Kotitekoinen pyjamat

Naisten lämmin frotee pyjamat

Naisten lämmin frotee pyjamat

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. piirteet
  2. malli
  3. kuvakieli

Nykyään pyjamat eivät ole pelkästään erikoisvaatteita, vaan myös monipuolinen kodin vaatekaappi. Monet tytöt, jotka arvostavat tämän asun viehätystä, eivät kiiruhdu ottamaan sitä pois heräämisen jälkeen, menemään aamiaiseksi pyjamiin tai tekemään kotitalouksia.

piirteet

Pyjamat ovat merkityksellisiä milloin tahansa vuoden aikana, mutta viileässä talvella omistajansa antama mukavuus on yksinkertaisesti korvaamaton. Pitkillä talvi-iltaisin ei ole mitään parempaa kuin lämpimät frotee-pyjamat. Toisin kuin nukka, froteekankaat ovat vähemmän tiheitä menettämättä kykyä säilyttää lämpöä kehosta. Tällaisesta materiaalista valmistettujen vaatteiden iho hengittää vapaasti ja nauttii eräänlaisesta hieronnasta, miellyttävästä ja ärsyttämättömästä.

Nukkumapuvun valinnassa on tärkeää muistaa, että siinä ei todennäköisesti nuku, vaan myös istua television edessä, lukee kirjaa tai työskentelet tietokoneella kotona. Siksi pyjamien pitäisi olla paitsi mukavia, eivät rajoita liikkumista eikä anna iholle hengittää, vaan myös käytännöllisiä. Pehmeä kosketukseen ja joustavaan rakenteeseensa, kangas sopii erinomaisesti muotoonsa. Terry-pyjamat eivät ulotu edes useiden pesujen jälkeen.

Valmistajat harvoin koristavat frotee-pyjamaa kaikenlaisilla verhoilla ja monimutkaisilla elementeillä - tällaisessa puvussa minimalismi ja mukavuus ovat tärkeämpiä. "Ryushechekin" puuttumista kompensoivat tyylikkäät värit ja tulosteet.

malli

Terry-pyjamat voivat olla erillisiä ja sulatettuja. Ensimmäisessä tapauksessa asu koostuu kahdesta osasta - pehmeistä housuista nukkumiseen ja takkiin. Huipun tyyli vaihtelee nukkumisen huppari-analogeista leikkaukseen, joka muistuttaa kaulanauhaa - niskaan ja kurkkuun voidaan vedota mahdollisimman paljon.

Erilliset pyjamamallit ovat hyviä, koska ne on helppo asentaa ja ottaa pois, heiltä puuttuu kaikenlaisia ​​kiinnikkeitä, painikkeita ja painikkeita. Lisäksi "bonus" on, että jos tytöllä on kaksi tai useampia erillisiä pyjamat, niiden komponentit voidaan täydellisesti yhdistellä toisiinsa ja luoda uusia kuvia olemassa olevista elementeistä.

Myös utelias ja fuusioitu malli terry pyjama naisille. Jumpsuit on todellinen löytää niille, jotka ovat taipuvaisia ​​jäädyttämään nopeasti. Jopa viilein ilma ei pääse paidan alle, koska kaikki pyjamat ovat yksi vaatekappale. Jotkut pyjama-haalarit on ommeltu siten, että niiden omistajien jalat ovat myös kiinni. On selvää, että samanlainen nukkumapuku on pienille, erittäin mukava ja kodikas.

Seiso yksin on tyylikäs ja koskettava haalarit-kigurumi. Tämä suuntaus tuli länteen Japanista. Tässä tyyliin ommellut pyjamat-haalarit näyttävät elävän kokoisista nukkeista, jotka jäljittelevät sarjakuva- tai antropomorfisten eläinten kuvaa. Samankaltaisuutta lisää se, että Kigurumin pyjamat merkitsevät oletusarvoisesti hupun, joka on muotoiltu monen sankarin päähän tai pieneen eläimeen. Samalla huppu itsessään, puhtaasti koristeellisen eleganssin lisäksi, voi tuoda myös käytännön hyötyjä: siinä tapauksessa, että talo on hieman viileämpi kuin pyjaman omistaja, hän lämmittää pään ja korvien taakse.

Jos naisen, joka valitsee unen puvun, valinta on myös pyjamien fani, on aika miettiä parin ostamista. Miesten ja naisten pyjamat voidaan suunnitella niin, että molemmat kuvat täydentävät toisiaan harmonisesti. Siellä on vaihtoehtoja froteepihoille, jotka muodostavat tyylikkään ja kodikkaan duetin, jossa molemmat sen osat näkyvät paremmalla valolla kuin yksitellen.

Joskus valmistajat tekevät valikoimasta erilaisia ​​froteepaistoja, jotka tarjoavat sekä kodikkaita että mukavia saappaita tai tuntuisia saappaita sekä sileisiin että jaettuihin muunnelmiin. Painoton, mutta samalla lämpimät kengät, joissa on niin mukavaa upottaa jalat heräämisen jälkeen, on toinen syy olla kiirehtimättä ottamaan pois pyjamansa, jos hänen rakastajansa ei tarvitse jättää taloa kiireellisesti.

kuvakieli

Malli, josta kirjaimellisesti puhaltaa mukavuutta ja autuutta. Pajama-settiin on kiinnitetty myös epätavallinen kengät, joissa se on niin lämmin ja mukava viileässä talviaamuna. Kevyet pyjamat, jotka on koristeltu kuuluisien tuotemerkkien logojen avulla puristinseinämässä, näyttää alkuperäiseltä ja tyylikkiseltä, kääntäen aamun matkalla kylpyhuoneeseen kävelylle kiitotielle.

Juuri silloin, kun pyjamia on vaikea erottaa pukusta julkaistavaksi: vaaleanpunainen nukkumishousujen ja purppuran yläosan tyylikäs yhdistelmä edustaa naarashahmoa edullisimmassa valossa. Leikkisä sydänsymboli, joka säilyy samassa varjossa kuin pyjamien alempi osa, lisää kuvan kokonaisuutta, mikä tuo miellyttävän lajikkeen.

Selkeä osoitus siitä, miten lasten muoti vaikuttaa aikuisten tyttöjen vaatteisiin. Suositut japanilaistyyliset pyjamat-Kigurumi näyttävät hauskilta, mutta samalla korostavat huomaamattomasti koko hahmon viehätystä. Tällaiset pyjama-haalarit, joissa on haalean eläimen pään muotoiset haalarit, ilahduttavat sekä sen omistajan että isän lapsia: lämmin ja pehmeä kosketukseen ja kuuma sisälle!

Kodikkaat ja lämpimät pyjamat, jotka koostuvat kahdesta elementistä - pehmeät kosketusharmaat housut nukkumiseen ja pusero, jossa on pitkät hihat. Pukun yläosaan painetut sydämet korostavat romanttista tunnelmaa ja resonoituvat housujen värin kanssa ja yleisen tunnelman mukavuussilmukoista ensimmäisestä sekunnista.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet