Kotitekoinen pyjamat

Lasten pyjamat

Lasten pyjamat

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. malli
 2. Vastasyntyneille
 3. Teini-ikäinen tyttö
 4. Lasten päiväkodit
 5. Muotitrendit 2016
 6. kangas
 7. Väri ja tulosta
 8. Miten valita?
 9. valmistajat
 10. Kuinka paljon se on?
 11. kuvakieli

Lapsuudessa me kaikki rakastimme kirkkaita, värikkäitä vaatteita, koska juuri tämä aika on kuuluisa fantasioista ja unelmista jotain maagista ja upeasta.

Cartoon-hahmoista tuli meille epäjumalia, ja yö oli seikkailu, fantasia ja jotain epätavallista.

Ja ehkä kaikki ymmärtävät ja tukevat sitä, että pyjamat olivat jotain yhtenäistä, supersankari-pukua, joten jokainen lapsi unelmoi epätavallisesta makuuhuoneesta, jossa on mielenkiintoinen kuvio.

Lasten pyjamat - jotain erityistä, mikä heijastaa lapsen sisäistä maailmaa, hänen etujaan, suosikkivärinsä ja paljon muuta, joten kun vanhemmat valitsevat pyjamat, hänen on otettava huomioon lapsen halu.

malli

Lasten pyjamien valikoima on paljon laajempi kuin aikuisten pyjamat. Tarkastellaan tarkemmin tämän kauden yleisimpiä ja suosituimpia malleja.

Sleepwear - unelias ovat eräänlainen takki, jossa on suljetut jalat, pyöreä pääntie, eikä myöskään ole huppu. Tämä malli on kätevin niille, jotka haluavat tossing ja nukkua, koska se ei taivuta tai liu'uta.

Pyjama - elin jossain määrin samanlainen kuin edellinen malli, eroaa vain housujen puuttuessa. Tuotteessa on kiinnityskappale pikkupainikkeille haara-alueella. Jotta lapsen jalat eivät pääse kylmään, voit ostaa ylimääräisiä housuja yllään pyjamat.

Paita - pyjamat on suunniteltu tytöille, koska se on yöpuku, jonka pituus voi vaihdella lyhyestä - reiteen keskipisteeseen, pitkään nilkkaan.

Pyjamat - haalarit ovat samalla tyylillä kuin pyjamat. Erottuva piirre voi olla tavallisten housujen muodossa tehty suljettujen jalkojen ja pyjaman pohja.

Pyjamat - haalarit voidaan tehdä joidenkin epätavallisten pukujen muodossa, joista lapsi on iloinen.

Esimerkiksi kiinteä pyjama, jossa on huppu, ja kuva valkoisista luista mustalla taustalla jäljittelevät luurankon kehoa. Älä osta tätä tuotetta hyvin pienille lapsille, koska ne saattavat olla peloissaan. Tämä tuote on hauskempaa teini-ikäisille.

Pyjama - unicornin muodossa oleva hyppypuku on myös huppu, johon on ommeltu koristeelliset silmät ja eläimen sarvi, ja edessä oleva värillinen soikea on satujen sankarin vatsa.

Tällaiset pyjamat voidaan suorittaa paitsi yksisarvisina myös muina eläiminä, kuten panda, kissanpentu, karhu, kirahvi ja jopa virtahepo, sekä sarjakuvahahmot - pikachu, syyttää - fluff, tiger.

Pyjamat voivat olla myös kuvakuvion sankari - minion, ja myös hyppypuku - tämän epätavallisen olennon asu.

Dinosauruksen muodossa valmistetuilla pyjamailla on huppu, joka jäljittelee sen päätä ja häntä. Tämä tuote on tarkoitettu pikemminkin kotikäyttöön, koska se voi olla hieman hankalaa nukkua siinä.

Jos lapsi on ihastunut dinosauruksiin, on parempi saada säännöllinen pyjama, jossa on esihistoriallisen eläimen kuva.

Tytöt, kuten tosi naiset, mieluummin pitävät pyjamaa söpö hevonen, jossa on poni, jolla on upea vaaleanpunainen harja.

Pyjamat, joissa on Mashan kuva ja karhu, sopivat erinomaisesti molempien sukupuolten lapsille, koska tämä sarjakuva on täysin kaikkien rakastama.

Mutta pyjamat, joilla on Disney-merkkiä, kuten Mikki Hiiri, ostetaan parhaiten pojille.Tytöille on tärkeää saada tuote, jossa on Mini-murenen kuva.

Ihana sarjakuva "Cold Heart" ilahduttaa tyttöjä, joiden pyjamat kuvaavat ystävällisiä sisaria - Anna ja Elsa sekä malleja, joissa on hauska lumiukko Olof ja hauska peura, sopivat pojille.

Pyjama, jolla on kuva lampaista, sekä sarjakuva sankaritar, joka sai hiljattain ennennäkemättömän suosion - Pig Peppa, sopii sekä pojille että tytöille.

Joidenkin pyjamien painatusta voidaan käyttää fosforivärin avulla, mikä tekee tuotteesta hehkun pimeässä ja. Lapset tällaiset mallit näyttävät vain maagiselta. Pyjamat voidaan valmistaa ilman kiinnikkeitä, pään päälle, ja ne voidaan myös vetää tai napata.

Lasten pyjamien talvimalleissa on painettu sopiva teema, ja uuden vuoden aikana myydään tuotteita, joissa on piirustuksia juhlallisista teemoista.

Vastasyntyneille

Syntymästä lähtien vauva tarvitsee lämmin pyjama nukkumaan hyvin koko yön. Vastasyntyneille alue ei ole niin suuri, mutta valinta on edelleen olemassa.

Esimerkiksi pyjamia voidaan valmistaa alhaalla olevan lasten kirjekuoren muodossa, hihat yläosassa. Tämä tuote on tärkein lapsille, jotka nukkuvat huonosti housuissa.

Toinen vaihtoehto, yleisin, on säännöllinen pyjamat - jumpsuit, ilman hupua ja suljetut jalat.

Teini-ikäinen tyttö

Nuoruusiässä lapsen luonne on vakiintunut, joten voi olla melko vaikeaa päästä sopimukseen hänen kanssaan.

Ensinnäkin teini-ikäisen tytön pitäisi tehdä pyjamien valinta itsenäisesti, koska vanhempien maku ei aina vastaa lasten makuja ja etuja.

10–12-vuotiailla tytöille on ominaista myös kirkas pyjamien sävy ja sarjakuvat, jotka kuvaavat sarjakuvia ja satuja. Etusijalla ovat kirkkaat vaaleanpunaiset ja violetit sävyt.

Tytöt 13 - 14-vuotiaat mieluummin pidättyvät tuotteista, jotka on koristeltu kukka- tai kirjekuorilla. Nauti menestyksestä ja tuotteista suosikkisarjan tai musiikkiryhmän sankareiden kanssa.

Vanhemmat nuoret tytöt mieluummin valitsevat monofoniset tuotteet tai pyjamat, jotka eivät ole kirkkaita, huomaamattomia. Pitsin, strassien, jousien ja helmien kunniaksi.

Lasten päiväkodit

Lähes jokainen lapsi käy esikouluopetuksessa - päiväkodeissa, joissa pakollinen osa päivästä on nukkua - tunti.

Luonnollisesti lapsi tarvitsee nukkumaan pyjamaa, ja koska ryhmässä on paljon lapsia ja henkilökunnan tehtävä muuttaa nopeasti kaikki vauvat ja laittaa sängyt, on parempi huolehtia siitä vanhemmille ja valita sopivin vaihtoehto.

Suosittelemme, että valitset pyjamat - kaksiosainen, jossa on mukavat housut ja pusero. Ja mikä parasta, lapsen pukuhuoneessa on kaksi lasten pyjamaa.

Lämpimän kauden aikana on parasta valita kevyet puuvillapaistajat, jotka koostuvat shortsien ja T-paitojen yhdistelmästä, jotta lapsi ei ylikuumene unen aikana.

Kylmänä vuodenaikana lapsi saattaa tarvita lämpimiä pyjamia, joten on myös tarpeen hankkia malli, jossa on pitkät housut ja pitkät hihat.

Muotitrendit 2016

Lasten pyjamien muoti ei muutu pelkästään kausiluonteisesti, vaan myös uusien elokuvamusiikkien ilmestyessä elokuvanäytöille. Siksi pyjamia, joissa on tiettyjä sarjakuvahahmoja, ovat suosittuja.

Lisäksi tämä kausi on tunnettu siitä, että se on erityisen suosittu kukka-tulosteissa, ruudullisissa pyjamaissa sekä tuotteissa, joissa on ylhäältä ja alhaalta eri värejä.

kangas

Lasten pyjamat sekä aikuiset valmistetaan eri kankaista, joihin tuotteiden ulkonäkö riippuu, sekä kosketuskohdat, joita vauva saa, kun ne kuluvat.

Tällaisten kankaiden kuten velsoftin, velourin, muhkean ja fleecen pyjama on pehmeä rakenne ja ne on valmistettu lämpimistä, vaikkakin synteettisesti valmistetuista kuiduista.

Jalkapöydässä on myös melko tiheä rakenne, mikä tekee niistä sopivia viileään aikaan. Usein tästä kankaasta valmistetuilla tuotteilla on lämminhenkinen.

Puuvilla- ja neulottu pyjamat ovat hyviä lämpimällä säällä, koska nämä kankaat ovat riittävän ohuita eivätkä suojaa kovilta kylmiltä.

Väri ja tulosta

Koska tuote on lapsia ja lapset pitävät kirkkaita värejä, ne ovat ensisijaisia.

Punainen, vaaleanpunainen, keltainen ja oranssi pyjamat takaavat hyvän lasten mielialan sekä valinnan, että lapsi on varmasti tyytyväinen.

Vihreä, sininen, violetti ja violetti sävyt ovat kysyttyjä.

Tulosteiden joukossa on suosittuja piirustuksia, sydämiä, geometrisia muotoja, kukka-painoksia. Klassiset variantit ovat myös suosittuja - häkki, nauha ja herne.

Miten valita?

Ensimmäisten parin vuoden aikana pyjamien valinnan tekevät itse vanhemmat, koska lapsi tietää vain maailman ja hänen edut muuttuvat hullulla nopeudella. Yhden tai kahden vuoden ikäisten vauvojen pyjamat on valittava lapsen sukupuolen perusteella ja valittava tietty väri.

Kolmen - neljän vuoden ikäisinä vanhemmat valitsevat myös pyjamat lapselle itselleen, mutta ovat jo tutkineet hänen etujaan, jotka liittyvät esimerkiksi sarjakuva- tai satuhahmoihin.

Vanhemmalla ja tietoisemmalla iällä, esimerkiksi seitsemän vuoden ikäisenä, on parempi antaa lapselle itsenäinen pyjama, koska hän on jo muodostanut omat etunsa ja harkinnut hänen mielipiteitään, ja myös hänen ostamansa tuotteen ostaminen on erityisen tärkeää.

valmistajat

Lasten pyjamien valmistajat ovat mukana useiden maiden valmistajissa, joiden tuotteet erottuvat paitsi laadun lisäksi myös hinnan perusteella.

Turkkilaiset ja puolalaiset pyjamat ovat keskimääräisen laadukkaita, mutta pieniä, melkein kaikille edullisia, mikä takaa heidän suurimman suosionsa.

Tällaisia ​​valmistajia ovat Pelikan, Carters, Zara, vaikka ne asettivat hinnan liian korkealle, mutta tuotteiden korkea laatu on täysin perusteltu.

Kuinka paljon se on?

Lasten pyjamien hinnoilla ei ole erityistä suuntausta, vaan ne riippuvat vain laadusta ja brändistä. Keskimäärin melko hyvillä, laadukkailla tuotteilla voi olla hinta 700 - 1000 ruplaa.

kuvakieli

 • Lasten pyjamat - sininen paita, jossa hihansuissa vetävä elementti, joka luo pienen sulkapallon sekä sulkapallon pyöreän pääntien ympärille, vetoaa varmasti mihin tahansa tyttöyn. Tulostus, jossa on nallekarhuja ja lahjoja, tekee tuotteesta rohkeamman ja elävöittää.
 • Pajamilla - kahdella, jotka koostuvat housuista ja puseroista, on myös etunsa. Pienelle lapselle on erityisen tärkeää, että vaippojen vaihtaminen on tarpeen yöllä. Ruudulliset punaiset housut kulkevat hyvin valkoisella takilla, joka kuvaa hauska eläintä.
 • Mohair-pyjamat - vaaleanvärinen hyppypuku, joka on tehty nallekarhun asussa, on suljettu jalat, joihin se aiheuttaa eläimen kantapään muodossa olevaa painatusta sekä suljetut kahvat, jotka ovat sen etujalkojen muodossa. Tuotteen huppu on karhun pää ja siinä on tunnusomainen elementti - pyöristetyt korvat.
 • Toinen vaihtoehto viileille lasten pyjamille - kaksoiskappale on esitetty söpöina housuina ja puserona, jossa on laihtumisia. Tuote on valmistettu valkoisesta neulosmateriaalista, ja se on koristeltu värillisillä lyijykynillä varustettujen onttojen sydämien muodossa.
Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet