Naisten kylpytakit

Fleece-kylpytakki

Fleece-kylpytakki

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Materiaalin ominaisuudet
 2. malli
 3. Suositut brändimallit
 4. Väriliuokset
 5. Kuka sopii?
 6. Miten painotetaan kuvaa?
 7. Valitse oikea
 8. hoito

Fleece on suosittu synteettinen kangas, jota käytetään tällä hetkellä aktiivisesti eri vaatteiden valmistuksessa. Tästä materiaalista valmistetaan kauniita malleja lempeistä naisten kylpytakista.

Mukavat ja kodikkaat vaatteet fleece-talolle antavat paljon miellyttäviä tunteita ja lämpöä.

Materiaalin ominaisuudet

 • Fleece on hyvin kevyt (toisin kuin villa). Lisäksi tämä materiaali ei haittaa liikkuvaa henkilöä.
 • Kulumisen, kestävyyden ja helppokäyttöisyyden kesto sai suuren suosion fleece-kylpytakilla.
 • Vaatimaton ja lämmin materiaali ei aiheuta allergioita tai epämukavuutta kulumisen aikana.
 • Fleecen ja kosteuden vuorovaikutus. Materiaali kuivuu nopeasti ja imee kosteutta kehon pinnalta. Kun olet mennyt kylpyhuoneeseen tai suihkuun, voit käyttää hupullista viitta, jonka avulla voit kuivata hiukset nopeasti.

malli

Hupulla

Käytännöllinen ja kätevämpi malli. Hieno fleece-viitta, jossa on toiminnallisia yksityiskohtia, kuten huppu, sopii sekä kylpyhuoneen vierailuun että kylpyyn. Kylpytakit, joissa on huppu, joita täydentävät korvat, näyttävät hyvin hauskilta ja alkuperäisiltä.

Leikattu kylpytakki

Tällaisia ​​malleja valitsevat monet tytöt, jotka arvostavat mukavuutta ja haluavat katsoa seksikäs. Lyhyet tuotteet, joissa on pehmeä vyö hihnalla, korostavat vyötäröä. Valkoinen, punainen, burgundinen, vaaleanpunainen ja violetti pukeutumismekot näyttävät hyvin harmonisilta.

Asennetut ja lyhennetyt mallit tekevät visuaalisesti jalkojen pidemmät ja sulavammat.

Pitkät mallit

Jos lyhyemmät kylpytakit on suunniteltu nuoremmalle ostajille, niin pitkät mallit soveltuvat paremmin vanhemmille naisille. Pitkät fleece-tuotteet auttavat piilottamaan lukuisia vikoja ja korostamaan kaunista rintakehää. V-pääntie ulottuu visuaalisesti siluettiin ja tekee kuvasta hoikka.

Erityisesti naisellinen ja seksikäs näyttää punaiselta, maroonilta, vaaleanpunaiselta ja turkoosilta pitkänomaiselta fleece-asuelta.

Suositut brändimallit

Suosituimpia ja miellyttävimpiä ovat fleece-naarasleikkien seuraavat mallit:

 • klassiset pitkät, keskisuuret tai lyhyet tuotteet, joissa on englanninkielinen kaulus ja vyötärö vyöllä, esimerkiksi La Redouten hämmästyttävä malli ”Tenderness”;
 • suorat fleecetakit, joissa on painikkeet, joissa on taskut sivuilla, kuten Anne Weyburn -merkin tuotteet;
 • mallit, joissa on vetoketju, koristeltu kirkkailla kukka-tulosteilla, esimerkiksi venäläisen tuotemerkin Roshalatin herkät puvut.

Väriliuokset

Fleece-takkien värivaihtoehdot ovat tänään upeita. Suosituimmat ja tyylikkäät ovat:

 • klassiset valkoiset tai kermanväriset kylpytakit;
 • tiukka harmaa;
 • herkkä vaaleanpunainen;
 • tyydyttynyt violetti;
 • tummansininen ja sininen;
 • punainen ja viininpunainen;
 • ruskeat;
 • kylpytakit tyylikkäistä kalkista ja minttuista;
 • kylpytakit, jotka on koristeltu kukka- ja eläinten tulosteilla;
 • malleja herneissä.
 • Koristeet. Tyylikkäät fleecekankaat, jotka on koristeltu kauluksen, hihojen, taskujen tai koko pinnan eri koristeilla, näyttävät erittäin kirkkailta ja alkuperäisiltä. Erityisesti harmonisesti ja mukavasti tällaiset mallit näyttävät talvikaudella.

Kuka sopii?

Kaikki fashionista voi valita kodikkaan kylpytakin! Ominaisuudet lyhytkasvuiset mallit, joiden pituus on polvi. Korkeammat naiset voivat valita tuotteita lattialle. Naisten, joilla on keskikorkeus ja hoikka kuva, sopivat hyvin sekä lyhyet että pitkät fleece-kylpytakit.

Miten painotetaan kuvaa?

On välttämätöntä valita kodin vaatteet naishahmon rakenteen mukaisesti. Tavanomainen vyö auttaa kohottamaan vyötäröä ja tekemään siitä ohuemman. Hellävarainen liukuportti korostaa kaunista rintakehää. Suorien pystysuorien raitojen läsnäolo sivuilla tekee kuvasta ohuemman.

Rehevien lantioiden omistajat valitsevat parempaan malliin, jossa on vapaasti putoava alaosa, kun taas kapeita lanteja olevat tytöt sopivat tiukkoihin lyhyisiin puvuihin.

Valitse oikea

 1. Kun valitset fleece-naisten vaatteen, sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota materiaalin tiheyteen ja laatuun. Tämä fleece on pehmeä eikä liian paksu.
 2. Saumojen tulee olla puhtaita ja pehmeitä (karkeat saumat voivat hieroa ihoa kulumisen aikana).
 3. Älä valitse kylpytakkeja, joilla on pysyvä kemiallinen tai maalihaju.

hoito

Pese fleece-kylpytakit lämpötilassa, joka on korkeintaan 40 astetta. On parempi kieltää kuivaus rummun sisällä. Voit raudata fleece-kylpytakki enintään 150 asteen lämpötilassa. Tuotetta on mahdollista puhdistaa minkä tahansa liuottimen avulla, ja on parempi olla suorittamatta valkaisumenettelyä.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet