Kotitekoinen pyjamat

Lasten fleece-pyjamat

Lasten fleece-pyjamat

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. malli
  2. Väriliuokset
  3. kuvakieli

Pyjama - pakollinen ja välttämätön elementti lasten vaatekaapissa vuoden aikana. Talvella siihen on erityisvaatimuksia, koska sen pitää pitää lämpimänä ja samalla säilyttää mukava ja kätevä. Nämä tehtävät selviytyvät täydellisesti fleece-pyjamasta.

Fleece on synteettinen materiaali, mutta sen ominaisuus on kyky tyhjentää kosteutta, pitää lämpöä eikä aiheuta allergioita. Toisin kuin luonnonkuiduista, synteettiset kuidut eivät ime nesteitä, mutta ne kuljettavat sitä ja höyrystyvät nopeammin. Kangasrakenteen ominaisuudet tarjoavat suuren määrän ilmakuplia sisälle, minkä vuoksi sitä pidetään lämpimänä.

malli

Vauvojen pyjamat ovat enimmäkseen fleece-liukuja, mutta myös kaksiosaisia ​​malleja. Sekä nämä että muut voivat olla hupulla ja ilman, tässä iässä tämä yksityiskohta on sekä koristeellinen että käytännöllinen. Kiinnitin voi olla painikkeissa tai salaman päällä ja olla etu- tai takana. Valitessaan tärkeintä on ottaa huomioon vauvan unen ominaisuudet ja valita malli, jossa mikään ei häiritse häntä. Lisäksi on tarpeen ottaa huomioon, että äidille oli kätevää laittaa valittua asiaa ja ottaa se pois.

Usein pyjamat kuvaavat eläimiä tai hyönteisiä ja koristavat niitä korvat, jalat tai muut ominaispiirteet. Lasten vaatteiden yleisin koristelu pysyy aina sovelluksena. Se on valmistettu pyjamien kankaasta ja muista materiaaleista sekä kirjonta. Tässä on otettava huomioon, että se ei ole liian suuri tai jäykkä eikä vaikuta lapsen nukkumiseen.

Vanhempien lasten mallit koostuvat pääsääntöisesti takista ja housuista. Klassinen pyjama on tyylikäs takki pään ja housujen päällä. Fleece-vaatteista on melko löysä, joten poikien ja tyttöjen tyylit ovat lähes samat. Pusero voi olla lukittuna ja hupulla tai siinä ei ole yhtä tai muuta. Hihansuiden läsnäolo hihoissa ja jaloissa riippuu myös mallista.

Äskettäin pyjamat, jotka muistuttavat vauvan liukumista, ovat tulleet muodin trendiksi. Hyvin usein tällaisia ​​malleja, kuten lapsille, ommellaan useiden eläinten muodossa, joissa on suuret korvat ja hännät. Tällaisissa vaatteissa lapsi pitää hauskaa ja nukkua ja tekee tavallisia asioita päivän aikana.

Perhe-tyylit eivät läpäisseet ja kodin vaatteet. On myös klassisia pyjamatyylejä, jotka on tehty eläinperäiseen tyyliin sekä lapsille että heidän vanhemmilleen.

Väriliuokset

Kaikki lasten vaatteet ovat täynnä erilaisia ​​värejä ja tulosteita. Pyjamat eivät olleet poikkeus, varsinkin kun nämä vaatteet ovat yksinomaan kotitekoisia, joten voit antaa täyden tahdon ja mielikuvituksen.

Perinteisesti vauvojen asiat on valmistettu kangasta, joka on painettu erilaisilla pienillä eläimillä, linnuilla, kukkilla ja monilla muilla hauskoilla piirustuksilla sateenkaaren kaikista väreistä.

Vanhempien lasten mallit ovat alttiimpia muotisuunnittelulle ja ne on usein koristeltu tulosteilla tai applikoilla, joissa on suosittujen piirrosten merkkejä.

Vaatteet teini-ikäisille pääsääntöisesti seuraavat aikuisten muotia ja toistavat suuntauksensa. Siksi monokromaattinen pusero, jossa on karhu, pupu tai sarjakuva, on usein osa muodikkaita tyttöjen pyjamia. Monet mallit, joissa on raitoja ja herneitä. Tyttöjen suosituimmat värit ovat punainen, vaaleanpunainen, harmaa, turkoosi ja sininen.

Poikien värimaailma koostuu aina eri sinisistä, harmaista, ruskeista ja vihreistä sävyistä. Myös tulosteet ovat perinteisesti maskuliinisia: animoidut autot ja supersankarit.

On syytä huomata, että jouluaihe on hyvin merkityksellinen, joten joulupukki, peurat ja tontut ovat usein lasten lejamakirjoja.

kuvakieli

Kuten olemme jo todenneet, poikien ja tyttöjen tyylit eivät todellakaan poikkea toisistaan, joten veli ja sisar pystyvät erottamaan joukonsa pääasiassa värin avulla. Koska teini-vaatteet heijastavat aikuisten muodin suuntauksia, pastellivärit ovat hyvin merkityksellisiä. Kangaroo-taskut siirtyivät pyjamiin muodikkaalla hupparilla, ja karhu vastaa eläinperäisiä trendejä kotimuotona.

Pienimmät perheenjäsenet eivät saisi jättää jälkeensä muodin suuntauksista, joten pingviinimuotoinen pyjama ottaa melko kunnon paikan vauvan vaatekaapissa. On syytä huomata, että koska tämä asia on ommeltu lapselle, tuotteessa ei ole mitään ulkonevia elementtejä. Vastaava tyyli luotiin pelkästään värien ja kirjonnan vuoksi, eikä huppu anna vauvalle jäätyä edes viileässä yössä.

Varhaisessa iässä lapset rakastavat kuvitella itsensä eri eläimiksi. Karhun muodossa olevat pyjamat ovat yksi suosituimmista asioista, ja vauva tulee mielellään valmiiksi nukkumaan. Mukava napinpätkä sallii lapsen helposti poistaa ja laittaa pyjamansa ilman aikuisten apua, ja lämmin ja hygroskooppinen fleece takaa mukavan unen, koska lähes kaikki yöllä olevat lapset poistavat huovan.

Perhe-tyyliset vaatteet eivät ole pelkästään muodin suuntaus, vaan myös ylimääräinen syy kokea koko perheen yhtenäisyys ja yhteenkuuluvuus. Kaikki lapset haluavat kasvaa nopeammin ja samat vaatteet kuin heidän vanhempansa sallivat lapsen kypsemmän, varsinkin jos se on muodikas ja tyylikäs. Skandinaaviset tulosteet ovat erinomaisia ​​perheen vaatekaapille. Koristeet, jotka kausi eivät luovuta asemiaan ja sopivat kaikille perheenjäsenille. Lisäksi leikkipaikka pyjamana on erityisen kätevä lapsille, koska he nukkuvat levottomammin aikuisilla ja takki voi nousta, mikä aiheuttaa epämukavuutta lapselle.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet