Naisten kylpytakit

Naisten peignoirs ja kylpytakki

Naisten peignoirs ja kylpytakki

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. malli
 2. tarvikkeet
 3. valmistajat
 4. Vinkkejä valintaan
 5. kuvakieli

Ensimmäiset peignoirit ilmestyivät Venetsiassa lähes 500 vuotta sitten. Päivän naiset käyttivät sitä, tuskin heräämässä, miellyttävällä tavalla. Sittemmin peignoir on kääntynyt raskaasta vaatteesta tyylikkääksi ja avokätiseksi modernin ladyn kuvan aamu- ja iltakuvaksi.

malli

Peignoirit voidaan jakaa useisiin ehdollisiin luokkiin:

 • Peignoir nukkua. Tätä vaihtoehtoa erottaa asennettu leikkaus, ohut hihnat ja pituus hieman polven yläpuolella;
 • "Vauvan dollari". Ohuempi paita, jossa on kupit, jotka antavat silmiinpistävän rintamuodon ja paisuneen pohjan, ommeltu läpikuultavasta kankaasta;
 • Peignoir kimono. Perinteiset japanilaiset motiivit ilmenevät sekä värimaailmassa että tulosteiden muunnelmissa, sekä leikkauksen ominaisuuksissa ja hihojen leveydessä - ne ovat hyvin löysät ja päättyvät tyylikkäillä koristeilla;
 • Victorian peignoir. Tyylikäs muistutus kuningattaren Viktorian aikakaudesta, ilmaistuna pitkänä, "lattialle". Tämä tyyli soveltuu vähiten mukavaan uneen aikaansaamiseen, se on pikemminkin kotitekoinen versio iltapuvusta;
 • Composite peignoir. Yksi suosituimmista malleista, jonka avulla voit pukea vaatteita sekä yhdessä että erikseen. Päällinen, joka on kulunut suoraan peignoirin päälle, on yleensä ommeltu läpinäkyvimmistä materiaaleista, kun taas alaosa voi olla lyhennetty versio peignoir-kimonosta tai “vauvan dollareista”.

tarvikkeet

Perinteisesti silkkiä käytettiin peignoirien räätälöintiin. Mallista riippuen käytettiin myös sifonkia tai satiinia, crepe de chineä tai georgetteja. Moderneja kuljettajia ei ole pakkomielteinen tämän jalon materiaalin kanssa, ja he kokeilevat aktiivisesti pitsiä, puuvillaa, nailonia, batisteja, viskoosia, markiiseja, velouria ja muita neuleita.

Perusmateriaalin lisäksi, josta peignoir on leikattu, samettia ja erilaisia ​​kirjonta-tekniikoita käytetään sen koriste-elementtien luomiseksi.

Kankaan pääasiallinen vaatimus on mukavuus, hygienia ja hygroskooppisuus eli kyky imeä kosteutta sinänsä, mikä on erityisen tärkeää, kun ikkunat ja parvekkeet ovat avoinna ilmavalla kesällä.

valmistajat

Kaikkien johtavien muotitalojen luetteloissa on yli kymmenen ylellistä ylellisyyttä, jotka näyttävät ylellisiltä missä tahansa kuvassa. Tällaisen kodin kulumisen melko yksinkertaisen leikkauksen ansiosta tyylikkään peignoirin kehittäminen ja räätälöinti on jo pitkään lakannut olemasta "korkean muodin" edustajien etuoikeus.

Neuvostoliiton jälkeisen tilan alueella monet ompelutehtaat ovat hallinneet peignoirien tuotantoa. Perinteisesti "brides city" -tuotteet ovat laajalti edustettuina markkinoilla - Ivaniv-valmistajat Batist-Ivanovo ja Svetekt ovat todistaneet itsensä sekä offline-tilassa että verkossa - runsaasti valikoimaa peignoireja on esitetty yhtiön verkkosivuilla. Suuri määrä positiivisia palautteita sai myös Belgorodin Belweys-tekstiilitehtaan tuotteita. Ukrainan ammattilaiset eivät myöskään jää jäljelle - tällaisen oman suunnittelun peignoirit ompelevat tuotemerkkejä kuten "Rose" ja "Knitted Paradise".

Monet tytöt ja naiset uskaltavat luoda täysin kirjoitustöitä - ne ommelevat yksin eksklusiivisia teoksia, jotka ovat olemassa yhdessä kappaleessa.

Vinkkejä valintaan

Vastaus kysymykseen siitä, mitä tyyliä ja väriä valita peignoir, riippuu vain sen tulevan omistajan ajatuksia siitä, mihin tarkoitukseen se on ostettu. Se ei ole päivittäin välttämätön asia, joten peignoir on edelleen syy hemmotella itseäsi.

Kuitenkin naisten, jotka ovat alttiita täydellisyydelle, on muistettava, että läpinäkyvät materiaalit ja lyhennetyt tyylejä eivät ehkä ole liian suuret niille. Vaikuttavien muotojen omistajia suositellaan kiinnittämään huomiota tyylikkäisiin komposiittimalleihin tai peignoirsiin, joiden pituus on polven alapuolella.

Tärkeää on myös tapa, jossa valitaan peignoir. Esimerkiksi ensimmäinen häät yö tai matka äitiyssairaalaan edellyttää täysin erilaisia ​​tämän vaatekappaleen malleja. Joka tapauksessa, kun ostat peignoirin, sinun ei pidä kiinnittää erityistä huomiota sen käytännöllisyyteen - mutta tällainen asia on todennäköisesti koristeellinen, jonka tarkoituksena on korostaa sen käyttäjän arvoa ja varovasti naamioida sen puutteita.

kuvakieli

Hellävarainen ja samalla viehättävä ikäisen vaaleanpunainen väri paitasta ja vaatteesta on koristeltu mustavalkoisena kuviona, jolloin spontaanisuus ja ilme tuntuu. Leikkisä miniatyyrikehä kiinnittää huomiota dekoltti-alueeseen, ja herkullinen pitsi kylpytakin tuoksussa ja hihoissa lisää kuvan valoa.

Kuolemanrannekkeen mekko, todellinen femme fatale. Negligeen mustalla sisäkkeellä on tyylikäs jäykkä korsetti, joka olisi yhtä sopiva Moulin Rougessa kuin makuuhuoneessa. Virtaus lattiakudokseen stimuloi mielikuvitusta, liukumalla jalkoja pitkin. Suurin avoin pääntie antaa sinulle mahdollisuuden näyttää ylellisen samettisen ihon.

Malli sopii hyvin viettelevälle pyöreydelle. Peignoirin herkkä persikka-sävy sopii täydellisesti yhteen valkoisen pitsin kanssa, joka peittää herkästi rinnassa, ja polven alla olevat jalat näyttävät visuaalisesti pidemmältä ja ohuemmilta.

Kimonon tyyliin räätälöity kylpytakki yhdistyy täydellisesti aukeaman sisäosaan, jossa korostetaan pilkkoutumisaluetta. Läpikuultava materiaali näyttää paljon enemmän kuin vuodat.

Kaksiosainen rakenne läpinäkyvästä, kevyestä vaatteesta ja peignoirista, joka on helppo sekoittaa iltapukuun. Linjojen vakavuus, päävärin ja kuvion siisti yhdistelmä - tällaisessa mekossa ei voi vain istua peilin edessä, ennen kuin vieras saapuu, vaan myös tavata hänet.

Peignoirin valkoinen väri suosii ruskettunutta ihoa, ja pukeutumisen avomainen rakenne osoittaa kaikki omistajansa hurmaa, aiheuttaen hienovaraisia ​​yhdistyksiä koulupuvun kanssa teini-ikäisille tytöille ja perinteisille japanilaisille asuille geishalle.

Tämän peignoirin korkea vyötärö antaa sinulle mahdollisuuden korostaa rintakehää visuaalisesti, ja epäsymmetrinen helma leikkaa muutaman senttimetrin ruskettuneiden jaloiden jalkojen pituudelle. Pieni juna tekee kuvasta täydellisen.

Radikaalisti lyhyt, hirvittävän eroottinen, jalo musta - sellaisessa paholaisessa kenenkään naisen täytyy unohtaa rauhanomainen uni, jos hänen vieressään on joku. Tässä mekossa ei ole mahdollista olla ahkera ja vaatimaton tyttö - kuva on kirjaimellisesti kyllästynyt naisellisuuden magnetismilla.

Kommentit
 1. Rosana
  31.08.2017

  täydellisesti valittu ja kommentoi valokuvaa. Hyvin järjestetyt ja esitetyt tiedot. Luokka! :)

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet