Naisten kylpytakit

Set - kylpytakki ja paita

Set - kylpytakki ja paita

liittyä keskusteluun

 

Pukuhousun ja yöpaidan muodostama sarja on aina ollut erittäin suosittu ihastuttavien naisten keskuudessa. Haluan aina näyttää tyylikkäästä ja muodikkaasta, myös perheeni ympyrästä. Joukko kauniita kodin vaatteita mahdollistaa sen tekemisen ilman suuria vaikeuksia.

malli

Jotta voit näyttää tyylikkäästi ja naiselliselta varhain aamulla, riittää heittää kaunis, mukava kylpytakki yöpaidan päälle. Samassa tyylissä valmistetut vaatteet näyttävät hyvin harmonisilta ja tyylikkäiltä. Tällaisten sarjojen valikoima on varsin laaja ja vaihteleva. T-paidassa voi olla eri pituus, pyöreä, V-muotoinen, nelikulmainen tai muu pääntie, hihnoilla tai hihnoilla, hihat tai ilman.

T-paidassa voi olla suora tai asennettu leikkaus. Paidat suoritetaan yleensä melko lakonisina ja yksinkertaisina leikkauksina ilman runsaasti ruffeja ja taitoksia, joten viitta istuu mahdollisimman mukavasti ja kauniisti. Paidalla voi olla yksi tai useampi leikkaus kummallakin puolella.

Kylpytakki tehdään useimmiten joko samanlaisesta materiaalista tai kontrastista, mutta viimeistely on samanlainen kuin paidan väri. Hihassa voi olla eri pituuksia: lyhyt, kyynärpää, ¾, pitkä. Hihan muoto voi olla myös erilainen - suora, leveä, taskulamppu jne.

Kylpytakki voi olla vetoketju, napit, napit tai zapashnym. Mallin viimeinen versio on paras esimerkiksi raskaana oleville tai imettäville äideille. Tämä on erillinen vaatekategoria, jolla pyritään saamaan mahdollisimman mukava sekä äiti että vauva. Tällaiset sarjat on valmistettu luonnollisista kankaista, jotta ne eivät aiheuta allergisia reaktioita äidillä ja lapsella. T-paidassa on pääsääntöisesti syvä leikkaus, joka voidaan painaa ruokinnan helpottamiseksi.

Tyylikäs kokoelma romanttisille kokouksille on valmistettu kauniista läpinäkyvistä, kiiltävistä kankaista tai pitistä. Tällaisen paidan tyyli voi olla rohkeampi ja viettelevämpi. Sisustukseen käytetään erilaisia ​​materiaaleja, pitsiä, höyheniä, tekojalokiviä, paljetteja, kirjonta jne.

T-paitojen ja pukujen värivalikoima voi olla ehdottomasti mikä tahansa. Joku mieluummin rauhallinen, neutraali sävy (sininen, vaaleanpunainen, vihreä, lila, keltainen). Jotkut pitävät kirkkaita, tyydyttyneitä värejä ja rohkeita värejä. Joku valitsee sarjat, joissa on perinteinen kukka kuvio, ja joku tykkää aggressiivisesta tiikeri- tai leoparditulostuksesta.

pituus

Tällaisten sarjojen pituus ei tunne rajoituksia. Kaikki riippuu naisen makuun ja haluun. Mukavuuden vuoksi paita on usein lyhyempi kuin viitta. Suosituin ja käytännöllisin on keskipitkä (polvi, hieman suurempi tai pienempi). Tätä pituutta pidetään optimaalisena: se ei pidä liikkeitä, ja se näyttää hyvin kauniilta.

Pitkät sarjat näyttävät hyvin tyylikkäiltä ja naisellisilta. Erityisen tyylikkäät näyttävät kuulokkeet, jotka on valmistettu kauniista virtaavista materiaaleista: silkistä, satiinista, sifonista jne. Pitkiä paitoja täydentävät usein korkeat sivupalat. Mini-paita ja lyhennetty kylpytakki eivät ole yhtä suloisia ja houkuttelevia kuin pitkät mallit.

tarvikkeet

Tällaiset sarjat voidaan valmistaa erilaisista luonnollisista ja keinotekoisista materiaaleista.

  • Neuleet. Pehmeä, joustava, miellyttävä runkomateriaalille pitää muodonsa erinomaisesti, se on käytännöllistä, demokraattista ja sopii kodin vaatteiden ompeluun.
  • Kulirka. Neulottu kangas, joka perustuu orgaaniseen puuvillaan. Materiaalissa on pehmeä silkkinen kiilto, se absorboi täydellisesti kosteutta, kulkee ilmaa ja venyy hyvin.
  • Viskoosia.Kevyt, ohut, miellyttävä kosketusmateriaaliin, jolla on erinomainen hygroskooppisuus. Erittäin vahva ja kestävä kangas, käytännöllinen ja ei vaadi erityistä lähtöä.
  • Atlas on tiheä silkki tai puolisilkki-satiinikudos. Järkevä, tyylikäs, kiiltävä satiini sopii erinomaisesti tyylikkäiden sävyjen räätälöintiin.
  • Puuvilla. Luonnollinen materiaali on erittäin pehmeä ja kevyt, imee kosteutta hyvin ja antaa veden läpi. Sopii erinomaisesti väreihin, ja se sopii erinomaisesti sarjojen luomiseen joka päivä.
  • Silkkiä. Yksi kauneimmista materiaaleista. Kevyt, virtaava silkki säilyttää täydellisesti muotoaan, joten se sopii tyylikkäiden, monimutkaisten ja epätavallisten koristeiden luomiseen.

Vinkkejä valintaan

Jokapäiväisessä elämässä voit valita monenlaisia ​​malleja minkä tahansa pituuden ja värivalikoiman sarjoista. Tärkeintä on olla mukava emännän kanssa.

Raskaana olevien naisten ja nuorten äitien vaatteille asetetaan erityisvaatimuksia. Ensinnäkin sekä paita että kylpytakki on valmistettava luonnonmateriaaleista, esimerkiksi puuvillasta. Se on hygroskooppinen, hyvin hengittävä, käytännöllinen, miellyttävä keholle eikä aiheuta allergioita. Tyylin tulisi olla mahdollisimman yksinkertainen, tärkeintä on kätevyys.

Hoitavat äidit ovat parasta valita kylpytakit hajuun ja keskipitkät paidat, voit leikata. Vaatteiden ei pitäisi estää liikkumista.

kuvakieli

Tyylikäs sarja koostuu lyhyestä paitasta, jossa on syvä V-kaula ja kevyt viitta, joka on leikattu sävyin. Sarja on valmistettu valkoisesta ja useista ruskean sävyistä, jotka on koristeltu kauniilla kuviolla. Loistava vaihtoehto jokapäiväiseen elämään.

Kirkas vaaleanpunainen yöpaita, jossa on olkahihnat, on koristeltu hauska ja söpö tulostaa. Siinä on kaunis, ympärileikattu viitta, jota koristavat laaja musta reunus. Muotitiedot: kauluksen ja hihan alkuperäinen muoto.

Sarja on valmistettu trendikkään yhdistelmänä vaaleanpunaisista ja harmaista väreistä tällä kaudella, joka sopii raskaana olevalle naiselle. Hihnojen paita on koristeltu kaulassa ja helmassa. Pukuhousua täydentää kaksi syvää taskua.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet