Naisten kylpytakit

Flannel Robe

Flannel Robe

liittyä keskusteluun

 

Flanellihelmu on yhä yleisempää nykyaikaisen muodin vaatekaapissa. Se on houkutteleva ulkonäkö, se on erottunut pehmeydestä ja hellyydestä, ja laaja valikoima malleja mahdollistaa alkuperäisen mallin, joka sopii täydellisesti kuvaan.

malli

Monet valmistajat tarjoavat flanellihelmiä eri väreistä ja tyylistä. Uuden kauden suosion huipulla on malleja, jotka on valmistettu kaistaleista. Skotlantilaiset ruudullinen vaatteet näyttävät tyylikkäiltä ja alkuperäisiltä. Mallit, jotka on koristeltu kukka-aiheisen koristeena tai epätavallisen abstraktin geometrisen tuloksen avulla, eivät koskaan mene pois muodista.

Flanellihelmu on nykyään eri väreissä ja koristeltu alkuperäisillä kuvioilla. Erityistä huomiota kiinnitetään erilaisiin tyyleihin. Mansetin ja hihojen pituus voi olla erilainen, kun valitaan kannattaa aloittaa henkilökohtaisista mieltymyksistä.

Monet mallit erottuvat kauluksen, hupun tai rintakehän alkuperäisestä leikkauksesta. Kohokuvioidut hihansuut näyttävät hyvältä. Pukuhousun kiinnitys voidaan esittää salaman, painikkeiden tai hihnan avulla.

Flannel-viitta, jolla on haju, on nykyaikaisille naisille suuri kysyntä sen kätevyyden ja käytännöllisyyden vuoksi. Vapaa leikkaus sopii kaikenlaisiin kuvioihin. Haju näyttää malliltaan naisellinen ja kaunis, hän korostaa kehon vyötäröä ja feminiinisiä käyrät.

Painikkeiden malli voi olla suora tai hieman tasaisempi. Tyypillisesti valmistajat käyttävät pieniä painikkeita, koska ne kiinnittävät huomiota kirkkaisiin väreihin.

Flanellihuppu, jossa on huppu tällä kaudella, on trendissä. Huppu antaa vain lisää mukavuutta, mutta toimii myös sisustuksena. Huppu voidaan esittää hauska eläin. Tyylikäs ja hauska.

Flanellihelmu on täydellinen lihaville naisille. Vapaa leikkaus mahdollistaa suuren kokoisen mallin, joka istuu kauniisti kuvaan ja piilottaa kaikki sen puutteet. Pukuhuoneessa voi olla hajua tai vyö. Värien valinta on yksilöllinen.

Kankaan koostumus

Flannel-kangas on pehmeä ja erittäin miellyttävä. Monet tytöt pitävät flanellista käsin, koska se säilyttää täydellisesti lämpöä. Tämä viitta sopii erinomaisesti paitsi kylmille talvipäiville, myös ulkokauden aikana. Tämä kangas on allerginen.

Flanelli - sileäkarvainen tai puuvillakangas, jossa on pieni fleece yhdestä tai kahdesta sivusta. Se säilyttää alkuperäisen ulkoasunsa pitkään eikä tarvitse erityistä huolellisuutta. Tämä materiaali imee kosteutta täydellisesti. Kylpytakkeissa käytetään tavallisesti puuvilla- tai villavillaa. Tämä kangas on erilainen tiheys, täysin hengittävä, mikä on erittäin tärkeää kodin kulumisen kannalta.

Talvella erinomainen valinta on pehmeän ja lämpimän flannel-puku. Pyörä - puuvillakangas, jonka tiheys on suuri ja jossa on paksu, pitkä kasa. Tänään voit ostaa flannelette-puvun, joka on koristeltu kukka-, geometrinen painatus tai tarkistus.

Miten valita

  • Flanellihelmiä ostetaan yleensä kylmäksi vuodeksi, sillä kangas säilyttää hyvin lämpöä ja antaa iholle hengittää.
  • Usein flanellien viitta saa tulevan äidin sairaalaan. Se luo mukavan mikroklubin ja säilyttää alkuperäisen ulkonäköään pitkään myös useiden pesujen jälkeen.
  • Pukeutuminen voi olla hajua tai hihnaa, salama tai painike. Vetoketjun valinta on maku.
  • Sinun on valittava koko. Jos viitta on suuri, se luo pehmeän keula. Pienikokoinen viitta on epämiellyttävä käytettäessä.
  • Kun valitset värejä, sinun on kiinnitettävä huomiota kirkkaisiin väreihin - punainen, tummansininen, vaaleanpunainen, koralli jne. Kirkkaita värejä löytyy jokaisesta uudesta naistenhousujen kokoelmasta.
  • Pehmeiden pastellivärien rakastajat voivat valita kunnollisen vaihtoehdon. Mustavalkoisia malleja voidaan täydentää kirkkailla hihansuilla ja kauluksella.

kuvakieli

Kirkkaan siluetin flanellien valoisa viitta houkuttelee huomiota ylellisellä värillä kukka-aiheella. Hajuisessa mallissa on kaksi taskua kummallakin puolella ja hihassa ¾. Herkät kukat sinisellä pohjalla näyttävät viehättäviltä ja korostavat sen omistajan naisellisuutta.

Sinisen värin flanellien viitta näyttää kauniilta ja houkuttelevalta, koska tämä sävy on nyt trendissä. Pitkä malli suoran leikkauksen tuoksusta näyttää hyvältä yhdistettynä kaulukseen ja taskuihin, jotka on koristeltu leoparditulostuksella.

Tyylikäs ruudullinen flanellihuppu on lyhyt. Paidan leikkauksen malli on esitetty painikkeissa, siinä on taskut kummallakin puolella. Tämä kylpytakki on loistava leikkaus ja se on erinomainen valinta kotikäyttöön.

Kahvin sävyissä oleva flanellihuppu näyttää feminiiniseltä ja näyttävältä. Tämän mallin tunnusmerkit ovat hiha ¾, mukavat taskut, tyylikäs vyö ja alkuperäinen, herkkä tulostus. Minin pituus sopii erinomaisesti tytöille, joilla on hoikka jalat.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet