Naisten kylpytakit

Velour-kylpytakit

Velour-kylpytakit

liittyä keskusteluun

 

malli

Naisten ja eleganssin tulisi olla mukana vain liike- tai katuvaatteiden lisäksi myös kotitekoista. Hyvin hoidetun ja sopivan talon katsominen ei ole helppoa. Nykyaikainen tekstiiliteollisuus pilaa oikeudenmukaisen sukupuolen.

Kaikenikäiset tytöt ja naiset, ulkoasun tyyppi ja hahmo voivat helposti valita makuasi. Viihtyisät velour-kylpytakit ovat erityisen rakastettuja. Toisin kuin liukkaat ja epäkäytännölliset silkkipuvut, joita voidaan käyttää vain iltaisin, tapaamalla miehensä töistä, Velourin kotituotteet ovat erittäin mukavia ja käytännöllisiä, niitä voidaan käyttää puhdistukseen, sekoittamiseen keittiössä, niitä on helppo pestä, ne eivät melkein murene ja lisäksi ne ovat erinomaisia ​​lämmityksessä.

Veluurikerrosten valikoima on varsin laaja. - kylpytakit napeilla, vetoketju, haju; löysät tai asennetut siluetti sekä tiukat osat; pitkät ”lattialla”, keskipitkät ja mini-kylpytakit, jotka peittävät tuskin lantioita; täyspitkä, kolme neljäsosaa hihat, lyhyet tai ei hihat; kaulus, kaulus, kaulus, kaulus, kaulus; vyö ja ilman; hehkutetut hihansuut, alennetut hartiat, koristelu koristeilla, röyhelöt ja punos, patch-taskut, hauskat sovellukset, huput, hauskaa leikkausta, kontrastiväriset sivut, helmassa ja hihansuissa.

Velour-kylpytakit ilahduttavat rakastajiaan kirkkailla tyydyttyneillä väreillä ja iloisilla tulosteilla. Joskus modernit suunnittelijat yhdistävät jopa velourin silkkiin, sifonkiin, pitsiin tai satiiniin.

Jos tarvitset kylpytakin, jossa sinun ei tarvitse suorittaa arkipäivän askareita, kuten astioiden pesu, puhdistus tai ruoanlaitto, ota kevyt tuote rauhoittavista sävyistä, kuten velour-kylpytakki on kätevä kylpyammeena. Jos hänellä on huppu, sinun ei tarvitse suihkuttaa päänne pyyhkeen jälkeen suihkun jälkeen.

Mitä muuta tuotetta, riippumatta siitä, miten veluurinkuori niin miellyttää tulevista äideistä? Erityisen sopiva olisi tällainen vaatekaappi-kohde sairaalassa, se on monitoiminen, houkutteleva ja jopa kykenevä iloiselle ulkonäöltään poistaakseen raskaana olevan naisen häiritsevistä ajatuksista. Valmistajat yrittävät tyydyttää mihinkään naamioihin, joista he kiittävät teitä.

Kankaan koostumus

Käännetyt ranskalaisilta, velourit ovat samettia, ts. kangas, jossa on samettinen pinta, jonka muodostaa pehmeä lyhyt lepo. Velour-neuleet valmistetaan luonnonmukaisen puuvillan perusteella Polyesteri- tai viskoosisilkki lisättynä tuloksena on tiheä, kulutusta kestävä, ikääntymätön ja melko lämmin materiaali, jossa on paksu, matala ja pehmeä harjakset - miellyttävä ja käytännöllinen kaikilta osin. Velvetissa on samettia verraten puuvillakerros, toisin kuin sametti, veluuri ei häviä, eivät pyyhi tai venytä.

Velour-kankaalla on pehmeä rakenne, joka antaa tuotteelle ominaista ja jaloa kiiltoa. Laadukas velouri on huomattavan värillinen, ei haalistu, ei "istu alas" pesun jälkeen, säilyttää täydellisesti muotoaan, ei tarvitse silitystä, hyvin imee kosteutta, ei haalistusiksi sillä on monipuolinen inkarnaatio kaikentyyppisissä vaatteissa sekä aikuisille että lapsille. Elastaanin lisääminen antaa veluurikankaan kimmoisuutta, mikä puolestaan ​​edistää tuotteidensa suurempaa kulumista.

On vain muutamia haittapuolia - kankaan kehruun suuri tiheys ja monimutkainen rakenne eivät edistä nopeaa kuivumista pesun jälkeen, ja erilaiset pölyhiukkaset ja kierteet kiinnittyvät paalupintaan, mutta veluurikangas puhdistetaan nopeasti ja helposti.

On tärkeää kiinnittää huomiota paitsi velour-hupun ompelun laatuun, mutta myös sen kankaan laatu, josta se on ommeltu - usein valmistajat, jotka alentavat tuotantokustannuksia, lisäävät koostumukseen liian paljon synteettisiä aineita, on parempi, jos se on enintään 20%.

pituus

Velour-viitta on tärkeää itse päättää., joka perustuu kuvion tyypin ominaisuuksiin, fysiologiseen lämmönvaihtoon ja tuotteen tarkoitukseen. Lyhyet mini-kylpytakit koristavat nuoria houkuttelevien jalkojen omistajia. Lattialle tarkoitetut kylpytakit sopivat korkean kasvun "korkeisiin kasvuihin" ja myös kylpyyn. Ja midi-pituus on optimaalinen kaikenikäisille tytöille ja naisille, on miellyttävää tehdä siivous tällaisessa pukuhousussa, se ei rajoita liikkeitä, vaan se näyttää melko houkuttelevalta ja melko vaatimattomalta.

Naisten veluuripuvut suurikokoisina

Naisten velour-kylpytakit, suurikokoiset, 52–62 ja jopa 64 kokoa ovat erittäin suosittuja. Minkä tahansa kehon koon omaava nainen rakastaa velourikylpyä sen pehmeydestä ja mukavuudesta. Tyylistä riippuen tällainen tuote auttaa piilottamaan täydellisen kuvan epätäydellisyydet - voit piilottaa koko jalat takana pitkää viittaa nilkkaan ja alapuolelle, liian leveät lonkat peittävät palavan tyylin vapaasti leikatut hihat.

valmistajat

Sekä kotimaiset että ulkomaiset valmistajat, jotka haluavat työskennellä velourin kanssa, arvostavat sen vaatimattomaa käsittelyä ja suurta kysyntää markkinoilla. Kylpytakit voivat olla täysin eri käyttötarkoituksia: kylpyammeesta yleiseen kotiin. Edullisimpia ovat venäläiset tehtaat, esimerkiksi Moskova VelurTex ja EvaTeks, Pietari Vivat, Orlovskaya Pikanto, Chenille-tuotantoyhtiö, Kazanin tuottaja Lilians. Laeten tuotemerkkituotteet japanilaisista laitteista ovat laadukkaita, kuluttajat arvostavat sitä alkuperäisestä muotoilustaan ​​ja erinomaisista eurooppalaisista materiaaleistaan. On yleisesti tiedossa, että Venäjällä parhaat kankaat, kuten veluurikankaat, on valmistettu Ivanovon tekstiilitehtaista: Vilana, Serenade, Margo ja monet muut tavaramerkit, jotka tarjoavat meille ainutlaatuisen designin, laadukkaan ja edullisen hinnan.

Velour-tuotteet Italiassa (Nic-Club), Ranskassa (Peche monnaie) ja Turkissa (Five Wien ja Mia-Mia) ovat edelleen kalliimpia tuotteita. Turkkilaiset kylpytakit on valmistettu pääasiassa korkealaatuisesta puuvillasta, joka on valmistettu monimutkaisesti. Nämä kylpytakit voivat olla erinomainen lahja juhlille, kuten vuosipäivä tai häät.

Arviot

Kuuluisien valmistajien veluurikerrosten arvioiden osalta ne ovat erittäin myönteisiä. Useimmissa tapauksissa kuluttajat ovat tyytyväisiä kankaan laatuun, räätälöinnin laatuun, tuotteiden pehmeyteen, värien kyllästymiseen, kohtuulliseen hintaan ja markkinoiden laajaan valikoimaan. Epätasaisista saumoista tai ulkonevista langoista voi kuulla vain heikkolaatuisten kiinalaisten veluurihousujen ostajilta.Elintarvikevalmistajat käyttävät usein ompeluun puhtaita synteettisiä materiaalejajotka ovat sähköistyneet, haalistuvat, estävät ihoa hengittämästä ja aiheuttavat allergioita.

kuvakieli

Tällainen veluurinvaippa, joka on käytännöllinen syvän sinisen värin kotiin, koristaa mitä tahansa naista. Portin epätavallinen pääntie, kolme neljäsosaa hehkutetut hihat, käytännölliset taskut ja vyötärö korostava vyötärö - kaikki tämä luo todella hienostuneen naisellisen ilmeen, joka soveltuu hyvin kodikkaaseen ilmapiiriin.

Naughty ja söpö "tyttö" kuva auttaa luomaan lyhennetty veluurihuppu vetoketjulla. Frovolous vaaleanpunainen, viimeistely "leopard", naurettava applikaatio ja jatkuva huppu varmasti houkuttelevat nuoria tyttöjä.

Parin varaston velour-kylpytakit ovat mitä tahansa modernia paria.Mikä ilo katsella suosikkielokuvaa illan jälkeen suihkun jälkeen, tee suosikki aromaattinen teesi ja kääri itsesi viihtyisään kylpytakiin!

Tällaisessa velour-puvussa ei ole häpeää ilmestyä vieraiden edessä. Pehmo kankaan rakenne, pitkänomainen tyyli, leveä kääntökaulus, suuret helmi-painikkeet ja asennettu siluetti luovat todella aristokraattisen ilmeen.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet