Kotitekoinen pyjamat

Lasten raskaana oleville ja imettäville äideille

Lasten raskaana oleville ja imettäville äideille

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. Pyjamat raskaana oleville naisille
 3. Kangas ja väri
 4. Miten valita pyjamat raskaana oleville naisille

Raskaus ja synnytyksen jälkeinen aika on erityinen aika kaikille naisille, jotka vaativat jonkin verran huomiota kaikilla alueilla. Pääsääntöisesti tänä aikana äiti on useimmiten kotona, lämmin ja kodikas tunnelma.

Mukavuuden ylläpitämiseksi on tarpeen valita oikea pyjamat raskaana olevalle tai jo synnyttävälle naiselle.

piirteet

Pyjamien valinta on ensi silmäyksellä melko yksinkertainen, mutta oikean ja sopivimman mallin hankkimiseksi tulevan äidin tulisi kiinnittää huomiota seuraaviin ominaisuuksiin:

 • luonnon kankaat - Raskaana oleville naisille ja äskettäin synnyttäneille on äärimmäisen tärkeää, että iho joutuu kosketuksiin yksinomaan luonnollisten, "hengittävien" materiaalien kanssa, jotka eivät aiheuta epämukavuutta, eivät aiheuta allergioita ja tekevät sinusta tuntuu mukavammalta;
 • tyyli - yöpaita ei saa pitää liikkeellä kävellessä, nukkumassa tai lapsen ruokinnassa. On tarpeen valita vapaan istuvuuden mallit varaukseen, koska jos ostat yöpaikan raskauden ensimmäisinä kuukausina, tarvitset ehdottomasti mallin, jonka koko on suurempi, loppuun mennessä.
 • tasku tai erityinen rintakehän aukko - Yksi raskaana olevien naisten mallien tärkeimmistä piirteistä. Siten voit ruokkia lapsen turvallisesti äitiyssairaalassa ja kotona piilottaen rinnassa uteliailta silmiltä. Lisäksi kylmänä vuodenaikana korttipaikka sallii, ettei selkä, vatsa, hartiat ja kädet paljastu;
 • tukeva vaikutus - sen lisäksi, että raskaana olevien naisten kodinhoito olisi mukava, on erittäin tärkeää, että syöttötaskuilla on tukeva vaikutus rintaan. Niinpä on mahdollista suojata tällaista herkkää kehon osaa taipumasta.

Pyjamat raskaana oleville naisille

Myymälöissä löytyy suuri valikoima erilaisia ​​malleja odottaville äideille.

Yleensä on mahdollista jakaa kaikki vaihtoehdot useisiin luokkiin:

 • yöpaidat;
 • yöpaidat kylpytakilla;
 • paita tai paita housuilla;
 • asetetaan kylpytakilla.

Yöpaidat - helpoin vaihtoehto, joka voi vaihdella pituuden ja leikkauksen mukaan. Ei rajoita liikettä, mutta tällaisissa pyjamissa tuskin voitte tulla esiin ennen vieraita.

Yöpaidat, joissa on kylpytakki - kehittyneempi malli, jossa on kylpytakki. Pääsääntöisesti sairaalan paras valinta.

T-paita, jossa on housut, on kodin asu, se voidaan esittää sekä kesällä että talvella käytetyistä materiaaleista riippuen. Se on erittäin kätevää, sillä talon ympäri on mahdollista kävellä sekä päivällä että yöllä. Housujen taskut pitävät aina tarpeelliset pienet asiat heidän kanssaan.

Täydellinen sarja, jossa on pukeutumismekko - sävyä vastaava asu, sopii erityisesti pakkaselle sekä niille, jotka eivät halua ottaa pitkää paitaa sairaalaan.

Kangas ja väri

Kotisarjan valinnassa on tärkeää kiinnittää huomiota ostettavan kohteen kankaaseen ja varjossa. On pidettävä mielessä, että raskauden aikana ja sen jälkeen kehon eri toiminnot ovat hieman heikentyneet: hikoilu lisääntyy, termoregulointi pahenee, iho herkistyy.

Tämän takia materiaalille asetetut perusvaatimukset:

 • hygroskooppinen;
 • sähköistetyn puute;
 • ilman kierto;
 • lämmönjohtavuus;
 • nopea kuivaus;
 • helppo silitys

Tällaiset vaatimukset täyttävät parhaiten materiaalit, kuten neuleet, puuvilla, silkki. On parempi olla valitsematta silkkiä: tämä kangas ei venytä, joten se voi pitää liikkeitä.

Miten valita pyjamat raskaana oleville naisille

Paljon riippuu pyjamien oikeasta valinnasta.Ensinnäkin pyjamien tulisi suorittaa tehtävänsä, lämmin, piilottaa tarpeettomia, eikä se saa aiheuttaa epämukavuutta. Odottavien äitien tulisi kiinnittää erityistä huomiota äitiyssairaalan vaatimuksiin.

Jotkut laitokset esittävät omia parametreja pyjamalle ja yleiselle ulkonäölle, vaikka yleisesti ottaen sekä niiden, jotka ovat jo synnyttäneet että odottavat, on perustuttava seuraaviin:

1. Koko - kannattaa ymmärtää, että raskaana olevan naisen ja tyttöjen pyjamien valinta on kaksi eri asiaa. Koko on tärkeä rooli erityisesti lapsen syntymän jälkeen, kun imetys lisääntyy hoitotyössä ja tiukka kireys voi aiheuttaa kipua, epämukavuutta ja jopa maidon vähenemistä. Siksi on toivottavaa valita venytysmateriaalien tai vähintään yhden koon suuremmat vaihtoehdot.

2. Laatu - ei missään tapauksessa säästää pyjamalle. Äidit viettävät siihen paljon aikaa. Pysäytä valinta vain hypoallergisista materiaaleista, jotka ovat miellyttäviä.

3. Ruokien läsnäolo ruokinnassa - erittäin tärkeä tekijä. Tämä erottaa suurimmaksi osaksi tavallista pyjamaa raskaasta pyjamasta.

4. Tukikelpoisten inserttien läsnäolo - Erityisen välttämätöntä tytöille, joilla on taipumus venyttää.

Valinnan helpottamiseksi ja yleensä kaikkien edellä mainittujen yhdistämiseksi esitellään kolme menestyksekkäintä vaihtoehtoa pyjamalle.

Kuva 1

Leveä, herkkä, ilmava setti, joka koostuu paitasta, housuista ja lyhyestä viittaasta sekä lapsen vartalosta, valmistettu pyjamien väristä. Täydellinen sairaalaan. Tällaisissa pyjamissa ei ole häpeä saada vieraita, sukulaisia. Lisäksi voit helposti piilottaa kuvan puutteet.

Kuva 2

Vaikka olette raskaana, löydät myös tytönpojan. T-paita, jossa on painikkeet leveällä pohjalla, ei voi kiristää vatsasi edes viime kuukausina, ja pitsihihat lisäävät romantiikkaa ja ilmavuutta. Leveät puuvillahousut lämpenevät keväällä ja syksyllä.

Kuva 3

Pitkä paita herkällä vaaleanpunaisella värillä, jossa on erityiset ruokailutaskut ja joustavat housut. Yksi sopivimmista tyyleistä jo synnyttäneille naisille. Luonnollinen kangas antaa sinulle mahdollisuuden tuntea olosi vapaaksi, ja housut lämpenevät ja täydentävät kuvaa.

Kaiken edellä mainitun perusteella voit helposti löytää oman patjan version raskaudesta ja sen jälkeen.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet