Naisten kylpytakit

Morsiamen kylpytakki

Morsiamen kylpytakki

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Tarkoitus häät
  2. laji
  3. Miten valita?

Häät on kauan odotettu tapahtuma, jonka jokainen tyttö odottaa lapsuudestaan ​​lähtien. Tänä päivänä kaiken pitäisi olla täydellinen - kengistä ja mekkoista juhlaan. Mutta on myös yksi yksityiskohta häätpuvusta - se on morsiamen koru. Sitä voidaan käyttää bachelorette-juhliin, morsian ja häätyön kokoelmiin.

Tarkoitus häät

Kanajuhlille

Usein tytöt keräävät ennen häät ns. Tällainen bachelorette-juhlat voivat olla sekä hiljainen kerääminen teetä ja kakkuja, että löysä puolue, jossa on samppanjaa ja stripparia.

Sopivin valinta tällaiselle puolueelle on kaunis puku, jossa on vaalea tai hauska painos, joka on valmistettu silkistä, satiinista tai viskoosista.

Kauneussalongille

Ennen häät, jokainen morsian tuo itsensä oikeaan ulkoasuun ja vierailee kauneussalongissa tai kylpylässä. Sisällä voit myös viettää osan kananpennusta. Jos haluat käydä kauneuden alueella, lyhyet vohvelikylpylät neutraalein sävyin sopivat harmonisesti - ne ovat mukavia, täysin puhdistettuja tahroista ja menevät kaikille poikkeuksetta.

Häät aamulla

Hääpäivänä morsiamen pitäisi näyttää kauniilta aamulla, ja tämä vaatii ihastuttavan naisellinen viitta. Tämäntyyppiset kylpytakit on yleensä valmistettu silkistä ja puuvillasta, koristeltu pitsi ja punos.

Sillä aamutakki ovat lempeitä, pastellivärejä, tyylejä, joissa on haju ja vyö.

Valokuvaus

Moderni hääkuvaaja ottaa kuvia jokaisen nuoren parin askeleesta. Nyt on jopa tullut perinne, jotta morsian, niin sanotusti, otettaisiin kiinni valmisteluprosessissa, eli hiuksissaan ja viittaansa.

On välttämätöntä valita kuvion piirteistä pukeutumispuku - vaatteiden pitäisi piilottaa kaikki puutteet ja korostaa ominaisuuksia, jotta tulevassa vaimossa olevat kuvat näyttävät hämmästyttäviltä.

Paras materiaali tällaiselle kylpytakille on paksu, läpinäkymätön silkki. No, jos se on koristeltu pitsi ja sovitettu puvun sävyyn. Sinun ei pitäisi valita lyhyt- ja rehellisiä tyylejä - valokuvan morsian näyttää tyylikkäästi ja naiselliselta.

Häät yö

Hääpäivän aamulla on utelias perinne: vaikka morsian ei ole vielä herännyt, sulhasen lahja on hänelle - laatikko, jossa sukat, alusvaatteet, kylpytakki ja vastaavat vaatteet on siististi taitettu. Nämä asiat muokkaavat tulevan aviomiehen tunteiden herkkyyttä ja intohimoa morsiamensa suhteen.

Ensimmäinen häät yö on erityinen tapahtuma jokaisen parin elämässä, jota varten sinun on oltava asianmukaisesti valmisteltu. Peignoir häät on ommeltu herkkä materiaaleja - silkki, guipure, pitsi, satiini, ja myös koristeltu viettelevä ruffles, ylimääräistä pitsiä.

Tämäntyyppisissä kylpytakkeissa on tarkoituksenmukaista, että kankaalla on tietty läpinäkyvyys ja pienet pituudet ja linjojen rehellisyys. Täällä morsian voi näyttää kaiken mielikuvituksensa ja valita rohkeimman asun, koska vain laillinen aviomies voi nähdä hänet.

Häämatkalle

Häämatka ei ole hääjuhlan loppu, vaan sen alku, jonka onnellinen vaimo jakaa aviomiehensä kanssa. Romanttisella matkalla voit viettää viettelevän peignoirin, joka on jätetty hääpäivästä, ja ota toinen hame, joka on suunniteltu erityisesti häämatkalle.

Nämä kylpytakit on valmistettu vohvelikangasta, ohuesta luonnonmateriaalista, paksusta silkistä.Romanttista matkaa varten he vapauttavat usein pukeutuja, joissa on merkintä - tämä voi olla kirjonta “Iloinen vaimo (morsian)”, ”Rakastajat rakastuneina”, ”Ikuinen rakkaus” ja niin edelleen. Voit myös tilata yksittäisen kirjonnan nuoren parin nimillä.

laji

On monia erilaisia ​​häät kylpytakit jokaiseen makuun, tyyliin ja ammattiin. Lajikkeiden lukumäärästä huolimatta jokainen viitta antaa morsiamen arkuus, naisellisuus ja romantiikka, jopa jotkut viattomuudet.

Kylpytakkien tyypit:

  • Kimono on klassinen versio, jossa on vapaamuotoinen haju ja makea vyö.
  • eksoottisista materiaaleista (esimerkiksi bambusta) - tämä ulkonäkö on loistava häämatkalle. Yleensä tällaiset vaatteet on sisustettu minimalismin tyyliin ja ilman tarpeetonta koristelua;
  • ohuesta puuvillasta - tämä ilme yhdistää luonnollisuutta ja hienovaraisuutta;
  • vohveli - hyvä versio kauneussalongille, bachelorette-juhlatilaisuuksille tai nuorisolle;
  • kukka kuvioinnilla - naisellinen ja romanttinen vaihtoehto, joka sopii kaikkiin tilanteisiin;
  • kirkkaat ja pastelliset sävyt;
  • mini ja maxi - jokainen näistä lajeista on yhtä naisellinen ja houkutteleva.

Miten valita?

Aamutakan perinteinen väri on valkoinen, mutta on parasta valita varjossa häätpuvun koko sävyyn. Morsian voi näyttää kaikki mielikuvituksensa valitsemalla häätpuvun, mutta on parempi suosia pastellisia, herkkiä sävyjä kuin kirkkaita värejä.

Sinun on myös otettava huomioon morsiamen ominaisuudet: viitta kattaa viat ja korostaisi ansioidensa mahdollisimman paljon. Pituuden suhteen on parempi olla valita midi - häät on paras vaihtoehto joko mini tai maxi.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet