Naisten kylpytakit

Kylpytakki vetoketjulla

Kylpytakki vetoketjulla

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. malli
 2. tarvikkeet
 3. pituus
 4. Vinkkejä valintaan
 5. kuvakieli

malli

Naisten talon kylpytakien mallit ovat joukko erilaisia ​​tyylejä. Leikkaa sivuilla, epäsymmetrinen pohja, reunustettu kaulus, kaulus, koristetaskut, viihtyisät huput, hehkutetut hihansuut, alennettu olkapää, ruffles, ruffles, vyöt, verhot ja vyötärö vyötäröllä tai pääntien ympärillä. vaatteita. Naisellinen ja houkutteleva perhepiirissä ei ole helppo tehtävä, mutta kuten he sanovat, olisi halu ...

Vetoketjulla varustettua kylpytakkia rakastavat kaikenikäiset tytöt ja naiset. Se on mukava, käytännöllinen, viihtyisä, ja lisäksi se näyttää varsin modernilta. Naisten kylpytakit vetoketjulla ovat tyylinsä mukaan leveitä, irtonaisia, asennettuja ja sopivia. Hihat tulevat täyspitkiksi - tämä koskee lähinnä lämpimiä malleja, lyhennettyjä tai jopa ilman hihat - lämpimälle vuodelle tai hyvin lämmitetyille huoneille.

Salama, koska suurin osa tuotteesta tulee olla vahva, vahva. Se voi olla joko nimenomainen tai piilotettu. Sijainti vaihtelee: salama voi olla tiukasti keskellä ja ulottuu olohuoneen yläosasta pohjaan, ja se voi alkaa syvältä kaulukselta ja leikata reiden alareunassa, salama voi sijaita myös sivussa, vinosti.

Nuorten vetoketjut muistuttavat pitkiä tunikoita tai urheiluhuppareita - kirkkaita värejä, epätavallisia tulosteita, monipuolista sisustusta ja kontrastisia materiaaleja, patch-taskuja, runsaasti nauhoja ja kuminauhoja, korvat huppuissa, pitsiä, kirjontaa. Kuka sanoi, että kylpytakit ovat vain isoäiteille?

tarvikkeet

Vetoketjulla varustetut kylpytakit ompelevat pääasiassa puuvillaa, neuleita, viskoosia, samettia, pehmustetta, flanelliä, veluuria ja terryä. Synteettisistä materiaaleista valmistetut kylpytakit ovat esimerkiksi fleecestä tai nailonista, mutta kotikäyttöön absoluuttiset johtajat ovat luonnonmateriaaleja.

 • Kevyt chintz tai karkea puku on klassinen kodin kuluminen. Tämä on välttämätön vaatetus naisille, jotka ovat ikääntyneet ja eivät vain.
 • Puuvillan neuleet ovat hyviä vetoketjulla varustettujen käytännön pukujen valmistukseen. Se on helppo hoitaa, se on ympäristöystävällinen ja erittäin kätevä.
 • Lämmin flanellihuppu vetoketjulla ei ainoastaan ​​lämmitä rakastajaansa, vaan myös nostaa henkensä kirkkaalla kuvioilla. Erityisesti flanellien suosittuja tuotteita käyttävät nuoret äidit.
 • Laadukas frotee, jossa vetoketju, palvelee sinua monta vuotta. Erityisen mukava kääri itsesi suihkun jälkeen. Mahra imee täydellisesti vettä ja antaa maagisen kuivuuden ja pehmeyden tunteen.
 • Erilaisia ​​froteekankaita on velour. Velour-kodin naisten vetoketjullinen vaatekaappi näyttää kalleimmalta ja ylelliseltä. Nuoret tytöt rakastavat tätä materiaalia kirkkailla neonvärillä.
 • Kestävä nailonkangas, jossa on vetoketju, on olennainen osa myyjien, terveydenhuollon työntekijöiden, kokkien ja kampaajien yhtenäistä. Tällaiset tuotteet säilyttävät muotonsa hyvin, ovat kohtuuhintaisia ​​ja tulevat monenlaisia ​​värejä.

pituus

Kysymys vetoketjullisten pukujen pituudesta on ratkaistava itse, kannattaa vain huomata, että mitä pidempi malli on, sitä enemmän se menettää käytännöllisyytensä. Tällaisten vaatteiden optimaalinen pituus on polven pituus tai hieman suurempi. Ja samaan aikaan, kotona voit varaa avoin "mini". "Maxin" pituus on sallittua vain leikkisillä, asennetuilla kylpytakkimalleilla, joissa vetoketju päättyy polvien yläpuolelle.

Vinkkejä valintaan

Naisten vaatteet vetoketjulla - suurin osa nykyaikaisista tytöistä ja naisista. Tämä käytännön malli ei vain koristele sinua, mutta ei myöskään estä liikkumista, kun puhdistat taloa tai ruoanlaittoa keittiössä.

 • Värimaailman osalta on parempi olla ostamatta liian kevyitä tuotteita, jos kylpytakki ei ole pelkästään poissa suihkusta ja kävellä sängylle. Musta ei myöskään ole kovin sopiva, se on melko synkkä talolle, ja lisäksi se ei ole kovin käytännöllinen - siinä on tahmea pöly.
 • Niille, jotka haluavat lisätä harmoniaa, voit suositella runsaasti sinistä, luonnollista vihreää, suklaata tai tummanpunaisia ​​sävyjä.
 • Kylpytakit, joissa on iloisia tulosteita, ovat melko sopivia kotona - kirkkaat kukat, rehevä grafiikka, suuret abstraktit kuviot ja jopa leopardi.
 • Naiset, joilla on lyhytkasvuisten miesten oikeudenmukainen sukupuoli, eivät saa käyttää liian löysiä ja pitkiä kylpytakkeja, on parempi valita keskipitkän puolipisteisen siluetin tuotteet. Mutta upeiden muotojen omistajat eivät suosittele liian tiukkoja kylpytakkeja vetoketjuilla. Suuri kuponkikuvio kangasta sopii vain korkeille ohuille naisille.

Millainen puku jossa vetoketju valitsisi itsellesi, tärkeintä on tuntea olonsa mukavaksi, positiiviseksi ja mukavasti. On tärkeää muistaa, että henkilö ei korista asiaa vaan ihmistä - asiaa!

kuvakieli

Viihtyisä ja naisellinen vaaleansininen terry-viitta, jossa vetoketjun pituus juuri polven yläpuolella, on koristeltu lukuisilla ruffleilla. Syvät taskut pitävät kaikki tarvittavat asiat suihkussa, ja huppu korvaa turbanin pyyhkeestä märille hiuksille.

Lyhyt nuorten veluurikupu eroaa kontrastin, positiivisten tulosteiden ja sovellusten välillä. Asennettu tyyli, vetoketjuhuppu ja lyhyet hihat antavat kuvalle urheilullisen, leikkauksen.

Pitkänomainen vetoketjulla varustettu vaatekangas voi näyttää täysimittaiselta mekosta. Perheessä on myös tärkeää katsoa parasta. Sivusaumojen jalometalli, pyöristetty kaulus ja hihat kolmella neljänneksellä antavat kuvan kokonaisuudessaan tyylikkään armon ja poikkeuksellisen naisellisuuden.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet