Kotitekoinen pyjamat

Pikachun pyjamat

Pajamas Pikachu

liittyä keskusteluun

 

Mielenkiintoista, söpö ja iloinen Pokémon Pikachun fanit eivät ole vain lasten ja nuorten, vaan myös aikuisten keskuudessa. Kaikkien tämän hauskan sähköisen eläimen ystäville täydellinen hankinta on Kigurumin pyjamat, jotka on tyylitelty hänelle.

piirteet

Pikachun pyjaman tärkein piirre on samankaltaisuus tämän Pokémonin kanssa. On välttämätöntä käyttää keltaista ja mustaa, vaikka on olemassa vaihtoehtoja, joissa keltainen korvattiin vaaleanpunaisella (Pikachu-tyttö), mutta pokemon ei menettänyt tunnustusta.

Pikachun parhaimmat voittajat ovat kigurumin muunnelmia, jotka tekevät ihmisestä hyvin samanlaisen kuin suuri pokemon.

Kigurumi on jotain valtavaa pikkulastenlihaa, jossa ikääntynyt henkilö tuntuu yhtä mukavan. Tämä on valoisa, lämmin, kodikas ja alkuperäinen pyjamat, joissa ei voi vain mennä nukkumaan ja kävellä talon ympäri, vaan myös mennä ulos, mikä hymyilee ohikulkijoiden edessä.

Tämä on valoisa, lämmin, kodikas ja alkuperäinen pyjamat, joissa ei voi vain mennä nukkumaan ja kävellä talon ympäri, vaan myös mennä ulos, mikä hymyilee ohikulkijoiden edessä.

Pääsääntöisesti kigurumi kiinnitetään etupuolelle - lukkoon tai painikkeisiin, ja niissä on suuri tilavuus. Tällaiset pyjamat ovat hyvin ihastuneita hiihtäjille, jotka asettavat kigurumin suoraan laitteiden päälle. Jokainen, joka on nähnyt "Pikachun" väkijoukon ja muita hahmoja vuorilta tulevista elokuvista ja sarjakuvia, ei koskaan unohda tätä.

malli

Kigurumi on unisex-versio, eikä naisten, miesten ja lasten vaihtoehdoilla ole eroja. Tämä malli on ommeltu aina vapaana hyppypukuina, joka on kiinnitetty rintaan, harvemmin - takana.

Kigurumilla on malleja, joissa sukat on ommeltu housujen hihansuille - pikemminkin se on kätevä kotisukat.

Mallit, joissa on Pikachun pyjamat, voivat olla jaetun puvun muodossa, mutta takissa on aina huppu korvalla. Tämä voi olla joko malli, jossa on housut ja takki, tai helppo vaihtoehto - shortsit ja T-paita.

Vinkkejä valintaan

Valitsemalla pyykki Pikachulla, sinun tulee kiinnittää huomiota materiaalin laatuun, varsinkin jos aiot käyttää sitä alastomalla vartalolla.

Nyt tämä merkki on nyt erittäin suosittu, ja mallin kustannusten vähentämiseksi valmistajat käyttävät usein huonolaatuista kangasta. On parasta valita paksuista tekstiileistä valmistetut pyjamat, jos se on kigurumi - velour tai fleece tekee, pyöräily osoittautui hyvin.

On myös tärkeää, että kangas ei haihtu pesusta tai piirtäminen ei häviydy lainkaan pesukoneen tapaamisen jälkeen. Kiinnitä huomiota tuotteen etikettiin - se on parempi, jos pyjamasi on ”näytetty” vähintään pestä alhaisessa lämpötilassa, koska suurten kohteiden peseminen käsillesi ei ole helppoa.

Miten tehdä se itse

Pikachu Kigurumin pyjamat voidaan valmistaa itsenäisesti. Tämä vaatii keltaisen mustan kankaan ja hyvin yksinkertaisen kuvion, jossa on vain kuusi elementtiä. Jotkut niistä ovat melko yksinkertaisia, nämä ovat:

  • tail;
  • korvat;
  • huppu;
  • Hihansuut hihoissa ja jaloissa.

Tärkein elementti on itse puvun "elin". On tärkeää luottaa sellaisen henkilön korkeuteen, jolle Kigurumin pyjamat on ommeltu, koska muut mittasuhteet eivät ole niin tärkeitä. Itse kuvio on yksinkertainen - se on afganistanilaiset housut ja vapaa pusero. Neuvoja - jos kädessä on suuri paperiarkki, niin henkilö voi jopa valehdella sitä. Siluetti riittää riittämään tarvittavan marginaalin sivuilla ja leikkaamaan sitten. Kaksi kappaletta tällaista kuviota, ommeltu yhteen ja tulla pyjamaksi. On parempi valita fleece- tai keinotekoinen turkki kigurumin materiaalina, ja koriste-elementit - Pikachu-silmät, posket ja nokka voidaan liimata tai brodeerata halutun värin langoilla.

galleria

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet