Naisten kylpytakit

Valkoinen Terry-kylpytakki

Valkoinen Terry-kylpytakki

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. tyypit
 3. Miten täydentää viihtyisää kuvaa?
 4. Miten valita?
 5. Miten hoitaa?

Kylpytakki on onnistunein pukea kylvyn tai suihkun jälkeen. Nykyaikaiset valmistajat tekevät kodikkaat kylpytakit täysin erilaisista materiaaleista, mutta suosituimmat tuotteet on valmistettu mahrasta. Tämä kangas aiheuttaa paljon miellyttäviä tunteita kosketuksissa kehon kanssa ja imee nopeasti kosteutta.

piirteet

 1. Terry-kylpytakit hengittävät täydellisesti ja antavat iholle hengittää.
 2. Tuotteet valmistetaan aina miellyttävästä kehosta, jossa on fleecy koostumus.
 3. Itse nukka voi olla eri pituinen ja sijoitettu sekä ulkokuoren että sen ulkopuolelle.
 4. Tällainen laadukas tuote absorboi täydellisesti kosteutta ja antaa kodikkaan lämmön.

tyypit

Lajikkeita froteepuvuista on paljon. Jokainen nainen pystyy ostamaan mallin makunsa ja vaatimustensa mukaisesti.

Valitsemalla kylpytakki, kannattaa harkita tuotteen muodon ja kausiluonteisuuden ominaisuuksia.

Hupulla

Lämmin kylpytakit, joissa on huppu, on parempi valita kylmä talvi. Älä jäätyä sen jälkeen, kun olet käynyt kylvyssä, jolloin tuotteet, joilla on tiheä ja paksu kasa, ovat mahdollisia. Pehmeällä hupulla suojaat kosteaa päätä altistumasta vedoille ja antavat hiuksille kuivua nopeammin. Tällaiset kylpytakit näyttävät viehättävästi, varsinkin jos niitä on täydennetty erilaisilla koriste-elementeillä tai raidoilla.

Korvat

Äskettäin hauskoja froteekankaita, joissa on pupun korvat, ovat erittäin suosittuja. Tällaisella yksityiskohdalla ei ole semanttista kuormaa, mutta se näyttää varsin kirkkaalta ja positiiviselta.

Ei hupua

Cozy naisten kylpytakit ilman huppu on varustettu paksu Englanti kaulus. Nämä klassiset mallit ovat pääsääntöisesti hajuhihnassa. Nämä kylpytakit sopivat erinomaisesti lämpimämpään aikaan vuodesta. Tuotteilla, joissa ei ole hupua, on ohuempi kasa ja eri pituudet.

Puvut koristeltu tulosteilla

Monet valmistajat koristavat neutraalia valkoista eri kirkkailla kuvioilla ja kuvioilla. Kylpytakit, joissa on kukat, perhosia ja eläimiä, ovat suurta kysyntää. Valkoiset froteekankaat, joissa on yksilölliset kulta- tai hopeakierteet, näyttävät kalliilta ja ylellisiltä.

Miten täydentää viihtyisää kuvaa?

Pehmeää valkoista kylpytakkia voidaan täydentää viihtyisillä tossuilla. Pehmeät froteet tai mokkaiset tossut näyttävät harmonisemmilta. Pukeutumisvalkoisen valkoisen värin avulla voit noutaa täysin minkä tahansa värin tossut. Lämpimät, froteekankaasta valmistetut sukat näyttävät hyviltä ja hellävaraisilta terrykupuilla. Lisäksi tämä lisävaruste suojaa jalkasi kylmältä.

Miten valita?

Kun valitset kylpytakin, kannattaa harkita joitakin tärkeitä vivahteita:

 • jos ostat kylpytakin yksinomaan kylpyyn suuntautuville matkoille, kannattaa asua pienellä pituisella ja pienellä nukella;
 • se on parempi valita pukeutumiskello, jossa on pidempi päivä.
 • kulutuskestävyys on köysi, jossa terryn tiheys on vähintään 440-750 g / m2;
 • hellävaraisen kylpytakin valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota saumojen laatuun: ne eivät saa olla liian kovia (karkeat saumat voivat hieroa ihoa);
 • on parempi kieltäytyä epämiellyttävää kemiallista hajua aiheuttavista tuotteista, koska tällainen viitta joutuu kosketuksiin ihon kanssa ja saattaa vuodattaa tai aiheuttaa vakavia allergioita;
 • Paras ja korkea laatu ovat tuotemerkin merkkituotteita eri tuotemerkeistä.

Miten hoitaa?

Terry-kylpytakit eivät vaadi erityistä huolellisuutta, mutta jos haluat säilyttää tuotteen pehmeyden ja hellyyden, sinun tulee noudattaa joitakin yksinkertaisia ​​sääntöjä:

 • ennen kuin aloitat pesun, frotee-kylpytakki tulee liottaa kylmässä vedessä, jossa on suolaa;
 • koneessa on mahdollista pestä puku, jonka lämpötila on 30-50 astetta;
 • sinun on lisättävä todistettu hoitoaine tai huuhtelu;
 • tavallinen jauhe on parempi korvata erityisellä pesuaineella;
 • sinun ei pitäisi kuivata vaatettasi kylmässä, sillä matalat lämpötilat voivat aiheuttaa tuotteen muodonmuutoksia ja vaurioita.
Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet