Naisten kylpytakit

Lasten kylpytakki

Lasten kylpytakki

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. malli
  2. kangas
  3. väri
  4. pituus
  5. valmistaja
  6. kuvakieli

Jokaisella lapsella pitäisi olla mukava lämmin kylpytakki. On mukavaa käyttää sitä joka kerta, kun jätät kylpyamme. Tytöt voivat käyttää pukuhousua kodin vaatteina. Tutustu tarkemmin uskomattomien tyylikäs mallien valikoimaan.

malli

Tyttö

Kaikenikäisen tytön pitäisi olla oma kylpytakki. Useimmiten vauvat rakastavat kääriä itsensä kylvyn tai suihkun jälkeen, ja vanhemmat tytöt kuluvat kodin vaatteina.

Viiden vuoden ajan voit noutaa hauskan korvan, jossa on korvat tai iloinen lasten kuvio. 9-10 vuoden ajan voit ostaa naisellisemman vaaleanpunaisen tai lila-vaatteen, jossa on röyhelöitä ja röyhelöitä. Siinä tyttäresi tuntuu kuin todellinen pikku prinsessa.

12 vuoden aikana vaaleanpunainen väri haalistuu taustaan, tyttö kypsyy, joten on mahdollisuus, että hän haluaa käyttää kylpytakkia kotona. Voit ostaa hänelle pehmeän punaisen, sinisen, keltaisen tai vaalean vihreän mallin.

Teini-ikäisen tytön kylpytakissa on oltava kaunis. Hanki asennettu malli, joka istuu hyvin. Tuote voi olla sekä monofoninen että mielenkiintoinen kuvio.

Teini-ikäinen puku pitää olla polven yläpuolella tai pitempi, pitkä voi näyttää lapselta naurettavalta. Voit valita minkä tahansa värin, riippuen tytön mieltymyksistä, mutta liian tummia "aikuisia" sävyjä tulisi hylätä.

Lapsille

Lasten kylpytakien valikoima ei ole huonompi kuin aikuinen, se on valtava. Lisäksi pojat ovat iloisia, jos heillä on pehmeä pörröinen kylpytakki, joka on vähintään tyttö. Kaikki kylpytakit poikkeavat kiinnitystyypeistä:

  • salama;
  • painikkeilla;
  • painikkeilla;
  • ilman vyönauhoja.

Meidän on myös korostettava poncho-pukuhousua, joka erityisesti vetoaa pieniin lapsiin. Tässä tuotteessa ei ole vetoketjuja, se on suorakulmainen kangas, jossa on reikä päähän ja hupulle. Lapset eivät vain kieltäydy käyttämästä sitä uinnin jälkeen, koska tällaiset kylpytakit ovat hyvin kauniita ja kirkkaita. Nämä ovat tavallisesti tuotteita, joilla on erilaisia ​​piirrettyjä hahmoja, joita lapset rakastavat.

Valitsemalla lasten kylpytakki, älä unohda, että lapset suosivat epätavallisia hauskoja vaatteita, koristeltu erilaisilla tulosteilla ja koriste-elementeillä.

Kylpytakit korvalla ovat hyvin suosittuja lasten keskuudessa. Yleisimmät mallit - pupu, karhu tai lohikäärme. Viimeisimmässä mallissa ei ole vain korvat, vaan myös pieniä "piikkejä" hupussa, selässä ja hihoissa. Tällainen tuote vetoaa varmasti lapseen, sillä se muuttuu välittömästi iloiseksi eläimeksi.

Kun valitset kylpytakin kylpyhuoneeseen, kiinnitä huomiota malleihin, joissa on kirjonta ja tulosteita eri sarjakuvaominaisuuksista. No, mitä lapsi ei pidä kylpytakista, joka kuvaa Mikki Hiirtä?

Poikien suosituimmista auto-teemoista he pitävät kylpytakkeja, joissa on sarjakuva "Cars" ja Ferrarin auton kuva. Tytöt, kuten kylpytakit, joissa on yksilöllinen kirjonta ja sankarit "Monster High" -kilpailussa.

Voit heti ostaa kirkas setti - pyjamat ja kylpytakit yhdestä sarjasta ovat hyvin suosittuja nuorten fashionistas- ja fashionistas-tuotteiden kanssa. He mielellään pukeutuvat pyjamiin ennen nukkumaanmenoa, heittäen heidät lämpimän vaatteen.

Altaaseen

Kun ostat uimapuvun, on tärkeää ottaa huomioon tuotteen väri ja kuva. Jos tämä on malli pienelle pojalle, hän pitää kuin kylpytakki, jossa on yksi kuviohahmoista, jotka kirjoitimme edellä.Vanhemmat pojat pitävät mieluummin tavallisia matalia avaimia.

Tytöt rakastavat vaaleanpunaisia, keltaisia ​​tai sinisiä malleja. Mutta on parempi antaa hänen valita pukeutua omasta, jotta nuori nainen olisi varmasti tyytyväinen.

Ei ole tarpeellista ostaa tai tilata henkilökohtaisia ​​kylpytakkeja, joita pojat ja tytöt pitävät. Joten lapsi ei saa sekaisin, jos käy ilmi, että toisessa pukuhuoneessa olevalla lapsella on samanvärinen kylpytakki.

On parempi saada lämmin paksu mekko, joka imee kosteutta hyvin. On toivottavaa, jos se on hupulla - niin vauva on lämpimämpi. Optimaalinen pituus vasikan keskelle.

Päiväkodille

Jos lapsesi päiväkodissa on tarkoitus käydä wc-huoneessa tai uima-altaassa, sinun tarvitsee vain ostaa kylpytakki päiväkodille. Hän voi myös käyttää sitä ennen ja jälkeen nukkumisen hiljaisen tunnin aikana. Päiväkodissa olisi myös mukavaa olla nimeltään challah, mutta voit vain rajoittaa piirroksen, jossa on sarjakuva.

rannalla

Jos olet menossa rannalle lasten kanssa, ota ranta-kylpytakki. Sen pitäisi olla froteetta, mutta ei kovin lämmin. Riittää, että tuote imee kosteutta hyvin uimisen jälkeen. Tämä auttaa suojelemaan murusia hypotermialta eikä anna polttaa auringossa.

kangas

uhkea

Pehmeitä kylpytakkeja kutsutaan myös froteiksi. Ne on ommeltu pehmeästä neulosta, jossa on silmukattu kasa. Kasa voi sijaita toisella tai kahdella puolella. Tietenkin kahdenväliset kylpytakit ovat paljon lämpimämpiä ja pehmeämpiä kuin yksipuoliset. Nämä kylpytakit pitävät lämpöä hyvin ja imevät kosteutta, joten niitä voidaan käyttää kylpyammeessa, suihkussa ja uima-altaassa.

mikrokuituliina

Mikrokuituliina on hyvin pehmeä ja miellyttävä keholle, se imee nopeasti kosteutta ja kuivuu nopeasti, joten pienet lapset pitävät siitä hyvin. Mikrokuituliina pitää lämpöä hyvin, joten tämän materiaalin viitta voidaan käyttää talvikaudella. Mutta on syytä huomata, että sen koostumuksessa on polyesteriä, joten sitä ei saa silittää tai kuivata akulla, vaan se on pestävä matalassa lämpötilassa.

veluuri

Velour on luonnollinen materiaali, joka koostuu luonnonvillasta. Siinä on melko paksu fleecy-pinta, joten se on erittäin pehmeä ja miellyttävä. Tämä on kestävä kangas, joka pitää muotonsa hyvin eikä menetä alkuperäistä ulkonäköään pitkään. Siksi lapsi voi pukeutua velour-viittaan kotikäyttöön hyvin pitkään.

Velsoft

Yksi hellävaraisimmista ja pehmeimmistä fleecy-kankaista, joka sopii erinomaisesti lasten talon vaatteiden räätälöintiin. Hänellä on erittäin pitkä kasa, kun taas sen tuotteet ovat erittäin kevyitä ja miellyttäviä.

bambu

Bambu löytyy yhä enemmän kodin tekstiilien koostumuksesta. Tämä on bambu- kuituista peräisin oleva luonnonmateriaali. Toisin kuin odotukset, se on erittäin kevyt ja pehmeä.

Bambu-kylpytakissa on bakteereja ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia, jotka ovat hyvin tärkeitä pienille lapsille. Luonnollinen materiaali estää sienien ja muiden haitallisten organismien muodostumisen. Se on ehdottoman turvallista astmasta kärsiville lapsille, kulkee ilmaa hyvin ja imee kosteutta kylvyn jälkeen.

höpöttää

Waffle-kylpytakissa on erinomaiset hygieniaominaisuudet: se "hengittää" hyvin imee kosteutta ja kuivuu nopeasti. Se on ihanteellinen lapsille lämpimänä vuodenaikana, se on erittäin mukavaa pukea siihen sen jälkeen, kun kylpy tai suihku, voit ottaa sen mukaasi altaaseen. Se on kompakti, joten se vie vähän tilaa repussa.

flanelli

Flannel on täydellinen vauvoille, se on erittäin lämmin, pehmeä ja kevyt kangas. Se on tiheä, mutta hyvin hengittävä. Flanellihelmu ei aiheuta allergioita, joten se soveltuu myös niille lapsille, jotka kärsivät taudista.

fleece

Fleece - synteettinen materiaali, erittäin pehmeä ja miellyttävä. Fleece-kylpytakki ei ime kosteutta, joten se ei sovi hyvin uimiseen. Mutta on mukavaa kävellä talon ympärillä käyttäen kodin vaatteita.Se on kestävä, lämmin ja kevyt, joten se sopii lapselle.

kudottu

Neulottu kylpytakki on pehmeä ja kevyt kotikäyttö, joka sopii jokapäiväiseen käyttöön. Se on mukava, kätevä, ei estä liikkumista, joten se on ihanteellinen kaikenikäisille tytöille.

puuvilla

Luonnolliset puuvillakäsineet ovat pehmeitä, erittäin kevyitä ja miellyttäviä kosketukseen, joten ne ovat lapsille erinomaisia. Tämä kylpytakki palvelee hyvin pitkään, joten voit heti ostaa tuotteen yhden koon suuremmaksi. Tämän kaapun etu on edullinen, joten materiaalin korkea laatu. On kuitenkin huomattava, että puuvilla on taipuvainen kutistumaan, joten ennen pesua sinun on tutkittava huolellisesti tuotteen tunniste.

flannelette

Tämä on yksi parhaista talvikankaista: se on lämmin, pehmeä ja paksu pitkä. Sen tärkein etu on monenlaisia ​​värejä ja tulosteita, jotka ovat yksi lapselle tärkeimmistä valintaperusteista.

pörröinen

Pörröinen kylpytakki voidaan käyttää uinnin tai arkipäivän kulumisen jälkeen. Materiaalivalikoima on valtava, ja voit valita sen, joka täyttää vaatimukset. Suosituin velsoft, pehmo ja mikrokuituliina.

väri

Ei ole mikään salaisuus, että tytöt, kuten vaaleanpunaiset, vadelma-, persikka-, keltaiset ja lila-kylpytakit. Pojat pitävät sinistä, vihreää ja harmaata väriä.

Valkoinen ja beige kylpytakki voidaan kutsua universaaliksi, se soveltuu kaikenikäisille lapsille. Vanhemmat lapset pitävät parempana tällaista neutraalia värimaailmaa.

Jos lapsesi on hyvin innostava, hanki hänelle viitta pastellisävy, joka toimii hänelle rauhoittavasti. Inaktiiviselle lapselle päinvastoin on mahdollista saada kirkas, tyydyttävä pukeutumismekko, jonka väri aiheuttaa sille energian puhkeamisen.

pituus

Monet vanhemmat uskovat, että lapselle on parempi ostaa pitkä viitta, väittäen, että lapsi kasvaa nopeasti. Mutta vauvalla on vaikea liikkua siinä, ja hän voi tuntea olonsa epämukavaksi.

Lyhyt viitta ei ole myöskään paras valinta. Hän ei lämmin kunnolla, ja lapsi kasvaa nopeasti siitä. Lyhyt kylpytakki sopii teini-ikäisille tytöille jokapäiväiseen käyttöön lämpimän kauden aikana. Paras vaihtoehto on keskipitkä puku, hieman yli tai hieman polven alapuolella. On parempi mitata se ennen ostamista ja ottaa mittauksia takaisin.

valmistaja

huhtikuu

Huhtikuun tehdas on lastenvaatteiden valmistaja, joka on erikoistunut neuleisiin. Valikoimaamme löydät erinomaiset puuvilla-kylpytakit kohtuulliseen hintaan.

Viisi wien

Tämän merkin kylpytakit ovat erittäin suosittuja, koska ne voivat ylpeillä laadukkaita, kauniita ja mukavia. Valikoimassa on paljon lastenmalleja jokaiseen makuun.

turkki

Turkkia pidetään kylpytakien syntymäpaikkana, joten turkkilaisia ​​kylpytakkeja pidetään oikeutetusti parhaiden joukossa. Valitse tuotteita luotetuilta valmistajilta, kuten Turkizilta. He ovat erikoistuneet lasten bambu-uimapakkausten valmistukseen.

disney

Disney Company tunnetaan maailmanlaajuisesti. Se tuottaa muun muassa laajan valikoiman kodin ja vapaa-ajan vaatteita. Kaikki kylpytakit eivät ole vain laadukkaita, mutta voivat miellyttää heidän omistajiaan iloisilla tulosteilla Disney-kultakartikkelien sankareilla.

Chicco

Jokainen äiti tuntee italialaisen brändin Chiccon. Tämän tuotemerkin jokainen tuote on huolellinen laadunvalvonta ja turvallisuus, joten se on ihanteellinen lapselle. Tämän tuotemerkin valikoimasta löydät laadukkaita kylpytakkeja, jotka on valmistettu 100% puuvillasta.

Lasten maailmassa voit ostaa kylpytakit ja muut kotitekoiset vaatteet sellaisilta kotimaisilta valmistajilta kuten Ship, Pelikan, Sima-land ja monet muut. Myös suosittu lasten kylpytakit yritys Unique, Sanetta, Extreme Intimo, sen laadukkaan ja houkuttelevan muotoilun ansiosta.

kuvakieli

Pikku prinsessa on iloinen valkoisesta ja vaaleanpunaisesta puuvillakangasta, jossa on vyö. Voit käyttää sitä joka kerta uinnin tai suihkun jälkeen ja nauttia tyylikkäästä designista Victoria's Secretin hengessä.

Pieni vauva näyttää erittäin söpöiltä sellaisessa älykäs puvussa, jossa on korvat. Hiiri tai pupu? Valitse sinut! Erityisen suuret he katsovat kaksoset.

Nuori mod on varmasti nauttinut sinistä köyttä sinisen huivin kauluksen ja Mikki Hiiren kuvan kanssa. Se on erittäin mukavaa kääriä siihen veden käsittelyn jälkeen.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet