Naisten kylpytakit

kylpytakki

kylpytakki

liittyä keskusteluun

 

Me kaikki arvostamme kotimme, ja kodin mukavuuden lämpö monille liittyy vaatekaappi-esineeseen, kuten kylpytakkeeseen. Venäläinen kylpytakki on yksinomaan kotimainen asia (toisin kuin esimerkiksi itämaista, jossa sitä on jo pitkään pidetty aseman vaatteina, mikä määritteli sen omistajan tulotason).

Mukavan vaatetustyypin lajikkeita on useita. Tarvitaan kylpytakki, jotta imeytyisimme muusta kosteudesta kehosta ja estämme sen jäädyttämästä vedenkäytön jälkeen.

Miten valita

Myynnissä on useita naisten ja miesten kylpyhuonekuvioita (usein unisex-versio).

Uutuus ovat kylpytakit kahdelle (niitä kutsutaan myös pariksi tai perheeksi) - miehelle ja vaimolle, sama tyyli ja väri. Ja jotta täysin identtiset mallit eivät näytä tylsiltä, ​​ne erottuvat yleensä sisustuselementeistä (tunnusmerkit tai merkinnät).

Tämäntyyppiset vaatteet on tehty myös lapsille, jotka haluavat jäljitellä aikuisia kuluttamaan samanlaisia ​​asioita. Pääsääntöisesti nämä ovat kirkkaita asioita, jotka on koristeltu tulosteilla, jotka kuvaavat sarjakuva-aineita jänis- tai karhun korvat. Muuten, kesäkaudella rannalla niitä voidaan käyttää pyyhkeinä.

Poikien ja tyttöjen vaihtoehdot vaihtelevat pääosin väriltään. Teini-ikäinen kylpytakki on tietenkin enemmän aikuisen malli, paitsi että jotkut tunnukset (sydän, kukat tyttö tai poika-kone) voivat olla läsnä. Myös teini-mallit on usein koristeltu painolla (nauhat tai samat sydämet).

Lasten kylpytakki voi olla hihaton - näyttää kylpypyyhkeeltä, jossa on huppu. Pienet lapset kääritään tähän "kirjekuoreen", otat sen ulos kylpyhuoneesta.

Kylpytakki on yleinen: sen jälkeen kun se on suihkussa, se on miellyttävää ja mukavaa tehdä suosikki kotitaloustöitä - ja moniin naisiin valitaan suurikokoinen kylpytakki, joka ei estä liikkumista. Yleensä, kun hankit tämän käytännöllisen vaatekappaleen, muista, että on parempi valita sellainen, jonka koko on suurempi kuin pienempi, jotta ei koe epämukavuutta myöhemmin. Samalla ei kuitenkaan pidä unohtaa, että samanaikaisesti tämän asian pitäisi olla houkutteleva ja naisellinen.

Kun valitset lasten kylpytakin, kiinnitä ensinnäkin huomiota seuraaviin seikkoihin: kankaan koostumus (luonnonmateriaalit eivät johda ylikuumenemiseen), värikylläisyys (liian kirkas tulee nopeasti haalistumaan), karkeiden saumojen läsnäolo (kykenee hieromaan herkkää vauvan ihoa). On parempi, jos lasten mallissa on vyö: vetoketju on vähemmän käytännöllinen, se voi rikkoutua.

Sinun ei tarvitse säästää, kun ostat kylpytakin, jos et halua, että asia poistuu pesun jälkeen, ja nap ei pudota. Kiinnitä huomiota silmukkien läsnäoloon, joten oli kätevää ripustaa viitta koukkuun. Loppujen lopuksi näiden vaatteiden pitäisi antaa sinulle vain mukavuutta ja positiivisia tunteita.

malli

Yleensä kylpytakit on yksinkertainen leikkaus: nämä ovat yleensä malleja, joissa on vyö, jonka avulla voit säätää kokoa ja hajua. Joskus niissä on taskut, se on kätevää: voit laittaa puhelimen, hygieniatuotteet, kampa ja muita tarpeellisia kohteita. Mutta naisille, jotka haluavat näyttää viettelevältä, on mielenkiintoisia pukuja ja mielenkiintoisia tyylejä.

Erityisen suosittu vaihtoehto hupulla. Tämä viitta imee kosteutta hiuksista, mikä ei anna mahdollisuutta jäähtyä.

Viime aikoina markkinoille on ilmestynyt käytännöllisiä kylpyhuonetorneja (sopii paremmin saunaan) - eräänlainen pyyhe hihnoilla, tuoksu ja tarranauha.Kesämalleja on vielä samanlaisia ​​- puuvillasta (vohvelikangas), jotka myös imevät kosteutta täydellisesti.

pituus

Valitsemalla jopa sellainen asia kuin kylpytakki, on muistettava, että hän voi korostaa kuvion arvokkuutta. Siksi ohuet tytöt voivat turvallisesti suositella minimallia. Pitkä kylpytakki antaa kapeuden, jos kuva ei ole ihanteellinen, lisäksi siinä on mahdollisimman mukava. Keskipitkä malli piilottaa myös virheitä.

kangas

Koska kylpytakkien päätarkoitus on imeä kehoon jäänyt kosteus, ne on valmistettu samoista materiaaleista kuin pyyhkeet. Pohjimmiltaan se on mahr - kangas, jossa on nälkä, joka on valmistettu yleensä luonnollisista puuvillakuiduista, mutta kulutuskestävyyden lisäämiseksi sitä voidaan lisätä ja synteettisiä. Vesivillapuku imee kosteutta vielä paremmin. Orgaaninen puuvilla on erinomainen vaihtoehto allergikoille, koska sitä kasvatetaan parhaissa ympäristöolosuhteissa. Kun mikrokuituliina on lumessa, sinun pitäisi tietää, että tällainen asia kuivuu nopeasti pesun jälkeen. Polyesterituotteita ei suositella lapsille tai allergioille alttiille.

Huomioi kankaan tiheys. Makhra on ohut (yksipuolinen kasa) tai tiheä (kaksipuolinen): vastaavasti kesällä ja talvella varustettu kylpytakki. Kaksipuolinen lepo lämpenee ja imee kosteutta sekä kevyt vartalohieronta. Tämä materiaali on allerginen.

Huomaa, että sinun ei pitäisi ostaa kylpytakki, jossa on liian pitkä päivä 7 mm): pesun jälkeen tuote menettää kauniin ulkonäön. Samaan aikaan liian lyhyt nap (alle 2 mm) imee vettä huonosti ja ei ole pehmeä. Paalun optimaalinen pituus - 5 mm. Merkki laadukkaista asioista - saman pituinen kasa sekä tuotteen sisällä että sen ulkopuolella. Kiinnitä huomiota materiaalin silmukoihin. Ne voivat olla yksinkertaisia ​​ja kierrettyjä. Yksinkertaiset takaa pehmeyden vaatteille, kun taas kierteet tekevät köyden kovemmaksi, mutta ne lisäävät kulumiskestävyyttä.

Terry-puvun miinus - se on hyvin rumpled ja kutistuminen tapahtuu pesun aikana. Älä siis pese sitä yli 40 asteen lämpötilassa eikä myöskään kuivaa akulla. Viime aikoina tyylikkäät bambu tuotteet ovat tulleet suosituiksi. Bambu kuidut eivät myöskään aiheuta allergioita, niillä on sienilääkkeitä, jotka sopivat herkälle ja herkälle iholle. Ne eivät haalistu edes monien pesujen jälkeen. Vohvelikangasta löytyy myös edullisia vaihtoehtoja, ne ovat erittäin kestäviä, ne on myös helppo pestä.

Suositut värit

Jos puhumme kylpytakin väristä, useimmat naiset valitsevat rauhoittavia sävyjä: kevyt, pastelli. Jotkut kuin kirkkaat iloiset värit: keltainen, vaaleanpunainen, sininen. Näyttävä, vaikkakaan ei aivan käytännöllinen, on valkoinen versio.

Mekko voidaan koristaa printillä: yksi ajankohtaisista on solu, joka sisältää monimutkaisen (koostuu eri väreistä ja paksuuksista). Myös mielenkiintoinen ulkoasu leopardi, itämainen tai abstrakti koriste.

Lasten kylpytakit vaihtelevat luonnollisesti aikuisilta. Usein ne on koristeltu tulostuksella, joka kuvaa kukkia, hyönteisiä, eläimiä, sarjakuva- ja autoja. Pojille on yleensä hankittu tytöille siniset ja siniset sävyt, joissa on sopiva puolipainatus, vaaleanpunainen, violetti, keltainen sävy.

valmistajat

Muotiteollisuus tarjoaa sekä kotimaisten että ulkomaisten valmistajien naisten kylpytakit. Esimerkkinä venäläisistä yrityksistä mainitaan niin suosittu ostajien keskuudessa kuin "uimahalut", "Grace", "Pajama Party".

Ulkomaisista toimittajista puhuttaessa huomaamme, että Turkkia pidetään pitkään ansainnut kodin johtavana vaatteiden valmistajana. Nämä ovat Cocoon, Birilik, Pari Line, Karna ja monet muut. Ne tarjoavat asiakkailleen kaikenlaisia ​​malleja ja värejä kohtuullisin hinnoin.

Jos rahoitusmahdollisuudet sallivat, voit ostaa italialaisia, italialaisia, ranskalaisia, sveitsiläisiä tuotemerkkejä.

kuvakieli

Malli mini, soveltuu nuorelle ohut tyttö. Vaaleanpunainen kylpytakki, joka on koristeltu sävyillä, jotka ovat tummempia kuin perusväri. Viihtyisä kotikuva luo hupun, patch-taskut. Alkuperäinen näyttää leikkauksia tuotteen sivuilla. Täysin sopusoinnussa tämän kanssa ja siistillä kotitekoisilla saappailla, joissa on pom-poms.

Tyylikäs pituussuunnassa oleva klassisen pituinen kylpytakki tekee tytön hahmosta vielä hoikka. Valkoinen väri näyttää erittäin vaikuttavalta, yhdistettynä onnistuneesti mallin hiusten väriin. Cozy, mutta samalla hienostunut vaihtoehto.

Söpö kylpytakki pituus polven alle pojalle. Tyylikäs ruskea, tyypillisesti maskuliininen väri. Tuote on koristeltu leveillä valkoisilla raidoilla hajujen ja hihojen reunalla sekä taskuissa. Mielenkiintoinen yksityiskohta on tunnus, jossa on hevosen kuva.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet