat 3/4 - 7/8), joissa on tilavat ja kevyet housut, jotka ulottuvat jalkan yläosaan (tätä pituutta kutsutaan joskus "luun alle").

Klassinen malli tai klassinen malli

Se poikkeaa housujen lyhentyneen pituuden aiemmasta vaihtelusta - juuri polvien alapuolella, mikä tekee niistä samanlaisia ​​kuin rintaliivit, ja lyhyt paita: kolmesta neljänneksestä hihasta t-paitamuotoon.

Kesävaihtoehto

Klassinen pohja muuttuu mukavimmaksi shortsiksi, ja paita ottaa paita, jolla on mielivaltainen olkapään leveys ja hihat, jotka eivät pääse kyynärpään tai jopa hihnoihin.

Ensimmäisessä luokassa olevat pyjamat sopivat kaikkina vuodenaikoina. Ne eivät ole kuumia kesällä yöllä, ja niinkuin kodikas ja lämmin koko talven. Kevyet mallit sopivat täydellisesti offseasoniin, ne ovat mukavia niissä viileässä yössä kesän alussa tai lopussa.

Muoti ei pysy paikallaan - ja tyttöjen palveluissa vuosittain on kaikki uudet vaihtelut pyjama-teemasta. Klassisen canon-paidan plus-housujen poistuminen johti pyjamien ja haalareiden suosioon, joissa ylä- ja alaosaa ei ole erotettu toisistaan, vaan ne voivat olla eri tyyppisiä kiinnikkeitä: painikkeita, painikkeita tai vetoketjuja.

Lisäksi aikuisille tarkoitetun pyjamamarkkinoilla ei ole yllättävää kenellekään, jolla on epätavallisimmat mallit.Japanissa keksi- neet kigurumi-makuupuvut tulevat nopeasti käyttöön. Kigurumi syntyi alun perin pyjamahupparina, kopioimalla suosittu sarjakuva- tai söpö eläin.

Kigurumin ensimmäisiä malleja tyylitettiin luonnollisesti japanilaisen animaation kulttihahmoina - Pokémon Pikachun tai Totoron metsän vartijahenkisenä - hauska sekoitus kissoja, koiria ja pöllöjä.

Kigurumien voiton saapuessa myymälöiden laskureihin Euroopassa ja Yhdysvalloissa Tim Burtonin maalausten hahmot vaihtelivat anime-sankareita persoonallisiksi puvuiksi - tytöt halusivat mielellään mustat pyjamat luiden ja pääkallojen kanssa paitsi Halloweeniin.

Sarjakuva-sankarien lisäksi eläinmaailman todelliset edustajat, sekä rauhaa rakastavat että lihansyöjät: poikasten, kirahvit, poikasten, pesukarhujen ja kanien, ovat usein inspiraation lähteenä kigurumin suunnittelijoille. Tällaiset pyjama-haalarit hupun reunassa, tyylitettynä eläimen kuonon alla, saavat enemmän koristeellisia koruja ja jopa sopivan muodon hännän.

Muita todisteita siitä, että pyjamat ovat pitkään kasvaneet tylsää, erittäin erikoistunutta yöpuvun kapealla, voi olla se, että monet pyjamat (sekä erilliset että haalarit) toimitetaan yhä useammin taskuihin, joissa on kätevää laittaa kaikenlaisia ​​kotitalouksia, jos vain heräsit, mutta Ota aikaa viettää viihtyisä pyjamasi.

tyypit

Kesäyönä ja talvella kylmä nukkua eri tavoin. Siksi jokaisen kauden yöasut on valittu erityiseksi. Talvella voit varastoida lämpimät fleece-pyjamat.

Suljettujen jalkojen muunnos on mahdollista, eräänlainen liukusäätimien analogi erityisesti aikuisille tytöille - sitten jalat ovat aina lämpimiä, vaikka unessa ne jäävät ulos peiton alle.

Kesällä kesällä ei ole mitään parempaa kuin erittäin kevyt nukkumasetti: se voi olla T-paita ja shortsit tai irtonainen ilmapussi ja painottomat leikatut housut tai erityinen hame. Lisää suosikkisi pyjamiin kylpytakki tai söpö korkki nukkumiseen - ja lämmin kotikuva piristää uusilla väreillä.

Tiettyihin päivämääriin ja tapahtumiin luotu temaattinen pyjamat erottuvat toisistaan. Esimerkiksi kukaan ei häiritse viettää lähtevää ja chiming-kelloa vastaamaan uutta vuotta, istuen kotona juhla-pöydässä tyylikkäässä pyjamassa, joka on koristeltu uudenvuoden symboleilla.

Loppujen lopuksi ei ole mitään, että he sanovat: "Miten tapaat vuodessa - niin vietät sen", ja mikä voisi olla parempi kuin kodikas hauskaa perhepiirissä? Jos uudenvuoden on joulua, toinen suosikki syy uskoa uudelleen ihmeeseen ja tuntea tyylikäs pyjaman ilo, jossa on niin mukavaa purkaa joulupuun alla löydettyjä lahjoja.

Kaunis pyjamat eivät ole vain mukavuutta ja lämpöä, vaan myös romantiikkaa. Harvat ihmiset ovat välinpitämättömiä pari-pyjamalle naiselle ja hänen rakastajalle. Tällaiset erikoisvaatteet ovat myös syy romanttisiin valokuvakuviin, joiden kuvat koristavat albumeja ja talon seinät vuosia. Voit myös kutsua ystäväsi teemapuoleen, jossa on tiukka pukukoodi: kaikkien osallistujien tulee tulla pyjamiin. Hauskaa ja positiivista ei tule loppua - ja hymyilet pitkään, törmäämällä valittuihin valokuviin "pajamas-puolueesta" sosiaalisissa verkostoissa.

Raskaana oleville ja imettäville äideille

Raskauden aikana on parempi luopua tiukasta t-paidasta ja tiukkaista shortseista - tällaiset pyjama-sarjan muunnelmat eivät pysty tarjoamaan tarvittavaa mukavuutta yöllä.

Paras valinta on löysät housut ja kevyt, ulottumaton yläosa, jotain ylimitoitetun T-paidan ja hihnojen hengittävän mekon välillä.

Samankaltaiseen uniajoukkoon on hyödyllistä lisätä viihtyisä kylpytakki, joka voidaan heittää aamulla juoda kupin teetä tai istua kirjan kanssa. Imettäville äideille löytyy todellinen pyjama, joka on räätälöity kimonon kuvaan. Sen yläosassa olevat aukot ovat erittäin käteviä - jotta lapset voisivat ruokkia, toinen käsittely on riittävä.Tällöin pyykinpoistoa ei tarvita.

Suuret koot täyteen

Kun kyseessä on suuria muotoja edustavat naiset, on vaikea olla samaa mieltä tunnetusta italialaisesta lausunnosta, jonka mukaan naisen tärkein asia ei ole koko, vaan mittasuhteet.

Kun valitset pyykin täyteläiselle naiselle, sinun tulee noudattaa täsmälleen samoja sääntöjä kuin silloin, kun valitset nukkumiseen tarkoitetun puvun mistä tahansa muusta kuvasta.

Kaikissa tapauksissa asu erottaa vapaasti leikattu ja miellyttävä ulottuvuus. Mukavuus on esitetty luvussa. Pyjamat täydelliseen, ei säkkään muotoiluun, ja ilma-asu, jossa jokainen munkki tuntuu vertaansa vailla olevasta kevyydestä ja mukavuudesta.

nuoret

Suunnittelijat koristavat pyjama-sarjoja nuorille ja tytöille, jotka viittaavat suosittuihin teoksiin ja eri viihdemuotojen sankareihin: sarjakuvahahmoista ja Hollywood-korttimerkkeistä videopelien ja urheilun idolien kohtauksiin.

Pyjamaat ovat yhtä suosittuja eilisen nuorten keskuudessa, ne on koristeltu paikka harrastuksiin ja intohimoihin - tulostaa lemmikkieläimillä tai räätälöidyllä pyjamalla, jossa on valittu kuva (kuten puolet pajama-yhtyeestä).

Muotitrendit

Jos korostat jotakin trendiä, joka on jäljitettävissä kaikissa pyjama-lajikkeissa, vain fuusio. Rohkea yhdistelmä ylhäältä ja alhaalta eri sarjasta, yhdistelmä näennäisesti yhteensopimattomia elementtejä, kuten nauhoja ja pokemon-koruja hupulla - tänään ei ole kiellettyä kokeita. Lopulta sänky ei ole vain paikka nukkua, vaan myös budoari sanan todellisessa ranskankielisessä merkityksessä.

Tärkein havainnointi pyjamien kehittymisestä on tänään: joka päivä on yhä vaikeampaa erottaa joidenkin naisten pyjamat nukkumaan illalla haute couture -mekkojen hienostuneesta ylellisyydestä tai monimutkaisista kuvista, joita korkeatasoiset kuvantekijät harkitsevat huolellisesti. Samalla pysyy tärkeimpien pyykkien monokromaattisten mallien suosio.

kangas

Perinteisesti puuvillaa ja silkkiä käytettiin perinteisesti pyjamien valmistukseen. Teknologian kehittymisen myötä materiaalivalikoima, josta uni-puvut luotiin, on kasvanut merkittävästi. Nykyään mikään mikrokuituliina, velsoft ja viskoosi, pitsit ja muhkeat, samoin kuin velouri- ja flannelette-malleja ei ole harvinaisten naisten pyjamat.

Loistava vaihtoehto tytöille, jotka eivät pidä viileästä - pyjamat alatunnisteesta. Tämän tyyppisillä paksuilla neuleilla on tärkeä erottamiskyky: sitä on käytetty väärällä puolella. Tämän ansiosta alatunnistin pyjamat pitävät luonnollista lämpöä kehosta ja eivät anna sen omistajalle jäätyä.

Jotkut naisten pyjama-mallit ovat hyvin verhottuja tai koristeellisia. Lisäksi tällaiset yksityiskohdat tekevät pyjamasta lämpimämmän, mikä on pitkä talvi.

Väri ja tulosta

Selkeitä sääntöjä ja suosituksia värien valitsemiseksi naisten pyjamalle ei yksinkertaisesti ole olemassa. Ikuiset klassikot ovat aina muodissa - niin voit vapaasti käyttää tavallista pyjamaa. Se voi olla sekä lämpimiä että kylmiä sävyjä. Tyttö voi olla yhtä mukava kuin harmaa, valkoinen tai sininen pyjamat ja punainen, musta tai sininen. Kaikki riippuu mielialastasi!

Geometriset kuviot, jotka ovat niin suosittuja päällysvaatteissa, vaativat yhä enemmän oikeuksia pyjamiin - nykyään kukaan ei saa yllättyä ruudullinen pyjama tai raidallinen versio. Myös trendissä kaikenlaisia ​​tulosteita. Monet naiset rakastavat eläimiä - ja tämä ilmenee pyjamien suunnittelussa.

Aina kysyttyjä Disney-sarjakuvia: Bambi-hirvi, Pieni merenneito ystäviensä kanssa. Mickey ja Minnie Mouse - tämä on yleensä välttämätöntä pariksi pidettävälle pyjamalle! Kilpailu Disney-motiivit ovat "ulkomaalaisia" Japanista - toinen kierros pokemonomaniya ravisti planeettaa hiljattain. Tyttöjen ja japanilaisen pennun - Hello Kitty - ovat perinteisesti rakastaneet.

valmistajat

Tänään pyjamat löytyvät helposti malliston mallistosta. Etikettiä ei kuitenkaan tarvitse maksaa yli.Espanjan, Italian ja Turkin yritykset, jotka ovat erikoistuneet tyylikkäiden pyjamien valmistukseen, tulevat pelastamaan. Nimityksiä kuten Vienetta Secret, Oysho, Luisa Moretti, Hays ja Incanto ovat jo pitkään tunteneet kohtuuhintaisten ja laadukkaiden asioiden ammattilaisille.

Suhteellisen ”markkina” -toimijoiden joukosta pitäisi mainita Moskovan projekti Time4Family, joka käynnisti oman tuotannon Moskovassa ja edisti pyjamaansa Instagramissa.

Vinkkejä valintaan

Tärkein neuvoja - hanki itsellesi kaikki pyjama-setit kaikkiin tilaisuuksiin.

Ensinnäkään mikään ei animaatio tylsää jokapäiväistä elämää kuin epätavallinen heijastus peilissä, kun tulet kylpyhuoneeseen herätessäsi. Toiseksi lisälajike mahdollistaa eri pyjamien komponenttien yhdistämisen. Ja kolmanneksi, se on vain hauskaa: pajama selfies, pajama juhlat ja viikonloppu muodossa "varastoimalla ruokaa ja katsella televisio-ohjelmia" miellyttävästi monipuolistaa elämää tahansa tyttö.

Ei tarvitse pelätä "kasvun" kokoa - mitä enemmän vapaita ja tilavia pyjamat ovat, sitä mukavampia voit kääriä siihen. Tämä ei kuitenkaan ole syy hylätä asennettuja malleja tai T-paitojen ja shortsien yhdistelmiä.

kuvakieli

Hellävarainen kuva, täynnä joulun ja uudenvuoden henkeä. Viihtyisä ylhäältä voidaan haluttaessa purkaa tarvittava määrä painikkeita, jotta voit kääntyä romanttisesta asusta provosoivaksi.

Kotipuvun ja toimistotyylin risteyksessä olevat pyjamat osoittavat jälleen, että suunnittelijoiden mielikuvitus on rajaton. Hellävarainen, vaaleat vaakasuorat raitat, pehmeä maitoinen pusero, joka heijastaa nukkumien housujen väriä, luo romanttisen ja kodikkaan tunnelman.

Ylellinen boudoari, joka on yhtä miellyttävä nukkua ja flirttailla. Dekolttivyöhykkeen epätavallinen päätös herättää mielikuvitusta, ja virtaava kangas kehon läpi reagoi pienimpään liikkeeseen.

Täydellinen ratkaisu pajamajuhlille, joka muuttaa tavalliset kodinhoitajat vieraiden kanssa jännittäväksi kuohuvaksi illaksi. Tällaisessa pyjamassa voit järjestää tyynyn taistelut, ja jos haluat, siirry lähimpään myymälään jäätelöä tai popcornia varten.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet