Naisten kylpytakit

Home pukeutuminen

Home pukeutuminen

liittyä keskusteluun

 
Sisältö

Kylpytakki voi määräpaikasta riippuen olla kodikas ja lämmin, ja rohkeasti seksikäs, mutta pysyy aina mukavana ja kätevänä.

malli

Tällainen valikoima erilaisia ​​malleja ja tyylejä ei voi ylpeillä millään muulla modernin naisten vaatekaapin elementillä, joka mielihyvin yhdistää puhtaasti utilitaristisia ja puhtaasti koristeellisia toimintoja: lämmin ja kevyt, hupulla ja läpinäkyvällä pitsi, vetoketju ja nappi alas, kotiin ja kotiin Ranta, tytöille ja aikuisille naisille.

Kodin vaatteet

Aluksi olohuone oli suunniteltu kotikäyttöön ja oli pitkäikäinen tuote, jossa oli tuoksu ja vyö. Sitten tuli hänen lajikkeet, jotka nyt kääntivät tavallisia kodin vaatteita täysin uskomattomiksi asuiksi.

kylpytakki kimono

Malli viitta t-muotoinen siluetti, jonka tyyli tuli meille edelleen todellisesta kansallisesta japanilaisesta puvusta. Kimono-kaapin pituus vaihtelee halun mukaan, ei ole lukkoa, se on kiinnitetty obi-vyöhykkeellä, joka jäljittelee japanilaisen puvun alkuperäistä elementtiä tai vain laajaa vyöä.

Tällaisen pukeutumisominaisuuden tyypillinen yksityiskohta on leveä holkki, jossa käden reikä on aina korkeampi kuin itse holkin korkeus, mikä luo hyvin kauniin lentävän siluetin käsivarrelle. Yleensä se on ommeltu kalliista luonnonkangoista, joissa on upeita värejä tai kuvioita, jolloin voit yhdistää eleganssia ja ylivoimaa yhteen kuvaan.

Pukeutumispuku

Yksi tyylikkäimmistä ja samalla kätevistä vaihtoehdoista tämäntyyppiselle kodin kulumiselle, jonka leikkaus jäljittelee miesten paidan. Se voidaan asentaa tai ylimitoitua, kauluksella tai ilman kaulusta, jossa on polo tai täyspitkä lukko, jossa on pitkä tai lyhyt hiha, erilaisia ​​värejä ja tulosteita, jotka ovat riippuvaisia ​​hostessin makusta ja ideoista. Joskus pukeutumispuku on niin hyvä, että se sopii kodin ulkopuolella.

Pukeutumispuku

Kaikkein hauskin puku, sopiva kesällä tai lämpimälle talolle tai asunnolle. Tarratulostukset, ikeiden tyylit, värikäs sisustus, hihojen puuttuminen - kaikki tämä tekee pukeutumishoususta ehkä kaikkein tyylikkäimmän, mutta iloisimman ja miellyttävän vaihtoehdon jokapäiväisistä vaatteista.

Aamutakki-haalarit

Kigurumin nopeasti kasvava suosio - koko kehon peittävä puku-puku, joka kuvaa eläimiä, sarjakuvahahmoja, mukaan lukien japanilainen anime. Itse asiassa tällaisessa asussa oleva henkilö on iso pehmeä lelu. Hauskat kigurumi-kylpytakit näyttävät myös hauskalta - äidille ja tyttärelle tai nuorelle pari.

Kylpytakki ja housut

Vaihtoehto naisille, jotka haluavat kylpytakin, mutta eivät pidä paljain jaloin tunne riippumatta siitä, kuinka kauan kylpytakki on. Lyhyet tai pitkät housut, joissa on lyhyt kylpytakki tai keskipitkä olkavarsi - tämä on jo täydellinen kotikokoelma, joka on silti mukava, mutta samalla luo mielenkiintoisen eikä helpon tavan.

Pukuvuori

Kuka koskaan, nousta tuolista tai sohvalla, jossa se oli niin mukavasti istuen lämpimän maton alla, ei uskonut, että olisi ollut sääli osallistua hänen kanssaan, mutta se oli hankalaa ottaa mukaan? Huivi, joka on huopa, jonka pää kuluu tai jossa on vetoketju, ratkaisee ongelman helposti.

Sairaalaan

Tapaat harvoin jonkun, joka haluaa olla sairaalassa. On kuitenkin olemassa mahdollisuus, kun nainen itse haluaa tämän, koska tämä sairaala on äitiyssairaala. Äitiyssairaalaan tarvitaan melko suuri joukko asioita, joista yksi on yöpaita (paita) ja kylpytakki.

Epäilemättä jokainen nainen haluaa olla kaunis, ja tyttären tai pojan ulkonäkö on todellinen juhla. Kuitenkin keskimääräisessä lääketieteellisessä laitoksessa, jolla on samanlainen suuntautuminen, on epätodennäköistä, että heillä olisi lupa käyttää silkkipainoa ja läpinäkyvää, synteettistä pitsiä sisältävää paitaa, ja todennäköisesti nainen itse ei edes ajattele sitä.

 • Ensinnäkin äitiyssairaalassa saattaa olla tiukkoja sääntöjä vakiomisteiden ja -vaatteiden antamiseen, tässä tapauksessa ei yksinkertaisesti ole muuta vaihtoehtoa.
 • Toiseksi, jos säännöt eivät kiellä omien vaatteiden kulumista, on syytä muistaa, että synnytys ei ole helpoin ja helpoin kokemus, sen jälkeen ennen kaikkea haluat rauhaa ja mukavuutta, eikä kauniita.
 • Kolmanneksi synteettiset kankaat voivat aiheuttaa allergioita vastasyntyneessä vauvassa.

Siksi ihanteellinen yhdistelmä "kylpytakki + paita" sairaalaan pitäisi olla luonnollisista kankaista (kevyt puuvilla tai neuleet lämpimälle vuodelle, froteekangas - kylmälle), ja leikkaa se ei saisi haitata liikkumista.

Yksi äitiyssairaalan puvun sopivimmista tyyleistä on vyöhön tai siteisiin hajuinen kylpytakki, nainen voi käyttää sitä synnytysvaiheessa ja synnytyksen jälkeen. Zip-up-puku on myös kätevä niin, että kun syötät, sinun ei tarvitse viettää aikaa ja vaivaa painikkeisiin. Tuotteen pituus, voit valita minkä tahansa, mutta suosituin käyttää yleensä keskimääräistä pituutta (hieman polven alapuolella).

Ainoastaan ​​siinä tapauksessa, voit neuvoa ottamaan eniten suosikkihuoneesi sairaalaan - se voi helposti tulla hyödyttömäksi, tallentaa sen siihen aikaan, kun löydät itsesi kotiin vauvan kanssa.

Tyypit lihaville naisille

Voidaan väittää, mitä rintakehän, vyötärön ja lantion koon pitäisi olla ihanteellinen nainen. Puhtaasti maskuliininen mielipide siitä, että naisille ei ole tärkeitä ulottuvuuksia, mutta niiden mittasuhteet, ei kuitenkaan syntynyt tyhjästä. Lopulta makuja ei kiistetä. Kauniiden asioiden, mukaan lukien puvut, valinnan ja ostamisen ongelma lihaville naisille ei poistu näistä kiistoista.

Vain yksi kokoluokka, joka on valittu koon mukaan ja joka ei vastaa yleistä tyyppiä, ei sovi suurikokoisille naisille. Kaikki muut - mausteisesta vapaasta silkistä tai pitsi peignoirista viihtyisään terryhelmuun, jossa on huppu ja vyö - ovat suurten naisten palveluksessa. Ja 70-kokoinen kylpytakki pystyy koristamaan sen omistajaa, jos se valitaan makuun ja tilanteen mukaan. Loistava vaihtoehto on paita ja suuri kylpytakki yhdessä. Nyt yhä useammat tehtaat hallitsevat erilaisia ​​vaatetusmalleja, mukaan lukien suurikokoiset puvut.

pituus

Minkä tahansa tyylin vaatteen pituus valitaan yksinomaan oman maun mukaan. Tietenkin seksikäs kylpytakki ei tarvitse olla hyvin lyhyt, joskus pitkä pukeutumismekko, joka yhtäkkiä paljastaa viettelevän jalan, näyttää paljon pikavaltaisemmalta kuin pukeutuminen, joka kattaa tuskin viidennen kohdan. Mutta pitkä, lattialle tai päinvastoin äärimmäisen lyhyt neulottu viitta, jossa hänen rakastajansa aiotaan puhdistaa, ei todennäköisesti luo hänelle oikeaa tunnelmaa, joka häiritsee häntä jatkuvasti ja ärsyttää häntä. Tässä tilanteessa olisi paljon tarkoituksenmukaisempi keskipitkä vaatekappale tai leikattu viitta, jossa on housut.

väri

Pukuvärin väri on valittava mielialan, maun ja oman värityypin mukaan. Ja älä unohda nimittämistä: puhtaasti utilitaristinen, kun herkkä pastelliväri on täysin sopimatonta. Vain elokuvateatterissa on suloinen tyttö lumivalkoisessa peignoirissa, joka valmistaa kahvia, ilahduttaa, todellisessa elämässä aamua hemmotellaan, jos kylpytakki on pilaantunut. Musta satiinivaippa, jossa on samanvärinen pikkuhousut, on loistava tapa tavata mies, mutta vain istuu ystäviensä kanssa on paljon mukavampaa monipuolisessa kylpytakissa.

tarvikkeet

Moderni kevyt teollisuus tarjoaa naisille valtavan valikoiman kylpytakit:

 • lämmin muhkea, velour, terry;
 • käytännöllinen calico, neulos ja viskoosi;
 • hieno silkki, satiini, sifonki ja pitsi;
 • epätavallinen neulottu.

valmistajat

Naisten kylpytakkeja valmistaa suuri määrä yrityksiä sekä Venäjällä että ulkomailla. Tunnetuin:

 • Turkin yritys, jolla on venäläinen nimi Nyusha (NUSA);
 • Germaaninen muotoilu ja turkkilainen tuotanto Bagnola;
 • Venäjän valmistajat: Cheboksary "Lusia"; "Valer ja Me", "Golden Fleece", "In Es" Ivanovolta, suosittu "Laete";
 • Valko-Venäjän Svitanak tarjoaa upeat kylpytakit ja paidat;
 • Puolan Lelio;
 • Italian Cesare Paciotti;
 • Espanjalainen "Artesania".

Miten valita?

Kun valitset kylpytakin, sinun pitäisi aloittaa hankinnan tarkoituksesta - pukeutua kylvyn jälkeen tai illalla pidettäväksi; Aamiainen kahdelle tai siivous; tapaamaan tyttöystäviä tai äitiyssairaalaa kylmän tai lämpimän kauden aikana. Periaatteessa muut valintakriteerit riippuvat tästä parametrista, kuten itse henkilökohtaisista mieltymyksistäsi: materiaalista, josta kylpytakki on tehty, sen pituus, holkkien läsnäolo tai puuttuminen, tuotteen värimaailma.

kuvakieli

 • Caramel-ilo - Caramel-puku on hieman yli polven, jossa on ¾-hihat ja pyöreä turndown-kaulus Kirkas kukka tulostaa ja kotitekoinen ugg saappaat tekevät talven lämpimäksi kesällä.
 • Tiukka suklaa - kieli ei käänny, kun kutsut kodikasta, keskipitkää velourikangasta, jossa on englanninkielinen kaulus, uskomattoman kaunis pitsikoriste vyötäröllä ja hihoissa, ja satiininauhavyö.
 • Ylellinen viitta-kimono mustassa ja punaisessa kaltevuudessa - joku sanoi, että vain lyhyt viitta voi olla seksikäs?
 • Neulosetti "kylpytakki + top + housut" on hämmästyttävä väri ja trendikäs paisley-tulostaa.
 • Mukava versio kylpytakista vetoketjulla ja hupulla raskauden ja synnytyksen jälkeisen ajan vuoksi on ilo.
 • Kylpytakki paita häkissä - mikä voisi olla tyylikäs ja naisellinen?
 • Viihtyisä sininen huopa, jossa on lumihiutale vetoketjulla, lämmin sukat, joissa on vastaava painos, kirja, kuppi teetä sitruunalla - nyt "ja anna koko maailman odottaa."
Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet