Kotitekoinen pyjamat

Flannel-pyjamat

Flannel-pyjamat

liittyä keskusteluun

 

Jokainen ihminen viettää noin kolmanneksen elämästään unessa. Jotta tämä kello olisi täynnä mukavuutta, jolloin keho voi täysin toipua ja rentoutua, on tärkeää valita oikeat vaatteet nukkumiseen. Pyjamat ovat pitkään olleet yksi suosituimmista kodin vaatekaapista. Erilaisia ​​kankaita, joista nämä yöpuvut on ommeltu, on uskomatonta. Flannel-pyjamat ovat kuitenkin olleet ja ovat edelleen miesten, naisten ja lasten mieltymysten huippu maailmassa.

Kankaan ominaisuudet

Flanelia pidetään erinomaisena materiaalina vaatteiden valmistamiseen talolle. Lämmin ja tiheä, se luo vertaansa vailla olevaa mukavuutta ensimmäisestä sekunnista. Tämän tyyppinen puuvillakangas on ominaista pehmeiden kaksipuolisten tai yhtenäisten yksipuolisten hiusten läsnäololle, mikä tekee siitä erittäin miellyttävän kosketuksen.

Se, että vastasyntyneiden vaipat on valmistettu siitä, puhuvat ilmeisesti flanellien eduista. Tämä voi taata flanellien tuotteiden turvallisuuden ja maksimaalisen mukavuuden. Lisäksi tämä materiaali selviytyy täydellisesti lämmön säilyttämisen tehtävistä. Flannel-pyjamat ovat välttämättömiä kylmillä talvipäivillä.

Flanelli on erilaisia. Yleisimpiä niistä on valkaistu, värjätty ja painettu. Riippumatta siitä, minkä tyyppisiä flanellipajaja on ommeltu, on tärkeää muistaa, että pitkäikäinen kuluminen voi alkaa liukua. Säännöllinen pesu lempeällä tavalla auttaa selviytymään tästä ongelmasta. Kuitenkin sen tiheän rakenteen vuoksi flanelli kuivuu tarpeeksi kauan.

Pyjamien tyypit

Flannel antaa suunnittelijoille mahdollisuuden kokeilla vapaasti pyjamien tyyliä ja kokoonpanoa, joten jopa kaikkein vaativin rakastaja voi helposti makaa sohvalla tai pitkällä makuulla sängyssä valita parhaan vaihtoehdon nukkumiseen.

Flanellien pyjamat voivat olla sekä erillisiä että fuusioituneita. Ensimmäisessä tapauksessa vaihtoehtoja on saatavana sekä pitkillä nukkumishousuilla että housuilla, jotka on lyhennetty pukujen tai jopa shortsien mukaan. Sleepy pyjama-haalarit sopivat niille, jotka nukkuvat melko levottomasti. Jos kyseessä on joukko housuja ja puseron nukkumaan, pyjaman yläosa voi kiusata, paljastaa vatsaan, mutta tämä ei voi tapahtua hyppypuku.

Yleisimpiä housupaidat flaneelista. Tällöin yläosa voidaan toteuttaa paita, jossa on painikkeet tai mukava yksiosainen yläosa, jossa on pitkät hihat. Housut ommellaan yleensä hihnalla, joka ei häiritse unta eikä haittaa liikkumista hihnalla tai joustavalla nauhalla, joka ei saa olla liian tiukka.

Pyjama-haalarit voivat olla taideteoksia, ja ne on suunniteltu koko ryhmälle. Viime aikoina ns. Perheen pyjamat ovat tulossa suosittuja, joissa äiti, isä ja lapset näyttävät söpöjen eläinten parista tai supersankarijoukkueesta.

väri

Flanelli on monipuolinen materiaali kodin vaatteiden ompeluun, ja se reagoi mielellään kaikkiin värisovelluksiin, sovelluksiin ja tulosteisiin. Klassinen vaihtelu solujen, raitojen ja muiden geometristen kuvioiden aiheena pysyy aina kysyntänä. Mutta usein on mahdollista vastata kaikkein rohkeimpiin väreihin ja kuvioihin: lumihiutaleet, sydämet, hedelmät ja eläinradan merkit.

Pienet housut ja alushousut koostuvat yleensä yksinkertaisista pastelliväreistä, mutta eläinperäiset tulosteet ja abstraktit muodot eivät näytä olevan yhtä edullisia.

Tyylikäs pyjamat-haalarit mahdollistavat paljon enemmän vapautta ja hienoa lentoa - täältä löydät stylizoinnin eri eläinten puvulle (käy ilmi, että se nukkuu hyvin makeasti koko elämän nuken kotianalogissa), ja kaikenlaiset hauskat kirjoitukset eri kielillä ja muut löydökset, jotka herättävät lasten matinea sitten korkean muodin näyttely.

Joka tapauksessa, koska pyjamat ovat kotimaisia ​​vaatteita, mallin valinta siihen tulisi lähestyä samalla tavalla kuin tapettia ostettaessa: väri ja kuvio tulisi houkutella sinua ja rakkaitasi ja sovittaa talon sisätilaan.

Miten valita?

Flannel-pyjamat eivät ole pelkästään nukkumiseen tarkoitettuja vaatteita, vaan monet pyjamien ystävät käyttävät niitä ilman, että ne lentävät aamulla ja illalla. Laadukas kangas mahdollistaa pyjamien kunnian kestää jatkuvaa toimintaa eikä menetä väriä ja muotoa.

Pyjamien lämpö on valittava sen mukaan, kuinka nopeasti aloitat kylmän. Talvi-iltaisin ei ole mitään miellyttävämpää kuin pyyhkiä sen jälkeen, kun kylpy on suosikki flanellipajasi, joka peittää höyrytetyn kappaleen varovasti ja pitää ihon lämpimänä pitkään. Monet ihmiset haluavat saada muutama pyjamat flanellista eri vuodenaikoihin - shortsit ja kevyt yläosa kesälle ja lämmin setti kylmälle.

Pyydän valinnassa on kiinnitettävä huomiota kaikkien saumojen korkealaatuiseen käsittelyyn, koska mitä paremmin tämä työ tehdään, sitä vähemmän ärsyttävät tekijät häiritsevät sinua unen aikana.

kuvakieli

Rikkaan pimeän varjostimen ja eri tiheyden valkoisten viivojen yhdistelmä muodostaa kuvion monimutkaisen geometrisen verkon. Löysät housut leikataan ohuella pitsiraidalla, ja yläkaulus seuraa klassisen toimisto-paidan ääriviivoja, mikä tekee tästä pyjamasta vaihtoehdon toimistotyön muotoon kotoa.

Tämän miesten flanellipaidan rento tyyli on vuorattu mustilla raidoilla yhtä suurissa soluissa. Jokaisen tuloksena olevan elementin värimaailman piirteet liittyvät suurirakennuksen ikkunoiden ikkunoihin, joissa valot on jo kytketty päälle ja verhot on piirretty. Viihtyisä kotikuva rauhalliselle loppupäivälle.

Tyttöjen pyjamat, räätälöityinä kimonon kuvaan, maalattu tähtitaivaan motiiveilla. Alemman osan löysä leikkaus antaa sinulle mahdollisuuden tuntea olonsa mukavaksi pyjamassasi, ja dekoltti-alueen provosoiva V-kaula viittaa siihen, että yläosa on painettuna vain yhdellä liikkeellä.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet