Naisten kylpytakit

Muodikkaita kylpytakkeja 2019

Muodikkaita kylpytakkeja 2019

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Mikä on kylpytakki?
 2. Hieman historiaa
 3. malli
 4. Nuoret ja höyrysaunat
 5. Lasten kylpytakit
 6. Teen-mallit
 7. Muodikkaita tyylejä
 8. pituus
 9. väri
 10. Kylpytakki Kangas
 11. Naisten kylpytakit
 12. Tyylikäs suuntaus
 13. Suositut tuotemerkit
 14. Tuottajamaat
 15. Miten valita?
 16. kuvakieli

Mikä on kylpytakki?

Kylpytakki on sellainen kodin vaatetus, joka on tarkoitus käyttää joko paljaalla keholla tai pellavan päällä. Yleensä koristetta kyntetään ylhäältä alas, sillä käytetään vetoketjua, painikkeita tai hihnaa.

Kylpytakki auttaa vaihtamaan kovan työpäivän jälkeen, se on miellyttävää käyttää sitä unen tai suihkun jälkeen - mukava istuvuus ei pidä liikkeitä, ja tämän vaatekappaleen kätevyys on korvaamaton.

Hieman historiaa

Antiikin jälkeen kylpytakki on ollut Itä-vaatteiden pääelementti. Aiemmin kylpytakit valmistettiin silkistä, ja niissä oli asu, jossa oli leveät hihat ja löysä leikkaus.

Eurooppalaiset perivät kylpytakit turkkilaisilta, keskiajalla se oli lähes välttämätön - palatseja, kartanoita ja kartanoita ei todellakaan lämmitetty, ja kylmä jatkuvasti kumosi heidän asukkaita ja vieraita. Sitten tämä vaatekappale asettui tukevasti molempien sukupuolten vaatekaappiin.

Venäjälle tuli jo Euroopasta, ja se oli lähes vuosisadan ajan tavallista saada vieraita, joita nauttii jalo hyvät naiset ja herrat. Sitten köysi näytti ylelliseltä, älykältä.

Nyt kylpytakit ovat olleet vaatimattomampia, mutta silti se on erottamaton osa monien vaatekaappia.

malli

Kaapelin suosio aiheuttaa erilaisia ​​malleja, joista yksinkertaisin on polven alapuolinen suora viitta, jossa on hihat ranteeseen tai "kolme neljäsosaa". Tällaisia ​​malleja painetaan yleensä lukkoon, painikkeisiin tai painikkeisiin.

Pukeutumisen klassinen malli on käytännöllisesti katsoen yhtenäinen nainen, joka viettää paljon aikaa kotona. Kaikesta vaativasta vaatteesta on oltava mukava ja siisti.

Aivan kuten mekko valittaessa, kylpytakki valittaessa, naiset valitsevat leikkauksen kuvan ominaisuuksien mukaan. Hoikka naiset voivat saada asennettuja malleja, kylpytakkeja tai ponchoja, jotka eivät rajoita liikkeitä eivätkä korosta hahmojen ominaisuuksia reheviä naisia.

Malli, jossa on takana olevat merkkijonot, näyttää hyvältä - voit valmistaa pukeutumisen puhdistuksen tai ruoanlaiton aikana, jotta kangas ei häiritse prosessia, ja kun on aika rentoutua television edessä, voit myös rentoutua kylpytakissa.

Uimapuvut, sundressit, mallit ilman hihoja tai kimono-leikkaus sopivat kuumaan kauteen. Yhdessä kevyen kankaan kanssa tällaiset mallit eivät riko lämmönvaihtoa, anna ilman koskettaa kehoa. Tällaisessa pukuhousussa kotona ei ole vain kuuma, vaan jopa viileä.

Saumattomien kylpytakkien mallit - loistava vaihtoehto erityisen mukavuuden ystäville sekä mielenkiintoisessa asemassa oleville tytöille. Huolimatta siitä, että viitta periaatteessa ei merkitse painetta kehoon, mallit, joissa ei ole saumoja, sallivat paitsi liikkua mukavasti talon ympärillä, myös istua tai makaavat mukavasti.

Vaihtoehto niille nuorille naisille, jotka jopa arvostavat jokapäiväisessä elämässä loma-tyylisiä kylpytakkeja.

Tällaiset mallit on koristeltu rhinestones, pitsi, ruffles ja jopa höyhenet. Se ei ehkä ole kovin kätevä joka päivä, mutta jos sinun täytyy kutsua fani tai kolminkertainen romanttinen ilta, nämä kylpytakkimallit ovat merkittävässä asemassa suunnitelmien toteutumisessa.

Erillisissä tiloissa on saunoja ja saunoja. Jos sinulla on kylpypäivä kotona, niin kylpytakki voidaan heittää alastoman ruumiin yli, väsymättä itseäsi vaihtamaan vaatteita aina, kun sinun täytyy mennä sisään tai päinvastoin jättää höyrysauna.Jos vierailet saunassa tai kylpylässä ystävien, sukulaisten tai työtovereiden kanssa, kylpytakki on ainoa kunnollinen vaihtoehto piilottaa uimapuku.

Tämä koskee myös rannan takki- tai allasvaihtoehtoa. Usein hotellit ja hotellit tarjoavat vieraille mukavia vohvelikylpyjä, jotka imevät kosteutta hyvin ja etteivät voi olla hämmentynyt, kun tapaat muita kävijöitä käytävällä.

Kylpytakki on myös välttämätön, kun käydään kylpyhuoneessa kotona - se ei välitä höyrytettyä ihoa, sallii kerma imeytyä, pääsee makuuhuoneeseen ilman, että se aiheuttaisi haittaa itsellesi tai muille.

Kylpytakki - loistava ratkaisu raskauteen ja ruokinta-aikaan. Jopa mennä sairaalaan monien naisten on otettava vaate. Se ei anna jäätyä, jos se on liian viileä seurakunnassa tai käytävällä, ja se on myös kätevä, kun lääkäri tutkii. Lapsen ruokkimiseksi kylpytakki vaatii vähiten manipulointia - juuri tarpeeksi sen avaamiseksi tai avaamiseksi rintaan, niin että sekä äiti että vauva ovat mukavat.

Nuoret tytöt pitävät hauskoja kylpytakkeja korvalla ja ehkä jopa hännällä - nämä mallit ovat usein "maalattuina" eläiminä - kanaalikala, kissa, pupu tai sarjakuva.

On olemassa malleja, jotka on koristeltu valokuvien tulostuksella ja kaikenlaisilla merkinnöillä, jotka sijaitsevat tuotteen takana tai etupuolella. Erillinen kylpytakit, jotka on tyylitelty itään. Monet nuoret naiset ovat arvostaneet mallia la robe geisha.

Samalla se on hillitty, mutta piknik-vaatteet, joissa voit rentoutua pehmeässä ristissä ja tehdä helposti puhdistusta tai muita ongelmia. Kimonon jäljitäminen on yksi kauden halutuimmista tyylistä.

Kylpytakki - ominaisuus ei vain kotiäidit, vaan myös seductress. Seksikäs läpikuultava silkki-, sifonki- tai pitsihame tulee voimakkaaksi aseeksi viettelemiseen. Samaan aikaan pukuhousun ei tarvitse olla lyhyt - jopa ”lattialle” -versio näyttää uskomattoman eroottiselta, jos se sopii siluettiin, korostaa rintakehää ja lantiota, ja siinä on rako, josta paljasjalka näyttää.

Mukana on myös pukeutumismalleja, joiden tärkein ja ainoa rooli on voimakkaan seksuaalisen varauksen kantaminen. Usein tällaiset mallit ovat täysin läpinäkyviä, ja koristeena voidaan käyttää höyheniä, silkkiä, pitsiä ja jopa turkista, jotka kulkevat helma, pitkin lukkoa tai kaulusta.

Jos malli hihnoilla, jotka eivät peitä senttimetriä naaraskehosta.

Nuoret ja höyrysaunat

Nuorisovaihtoehdot ovat yleensä valoisia ja tarttuvia. Kylpytakki nuorille - ei vain mukava kodinhoito, vaan myös itsensä ilmaisutapa. Nuoret tytöt valitsevat usein malleja, joissa on suosikkihahmoja piirrettyjä tai elokuvia, jotka on maalattu avaruuden väreissä, tunnettujen tuotemerkkien logoilla.

Nuorille, jotka asuvat yhdessä, pari kylpytakit ovat erinomainen vaihtoehto. Ne voidaan tyylitellä sarjakuvahahmoina, jotka liittyvät rakkaussuhteisiin (Mickey ja Mini Mouse, Marge ja Homer Simpsons, Bugs ja Lola Bunny), tai ne voidaan tunnistaa yksinkertaisesti kaksoistuotteilla - esimerkiksi kylpytakit voivat kuvata sydämen ja avaimen, yksityiskohdat mosaiikki.

Tyylikäs ja ylellisempi vaihtoehto - pariksi yhdistetyt kylpytakit ja kirjonta. Tämä voi olla ystävien nimikirjaimet, heidän sukunimi tai jokin sana, jolla on niille erityinen merkitys. Nuorille on esitetty usein kylpytakit, joihin on kirjailtu ”Husband” ja ”Wife”. Tällaisia ​​vaihtoehtoja hankkii perhe, jossa lapsi syntyi, sitten tuotteiden takana uudet tilat ylistävät ylpeänä: ”isä” ja ”äiti”.

Lasten kylpytakit

Lasten kylpytakit löytyvät tänään mistä tahansa iästä alkaen syntymästä alkaen. Vastasyntyneet voidaan pakata pehmeisiin, pörröisiin malleihin, jotka suojaavat vauvaa kylmästä ilmasta ja luonnosta. Suositut lasten kylpytakit, joiden avulla voit luoda rituaalin nukkumaanmenoa varten.

Vanhemmissa lapsissa kylpytakit, joissa on suosikkihahmoja, ovat uskomattoman suosittuja.Tytöissä nämä ovat prinsessoja Walt Disney, Winx-keijut, Peppa-sika, pojat, kuten Puppy Patrol tai Cars-sarjakuva.

Teen-mallit

Teini-ikäiset eivät vähäisempiä rakastavat itseään kodikkaassa kylpytakissa, mutta sen on täytettävä useita vaatimuksia. Ensinnäkin olla mukava, käytännöllinen ja mieluiten luonnollinen kangas. Toiseksi, täyttämään teini-ikäiset vaatteet vaatteiden ulkonäöstä.

On olemassa kokonainen kapealla kodin vaatteita, jotka on tarkoitettu teini-ikäisille. Täällä ja malleissa, joiden suunnittelijat suunnittelijat käyttivät Superfashionable Pokemon kuvia, ja vaihteluita luonnonvaraisten eläinten teemaan: kirahvi, panda, kissa tai koira ja mallit, joissa oli merkkejä elokuvista. Kaikenikäiset teini-ikäiset - keskiasteen ja lukion oppilaiden keskuudessa, eivät pysy välinpitämättöminä miehelle, joka on tehty "Star Wars" -tyyliin, elokuviin Superman, Spider-Man tai Batman.

Muodikkaita tyylejä

Kotikaasun alalla tällä kaudella voidaan jäljittää useita muodin suuntauksia, joista yksi on retro. Pukukankaat, jotka on ommeltu painetusta kankaasta pienessä kukkaessa, jossa on ”trapetsin” siluetti, ovat suositumpia kuin koskaan. Myös suuntauksessa, joka viittaa itäisiin - luonnon- tai keinotekoisen silkistä valmistettuihin vaatteisiin, brodeerataan lohikäärmeillä ja joissa on leveät hihat.

Muoti ei ole tylsää tyyliä: epäsymmetria, räikeä leikattu, alennettu olkapää, jopa puku, jossa takana oleva helma on pidempi kuin etuosa. Tämä kausi on myös trendikkäitä ilmaisia ​​kylpytakkeja ilman vetoketjuja ja kaksipuolisia kylpytakkeja, joiden väri muuttuu kahdessa liikkeessä.

pituus

Pukeutumispolven pituudessa jokainen nainen toimii omalla harkintansa mukaan. Jos kausi sallii ja koti ei pidä mielessä, voit valita provosoivan version "mini": stä, menossa tietysti vain naisille, joilla on pitkät hoikka jalat.

Polvipituinen kylpytakki on klassinen vaihtoehto, joka soveltuu sekä lepoon että aktiiviseen harrastukseen - puhdistus, ruoanlaitto, lasten sekoittaminen.

Jos halutaan kääriä pehmeään ja mukavaan pukeutumiseen pään ja varpaiden välillä, sinun on valittava malli "maxi". Tällainen kylpytakki ei kuitenkaan ole hankalaa - lattiat muodostavat joka tapauksessa leikkauksen, joka ei estä sinua kävelemässä tai yrittäessäsi asettua tuoliin.

väri

Tämän kauden kokoelmissa hallitsevat rikkaat, syvät värit, jopa kodin vaatteissa. Tumman sinisen, violetin tai syvänpunaisen sävyissä valmistettu kylpytakki näyttää hyvältä, musta näyttää rikkaalta ja salaperäiseltä.

Tässä tapauksessa pukeutumiskuvassa ei tarvitse olla trendikkäintä väriä, kunhan se sopii sen omistajan värityyppiin.

Sekä blondit että brunetit sopivat siniselle ja vaaleanpunaiselle tasaiselle tasolle, riippumatta sävyn voimakkuudesta, rauhallisesta beigeestä, pähkinänpunaisesta, kultaisesta väristä. Lady, jolla on kupariväriset hiukset, siirtyy vihreiden sävyjen varjoon. Kylpytakit, joissa on tulosteita: eläinperäinen ja geometrinen näyttää hyvältä. Valinnat, jotka vastaavat talon, olohuoneen tai makuuhuoneen värimaailmaa, näyttävät hyvältä.

Kylpytakki Kangas

Klassinen on neulottu kylpytakki, joka soveltuu kaikkina vuodenaikoina. Neuleet näyttävät söpöiltä, ​​se on kuluva ja käytännöllinen materiaali, joka ulottuu helposti ja on hyvin pesty. Toinen suosikki kylpytakien kankaista - maher.

Nämä kodikkaat vaihtoehdot voivat olla eri paksuus ja tiheys, mutta tämän kuidun hygroskooppisuus, hypoallergeenisuus ja korkea kulutuskestävyys pysyvät ennallaan. Velour on eräänlainen mahra, mutta se on kiinteämpää ja kalliimpaa kangasta. Velour-viitta näyttää rikkaalta, se on pehmeä ja lempeä, siinä on mukavaa kävellä.

Puuvillatakit ovat hyviä kesällä tai kun se on kuumaa kotona. Calico, calico ja cambric kylpytakit eivät aiheuta ihon ärsytystä, ovat hyvin hengittäviä, imevät kosteutta.

Silkillä on samat ominaisuudet, jotka samalla näyttävät esteettisemmiltä. Silkkimies viilentää ihoa miellyttävästi ja antaa jopa kodikkaalle kuvalle jonkinlaisen boheemilaisen.

Brokadista, batisteesta, sifonista tai satiinista valmistetut kylpytakit näyttävät hyviltä, ​​mikä kääntää tämän vaatekappaleen yksinkertaisesta ja hieman huolimattomasta tähän haute couture -tuotteeseen.

Kylpytakit, joissa on bambu kuitua, palvelevat pitkään ja imevät epämiellyttävää hajua. Bambu on luonnollinen antiseptinen aine ja tällaisten vaatteiden käyttö ei ole vain miellyttävää, vaan myös hyödyllistä. Microcotalla on myös samanlaisia ​​ominaisuuksia, joten tällaisesta materiaalista valmistettu viitta on hyvä aktiiviseen harrastukseen.

Tyylikäs vaihtoehto kylmälle säälle - cashmere-kylpytakki. Ohut, mutta lämmin ja pehmeä, kasmirmatto lämmittää ihanasti ja luo mukavuutta. Nuorille naisille, jotka ovat usein kylmiä, sopivat myös villakerrokset - esimerkiksi merino, kameli, angora.

On jopa turkisvaatteita, jotka maalaistalojen omistajat arvostavat.

Naisten kylpytakit

Kun ostat kylpytakin, on tärkeää valita oikea koko. Tämä on erityisen tärkeää ohuille malleille, koska froteehelmu voidaan ottaa suuremmaksi, mutta silkkiä tulisi korostaa. On erityisen tärkeää, että et halua jättää kokoa ostamatta kappaletta ilman sitä. Tässä voit joutua tekemään mittauksia kuvasta.

Venäläisten naisten koot 42, 44, 46 ja 48-50 vastaavat eurooppalaisia ​​XS, S, M ja L. Yleensä seuraavaksi ovat miesten koot 50-52 (XL), 52-54 (2XL) ja 54-56 (3XL). Ominaisuudella ”yksinkertaisuus” tarkoitetaan sitä, että asia sopii mihin tahansa koon 42-48 suuruuteen.

Naisten kylpytakin koko riippuu valmistajasta. Jos valmistaja on Kiina tai Japani, on parempi ottaa yksi koko tavallista suurempi. Optimaalisen koon laskemiseksi sinun on mitattava kuvion merkittävimmät kohdat: rintakehä ja lonkat, ja nuoret naiset, joilla on epätyypillinen luku, pitäisi ottaa parempi versio, jos valinta on kahden välillä.

Tyylikäs suuntaus

Tyylikäs ulkonäkö, joka heijastaa värillisellä tai kankaalla varustetun kylpytakin. Tämä voi olla mekko sekä housut, joissa on ylä- tai tunika. Yllään sarjaa, kylpytakki, et voi edes kiinnittää. On vaihtoehtoja, joissa viitta on tandemi yöasuille - pyjamat, kevyt paita tai yöpaita.

Yksi muodin trendeistä - kengät, jotka sopivat yhteen. Yleensä nämä ovat tossut, tasaisella pohjalla, alustalla tai jopa kantapäässä. On urheilullisempia vaihtoehtoja - rusketossut tai jazzkengät, jotka sopivat hyvin urheilulliseen vaatteeseen.

Poikkeukselliset henkilöt voivat kiinnittää huomiota vintage-kylpytakkeihin, jotka ovat hyvin muodikkaita tällä kaudella. Nämä ovat ylellisiä malleja, jotka on usein ommeltu tikattua kangasta, jäljittelemällä suurten ihmisten kodin vaatteita - keisarillisista tähtiä.

Suositut tuotemerkit

Kylpytakit tuottavat monia tunnettuja tuotemerkkejä, joista osa sisältää tämäntyyppisiä kodin kulumista kokoelmissaan ajoittain, kun taas toiset periaatteessa ovat erikoistuneet kylpytakkeihin. Tietenkin on olemassa kylpytakit, kuten Victoria's Secret, Cleo, Cocoon, Milavitsa. Nämä yritykset harjoittavat alusvaatteita ja kodin vaatteita, ja kussakin luettelossa on jopa satoja kaikenlaisia ​​kylpytakkeja.

Muodikkaita naisia ​​tunnetaan ja merkkejä "Nicole" ja Nusa, jotka ovat erikoistuneet kylpytakkeihin, vanhemmat tietävät ja rakastavat "Tyttäret ja pojat" -yritystä, tuottavat talon lastenvaatteita. Kuuluisa couturi, kuten Marks & Spencer ja Ralph Lauren, eivät myöskään ole ohittaneet tällaista suosittua kotikäyttöä kylpytakina. Urheilumerkit - Adidas, Nike ja Reebook sisältävät kokoelmissaan aina urheilutyyliä.

Tuottajamaat

Mikä valmistaja mieluummin on maku ja taloudellinen kysymys.

Halvat mallit voidaan ostaa kiinalaisilta tuotemerkeiltä, ​​edulliset, erittäin laadukkaat kylpytakit on ommeltu myös Venäjälle (erityisesti Ivanovon tehtaat ovat huomionarvoisia), Valko-Venäjä ja Puola. On parempi ostaa Japanin tai Turkin tuotannon silkkimallit, Italiassa ylelliset kylpytakit on valmistettu veluurista, villasta ja kashmirista.

Miten valita?

Jos päätät vaipan kangasta, kokoa ja väriä, sinun on tiedettävä muutamia vivahteita laatumallin valitsemiseksi. Ensinnäkin tuotteella ei pitäisi olla hajua. Epämiellyttävä, vielä pahempi kemiallinen haju osoittaa huonolaatuista materiaalia tai väriaineita.

Varmista, että painat kangasta kädelläsi paineella - kämmenellä ei saa olla villusta.

Erillisesti on kiinnitettävä huomiota vaatteiden saumiin - ne on käsiteltävä kiinteästi, kierteet eivät voi tarttua niihin - tämä on myös osoitus tuotteen huonosta laadusta. Itsekunnioittavat yritykset ommella aina silmukan koukkuun pukeutumiseen, tämä pieni yksityiskohta on myös tehtävä huolellisesti.

kuvakieli

Viehättävä malli "kimonon" tyyliin - tästä pukuhoususta puhaltaa vain romantiikkaa, keveyttä ja hellyyttä. Monofonisen maitotuotteen taustalla herkät kukat ovat hajallaan. Vaaleanvihreän ja vaaleanvihreän yhdistelmä on sama valkoisilla tytöillä ja tummilla naisilla.

Yksinkertainen kermanvärinen silkkihame, joka on kulunut sukkien kanssa - kontrastia ylelliseen kodin tyyliin. Tämä vaihtoehto on rento ilta tai rauhallinen viikonloppu, jonka aiot viettää kotona, poissa uteliailta.

Houkutteleva pikkuhousut, joka ei erityisesti peitä kuvion vivahteita. Beige alusvaatteet, jotka ovat lähes näkymättömiä keholle, luovat alastomuuden ja suojattomuuden vaikutuksen. Paras lisä tähän vaatteeseen olisi alastomuus kaikessa - yksinkertaiset kiharat ja kenkien puute.

Hieno chiffon-puku ja pitsi, morsian arvoinen. Tuotteen pituus kompensoidaan kerralla kahdella suoralla leikkauksella, jotka avaavat jalkoja ja dekolteja, ja valkoiset sandaalit, joissa on korkokengät, antavat boheemisen ilmeen.

Valkoinen lyhyt viitta, joka on kätevä käydä kylpyhuoneessa. Leikkisän leikkauksen ja puhtaan värin vuoksi, ilman mallia, tämä malli muuttaa tytön syyttömäksi olentoksi, joka on lempeä ja koskettava, kuten aamulla.

Provosoiva vaihtoehto, joka ei jätä sen omistajaa huomaamatta. Läpinäkyvä musta kangas yhdessä pitsi ja satiinivyö - poskea ja seksikäs asu on valmis tylsää iltaa varten!

Kuninkaallinen asu, jota vain todellinen nainen voi käyttää joka päivä. Ayvorin pehmeä väri korostaa syvemmän, helmi-värin satiinivyötä, ja hihansuissa ja helmassa oleva pitsi pysäyttää kodin vaatteet käytännössä illalla.

Iloinen puna-porkkana -värinen froteekangas on erinomainen vaihtoehto joka päivä. Mukava leikkaus, merkitsemätön varjo ja monipuolinen tyyli mahdollistavat sen, että voit käyttää tätä vaatetta alasti vartalona ja heittää T-paidan ja shortsit.

Malli on runsaasti turvassa. Hotellissa tarjotaan usein samankaltaisen leikkauksen vaaleita sävyjä, koska tämä malli ei estä liikkumista, sopii täydellisesti mihin tahansa kuvaan eikä häiritse rennosta leposta.

Kylpytakki, joka voi kilpailla kesän kesämekossa! Kevyt kangas, kukka- ja A-muotoinen siluetti mahdollistavat tällaisen kauneuden piilottamisen vain kotona, tämä vaihtoehto antaa ihmisille mahdollisuuden lähteä aamiaiseksi.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet