Naisten kylpytakit

Äitiysvaatteet

Äitiysvaatteet

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. malli
  2. Pakkaukset raskaana oleville naisille ja imettäville äideille
  3. kankaat
  4. pituus
  5. valmistajat
  6. kuvakieli

Naisella, joka odottaa tulevaa vauvaa, pitäisi olla aika tehdä paljon: valmistella lastentarha, ostaa lahja, kerätä kaikki tarpeelliset tarvikkeet sairaalassa. Valmistajat tarjoavat kylpytakit raskaana oleville naisille, paitoja ja pyjamia eri tyylejä ja malleja.

Se on vastuullinen lähestymistapa kodintekstiilien valintaan, jotta ei olisi kätevää viettää ensimmäiset päivät vauvan kanssa, vaan myös näyttää hyvältä. Ymmärrämme tämän ongelman yksityiskohtaisemmin.

malli

Miellyttäjille, erityisesti kylmällä kaudella, suunnittelijat tarjoavat erityisiä lämpimiä kylpytakkeja raskaana oleville ja imettäville. Ne on valmistettu terrystä, veluurikangasta tai bambu-lisäyksestä. Nämä kankaat ovat täysin luonnollisia, erittäin pehmeitä eivätkä aiheuta lapsille allergioita.

Lämpimän vaatteen valitsemiseksi on joitakin sääntöjä: sen kasa ei saisi olla kovin korkea, ja on parempi poimia keskipitkät hihat (paineen mittaamiseen tai IV-tarran mittaamiseen).

Haju on klassinen, mutta jotkut haluavat valita malleja vetoketjulla. Sekä tämä että toinen vaihtoehto on kätevä sekä raskauden aikana että rintojen aikana. Jos viitta on suunniteltu lämpimäksi kaudeksi, on parempi valita vain luonnollinen puuvillamateriaali (tai yhdessä bambun kanssa). Se on miellyttävä keholle ja se on mahdollisimman mukava. Valmistajat tarjoavat malleja, joissa on huppu, taskut, eri värejä ja mitä tahansa sovellettua kuviota.

Jos haluat ottaa valokuvan ennen synnytystä tai sen jälkeen, voit valita tyylikäs sarja, jossa on pitsi pääntien reunalla tai napin sulkemisella. Yleensä tällaisten sarjojen ompeluun sifonilla tai satiinilla, koska pääpaino on kauniissa kuvissa eikä käytännöllisyydessä.

Pakkaukset raskaana oleville naisille ja imettäville äideille

Suunnittelijat tarjoavat raskaana oleville naisille valikoiman sarjoja: kylpytakki, jossa on paita, pyjamat tai yöpuku. Jokaisella on etuja.

Kylpytakki ja yöpaita

Tämän sarjan kylpytakki tehdään usein tuoksulla, mutta malleja on painikkeilla tai vetoketjuilla. Yöpaidan hihnat ovat yleensä ohuita tai niissä on pieni kokoonpano, kori on täydennetty lukkoilla, jotka takaavat mukavan ruokinnan.

Kylpytakki ja yöpaita

Pakkaus ei eroa paljon ensimmäisestä vaihtoehdosta. Tässä, kuten edellisessä tapauksessa, voit valita pukun pituuden ja tyylin. Yöpaitoja täydentää yleensä rintakehän tuoksu tai siistit painikkeet, jotka ovat helposti irrotettavissa ruokinnassa. On parempi valita vaihtoehtoja, joissa on tukirakenne rinnan alla - tämä kaunistaa kauniin tuotteen yläosan ja antaa sen naisellisuuden omistajalle.

Pyjama ja kylpytakki

Valintakokonaisuuksia, joissa on yhdistelmä kylpytakki ja pyjamat, tiedät, että ne eivät ole tarkoitettu äitiyssairaalaan. Ne ovat mukavia käyttää kotikäyttöön raskauden aikana tai imetyksen aikana.

Syötäväksi suunniteltu paita on erikoisliittimiä, ja se on yleensä joko palanut pohjaan tai täysin leveä. Olipa housut tai lyhyet shortsit, niiden purukumi on suunniteltu koko raskauden ajaksi ja se sijaitsee vatsan alaosassa. Pukuhousu asetetaan samaan värivalikoimaan.

kankaat

On parempi valita luonnonmateriaaleista valmistetut tuotteet. Koska käytät sitä, oletetaan, että hän joutuu usein kosketuksiin lapsen kanssa, eikä kankaan saa aiheuttaa allergioita.

Yksi käytännöllisimmistä ja luonnollisimmista kankaista on puuvilla. Materiaali on erittäin kestävä ja kemiallisesti kestävä.Puuvillalangan tai pyjaman edut ovat sen hengittävyys, pehmeys ja keveys. Epätarkalla hoidolla materiaali voi kuitenkin kutistua ja pesun jälkeen se on hyvin ryppyinen.

Velour-kitti on erittäin pehmeä ja mukava käyttää. Tämä kangas ei menetä muotoa eikä venytä ajan myötä, se on helppo puhdistaa eikä myöskään ryppy. Hyvin usein tätä kangasta käytetään ompelemaan vastasyntyneille ja lapsille tarkoitettuja tuotteita, koska se ei aiheuta ärsytystä ja kulkee ilmassa.

Neulotun kankaan etuna on sen kyky muodostaa kehon muoto. Tämän kankaan sarja palvelee pitkään menettämättä muotoa. Neuleet, jotka hengittävät täydellisesti, ovat elastisia ja sopivat jopa pitkään. Tällaisen kankaan hoito on hyvin yksinkertaista, ja pesun jälkeen silitystä ei tarvita. Kun valitset tällaisen paketin, kiinnitä huomiota laatuun. Huonot neuleet voivat aiheuttaa allergioita!

Pitsin haittana on elastisuuden ja karkean pinnan puute - se voi aiheuttaa ihon ärsytystä. Ylellinen sarja, joka on valmistettu pitsistä, sopii erinomaisesti ”raskaana olevaan valokuvavaloon”, jossa on luotava romanttinen ja lempeä ulkoasu.

pituus

Yleensä raskaana olevien naisten pukujen pituus on hieman polvien tai nilkan alapuolella. Suositeltu keskimääräinen pituus. Tällaisessa pituisessa pukussa on kätevä liikkua talon tai sairaalan ympärillä, on helpompaa läpäistä koe.

Pitkän köyden lattiat saattavat jäädä jalkojesi alle kävelyn aikana, mutta ne voivat olla välttämättömiä viileässä kaudella.

valmistajat

Raskaana oleva äiti on usein tietoinen laadukkaiden tuotteiden valmistajista. Tässä muutamia niistä.

Ivanovon kaupungin tehtaat. Valtava määrä etuyhteydessä olevia yrityksiä on osoittautunut hyvin. Ne tarjoavat laadukkaita neuleita erilaisissa tyyleissä kohtuulliseen hintaan.

Anitan tehdas. Yhtiö, jolla on yli 100 vuoden kokemus, on kuuluisa saksalaisesta laadusta ja erikoistunut synnytykseen ja synnytyksen jälkeisiin alusvaatteisiin ja tekstiileihin. Käytetty luonnonmateriaali läpäisee tiukimman tuotannonvalvonnan, ja lopputuote täyttää kaikki laatuvaatimukset.

Yritys "FEST" edustaa aktiivisesti uutta tavaramerkkiä "Hunny mammy". Merkki tuottaa vaatteita ja erityisiä vaatteita odottaville ja imettäville äideille. Tämä ei ole ainoa yrityksen tuotemerkki - se on aiemmin osoittanut olevansa lääketieteellisten tuotteiden valmistuksessa. Tehdas käyttää uusia ja laadukkaita laitteita ompelutuotteisiin, toimii yksinomaan pätevää henkilöstöä, jonka avulla voidaan tuottaa laadukkaita, mukavia ja kauniita tuotteita.

kuvakieli

Kaksinkertainen kylpytakki on valmistettu tuoksusta, ja tyylikäs paita on täydennetty leikkeillä, jotka helpottavat ruokintaa. Materiaali, josta sarja on luonnonmukainen puuvilla. Mekko ja keskipitkä paita, jossa hihassa ¾, rintakehän lisäkannattimessa, paidassa on kiinnike, jossa on pidike.

Niille, jotka haluavat kylpytakit painikkeilla, suunnittelijat tarjoavat elegantin vaaleanpunaisen pitsijoukon, joka sopii sekä sairaalaan että kodin vaatteisiin. Malli kiinnitetään siisteillä painikkeilla, jotka on sovitettu vyötärölle ja palanut pohjaan. Tällaiseen sarjaan valitaan vartalolle pehmeä viskoosi, ja 3/4 pituinen holkki on hieman laajennettu mukavampaan kulumiseen.

Pukeutumis- ja yöpukujoukko, kuten seuraavassa kuvassa, on valmistettu kokonaan luonnonmukaisesta puuvillasta naisellisissa pastelliväreissä, joissa on geometrinen kuvio. Yöpajassa on painikkeita, jotka mahdollistavat helpon syöttämisen ja siistin rakenteen, joka tukee rintakehää. 3/4 pituiset hihansuut, joissa on hihansuut, vapaat ja rajoittamattomat liikkeet. Sarjan käytännöllisyys lisää kätevän taskun, johon voit laittaa hyödyllisiä tavaroita.

Kotisarjana sopii pyjamien ja kylpytakkiyhdistelmän yhdistelmä, kuten alla olevassa kuvassa.Kätevä, kun syötät T-paitan käytettävissä olevia irrotettavia kiinnikkeitä, joiden hehkutettu tyyli ei pidä liikkeitä. Housujen elastisuus kiristetään vatsan alle ja tukee sitä. Sarja on valmistettu kirkkaista väreistä ja sitä täydentää ylellinen pitsi.

Erikoisliikkeiden valikoima on runsaasti malleja, ja se keskittyy kuluttajan erilaisiin kokoihin ja makuihin. Tuleva äiti voi helposti valita itselleen, mitä hän on erityisen sopiva, ja samalla tuntea olonsa mukavaksi ensimmäisinä päivinä tuttavansa lapsen kanssa.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet