Naisten kylpytakit

Satin-viitta

Satin-viitta

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. malli
  2. pituus
  3. tarvikkeet
  4. Suositut värit
  5. Vinkkejä valintaan
  6. kuvakieli

Jokainen nainen haluaa tuntea olonsa mukavaksi ja ylelliseksi. Tällaisessa tapauksessa satiinikupu on välttämätön, koska se on kätevä tehdä kotitalouksia ja esteettisesti miellyttäviä jopa vetoomuksia. Lisäksi tämä vaatekappale sopii paitsi rakastetun miehen tapaamiseen myös äänen nukkumiseen.

malli

Pukuhousun tyyli viittaa siihen, että tuote on valmistettu hajua, ja se on kulunut hihnalla, joka ulottuu kotitekoisiin satiinivalintoihin.

Eroa ei ole vain pukun pituudessa, vaan myös hihojen pituudessa. Ne eivät ole vain lyhyitä tai pitkiä, vaan myös ¾. Joskus ne on valmistettu pitsi tai guipure. Ja vaatteiden hihojen tyyli on varsin monipuolinen - siipi, tulppaani, kello, paita.

Muodissa kylpytakit, jotka eivät ole kovin erilaiset kuin iltapuku ja tuoksu, koska niissä ei ole vain syviä leikkauksia ja himmennettyä helmaa, vaan myös pitsia tai guipure-leikkaa. Tässä tyylissä suoritetaan paitsi kylpytakit lattialla, mutta hyvin lyhyt. Hihojen hihassa tai helmassa voi olla muita materiaaleja, mutta yksi mielenkiintoisimmista vaihtoehdoista on tuotteen takana. Tuotteen koristeluun käytetään lisäksi kirjontaa, tulosteita, applikaatioita ja rhinestoneja. On ymmärrettävä, että nukkumiseen tarkoitettu kylpytakki tulisi suorittaa minimalistisessa tyylissä, jotta mikään ei häiritse.

Kimonomalli on suosittu, kun viitta on pitkät hihat, jotka ulottuvat loppupäähän ja edullisesti leveälle hihnalle. Useimmiten heille valitaan itämaiset tulosteet antamaan suurempi aitous.

Usein ostetaan heti kylpytakki, jossa on yöpaita, peignoir tai pyjamat, jotka koostuvat säiliön yläosasta ja shortsista. Kaikki ne on valmistettu satiinista, sisustettu samalla tyylillä, joka heijastuu sekä leikkaukseen että sisustukseen.

pituus

Eri pukuhousut ja pituus. Lyhyet tuotteet, jotka ovat avoinna jaloille, koska ne päättyvät vain reiden tai pakaroiden keskelle. Ei ole välttämätöntä pukeutua lyhyeen kylpytakkeeseen, jossa on housut tai shortsit.

Polven pituus on laajalle levinnyttä, sitä voidaan kutsua keskiarvoksi ja enintään polven alle. Lisäksi maxi voi päättyä joko jalkan keskelle tai nilkkaan tai jopa olla lattiapituus. Nämä kylpytakit muistuttavat kaikkein iltapuvuja, koska ne näyttävät hienostuneilta ja vietteleviltä.

tarvikkeet

Atlas on luonnollinen materiaali, joka on valmistettu silkin perusteella. Se on kestävä ja melko paksu, mutta mukava koskettaa. Ominaisuus on kankaan erityinen kiilto. Atlas on hyvä, koska se ei aiheuta allergioita ja ärsytystä, torjuu pölyä eikä sähköisty. Se vaatii kuitenkin huolellista käsittelyä, joka koskee erityisesti pesua - ei spiniä, korkeintaan kolmekymmentä astetta vedessä.

Useimmiten satiinikupin koostumuksessa on pieni prosenttiosuus sellaisista lisäaineista kuin puuvilla, viskoosi, polyesteri, nailon, asetaatti. Koriste-elementteinä käytetään pitsiä, pitsiä, pitsiä.

Suositut värit

Kylpytakkeissa käytetään rikkaita värejä, jotka näyttävät näyttäviltä satiinin erityisen kiillon vuoksi. Ei vain tummia (mustia, sinisiä, vihreitä, viininpunaisia) ovat suosittuja, mutta myös kirkkaita (punainen, sinappi, violetti, vaaleanpunainen). Valkoinen, hopeanhohtoinen, kultainen sävy lisää mielenkiintoa kuvaan.

Usein kylpytakkeissa on tulosteita kuviona koko kankaalle tai yksittäisille elementeille, esimerkiksi helmassa, takaisin. Yleisimmät kukka- ja kukka-esineet, koristeet, koska ne liittyvät naisellisuuteen ja eleganssiin. Mutta se ei ole harvinaista muille malleille, esimerkiksi paisley, hieroglyfit, etninen.

Vinkkejä valintaan

Lyhyt kylpytakit ovat välttämättömiä pienille tytöille, koska visuaalisesti jalat näyttävät pitemmiltä. Midi- ja maxi-vaihtoehdot piilottavat suuret lonkat. Siluetin tasapainottamiseksi, jos olkapäät ovat kapeat, sinun pitäisi valita kylpytakit, joissa on suuret lavat ja sisustus tällä alueella. Vyö mahdollistaa tuotteen sitomisen vyötärön korostamiseksi tai päinvastoin, älä kohdistu vatsaan. Valkoinen väri sopii ohuille tytöille, mutta musta auttaa piilottamaan joitakin kuvahäiriöitä.

Valittaessa kylpytakki on ymmärrettävä, missä tilanteissa sitä käytetään. Kotona ja nukkumassa on jokapäiväistä kulumista, joten on edullista ostaa yksinkertaisia, mutta miellyttävimpiä asioita. Vieraiden vastaanottoa tai romanttisia kokouksia varten tehdään tyylikäs kylpytakki, mutta jos toisessa tapauksessa sen pituus voi olla mikä tahansa, sitten ensimmäisessä vain keskipitkällä tai enintään.

kuvakieli

Rikkaan tummanharmaan lyhyt viitta on merkittävä paitsi syvälle kaulukselle, myös mustille guipure-lisälehdille tuotteen sivuilla ja hihat.

Mekot, toppi ja shortsit ovat lähestyneet talon askareita ja unelmia. Tuotteiden musta värikäs väri ja myös guipure-elementit auttavat luomaan ihanteellisen kuvan romanttiselle illalliselle rakkaan miehen kanssa, jos lisäät mustia kenkiä kantapäähän.

Pitkä satiinikangas, jossa on pehmeä vaaleanpunainen väri ja paisley-kuvio, näyttää ulospäin ulottuvalta mekosta. Se sopii täydellisesti kotikokoukseen ystävien kanssa, sinun tarvitsee vain käyttää pumppuja.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet