Naisten kylpytakit

Kylpytakit liikalihaville naisille

Kylpytakit liikalihaville naisille

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. malli
  2. tarvikkeet
  3. pituus
  4. väri
  5. valmistajat
  6. kuvakieli

Kylpytakit ovat lihaville naisille täydellinen kodinhoito. Ne ovat mukavia, kevyitä, eivät estä liikkumista. Suuren valikoiman malleja jokaiseen makuun, jokainen "pyshechka" pystyy valitsemaan sopivan vaatteen.

malli

Naisille

Nykyään se ei ole ongelma ostaa pukeutuminen lihaville naisille, he ovat tyytyväisiä erilaisiin tyyleihin ja kokoihin. Lähes kaikissa myymälöissä, jotka ovat erikoistuneet pluskokoisten vaatteiden myyntiin, löydät kylpytakit, joiden koko on 62, 64, 68, 70, 74 tai enemmän. Katsotaanpa suosituimpia malleja, jotka näyttävät hyvältä kaarevista naisista.

Salama

Kylpytakki vetoketjulla - se on kätevä ja käytännöllinen, se on ihanteellinen jokapäiväiseen käyttöön. Se kiinnittyy nopeasti, eikä kylpytakki lattialle poikkea, toisin kuin tuoksu. Valitse puku, jossa on hihna sarjassa - tämä mahdollistaa vyötärön korostamisen ja kuvan houkuttelevuuden.

Haju

Perinteinen malli, joka on hyviä muotoja. Tuotteen pituus voi olla mikä tahansa, optimaalisin malli, joka päättyy polven alueelle. Kääntyvä huivi kaulus tekee siluetin pehmeämmäksi ja tasaisemmaksi.

jonka kärjissä on napinlävet

Suuret kylpytakit ovat hyvin käytännöllisiä. Voit noutaa klassisen mallin tai kiinnittää huomiota kylpytakiin eri mielenkiintoisilla elementeillä. Se voi olla patch-taskut, vetoketjut, epätavalliset kiinnikkeet. He tekevät kuvasta naisellista ja tyylikästä.

Usein melko ohuita materiaaleja käytetään ompelemaan painonapit - pyörä, neuleet ja calico. Ne sopivat ihanteellisesti jokapäiväiseen kulumiseen lämpiminä kuukausina.

Suuri kaulus

Kylpytakki, jossa on suuri kaulus lihaville naisille, näyttää hyvin tyylikkältä. Yleensä suuri kaulus on välttämätön ominaisuus miesmalleille, joten tämä tekee mielikuvituksen maskuliinisuudesta ja helposta julmuudesta. Hän varmasti pitää itsenäisiä, luottavaisia ​​naisia.

kaunis

Nämä takit on ommeltu kauniista materiaaleista - satiinista, veluurista, silkistä.

Näillä kankailla on kaunis kiilto, ne ovat pehmeitä, herkkiä ja miellyttäviä. Usein suunnittelijat koristavat tällaiset kylpytakit epätavallisella koristeellisella maalilla, joka antaa kuvalle erityisen viehätyksen. Tämä kylpytakki ei sovi jokapäiväiseen käyttöön ja kotitöihin, se on suojattava erityistapauksessa. Esimerkiksi kuluminen, vieraiden tapaaminen tai romanttisen yllätyksen järjestäminen.

Aseta kylpytakki ja paita

Kun kylpy on käynnissä, kun kehosi on mahdollisimman rento, et halua käyttää epämiellyttäviä vapaa-ajan vaatteita. Erinomainen ratkaisu olisi vapaa paita ja kevyt kylpytakki, joka auttaa sinua uppoutumaan kodikkaaseen ilmapiiriin. Näytät houkuttelevalta tässä sarjassa, jopa aamiaisen tai illallisen valmisteluun.

kesä

Kevyt kesämekko on ihanteellinen jokapäiväiseen käyttöön lämpimänä vuodenaikana. Näiden tuotteiden ompeluun käytetään viskoosia, puuvillaa, chintsiä ja monia muita kankaita. Kesämattojen valikoima on valtava, joten jokainen nainen voi valita mallin ja värit makuunne.

Esimerkiksi vetoketju ja vetoketju tai napit sopivat kesällä. On mahdollista kävellä talon ympäri ja ei ole häpeä mennä lähimpään leipomoon. Erittäin mukava malli joka päivä.

rannalla

Rantakylpy sopii erinomaisesti rannalle menemiseen, rannalla sijaitseviin kahviloihin ja ravintoloihin tutustumiseen ja paikallisten markkinoiden kävelyyn. Tämän pitäisi olla kevyt, luonnollisesta kankaasta valmistettu viitta, joka on hyvin hengittävä. Siinä olet mukava ja kätevä.

tarvikkeet

kudottu

Neulottu viitta on kevyt, pehmeä ja miellyttävä kosketukseen, se soveltuu ihanteellisesti jokapäiväiseen käyttöön lämpimänä vuodenaikana. Tällaisessa pukuhousussa olet erittäin mukava, se ei täysin estä liikkumista, joten on kätevää tehdä kotitöitä.

satiini

Satiini-viitta tekee naisesta kehittyneemmän ja naisellisemman.

Siinä korostetaan eleganssia ja aristokratiaa, voit tuntea itsesi luottavaiseksi ja rentoiksi. Se soveltuu lämpimään vuodenaikaan, koska se voi lämmössä antaa omistajalle säästävän viileyden. Erillisenä lisävarusteena voidaan käyttää myös satiinipukua.

viskoosi

Viskoosipuvut ovat pehmeitä ja miellyttäviä. Tämä on synteettinen materiaali, jonka tuotanto voi muuttaa kuitujen luonnetta ja paksuutta. Tämän vuoksi viskoosi voi muistuttaa puuvillaa, pellavaa ja jopa silkkiä.

Viskoosi on hygieeninen "hengittävä" materiaali, jolla on korkea hygroskooppisuus. Tästä materiaalista valmistetut kylpytakit sopivat täydellisesti joka päivä.

painettu puuvilla

Calico-kylpytakki on erittäin suosittu lämpimänä vuodenaikana. Tämä on luonnollinen puuvillakangas, joka kulkee ilman hyvin ja antaa naiselle mahdollisuuden tuntea olonsa mukavaksi. Calico-kylpytakki sopii hyvin kuvaan ja ei menetä muotoa useiden pesujen jälkeen.

Velsoftista

Tämä on erittäin herkkä ja pehmeä fleecy-kangas, joka sopii erinomaisesti talvikauden aikana käytettäväksi suunniteltujen kylpytakojen ja -vaatteiden ompeluun. Tällä kankaalla on hyvin pitkä päivä, joten velsoftin kylpytakit ovat erittäin kevyitä ja miellyttäviä.

pituus

Naisten kanssa kaareva pitäisi valita kylpytakit alle polven pituus.

Lyhyet mallit eivät sovi jokapäiväiseen käyttöön, ne kiinnittävät huomiota vain kuvion epätäydellisyyteen.

Pitkät vaatteet näyttävät hyviltä tytöiltä, ​​joilla on täysi jalka. Ne kätkevät täydellisesti lonkojen täyteyden ja antavat sinulle mahdollisuuden tuntea itsesi luotettavaksi ja viihtyisäksi.

väri

On parempi kieltäytyä pukeutumasta vaalean värin mittakaavassa. Ensinnäkin se ei sovi jokapäiväiseen käyttöön. Toiseksi kevyt tuote lisää visuaalisesti äänen.

Musta viitta on täydellinen jokapäiväiseen käyttöön.

Se näyttää myös hyvältä tummansinistä, ruskeasta, tummanvihreästä, burgundiasta.

valmistajat

Turkki

Turkkilaiset kylpytakit ovat kuuluisia vertaansa vailla olevasta laadusta, erilaisista malleista ja kohtuuhintaan.

Tämä ei ole yllättävää, koska Turkki on kylpytakin syntymäpaikka. Kylpytakki Turkin tuotannon ansiosta voit aina näyttää tyylikkäästi ja houkuttelevalta. Suihkun jälkeen on miellyttävää heittää vapaasti seisova terrykangas, jossa on hihna ja leveät hihat. Päivittäiseen käyttöön sopiva viskoosi- tai neuleet.

Ivanovo

Ivanovon kotitehtaan valmistamat kylpytakit ovat korkealaatuisia tuotteita, joita edustaa valtava valikoima. Ivanovon neuleet ovat kuuluisia kaikkialla Venäjällä, ja vaatteiden valmistus puhuu puolestaan. Rikkaan paletin, rikkaiden värien ja eri mallien ansiosta voit varmasti valita miellyttävän miellyttävän pukuhousun.

kuvakieli

  • Pehmeä, mukava kylpytakki sopii erinomaisesti jokapäiväiseen käyttöön ja erikoisillaksi. Tyydyttynyt musta väri yhdistettynä kultaiseen pitsiisi tekee kuvasta elegantin ja ylellisen. Tässä viittauksessa tuntuu kuin todellinen kuningatar!
  • Joukko, joka koostuu pitkästä yöpaitasta ja lila-väristä, sopii täydellisesti romanttiseen yöhön rakkaasi miehesi kanssa. Tämä paketti tekee sinusta tuntuu vieläkin toivottavammalta ja houkuttelevammalta.
Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet